Maar die corona-pas zál en móet er komen! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Maar die corona-pas zál en móet er komen! . . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Die coronapas komt er wel geloof me maar Het griepseizoe3n is in aantocht en de spindokters zijn zich al aan het voorbereiden.
  Moet je maar eens afwachten met wat voor kwats ze binnenkort weer voor den dag komen.

  Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   Henk.Goed gezien,ze gaan in de winterperiode alle mensen die aan de dodelijke corona vaccinazi,s sterven als griepdoden tellen.

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Henk der Niederlander. Die Coronapas is er al, maar wordt geen succes. Te veel mensen hebben er probleem mee. Zeer weinig mensen hebben nog zin het Corona-spelletje mee te spelen. Denk maar aan de horeca die zonder enkel logische reden GEZONDE klanten moet weren. Onder hen vaak vaste klanten die men al jaren kent. Is er iemand bij de overheid die het verlies gaat compenseren? Welke restaurant of caféhouder of medewerkers heeft zin om politieagent te spelen? Zonder grondige reden ruzie met agressieve klanten zoeken? Hoe zit het met de sport kantines, waar gezonde mensen na het sporten even een biertje willen drinken? Op het veld geen Corona en in de kantine juist wel? Het publiek mag wel in de HEMA winkelen, maar geen kopje koffie drinken in het restaurantgedeelte? Hoe langer het theater van “Schoentjes Hugo” met zijn RIVM-vullis en OMT-maffia, des te meer problemen zouden plaats vinden. Een ware janboel.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Toch moet je het even van de andere kant bekijken @ R Thomasson
    Mensen laten zich namelijk al twee jaar een hoop onzin op de mouw spelden terwijl vanaf het begin al duidelijk was dat het hele coronagedoe gewoon flauwe kul en opgezet spel is.
    Ik ga niet zeggen dat Ik de wijsheid in pacht heb maar de coronashit was een maand bezig en Ik had al begrepen dat er geen ene fuck van klopte.
    Niet dat Ik zo’n licht ben zoals Ik al zei maar Ik heb mijn klompen nogal stevig in de klei als je begrijpt wat Ik bedoel.
    De schapen die de overgrote meerderheid vormen gaan er daarom ook voor zorgen dat er nog veel meer shit op de ongeprikten af gaat komen, want je begrijpt natuurlijk wel dat sinds ongeveer 80% van de Nederlanders zich hebben laten spuiten de druk op de ongeprikten steeds meer toe gaat nemen.
    Ik heb via mail met iemand van hier in April een kleine uiteenzetting gehad omdat Ik ging vertrekken naar het buitenland, omdat Ik kotsmisselijk was van Nederland en de mentaliteit van het overgrote deel van de bewoners en op het eind van het gesprek waren we het erover eens dat Nederland kapot is.
    Het gesprek was overigens met iemand waar Ik een groot respect voor heb om meerdere redenen.

    Like

  • Tineke zegt:

   Gister las ik coronapatienten slapen slechter in ziekehuis.
   Ik heb er zelf een keer of vier ingelegen maar ik deed daar ook geen oog dicht.
   Je snapt niet dat mensen daar intrappen in die achterlijke flauwekul!
   En dat oreren ze net zo makkelijk op een verjaardag dat je je afvraagt,zitten ze hier allemaal aan de drugs ofzo…………

   Like

 2. Blaffertje zegt:

  Geliked door 6 people

 3. Frits zegt:

  Ik pas🖕🏻

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Er lopen nog veel vreemde en angstige schapen rond, die snakken naar de mondkapjestijd, de avondklok en de lockdowns.
  Gisteren zat mijn man in de wachtkamer van een ziekenhuis. Niemand droeg mondmaskers, dus ook de artsen en verpleegkundigen niet. Komt er een wat ouder stel, MET mondkapjes voor hun gezicht, en begint als eerste tegen mijn man uit te varen, dat het een schánde is dat er hier zo slordig met ‘onze’ gezondheid wordt omgegaan. Mijn man, beleefd als hij is, vroeg of het hen gerust stelde als hij enkele stoelen verder ging zitten. Nou, dat werd ‘gewaardeerd’.
  Met dit soort mensen om ons heen (er zijn er zeer velen zoals bovengenoemde mensen) krijgen we zéker een barre winter.

  Waar moet het heen? Dit stopt nooit meer. De angst zit bij velen zeer diep! De missie van de overheid is dus geslaagd.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Cathja. De oude stel is niet alleen, er zijn velen van hun soort. In hun egoïstische en domme mindset denken ze niet na. Het kan ze geen pest schelen hoe het verder zal gaan met alle jonge gezonde vaccinatieslachtoffers. Jongeren en jongvolwassenen die nooit kans zouden krijgen zo oud te worden als zij zelf nu zijn. Dombo’s die niet willen beseffen dat zij niet met mensen te maken hebben, maar met monsterlijke entiteiten die aan de top staan. Deze entiteiten zijn precies wat er in de NT staat in de Openbaring van Johannes; de Apocalyps en het Beest. Zij zijn van plan een groot deel van de wereldbevolking te verdelgen. De rest zouden ze als slaven gebruiken. Een Poolse vriendin van ons heeft gezegd, dat Nederland van nu begint dezelfde trekjes te krijgen als Polen onder de communistische dictatoriale bewind van Gomulka en consorten. Met een verschil: Polen was tot 1990 bezet door de Sovjets. De Nederlanders en rest van West Europa kiezen voor dictatuur in de stijl van 1984 uit vrije wil. De dictatuur zal hier veel erger worden dan tijdens de Sovjet Unie. De Sovjets hadden niet dezelfde technische foefjes om achter ieder individu te bespioneren. Tegenwoordig zit de James Bond van de dictatuur in onze smartphones, Apple, Facebook, Twitter enz. Ook onze pinpas geeft de geldvampiers ruimschoots gelegenheid ons te bespioneren. K***e, Schoentjes Hugo, RIVM/OMT-ratten en de rest van de overheid, zijn kleine spelers. Niet meer dan goedbetaalde bereidwillige loopjongens.

   Like

   • Tineke zegt:

    Kleine spelers of niet ze voeren wel de opdrachten uit .Het zijn misdadigers en daar worden ze ook nog eens door ons voor betaald!

    Like

  • Julia zegt:

   Cathja Over niet te lange tijd moet elke Nederlandse staatsburger een gezondheidspas tonen als zij een specialist of dokter gaan bezoeken. De asielstroom hoeft dit niet en daar zijn al heel wat ziekenhuisbedjes voor gereserveerd vandaar het gebrek aan capaciteit van bedden en IC. Kun geen gezondheidspas tonen dan komen we niet meer in aanmerking voor zorg.

   Geliked door 1 persoon

 5. Torsten Himmelstoss zegt:

  Alles wat met internet verbonden is kan ieder moment gehackt worden,terwijl u dit leest!
  Cybertuig kan iedere bestaande beveiliging gewoon omzeilen.
  https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5229272/qr-codes-phishing-nieuwe-truc-cybercriminelen
  Wie beweert dat internet veilig is verkoopt enkel leugens.
  Tip: QR-code gekraakt… in een zoekmachine zetten levert als eerste een link naar
  een politiesite op. Dat artikel stond eerder dit jaar in de Telegraaf.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  95 procent van de mensen loopt er achteraan hoor. Ik zie en hoor het om me heen. Als je veel en graag de geschiedenis leest dan weet je dat dat ook nu weer zal gebeuren. Leveren graag hun vrijheid in voor veiligheid (die ze voorgehouden wordt door politici) en komen er te laat achter dat de veiligheid een farce is en ze uiteindelijk niks meer hebben. En de vrijheid weg en de veiligheid is er niet meer. Ben blij dat ik geen jong mens meer ben met wat eraan zit te komen. 20 procent van de populatie is of psychopatisch of is psychopaat volgens dr Hare, die zich er jaren mee bezig heeft gehouden. En ik denk dat dat deel van de bevolking nu overal aan de top zit. Geen goede vooruitzichten dus voor de argeloze bevolking.

  Like

 7. Bob zegt:

  Voor een betre zorg worden nog meer
  ziekenhuizen gesloten.
  Worden huisartsen posten met opgewaarde
  gezondheids werkers bevolkt.

  Like

  • Julia zegt:

   Bob Wij allemaal moeten plaats maken voor de invasie van gelukzoekers echter het is wel een feit wij betalen de torenhoge zorgpremie hiervoor maar recht op een bed hebben de tweederangs Nederlandse burgers niet meer. De Jonge maar zeiken over druk op de gezondheidszorg alles wat binnenkomt loopt snel naar de dokter omdat ze van alles mankeren en hier gratis goede zorg krijgen en vooral goede kraamzorg voor de vele zwangere vrouwen die met het vliegtuig of met een bootje onze grenzen worden binnen gehaald. De tweederangs burgers dienen een toegangspas te tonen en de gelukzoekers IS wijven, etc. komen zonder meer Nederland binnen en worden van het allerbeste voorzien. Talloze misdadigers lopen vrij rond maar ja nu wordt er zelfs in Zaanstad een gevangenisboot voor opvang beschikbaar gesteld. De dakloze Nederlanders kunnen het uitzoeken en daar is zelfs geen plaats meer voor in de nachtopvang. Het is een grove schande wat de huidige politiek veroorzaakt en die volgzame idioten hier halen hun schouders op en vinden het allemaal wel best totdat de volgzame en onderdanige schaapjes zelf onderaan de wachtlijst komen voor een medische behandeling dan is het geklaag niet van de lucht.

   Like

 8. Bas zegt:

  Wat is er in Vaals gebeurd, dat t daar zo donkerblauw is?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s