Uitspraak . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “RIA“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Uitspraak . . .

 1. Blaffertje zegt:

  Geliked door 3 people

  • Hovawart zegt:

   In this world it’s a rat race and most people are full of shit.
   Politici verkopen hun ‘broodje poep’ om populair te zijn, eerlijkheid en oprechtheid zijn nu eenmaal waarden en normen waar men het in de politiek niet ver mee schopt, integer zijn leid enkel tot telleurstellingen, want publieke opinie en de wereld veranderen niet door een eerlijk verhaal, zelfs al liggen er harde bewijzen op tafel en zijn de leugenaars al diverse malen ontmaskert, zegt men duizend maal ‘sorry’ dan kiest men nog voor de ‘bullshit production’ want iedereen kiest voor zichzelf, voor oneerlijkheid en niet voor de toekomst, het interesseert ze gewoon geen klap.

   Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  En als je dan dacht dat rechters in Nederland totaal van de pot gerukt zijn kan Ik wel zeggen dat ze er in België ook iets van kunnen.

  Groepsverkrachters moeten werkstuk maken over gelijkheid en respect (en niet naar de cel)
  BRUSSELZes mannen zijn veroordeeld tot straffen tussen 50 maanden en vijf jaar cel met uitstel onder voorwaarden voor een groepsverkrachting in een Brusselse bed & breakfast. Een van de voorwaarden die de rechtbank oplegde, is het reflecteren over de gelijkheid van mannen en vrouwen en het respect voor vrouwen.

  https://www.hln.be/brussel/groepsverkrachters-moeten-werkstuk-maken-over-gelijkheid-en-respect-en-niet-naar-de-cel~a550dadd/

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Nou, dát zal de oplossing zijn zeg…!

   Like

  • karton zegt:

   @ Henk der N. op 6-10-2021 om 21.51 u.
   Groepsverkrachters die een werkstuk moeten maken over o.a. gelijkheid.
   Komen die criminelen enkele dagen ná de uitspraak , met een tekening van een naakte mevrouw mét een pielemuis en op de achterzijde van het papier een afbeelding van een naakte man met een voorbips.
   Sorry voor m’n stomme geleuter @ Henk, maar “rechters”, óók in NL vragen in feite om stomme reacties op hun ongelooflijk stomme “vonnissen”.

   Like

   • Leo 1 zegt:

    Niet vergeten,……….. “Rechters ” zijn ook ambtenaren !

    ” Het drukke leven van een ambtenaar, hij doet van alles en komt zelden klaar “

    Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Dat we een lange en kille winter tegemoet gaan ligt in de lijn der verwachting, maar ‘lang en kil’ niet vanwege de leugen over klimaatopwarming , maar vanwege het stijgende aantal onverklaarbare sterfgevallen onder vooral ouderen en zwakkeren………en men maakt zich zorgen over wolven op de Veluwe, niet over de roofdieren op het Binnenhof.

  Geliked door 5 people

 4. Hovawart zegt:

  Het Coronavirus is een ontwikkelde versie met dezelfde desastreuze gevolgen als de Zwarte Pest, het is echter niet het virus dat de kwaal overdraagt maar de remedie,……enkel langduriger.
  Bedenk dat het in de middeleeuwen wemelde van de ratten die de pest verspreidde, en tegenwoordig zijn het wederom de ratten die het virus verspreiden……

  Geliked door 3 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Het project covid 19 (certificat of vaccination ID) duurt tot 2025. We zijn nog niet op de helft. Gisteren zag ik mensen die trots aan elkaar de QR code lieten zien. Alsof ze van de juf een sticker hadden gekregen. Als ik dat zo aanschouw vind ik het niet erg voor deze mensen dat de NWO dictatuur zich aan het voltooien is. Had al geen hoge dunk van de gemiddelde medemens maar dat het zo erg is had ik nooit verwacht.

  Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  Maar dat weten we al een jaar of 11 deze dictators Rutte en de Jonge hebben schijt aan de bevolking.
  Het enige wat voor deze schoften belangrijk is dat is ons geld in de vorm van extreem hoge belastingen.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Frauke.Hartelijk bedankt voor u bewijs zwart op wit,ik hoop dat alle reageerders en lezers deze documenten lezen,downloaden en naar zoveel mogelijk mensen doorsturen.Nogmaals dank frauke.

   Like

 7. Frauke zegt:

  Blijf vooral hopen op het ”normale normaal”

  https://sites.google.com/site/bioterrorbible/marburg-virus

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Frauke.Dit marburg-virus of het griepvirus wordt deze winter gebruikt als camouflage om de corona vaccinazi doden te kunnen verantwoorden.

   Like

 8. Jan zegt:

  Rutte: “Als ik er voor zorg dat er meer gezondheidshandhavers komen die er eens flink op los timmeren zorgt dat er voor dat het krapuul wegblijft, wat op zijn beurt weer zorgt voor een afname van de verspreiding van infecties, zodat afschaling van de ziekenzorg kan plaatsvinden en een verlaging van de ziektekostenpremies voor de burgers”

  Like

 9. Joe zegt:

  Gerenommeerde universiteitsziekenhuizen zijn tot de helft gereduceerd in bezetting?
  De zorg schiet dusdanig tekort dat er geen kwaliteit geleverd kan worden, terwijl die lui in Den Haag daar de coronacrisis blijven hanteren om hun macht te kunnen blijven uitoefenen?
  Direct zijn er boa’ s zo’n 4000 in opleiding, terwijl zorgpersoneel achterblijft, wordt wakker mensen?

  Like

 10. Julia zegt:

  Allemaal goed doordacht om vooral kwetsbare en ouderen vervroegd te laten overlijden door beknopte gezondheidszorg. Er moet plaats gemaakt worden voor duizenden migranten. Een ieder meet verstand weet dat het vaccinatie terreur tot zeker 2025 zal gaan duren en de walgelijke toegangsbewijzen zal alleen verder worden ingezet. Als Nederland dermate strenge controle aan onze grenzen hadden gehad dan was onze samenleving een hoop ellende bespaard. Wat doen de Haagse gewetenloze huichelaars zij stellen de strengste eisen aan eigen bevolking en geven vrij spel en toegang aan duizenden profiteurs. Handhavers zullen worden ingezet om de eigen burgers streng te gaan controleren, rechters delen taakstrafjes uit aan misdadigers maar zullen verder aan het staatssysteem volledig mee werken om de bevolking verder te onderdrukken en geen enkel recht meer te geven ook al zijn bepaalde wetten vastgelegd in de grondwet daar toetsen de rechters niet meer aan. Kortom de investering om de vaccinaties en handhaving daarvan zullen nog vele miljoenen vergen van onze belastingpot en op de gezondheidszorg zal meer en meer worden beknibbeld. Het zal niet lang meer duren voordat de Haagse Maffia ook dergelijke robots zullen gaan inzetten https://www.telegraaf.nl/nieuws/1874934629/singapore-vreest-dystopie-met-patrouille-robots. Maar we moeten wel realistisch blijven miljoenen Nederlanders hebben zelf hieraan mee gewerkt door lafheid, egoïsme en onderdanigheid. Ik hoor nog veel volwassenen zeggen ik wil het beste voor mijn kinderen en/of kleinkinderen.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Gepensioneerde verpleegster uit Californië: “Waarom moeten de beschermden worden beschermd tegen de onbeschermden door de onbeschermden te dwingen de bescherming te gebruiken die de beschermden in de eerste plaats niet beschermde?”

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Heer Bron, ik mocht onderstaande link maar interessante informatie niet via e-mail aan u verzenden.
  Dan maar zo:
  https://hetanderenieuws.nl/een-onheilspellende-waarschuwing-van-john-olooney-na-vergadering-met-parlementslid-vk-nederlands-ondertiteld/

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Ik ken het verhaal van deze uitvaart ondernemer,Hij benadrukt dat hij zijn nek uitsteekt en zijn leven riskeert door de waarheid over de genocide met de dodelijke corona vaccinazi,s te vertellen.Als je het goed bekijkt steek ik al 13 jaar mijn nek uit door mensen te waarschuwen voor de NWO agenda en de genocide op 90% van de wereldbevolking.

   Like

 13. Bob zegt:

  Als een bevolking zijn Grondwet en andere
  wetten laten verkopen dan beland je in een
  hel.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Over handhavers gesproken, vandaag een artikel in het AD dat laat zien dat Singapore vijf robots in gebruik heeft genomen die burgers corrigeren bij ‘verkeerd’ gedrag zoals roken! of het laten vallen van een papiertje. Deze robots rijden geheel zelfstandig 24 uur per dag in de rondte.
  Deze techniek gaat veel verder dan je zou denken, de robot beschikt nu al over software met gezichtsherkenning en is helemaal klaar om in de toekomst nog veel verder te gaan.
  Dit staat dan nog los van de 90.000 camera’s die her en der alles in de gaten houden en dan hebben we het dus over meer dan een oogje in het zeil houden ivm verkeersovertredingen.
  Het ligt in de bedoeling dit aantal uit te breiden naar 200.000.
  Big brother is watching you komt zo wel heel dichtbij.
  China gaat zoals bekend nu al erg ver met een winst en strafpuntensysteem en camera’s met gezichtsherkenning.
  Bij ons blijft het tot nog toe en voor zover we weten nog niet verder verkeerscamera’s die je bekeuren voor het overschrijden van de maximumsnelheid of het negeren van rood licht en niet te vergeten trajectcontrole.
  Leuk weetje; velen haten deze camera’s en in het begin waren er mensen die de palen waar de camera’s op stonden afsneden met een zogenaamd pijpenmes zoals in gebruik door loodgieters en verwarmingsmonteurs, vijf à zes keer draaien en hij is door en vandaar dat de ronde palen zijn vervangen door vierkante!
  Ook zijn een aantal flitsers uitgerust met een extra camera die de directe omgeving in de gaten houden voor het geval iemand verf of iets dergelijks op het oog van de camera wil spuiten.
  Nee ik ben zoals inmiddels wel bekend niet zo van de complottheorieën maar dit vind ik wel een kwalijke ontwikkeling.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   TIJL gezichtsherkenning?? Ik dacht even na muikorf of kompleet masker. Ideetje.!?!?

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @vangie1206j
    Dat was eerlijk gezegd ook het eerste dat mij in gedachten sprong maar ik heb geen idee hoe geavanceerd die handel is, daarbij kan dat ding praten en vanaf afstand kunnen ze je dan sommeren je mondkapje even af te doen.
    Ik heb geen idee maar het blijft een zorgwekkende ontwikkeling, de technieken gaan in razend tempo en de grens van wat nog toelaatbaar is wordt steeds verder opgeschoven.
    Er zijn nu ook al camera’s in Nederland die registreren of je in de auto aan het bellen bent, nou ben ik een fel tegenstander van bellen in de auto maar als je ziet wat moderne auto’s allemaal hebben aan touchscreens dan vraag je je onwillekeurig af of dat dan wel mag.
    Nou zal het ongetwijfeld de leeftijd zijn maar een broer van me heeft kort geleden een nieuwe bolide gekocht en je staat echt versteld wat dat ding allemaal kan.
    Zelfs als je stilstaat is het nog een hele tour om dat te bedienen maar de bedoeling is dat je het onder het rijden doet….
    En vergis je niet; bellen achter het stuur € 340,=, of je een emmer leeggooit !
    Doorrijden bij rood licht; € 250,=
    Niet wegrijden bij groen licht € 150,= (nee ik verzin het niet !)

    Like

   • vangie1206j zegt:

    Beste Tijl een camera die ZEGT doe even je mondkapje af dan zeg je toch terug dat doe ik niet Covid19 bekijk het maar.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Dat zou je denken @vangie maar was het maar zo simpel, ze kijken vanaf een centraal punt mee en op het moment dat het robotje ‘problemen’ krijgt worden er gewone eenheden op af gestuurd.

    Like

 15. A. Herbermann zegt:

  Ik heb er geen probleem mee dat dit soort clowns verschijnen. We hebben hier tenslotte zelf voor gekozen, weet je nog van “kruisje” op de goede plek ? Groetjes vanuit een heerlijk Thailand, Alex

  Like

 16. Jan zegt:

  SS’ers in Australië zijn geestelijk gestoorden, psychopaten

  Geliked door 1 persoon

  • Australië was oorspronkelijk een strafkolonie van Engeland. Dus behalve het personeel bestond de hele bevolking uit misdadigers. Vind je het gek dat het nageslacht van al die criminelen ook misdadigers zijn geworden?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Nu is ’t wel zo dat toendertijd zelfs “petty-criminals” al daarheen werden vervoerd.
    Voor kleine kruimeldieven lag de boot al klaar voor afvaart.
    Wel een verschil met tegenwoordig waarbij moord/doodslag/verkrachtingen en steekpartijen, door de rechter worden beoordeeld ook navenant de achtergrond van de zielige crimineel.
    Dus taakstrafjes en een vermanende blik van ’t rechtspersoneel…………

    Geliked door 1 persoon

 17. de barbaar zegt:

  Geef een mens een uniform, een wapen en onbeperkte macht en zelfs een poedel wordt een wolf….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s