Komt nu het vaccinatie-abonnement?: Chef van BioNTech wil jaarlijkse “prik” wegens mutaties

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

De chef van BioNTech, Uğur Şahin (foto), kondigde voor 2022 de “volgende generatie” vaccins tegen Covid-19 aan. Dit zou nodig zijn, omdat nieuwe strengen van het corona-virus waarschijnlijk vaccins zullen omzeilen (vaccinatie-doorbraak). Het virus zou blijven en zich aanpassen. Het immuunsysteem zou dit niet alleen aankunnen, zei Şahin. De mensen kunnen zich dus verheugen op een vaccinatie-abonnement.

Natuurlijk immuunsysteem wordt ontkend

Er zou geen reden bestaan om aan te nemen dat de volgende generatie van het virus gemakkelijker te handhaven zou zijn voor het immuunsysteem dan de huidige. De volgende vaccins zullen op de komende veranderingen van het corona-virus “afgestemd” worden. Welke veranderingen dat zijn en hij nu al zou weten hoe deze zouden uitvallen, zei de neo-vaccinatie-miljardair Şahin niet.

Men zou niet kunnen aannemen dat het immuunsysteem dit gemakkelijker zou kunnen bewerkstelligen. Şahin ignoreert daarbij onderzoeken die iets anders bewijzen: namelijk dat mensen, die een Covid-19 infectie doorstonden, beter tegen de Deltavariant beschermd zijn dan met Pfizer/BioNTech gevaccineerde personen. Het onderzoek maakt ook aannemelijk dat gevaccineerden een hoger risico lopen om in het ziekenhuis opgenomen te worden dan diegenen die een infectie zonder vaccinatie doormaakten. Het gaat daarbij vooral om mensen ouder dan 60 jaar.

Argument voor vaccinatie-abonnement: virus ontsnapt aan het “vaccin”

Het zou een constante ontwikkeling zijn en nog maar net zijn begonnen. Şahin zei daarmee indirect: vaccinatie voor eeuwig en altijd. Ook andere farmaceutische bonzen, Bijvoorbeeld Albert Bourla van Pfizer, hebben deze mening. Bourla denkt dat er meer nieuwe varianten zullen ontstaan, die niet standhouden tegen de actuele vaccins. Hij zou een een jaarlijkse vaccinatie in het vervolg noodzakelijk vinden – een vaccinatie-abonnement dus. “We weten het echter niet echt, we moeten afwachten en de data bekijken.”

De statements van Şahin en Bourla zijn geen toeval: want een onlangs gepubliceerd onderzoek duidt erop dat bij personen, die met Pfizer behandeld werden, de antilichamen tegen Covid-19 en de varianten Delta, Beta en Mu duidelijk terugliepen. Volgens onderzoekers van de Stanford University is dit effect immens: namelijk binnen zeven maanden met de factor tien.

Israëls vaccinatie-waanzin: ondanks twee toegediende vaccins “ongevaccineerd”

In Israël wordt het vaccin van Pfizer gebruikt. De derde prik is daar verplicht, voor zover men wil deelnemen aan het dagelijks leven. De vaccinatie-strategie tot nu toe is mislukt. Meer dan 60% van de bevolking daar is tweemaal gevaccineerd. Inmiddels worden meer dan 2 miljoen mensen voor de derde keer gevaccineerd en de vierde vaccinatie wordt al in het vooruitzicht gesteld. Omdat de 3e prik nu voorwaarde is, golden in een mum van tijd alle tweemaal gevaccineerden, wier tweede prik meer dan zes maanden geleden plaatsvond, als “niet gevaccineerd” en raakten hun groene paspoorten kwijt.

Pas de derde gen-prik geeft aan deze burgers weer de vermeende “vrijheid” terug. Deze maatregel leidde tot een dalend vaccinatiecijfer. Bedroeg dit daarvoor nog meer dan 62% voor dubbel “geprikten”, dit nam met de nieuwe regeling weer af. Des te hoger de vaccinatiecijfers, des te meer nam het aantal corona-gevallen, ziekenhuisopnames en bezetting van IC-bedden toe – vaak door dubbel gevaccineerde personen.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Komt nu het vaccinatie-abonnement?: Chef van BioNTech wil jaarlijkse “prik” wegens mutaties

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Deze pesthond is maar met een ding bezig en dat is niet bepaald de gezondheid van de mensen.
  Hij krijgt bij zijn vertrek bij Pfizer waarschijnlijk een pakket aandelen wegens het hebben gewerkt in het voordeel van de Firma en dan is het natuurlijk wel zo leuk als die aandelen flink wat waard zijn.
  En vreemd genoeg zijn er toch hele volksstammen die hem op zijn woord geloven.

  Geliked door 3 people

 2. Eppo zegt:

  Al die Staatsmongolen rennen ,wat zeg ik vragen om een 3e of 4e shot .
  Geen 1 of 2 denken na ..
  Wat heb je er het over noemen ze je en zetten ze je weg als een sukkel.
  Ze willen het geen eens weten
  Dit Land is doomn

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als je er gelijk twaalf neemt, krijg je dan korting? Voordeliger per dozijn?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Het uitroeien van de mensheid is gaat voor hem zeker niet snel genoeg de massa moordenaar.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Ik heb mijn twijfels over doodgaan. Ze maken een bevolking ziek. En daar kunnen ze met veel onderzoeken in ziekenhuizen elk jaar veel geld mee verdienen.
   En alsjedat verteld, of van een misbehandeling met schade in het ziekenhuis, dan schrijven ze dat, natuurlijk niet, in de rapportages.

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @vangie1206j Gisteren had ik een gesprek met een jonge gekleurde man over de Coronavaccinatie. Hij gaf toe dat hij is doodsbang voor de vaccinatie, omdat hij weet niet wat het aan zijn gezondheid zal doen. Men hoort zo veel over gezonde jongens van zijn leeftijd- jonger of wat ouder, die na de vaccinatie zo maar doodgaan- of gehandicapt blijven. Bij gebrek aan keuze heeft hij een prik genomen: ‘Ik heb geen andere keuze. Ik wil niet mijn baan verliezen en als een paria leven’. Vervolgens hadden wij het over de vaccinaties in zijn land van herkomst. Daar is de vaccinatiegraad bijna nihil. Ik zei tegen hem dat de geldmonsters die de wereldbevolking willen reduceren, zijn ziek en vooral onrealistisch. Zij kunnen dat met dezelfde succes doen, als Napoleon Bonaparte of Hitler konden Rusland veroveren. De meeste Derde Derdewereldlanden hebben geen geld om de vaccins te kopen en er is ook een zwaar logistieke probleem: hoe zou men vaccins, die bewaard moeten worden in temperatuur van -90* C, vervoeren naar de binnenlanden van Afrika, Azië en Zuid Amerika? Zelfs in het Midden Oosten is het een groot probleem. Wie zal zijn leven riskeren om te reizen door oorlog geteisterde Syrië of Irak? Mensen zijn niet levensmoe! Hetzelfde geldt voor de Aziatische republieken van de voormalige Sovjet Unie, Pakistan of Afghanistan. Waar de geesteszieke monsters wel zouden succes boeken, en de bevolking reduceren is in de rijkste landen van de Wereld: In west Europa, de blanke bevolking van de VS, Canada, Australië, NZ en rijke aziatische landen zoals Singapore, Zuid Korea en Japan. Daar komt de gewillige zombie bevolking massaal er op af.

   Like

 5. pepo Copyright zegt:

  Met de ” mutaties” bedoelen ze de genetische manipulatie mee.
  Er moeten minimaal 3 shots per jaar gegevens worden om dit én de grafine oxide level op pijl te houden.( grafine oxide = metalen vloeistof die als antenne dient voor 5g netwerk)
  We moeten toch op to date bestuurbaar zijn.
  Als deze winter 5g op vol capaciteit wordt gezet is er géén weg méér terug.

  Géén 5g = géén NWO, BBB, agenda 2030, geen dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  Canada
  Verplichte vaccinatie voor alle federale werknemers en alle reizigers op treinen en vliegtuigen binnen de komende 4-8 weken.
  Degenen die zich niet vrijwillig aanmelden, worden thuis bezocht.
  De Engelstalige video begint na 0:40
  Hier is een meer gedetailleerd verslag op Rumble https://rumble.com/vng4pz-canada-issues-mandatory-vaccination-forced-door-to-door-vaxx-for-all-in-4-8.html

  Like

  • Jan zegt:

   Hij is omgekocht net als de kliek in Australië

   De top van de Australische staat New South Wales neemt ontslag. De politie heeft de bankrekeningen van al die politici, ze hebben geld ontvangen van het farmaceutische bedrijf P.fize.r om het vaccin goed te keuren. Hetzelfde gebeurt in elk land van de wereld. In NL ook?
   video

   Like

  • Julia zegt:

   Ook deze horror in Nederland zal niet lang meer op zich laten wachten. Het is de NWO die eist dat er op grote schaal genocide wordt toegepast om de wereldbevolking te reduceren. Zolang het volk niet keihaard terug vecht zullen die smeerlappen in sneltreinvaart hun misdaad tegen de menselijkheid voortzetten. Als het zover komt mag van mij de oorlog compleet uitbreken om het gestapo systeem omver te werpen. Welk weldenkend mens wil zo een toekomt voor haar of zijn kinderen. Haal massaal de koppen is uit het zand en haal het stof uit de ogen. Wie wil zich nu jaarlijks verplicht laten vergiftigen door deze smeerlapperij.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Naar het schavot met die gek,

   Like

 7. Bert zegt:

  Ik heb al eerder hier vermeld. Ik dacht dat het hier was.
  Nog even en je krijgt een recept op 1x per jaar een doos op te halen met voor elke maand 1 prik.
  Die je dan zelf kan aanbrengen met een soort van insuline apparaat.

  En het begint er nog op te lijken ook dat ik gelijk krijg.

  Like

 8. Joe zegt:

  Dat er een derde, booster, erop mmoet volgen is tekend genoeg, dat heel deze zaak een nepvertoning en zakkenvullerij van de Pharma gezien moet worden!

  Like

 9. Bert zegt:

  Project Veritas haalt in de meest recente video waarin het corona-vax bedrog wordt exposed Melissa Strickler voor de camera, klokkenluider bij Pfizer. Zij kwam in een database emails van de top executives van het bedrijf tegen waarin werd afgesproken dat informatie over het gebruik van de cellen van geaborteerde foetussen bij de ontwikkeling van de Covid ‘vaccins’ verborgen moest worden gehouden. Strickler vreest dat deze cellen ook in de definitieve vaccins zijn gebruikt.

  Vanessa Gelman, senior director Worldwide Research, Development & Communications, schreef in emails aan onder andere Philip Dormitzer, vice president en Chief Scientific Officer, dat deze menselijke cellijnen weliswaar niet direct in het experimentele ‘vaccin’ zijn toegepast, maar dat in de testlaboratoria wel degelijk ‘één of meer cellijnen met een oorsprong die kan worden teruggevoerd tot menselijke foetuscellen’ worden gebruikt.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/pfizer-klokkenluider-directeuren-hielden-gebruik-geaborteerde-foetuscellen-verborgen/

  Like

 10. Lot zegt:

  Mensen durven niet te vertellen of ze gevaccineerd zijn. Als ze dit gaan afdwingen dan zal de staat compleet totalitair souverein zijn. En ik denk dat de staat dat zelf ook wel weet.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  “Het virus zou blijven en zich aanpassen. Het immuunsysteem zou dit niet alleen aankunnen, zei Şahin.”

  Ha ha ha ha ha! Man, ga fietsen! Jouw gif komt niet in mijn lichaam zolang ik leef!
  Over mijn lijk!

  IETS VOOR EEN APART ITEM?

  Deze links kan ik aan niemand versturen, ik krijg ze de deur niet uit. Ze zijn streng verboden.

  https://hetanderenieuws.nl/britse-uitvaartondernemer-john-olooney-wordt-k0vit-klokkenluider-nederlands-ondertiteld/

  https://hetanderenieuws.nl/een-onheilspellende-waarschuwing-van-john-olooney-na-vergadering-met-parlementslid-vk-nederlands-ondertiteld/

  Like

 12. Bob zegt:

  Het zou beter zijn als mijn pensioen met
  de snel groeiende kosten kan meegroeien in
  plaats van verlagen.
  Ook op mijn leeftijd is de natuurlijke immuniteit
  sterk genoeg als je gezond leeft en probeert
  zoveel mogelijk te bewegen. Dat zelfs met
  een groot aantal onderliggende kwalen.
  Preventieve zorg in plaats van de gif spuit
  zou de zorg kosten enorm kunnen ontlasten.

  Like

 13. Julia zegt:

  Laten we hopen dat de waarheid snel boven water komt en met dat gewetenloos elitair tuig dat miljarden verdient aan de vaccins, de politieke misdadigers tegen de menselijkheid en de trawanten het OMT snel kan worden afgerekend https://www.ninefornews.nl/nieuw-bewijs-voor-schadelijkheid-van-coronavaccinaties-aangeboden-aan-internationaal-strafhof/ Het is te ziek voor woorden hoe miljoenen mensen worden misleid. Het blijkt ook weer dat het toegangsbewijs geen enkele toegevoegde waarde heeft en puur is om de onderdrukking op te voeren https://www.ad.nl/politiek/coronapas-ook-in-november-nog-nodig-hogere-vaccinatiegraad-is-snelste-weg-hieruit~a1f2d9e6/ Dan moet De Jonge maar eens beginnen met uit te leggen waarom de corona gevallen toenemen hij liegt weer dat hij barst dit heeft te maken dat in het najaar de bekende griepvirussen weer toenemen maar dat nu alles zonder meer onder corona wordt weggeschreven. Hij blijft maar zeiken over de druk op de gezondheidszorg nou dan mag dat hele demissionaire zooitje maar wel eens achter hun oren gaan krabben om te beseffen dat zij zelf al jaren de gezondheidszorg kapot hebben bezuinigd en zij de oorzaak zijn van de druk op onze zorg . Nu zijn zwangere vrouwen weer de dupe https://www.telegraaf.nl/nieuws/422107949/aanstaande-moeder-nog-steeds-niet-zeker-van-plek-op-kraamafdeling Vooral dan nog veel migranten binnen halen met vrouw en kindjes die zullen wel zorgen dat er voor de Nederlandse vrouw geen plek meer is op de kraamafdeling omdat juist dit binnenkomend volk zich vermenigvuldigen als konijnen. Of De Jonge wordt het straks verboden om nog zwanger te worden omdat dat meer druk geeft op de kraamzorg. Zo zien we wat er van Nederland is overgebleven het is één en al ellende en chaos op velerlei gebied. Zelfs rechters hebben meegeholpen de mensen die de dupe zijn geworden van de toeslagenaffaire verder de vernieling in te helpen. Het is in en in triest dat de politiek voor geen cent meer is te vertrouwen en de rechtstaat totaal failliet en corrupt is. Wat leven we toch in een gaaf land en die ellendeling De Jonge zorgt er wel voor dat de burgers totaal in een dwangbuis worden geplaatst die als tweederangs burgers worden behandeld maar wel als betaalslaven dienen om dit enorme wanbeleid te bekostigen maar er zelf niets meer voor terug krijgen. Ik hang de vlag uit op de dag als dit politieke zooitje wordt berecht en veroordeelt. Verder is er geen enkele reden meer om überhaupt nog een vlag voor het voormalig Nederland op te hangen behoudens 4 mei en 5 mei. Ik ben helemaal klaar met de politieke volksverraders en de Nederlandse rechtstaat erken ik niet meer.

  Like

 14. Julia zegt:

  Heeft die uitgemergelde engerd Şahin op de foto al teveel gif in zijn lijf hij ziet er niet bepaald florissant meer uit. Dat voorspelt niet veel goeds. Ik adviseer dan ook massaal stoppen met het experimenteel vaccin.

  Like

 15. Ravian zegt:

  Een drugsdealer smeert zijn beoogde klanten met een mooi lulverhaal hun eerste “shot” aan, en creëert op die manier een afhankelijkheid van zijn product, waarna het voor hem ‘kassa” is.
  De farmaceutische industrie werkt in dit geval exact hetzelfde.
  Ze vernielen je immuun systeem middels het aansmeren van die eerste “vaccinatie”, en daarna ben je klant voor het leven omdat zonder hun product het leven bij het eerstvolgende griepje eindigt.
  Het zijn gewoon drugsdealers, van de ergste soort.
  En hun klanten zijn de zwakken van geest, zoals gewoonlijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Covid junks zijn het geworden.
   En er zijn maar zeer weinig junks die het ook toegeven dat ze verslaafd zijn.
   Een heroine junk heeft nog een optie om er van af te komen.
   Een covid junk niet meer.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s