VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): “We moeten deze demografische transitie stoppen!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): “We moeten deze demografische transitie stoppen!”

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Het is ziekmakend om telkens weer te zien dat de bestdoeners gewoon blijven ontkennen dat er een omvolking plaats vindt, terwijl een blinde kan zien wat er echt gebeurd.
  Dat tuig is helemaal van de bevolking vervreemd (trouwens al lang) en blijven gewoon wegkijken van de waarheid.

  Like

 2. Jan zegt:

  troela Podt

  1. luistert niet (komt met geheel ander verhaal)
  2. heeft geen argument: ‘volgens mij is het flauwekul’ (zij weet het dus niet, is demagogisch aan het zwetsen)
  3. meent dat zij de vluchtelingenagenda bepaald: ‘ik denk dat wij moeten stoppen met dit soort onzin’
  Heeft nog steeds niet begrepen dat Van Meijeren alles onderbouwt want stel de vraag ‘hoe komt u aan die cijfers’. Domste vraag die hier gesteld kan worden

  troela Koekoek
  1. luistert ook niet
  2. heeft geen boodschap aan cijfers van CBS
  3. maakt van Meijeren zelfs uit voor extremist (als het je aan argumenten ontbreekt)

  *extremist: iemand die bij het najagen van doelen grensoverschrijdende methoden gebruikt*

  Ook nu weer, het is opvallend hoe slecht de roden, de landverraders zich de materie eigen maken/gemaakt hebben. Ik denk dat jarenlang achterover leunen op de stoel tot geestelijke luiheid heeft geleid, zeker als je voor de inteelt van de Kamer oreert, voor slinksvolk.

  Geliked door 2 people

  • Lekke Fietsband zegt:

   @Jan,
   Helemaal mee eens , maar wat doen dit soort afgrijselijke domme demagogische zeikmutsen in die 2e slaapkamer? Helaas doet hier weer het verhaal opmaat dat een groot deel van de vrouwen de ondergang van een beschaving veroorzaken en gewoonweg niet in de politiek horen te zitten.
   Altijd de discussie kapen met hun ellendige gejank, of misschien verlangen ze wel naar de Afghaanse cq grote negerlullen voor een doorsmeerbeurt?? Wij kunnen niet de hele wereld in dit postzegellandje huisvesten, want er staan ook nog 500 miljoen swarte afrikanen (geboorte overschot van veel te veel kinderen) te wachten op het eerst volgende schip naar Brood-Bed-Uitkering-Huis-Miele-etc.-etc.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Dit soort stomme wichten zijn nog te dom om zelfs toiletten schoon te maken. Natuurlijk zitten er bewust veel van de zeikmutsen en domme wijven in de 2e slaapkamer die kun je lekker sturen. Maar ondertussen zijn zij het gif en het kwaad dat de algehele samenleving verder kapot maakt. Hoe stom kan zo een zeikwijf zijn hieruit blijkt dat zij niet beschikt over vol verstandelijk vermogen en niet in ziet dat duizenden Nederlanders al jaren wachten op een sociale huurwoning en er talloze daklozen rondlopen waar zelfs onvoldoende capaciteit voor is voor nachtopvang. Dit soort domme nietszeggende wichten zouden moeten worden afgestraft en voor jarenlang worden veroordeeld om onder een brug te slapen. Misschien komen ze dan tot de realiteit.

    Like

  • Joe zegt:

   Die Podt doet har best Gideon af te serveren, jaloezie?, omdat geen ander de feitenkennis zo onder controle heeft als Gideon!
   Jan je hebt dezelfde problemen als ik, die wijven denken, hersenloos, nog ermee weg te komen en maar met modder te gooien ook?

   Like

  • Tineke zegt:

   En dat strijkt ruim 6000 per maand op dat dan weer wel …!

   Like

 3. Gerrit zegt:

  De vrouwen proberen hem voor gek te laten staan maar hij blijft goed overeind en correct bij de hatelijke aanvallen. Hulde!

  Like

 4. Joe zegt:

  Die Podt doet har best Gideon af te serveren, jaloezie?, omdat geen ander de feitenkennis zo onder controle heeft als Gideon!

  Like

 5. leeuw7 zegt:

  Gideon van Meijeren is een nuchtere kei van een Nederlander ,met gewoon boerenverstand!! Dit soort nuchtere weldenkende mannen heeft Nederland hard nodig!!

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Eerst gaat Ankie Broekers-Knol terecht verkondigen dat 100.000 Afghanen in Nederland teveel zijn en dan krijgt ze daar kritiek op van die gehate linkse blauwe jakhalzen in Den Haag! Dat ze echter zichzelf ongeloofwaardig gaat maken op als een bange haas hiervoor excuses te gaan aanbieden slaat anders nergens op! En als al degenen die haar daar afblaffen in de Tweede Kamer nou ZELF eens alle asielzoekers uit Afghanistan in hun eigen huizen zouden opnemen dan wil ik nog wel eens zien en horen hoe geweldig ze dat hierna gaan vinden maar niet heus hoor!
  Want nou kunnen ze alle binnengelaten asielzoekers nergens meer kwijt, moet de overgrote meerderheid daarvan in propvolle locaties verblijven en kunnen ze hierdoor ook wel gaan fluiten naar de welvaart in Nederland, met grote dank (?) aan hun linkse bondgenoten! Overigens ben ik zelf GEEN racist en voor de opvang van echte vluchtelingen maar NIET voor bepaalde guren die zich hier ontzettend ondankbaar gaan gedragen als ze een brood, bed en bad aangeboden krijgen!

  Like

 7. koosv8 zegt:

  Ze weten van kwaadaardigheid effe gauw niet wat ze zeggen willen. En de FEITEN liggen op tafel. En de open zenuwen van LINKS ook!!!
  HUP GIDEON , DAT ZE ALLEMAAL GEVACCINEERD MOGEN ZIJN EN LEKKERE HOGE BLOEDDRUK KRIJGEN. SAMENKLONTEREN DEDEN ZE IN DE 2E KAMER TOCH AL. EN MISSCHIEN NU INWENDIG.

  Like

 8. Dijkstra zegt:

  Gideon is een goede spreker. Wel jammer dat hij aan het einde van zijn betoog het woord ‘asielzoekers’ gebruikt terwijl hij ‘migranten’ bedoelt.
  Ook jammer dat Bisschop van SGP gewoon langs Gideon heen praat en net doet alsof Gideon niet heeft gezegd dat Forum is tot financiële ondersteuning van opvang in het buitenland.
  Bisschop huilt mee met de rode wolven.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Wat een raar triest mens. Het enige wat ze zegt is onzin als Meijer haar zelf om feiten vraagt. Las het hierboven ook al dat ze vraagt waar hij die cijfers vandaan haalt. Zegt mij voldoende.
  Als ik tegen mensen zeg dat het gegeven moment zomaar zou kunnen dat de Overheid gebied mensen in huis te nemen wegens huizentekort. Dan zitten ze me aan te kijken of ze het in Keulen horen donderen. Zelfs onteigening kan aan de orde komen als de schatkist leeg raakt. Neu dat kan niet gebeuren. Niet hier in Nederland. Denken ze. Kan heel hard gaan ineens.

  Like

 10. vincent meijer zegt:

  je kan niet zeggen dat hij ongelijk heeft

  Like

 11. Bob zegt:

  Als je in een dure buurt woont waar geen
  of alleen voorgeselecteeerde immigranten
  wonen en je sluit je ogen voor feiten die Gideon
  vertelt, voel je de onlust gevoelens van de
  bewoners door immigranten volle buurten niet.
  Onze volksvertegenwoordigers blijken alleen
  goed te zijn in het afbekken van feitelijk
  gefundeerde argumenten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s