Ons leven, zoals we dat tot 2020 kenden, gaat totaal op de schop door de communistische, fascistische “Great Reset”, die in volle gang is

(Door: “Balkanske priče”)

Het World Economic Forum heeft grootse plannen met de aarde en haar bewoners. Die plannen gaan heel ver: “2021 wordt het beslissende jaar voor de toekomst van de mensheid”, aldus oprichter en voorzitter Klaus Schwab. In een notendop verwijst de Great Reset (de ‘technocratische fascistische visie’ van Klaus Schwab – voorzitter van het World Economic Forum) naar een wereldwijde agenda om de wereld te monitoren en te controleren door middel van digitale surveillance. Deze Grote Reset die iedereen met zich verbindt via een elektronische ID, die is gekoppeld aan uw bankrekening en medische dossiers, en een sociale krediet-ID die uiteindelijk elk facet van uw leven zal dicteren. Particulier eigendom verdwijnt, contant geld verdwijnt, individuele vrijheid wordt ons afgenomen. Uiteindelijk zal de Grote Reset resulteren in twee niveaus van mensen: de technocratische elite, die alle macht en heerschappij heeft over alle bezittingen, en de rest van de mensheid, die geen macht, geen bezittingen en nergens zeggenschap over heeft. En een enorm hulpmiddel om dit tot stand te brengen, is het zogenaamde ‘killervirus’, COVID-19, voor u gemaakt in een lab…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ons leven, zoals we dat tot 2020 kenden, gaat totaal op de schop door de communistische, fascistische “Great Reset”, die in volle gang is

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  @ Bert G zou het niet langzaamaan tijd worden om te bedenken dat we beter richting Linux gaan.
  Kijk deze eens even in.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/pas-op-verraderlijke-update-naar-windows-11-berooft-u-van-alle-privacy-en-controle/

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   De meeste pc’s zijn niet eens geschikt om W11 te draaien.
   Dus koop maar weer een nieuwe. Hangt van je processor af.
   Lees op deze site als je daar wat meer over wilt weten.
   http://www.gratissoftwaresite.nl/

   Daar reageer ik ook , maar dan onder elke denkbare naam omdat ze begonnen te zeiken.
   Maat je herkent mij wel. Kijk bij PC hulp.
   Malle Pietje was de laatste naam van mij daar.
   De redactie daar is nogal een zeikerd, vele zijn daar al afgetaaid.
   Ik kom daar met lange pauzes terug, omdat het mij boeit.

   Like

  • Bert zegt:

   En ik draai hier al jaren met volle tevredenheid Linux Ububntu.
   Op een andere pc draait Mint, werkt ook feilloos.
   windows? wat is dat. NOOIT MEER.

   Like

  • Bert zegt:

   En noem mij gewoon BERT.
   Er is hier geen andere Bert.
   BertG. werd enkel herhaalt hier door enkele om te zeiken.

   Like

 2. Jan zegt:

  De fascist en psychopaat Fauci

  Dr. Fauci’s message for Canadians opposed to COVID vaccine mandates and passports: “there comes a time when you do have to give up what you consider your individual right of making your own decision.”
  video

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Kijk dit is nou wat ik in een eerdere reactie bedoelde met het gebruiken van grote woorden zonder argumenten, hoe kan iets nou tegelijkertijd én communistisch én fascistisch zijn.
  Totalitair zou nog kunnen maar dat is dan ook de enige overeenkomst want verder staan ze lijnrecht tegenover elkaar.

  Like

  • Wat is het verschil tussen communisme en fascisme of nazisme?Het bestaat niet, omdat alle drie de ideologieën volledig (90%) hetzelfde zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja zo lust ik er nog wel een paar, ik zou zeggen kijk nog eens even naar hoe de nazi’s dachten over het communistische monster en omgekeerd.
    Uw stelling zou dus ook opgaan voor auto’s; het maakt niet uit welke auto je koopt want ze hebben allemaal vier wielen en een motor, deuren en een voorruit en in die zin hebben ze grote overeenkomsten.
    Ze hebben echter naast alle overeenkomsten ook significante verschillen, om maar te beginnen met de prijs, ze zijn ruwweg te koop vanaf zo’n 18.000 en dat loopt tot meerdere tonnen.

    Like

   • De ideologische wortels van zowel de nationaal-socialisten als van de fascisten liggen in het marxisme.Karl Marx inspireerde zowel Mussolini als Hitler,die gebruikten allemaal het socialisme om aan de macht te komen.Benito Mussolini was jarenlang een vooraanstaand socialist.Hitler in 1934 verklaarde: “De verschillen tussen ons en de bolsjewisten zijn kleiner dan de overeenkomsten. Bovenal hebben wij een waarlijk revolutionair gevoel gemeen. Hiermee rekening houdend, heb ik verordonneerd dat voormalige communisten ogenblikkelijk als lid van de nationaal-socialistische partij geaccepteerd dienen te worden. De kleinburgerlijke sociaal-democraat en de vakbondsbaas zullen nooit een echte nazi worden, maar een communist altijd.”Tot 1941 (de Duitse inval in de Soviet Unie) noemden de Nazi’s en Soviets elkaar “broeders in het communisme”.Maar,de twee Führers (letterlijk, want ook Stalin werd Vozjd -Leider genoemd) bewonderden wel elkaar, maar twee krokodillen in één vijver, is er één te veel.… Ik heb er al verschillende artikelen over geschreven en en het is jammer dat je niet altijd hier op deze blog bent, dus je zou veel dingen te weten komen.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ik denk niet dat wij het eens gaan worden, u denkt dat overeenkomsten gelijk maken en ik denk dat de verschillen doorslaggevend zijn.
    Een Shetland pony en een Shire hebben nagenoeg alles hetzelfde, het verschil is dat de Shetland een schofthoogte van rond de 70 cm heeft en de Shire rond de 1.80 mtr, klein duimpje en de reus, ze zijn hetzelfde en toch heel verschillend.

    Like

 4. pepo Copyright zegt:

  Niet alleen de mensheid moet gemanipuleerd /geregistreerd worden, maar al het leven op aarde.
  De mensheid is slechts een onderdeel.

  https://ibol.org/

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Belastende video duikt op waarin Fauci- en HHS-functionarissen plannen maken voor ‘een nieuw vogelgriepvirus’ om universele griepvaccinatie af te dwingen

  Alex Jones van Infowars maakte maandagavond een speciale uitzending met betrekking tot deze video van Fauci met HHS-functionarissen en andere gezondheidsexperts die bespraken hoe universele griepvaccinatie kan worden afgedwongen. De bijeeenkomst vond plaats tijdens een top georganiseerd door Milken Institute in Washington DC afgelopen oktober 2019.

  Alex Jones benadrukte drie fragmenten uit de video van een uur van de top van C-SPAN, waaruit bleek dat de COVID-19-pandemie was gepland en dat de Big Pharma samenwerkte met de VN en andere corrupte overheidsfunctionarissen om het COVID-19-virus te ontwikkelen en los te laten vóór de ‘Great Reset’.

  In het eerste fragment ziet men Michael Spectre, een journalist van The New Yorker en ook een adjunct-professor bio-engineering aan de Stanford University, Anthony Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, en Rick Bright, de directeur van HHS Biomedical Advanced Research en ontwikkelingsautoriteit (BARDA).

  In deze video stelden ze zich een nieuwe uitbraak voor van een nieuw vogelgriepvirus vanuit China, zodat ze de methode van FDA-goedkeuring kunnen omzeilen en het mRNA-vaccin aan de mensen kunnen afdwingen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/explosive-video-emerges-fauci-hhs-officials-plotting-new-avian-flu-virus-enforce-universal-flu-vaccination-video/

  Aanwezig bij die Fauci, Rick Bright en Michael Spectre waren: Margaret Hamburg, minister van Buitenlandse Zaken, National Academy of Medicine, Bruce Gellin, president, Global Immunization, Sabin Vaccine Institute, Casey Wright, CEO, FluLab.

  Kortom, deze paneldiscussie concentreerde zich op wat zij zagen als de behoefte aan een universeel griepvaccin, maar ze gaven toe dat de oude manier om vaccins te produceren niet voldoende was voor hun doeleinden, en dat ze een soort wereldwijd evenement nodig hadden waar veel mensen sterven om een ​​nieuw mRNA-vaccin te kunnen uitrollen dat op het publiek kan worden getest.

  Ze waren het er allemaal over eens dat het jaarlijkse griepvirus niet angstaanjagend genoeg was om een ​​voorval te creëren dat mensen zou overtuigen om een ​​universeel vaccin te krijgen. En zoals we nu weten, ongeveer 2 jaar na deze gebeurtenis, was dat “angstaanjagende virus” dat werd geïntroduceerd het COVID-19 Sars-virus.

  En dus weten we nu waarom de griep net “verdween” in het griepseizoen 2020-21. Het werd eenvoudigweg vervangen door COVID-19, in een wereldwijd slim geplande “pandemie” om ’s werelds eerste universele mRNA-vaccins uit te rollen.

  Dit was altijd het doel, en eerdere pogingen door middel van verschillende griepvarianten, aids, ebola en andere “virussen” waren allemaal niet succesvol in het ontwikkelen van een universeel vaccin om de hele wereldbevolking te injecteren.

  Margaret Hamburg zei over het op de markt brengen van een “universeel vaccin”: “Het is tijd om te stoppen met praten, en het is tijd om te handelen … Ik denk dat het ook komt omdat we geen gevoel van urgentie hebben gehad.”

  Michael Spectre vroeg: “Hebben we veel mensen nodig om te sterven om dat gevoel van urgentie te laten optreden?”

  Hamburg antwoordde dat: “Er sterven al veel mensen” elk jaar aan de griep.

  Bruce Gellin verklaarde dat mensen in principe gewoon niet bang genoeg zijn voor de term ‘griep’.

  In deze paneldiscussie worden zoveel dingen onthuld over hoe Big Pharma en de gezondheidsautoriteiten van de overheid denken. Ze betreuren bijvoorbeeld dat als ze hun werk in de volksgezondheid te goed doen, ze geld verliezen om producten te ontwikkelen die virussen bestrijden.

  Michael Spectre stelt: “Het lijkt mij dat een van de vloeken van de volksgezondheidswereld is, als jullie je werk goed doen, gaat iedereen goed en gezond mee.”

  Hamburg: “En ze snijden in je financiering.”

  Rick Bright klaagt dat de jaarlijkse distributie van griepvaccins inefficiënt is wat betreft het verzamelen van gegevens, en geeft in feite toe dat sommige vaccins gewoon niet goed werken:

  “We verdelen elk jaar 150 miljoen doses van de seizoensvaccins (griepvaccins), we weten niet eens hoeveel mensen worden gevaccineerd uit de doses die aan de mensen worden afgeleverd, welke doses ze hebben gekregen en wat de echte uitkomst was zodat we van die kennisbasis kunnen leren hoe we ons vaccin kunnen optimaliseren of verbeteren. Dus er zijn kansen die we vandaag hebben …

  Ik denk dat als we de slechtst presterende vaccins op de huidige markt zouden brengen, het heel onthullend zou kunnen zijn om ons te vertellen welke van de technologieën we hebben, en die ons in staat te stellen dieper op die technologieën in te gaan om te bepalen waarom ze effectiever zijn. Er zijn tegenwoordig vaccinlicenties die effectiever zijn. Ik denk dat we gewoon bang zijn om de waarheid toe te geven.”
  https://medicalkidnap.com/2021/10/05/bombshell-video-emerges-where-fauci-and-others-planned-for-a-universal-mrna-flu-vaccine-which-became-the-covid-19-mrna-vaccine-because-people-were-not-afraid-enough-of-the-flu-virus/

  Like

 6. Jan zegt:

  Het opzettelijk laten sterven van zieken is begonnen. (1 van de kenmerken van het socialisme)

  Universitair ziekenhuis van Colorado weigert levensreddende niertransplantatie bij vrouw; Zal niet langer orgaantransplantaties geven aan niet-gevaccineerde patiënten

  Een van Colorado’s grootste ziekenhuissystemen heeft een nieuw beleid ingevoerd dat orgaantransplantaties ontzegt aan patiënten die het experimentele Covid-19-vaccin niet hebben genomen (in “bijna alle situaties”).

  Ook alle orgaandonoren zullen onder het nieuwe beleid moeten worden ingeënt en het heeft er al voor gezorgd dat een vrouw een levensreddende behandeling niet kreeg.

  Vorige maand stuurde de University of Colorado Health een brief naar Leilani Lutali om haar te informeren dat haar status op de wachtlijst voor een niertransplantatie “geïnactiveerd” was wegens “niet-naleving”, wat inhield dat zij weigerde zich te laten inenten. Ze kreeg 30 dagen om de injectie te nemen, anders zou ze volledig van de transplantatielijst worden verwijderd.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/ready-university-colorado-hospital-system-denies-womans-life-saving-kidney-transplant-will-no-longer-provide-organ-transplants-unvaccinated-patients/

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Mengele leeft voort

  Project Veritas heeft woensdag een video gepubliceerd met een interview met een klokkenluider van Pfizer die via interne e-mails bekend maakte dat de farmaceutische gigant informatie over hun Covid-vaccin achterhoudt.

  Vanessa Gelman, Senior Director of Worldwide Research van Pfizer, zei dat Pfizer menselijke foetale cellen gebruikt in hun Covid-vaccinprogramma en die informatie voor het publiek verbergt.

  Vanessa Gelman, Senior Director of Worldwide Research van Pfizer:
  “Vanuit het perspectief van bedrijfsaangelegenheden willen we voorkomen dat de informatie over foetale cellen daar rondzweeft … Het risico om dit nu te communiceren, weegt zwaarder dan de mogelijke voordelen die we zouden kunnen zien, vooral met algemene leden van het publiek die deze informatie kunnen gebruiken en gebruiken op manieren die we misschien niet willen. We hebben de afgelopen weken geen vragen ontvangen van beleidsmakers of media over dit onderwerp, dus we willen dit indien mogelijk vermijden.”

  Gelman: “We hebben zoveel mogelijk geprobeerd om de foetale cellijnen niet te noemen… Een of meer cellijnen met een oorsprong die terug te voeren is op menselijk foetaal weefsel is gebruikt in laboratoriumtests die verband houden met het vaccinprogramma. ”

  Twitter-video

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/breaking-project-veritas-pfizer-whistleblower-reveals-internal-emails-discussing-covid-vax-want-avoid-info-fetal-cells-floating/

  Pfizer Whistleblower Melissa
  https://givesendgo.com/PfizerWhistleblower

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Dat betekent ook dat zwarten mogen plunderen en stelen. Black privilege

  Nicole Sherrod
  @NicSherrod
  Express checkout at the Louis Vuitton in the Northbrook Court on the North Shore of Chicago. $LVMH

  1 dag eerder
  video

  Like

 9. Jan zegt:

  De volledige ineenstorting is in volle gang

  Biden zet een grote bek op tegen Republikeinen en laat tevens zien dat hij compleet debiel is: “Het verhogen van de schuldenlimiet is gelijk aan het betalen van onze oude schulden, het heeft niets te maken met nieuwe uitgaven”

  “Het gaat erom te betalen wat we verschuldigd zijn en te voorkomen dat er een catastrofale gebeurtenis in onze economie plaatsvindt” https://trib.al/E0ayNVi

  (VIDEO)

  Beide zijn straks aan elkaar gelijk

  (100 trillion Zimbabwe dollars zijn 40 U.S. cents)

  Like

 10. Torsten Himmelstoss zegt:

  Ja, en dan heb je ook nog hele volksstammen die gewoon op al die arrogante politieke
  idioten blijven stemmen..!!!

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Als stemmen eerlijk zou verlopen hadden ze het wel afgeschaft.Stemfraude,manipulatie,kiezersbedrog,al decennialang wereldwijd.Enkele landen uitgezonderd.

   Like

 11. Jan zegt:

  Nogmaals laatjes, ofwel, Ollongriaans fascisme en chaos

  Pieter Omtzigt ‘Er zijn vaker forse fouten gemaakt’ – Debat Kieswet Tweede Kamer

  Like

 12. Bob zegt:

  De mens moet leren zelf te denken en
  eigen keuzes te maken.
  Het begint bij de opvoeding,minder
  teleberichten en meer creatief bezig zijn.
  Vroeger speelden we op straat en verzonnen
  allerlei activiteiten.
  Het onerderwijs moet minder indoctrineren en
  meervaardigheden leren tot zelfdenkzaamheid.
  Uit wat er in het verleden is gebeurt en heden tendage
  wordt uitgevoerd kan de toekomst afleiden.
  Goede geschiedenis lessen zijn dan op school nodig.
  Nu wordt over de holocaust nauwelijks of geen les
  gegeven. Na een agressieve revolutie door het volk
  verandert er niks. Een goede revolutie waaruit iets goeds
  kan voort komen is een vredige revolutie, laat de tegen
  partij maar geweld gebruiken, maar ga recht op
  je doel af.
  Geef niet op.

  Like

 13. Julia zegt:

  Nu niet meer jammeren en klagen uiteindelijk is dit de schuld van miljoenen onderdanige onderdanen die hieraan hebben meegewerkt. Het wordt mede dankzij miljoenen burgers zeer bittere pillen slikken en heel veel gaatjes extra maken in de broekriem. Een laf en onderdanig volk is uiteindelijk een verloren volk. We riepen toch massaal we kunnen er toch niets aan doen en bleven de kop in het zand steken en lieten toch zand in de ogen strooien en hadden toch geen enkel lef om flink verzet te tonen. Helaas dan is deze ellende de komende jaren het resultaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s