Censuur . . .

We leven in tijden, waarin slimme mensen de mond wordt gesnoerd, zodat domme mensen niet beledigd worden.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Censuur . . .

 1. Frauke zegt:

  Lees !!!

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Nieuwe documentaire over WHO legt wijdverbreide corruptie bloot, massale financiering door Bill Gates
  ‘TrustWHO’, een documentaire geproduceerd door Lilian Franck, onthult de clandestiene invloeden – waaronder de rol van Bill Gates als nummer 1 financier – die de Wereldgezondheidsorganisatie controleren, met gevaar voor de volksgezondheid.

  Verhaal in één oogopslag:
  “TrustWHO”, een documentaire geproduceerd door Lilian Franck, onthult de clandestiene invloeden die de Wereldgezondheidsorganisatie beheersen, met gevaar voor de volksgezondheid.
  Bill Gates is de nummer 1 financier van de WHO en draagt ​​meer bij aan het tweejaarlijkse budget van de WHO van $ 4,84 miljard dan welke regering van een lidstaat dan ook.
  Farmaceutische bedrijven hadden eerder invloed op de pandemieverklaring van de WHO uit 2009 – experts noemden de varkensgriep later een “valse pandemie” die werd veroorzaakt door Big Pharma, die vervolgens profiteerde van de gezondheidsangst.
  De WHO heeft een sterke loyaliteit aan China, en haar onderzoek naar de oorsprong van COVID-19 was vanaf het begin een ‘ nep’- onderzoek.
  Zelfs voorafgaand aan de COVID-19-pandemie bracht de WHO een verklaring uit dat ze in gesprek was met Facebook om “ervoor te zorgen dat mensen toegang hebben tot gezaghebbende informatie over vaccins en de verspreiding van onnauwkeurigheden te verminderen”.
  De geschiedenis van de WHO illustreert duidelijk haar loyaliteit aan Big Pharma en andere industrieën, waaronder het bagatelliseren van de gezondheidseffecten veroorzaakt door de kernramp in Tsjernobyl in 1986 en samenwerking met opioïdengigant Purdue.
  Gezien het sterke en voortdurende bewijs dat de WHO zwaar in strijd is met en gecontroleerd wordt door de industrie, moet het nut ervan als bewaker van de volksgezondheid serieus opnieuw worden geëvalueerd.

  https://www.lifesitenews.com/opinion/new-documentary-on-who-exposes-widespread-corruption-massive-funding-by-bill-gates/

  Like

 3. Jan zegt:

  Een mooi voorbeeld is truttebol Ellemeet van de GL die door de waarheid in een constante nachtmerrie blijkt te leven, ook in de Kamer waar Van Meijeren het stuitende gedrag van de nepjournalisten aankaart die met hun nepnieuws een verwrongen beeld geven van de gebeurtenissen in de maatschappij, kortom, het gros zijn leugenaars.
  Vrouwe Ellemeet lopen ‘de koude rillingen over de rug’ en komt tot de conclusie dat tegen iemand als Van Meijeren een gezamenlijk front opgetrokken dient te worden

  video vanaf 9:20
  [https://youtu.be/00jOWKDMRqw?t=560]

  Geliked door 1 persoon

  • Joe zegt:

   Het ontbreekt vrouwen vooral van linkse komaf aan nuchterheid en transparantheid, zoals Gideon de zaken uiteenzet en waar ook letterlijk niks mis mee is!

   Like

  • de barbaar zegt:

   Hersenloze halfdode zombies als die kamerleden van groen links,d66,pvda,pvdd,de haan(eerder een kip zonder kop)de gristenunie,de zilverlingen van het cda…zij allen zijn landverraders, erger nog dan de toenmalige nsb,ers.

   Like

 4. Bert zegt:

  het leukste wat ik ze wel eens heb horen terug zeggen is toch wel,
  OHHHH dat mag je niet zeggen, je weet dat ik dat niet leuk vind.

  En dat moet je nou net tegen mij gaan zeggen als reactie.
  Bedankt voor de volgende keer vast.

  Like

 5. Jan zegt:

  Like

 6. Julia zegt:

  Nee ook hier in Nederland is het mond houden en vooral niet de feiten en waarheid boven tafel halen dat wordt afgestraft. We worden wederom opnieuw genaaid onze prikpooier en vrijheidsberover Hugo de Jonge voert de coronapas na 1 november door maar voor te vechten en recht te halen van onze vrijheid hebben wij te maken met rechters die aan de kant van de machtswellustelingen staan. Wij zullen en moeten worden onderdrukt omdat de regering enorm heeft gefaald voor wat betreft de gezondheidszorg die al jaren is kapot bezuinigd dus we ontnemen vrijheid en stellen het staats auweis de zogenoemde toegangspas in. Dit blijft onherroepelijk en wordt zeer zeker tegen de Kerst breder toegepast. Rechters forget it weer een schandelijk feit boven de tafel https://www.ad.nl/binnenland/rechters-zaten-fout-in-toeslagenaffaire-steevast-kant-belastingdienst-gekozen~a28c4c3d/ In geval als ik staatshoofd zou zijn zou ik per direct mijn portret uit elke rechtzaal laten verwijderen. Het is een grove schande dat burgers geen recht meer kunnen halen en rechters zich niet meer toetsen aan de grondwet zij blijven achter de medische apartheid staan en kiezen ten alle tijde de kant van vadertje staat. Dit is al wederom in een aantal zaken gebleken. Kortom het Nederlands rechtssysteem is onbetrouwbaar en failliet en we hebben te maken met een regering die totaal onbetrouwbaar is. In ieder geval zijn we aan de Goden overgeleverd en kunnen we het woord democratie wel voor goed uit ons woordenboek schrappen. Klasse justitie, politieke criminelen die niet worden vervolgd en burgers die zonder meer aan de kant zijn gezet en vooral de mond niet open mogen doen dat wordt strenger gestraft dan misdadigers die er met een taakstrafje vanaf komen. Zum kotzen. Maar persoonlijk blijf ik vechten voor mijn vrijheid en zal nimmer mijn mond houden en doe recht op de vrijheid van meningsuiting uiteraard is wel de vraag hoelang dit nog van de rechtelijke macht kan.

  Like

  • Bert zegt:

   Jawel hoor, je eerste link had ik hier al eens geplaatst, maar dan het origineel in het Engels.
   De 2de link kende ik nog niet.
   Maar hier kan je toch alles kwijt. Dat wist je toch al.

   Like

 7. Bob zegt:

  Wij leven in een wereld waar de feitelijke
  waarheid wordt bestaft en de leugen
  wordt gepropageerd,

  Like

 8. Julia zegt:

  Natuurlijk slimme mensen geloven niet in de leugens en in het vaccinatieterreur. Die zijn wakker en lezen niet de bull shit in de linkse media en in de propaganda van de staatsomroep. Die verdiepen zich in informatie en lezen andere media https://www.frontnieuws.com/de-dramatische-toename-van-gezondheidsproblemen-onder-de-gevaccineerden/ vandaar dat slimme mensen dank je wel zeggen tegen de opgedrongen experimentele vaccinaties waarvan de komende jaren de desastreuze gevolgen zichtbaar zullen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s