“Gaaf land” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Gaaf land” . . .

 1. Blaffertje zegt:


  Want ze stemmen vrolijk weer op dezelfde meuk.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat is gewoon bullshit Klaas.
   Het is eerder te doen door de onderbetaling van Chauffeurs dan dat het iets te maken heeft met de uittreding uit de EU.
   Een Chauffeur verdient in GB iets van 11 pond per uur waarbij door de regering de prijzen opgeschroefd worden (zoals overal in Europa) en de mensen dus iets beters gaan zoeken als een hondenbaan.

   Like

  • de barbaar zegt:

   Onzin dit bord, heeft niets met de brexit te maken.
   Feit is dat daar het loon voor chauffeurs erg laag is en de prijzen voor de levensbehoeften extreem hoog zijn…daarbij zullen er ook genoeg britse chauffeurs en doodgespoten zijn of zwaar beschadigd door de gifspuiterij.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Het is waarlijk een onwijs gaaf paradijs.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Als het dadelijk 2021 wordt dan weet ik HEEL zeker dat in Europa beslist NIET wordt gevierd dat dit snertgeld al 20 jaar bestaat! Het heeft ons niets dan ellende gebracht en zal hopelijk ooit snel ten onder gaan!

  Like

 4. Frauke zegt:

  Wie weet welke wangedrochten de monsters in hun geheime laboratoria aan het brouwen zijn ?

  http://www.vaccinefraud.com/the-game.html

  Like

 5. Julia zegt:

  De dag komt dat ook Jan de Hollander wakker wordt in wat voor een gaaf land we leven. Het is straks in de kou zitten of de heilige koe laten staan vanwege de torenhoge benzineprijzen. QR code voor toegang restaurant, kroeg, bios, etc. kunnen ze de kliko in gooien omdat toch de keuze zal moeten worden gemaakt stappen of enigszins fatsoenlijk eten op het bord. Dus die uitjes en tripjes met de auto zit er de komende jaren niet meer in vanwege de dagelijkse stijgende vaste lasten. Kijken of ze het allemaal nog zo eens zijn met de Haagse maffia of zal nu het chagrijn flink toenemen onder al de eensgezinde en voorstanders van de QR onderdanen. Ze zijn totaal nog blind wat er achter de schermen al is gepland en vergeten dat zij ook worden getroffen door meer en meer ellende.

  Like

  • de barbaar zegt:

   IDD, deze blijde simpele ganzen met hun qr code hebben straks ook gewoon niets meer te vreten en zitten in de kou te bibberen,blij als ze zijn en gelukkig met hun qr-code.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Vandaar dat een grote bekendheid verwierf als KUTland !

  Like

 7. A, Herbermann zegt:

  Dit is nog maar het begin. Zelf kruisje ergens gezet toch ? Jullie verdienen deze ellende. Groet Alex vanuit Thailand

  Like

 8. Bas zegt:

  Hoezo rechtstaat???

  https://www.ad.nl/binnenland/rechters-zaten-fout-in-toeslagenaffaire-steevast-kant-belastingdienst-gekozen~a28c4c3d/

  Rechters zaten fout in toeslagenaffaire: ‘Steevast kant Belastingdienst gekozen’

  Rechters hebben in de toeslagenaffaire het overgrote deel van de ouders in de kou laten staan en leden aan juridische tunnelvisie. Dat blijkt uit een zeer kritisch rapport van de beroepsgroep zelf over die affaire. Bestuursrechters moeten de kant van gewone burgers durven kiezen, is de conclusie van de onderzoekers.

  Like

 9. Julia zegt:

  Wat een gaaf land alles faalt met de dag meer nu weer gebrek aan kraamzorg in ziekenhuizen voor a.s. moeders https://www.telegraaf.nl/nieuws/422107949/aanstaande-moeder-nog-steeds-niet-zeker-van-plek-op-kraamafdeling. Laatse nieuws KLM staat op knallen https://www.telegraaf.nl/video/302171528/air-france-klm-in-problemen-hoekstra-heeft-momentum-gemist Hoekstra de belastingontduiker heeft uiteraard weer wat gemist. De apartheidsstaat wordt ook na 1 november voortgezet https://www.ninefornews.nl/kabinet-overweegt-coronapas-ook-na-1-november-te-verplichten-we-zitten-er-tot-in-lengte-der-dagen-aan-vast/ Energieprijzen stijgen de pan uit en voedsel wordt schaarser en duurder. Wat een gaaf land toch vindt u dat ook niet. Het is diep en diep treurig wat er van een ooit gaaf land is terechtgekomen het is al een half gezonken schip dat over niet al te lange tijd totaal ten onder gaat. Niets maar dan ook niets is heel gebleven alles is bewust kapot gemaakt en er stromen ook nog eens 2000 Afghanen dit land binnen terwijl alles uit zijn voegen barst. Laten we hopen dat vooral hotels en vakantieparken weigeren migranten op te nemen anders blijft er nog weinig recreatie over. Niemand wil toch een hotel of vakantiepark boeken om tussen binnengehaalde profiteurs vakantie of een weekend te vieren. Dat kan opgevangen worden in het leegstaand paleis op De Dam en in een paar vleugels van paleis Noordeinde uiteindelijk is dit staatseigendom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s