Binnenkort vindt er een corona-tribunaal tegen het World Economic Forum en zijn wereldwijde politieke poppetjes plaats

(Door: “Balkanske priče”)

’Corona-aanpak is een menselijke catastrofe die nooit had mogen gebeuren. Om corona te bestrijden hoef je vrijwel niets te doen. Je hoeft alleen maar de ouderen te beschermen’, zegt dr. Knut M. Wittkowski, die meer dan 20 jaar lang aan het hoofd stond van de afdeling epidemiologie van de Rockefeller University in Amerika. Er komt een tweede Neurenberg Tribunaal tegen het World Economic Forum en zijn toegewijden onder de wereldwijde politieke leiders, die zich schuldig hebben gemaakt aan misdaden tegen de menselijkheid vanwege het plegen van Covid-responsbeleid, dat heeft geleid tot gedwongen sluiting, vernietigde bedrijven, verarmde gezinnen, gebroken levens en een piek in zelfmoordcijfers. Het fysieke boek “Covid-19: The Great Reset” betekent vernietiging, en vernietiging is noodzakelijk voor deze mensen, want alleen uit de chaos zal de hernieuwde gevangenisplaneet ontstaan. Zoals altijd in de geschiedenis en met Marxistische experimenten, doet het lijden van de mensen er niet zoveel toe…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Binnenkort vindt er een corona-tribunaal tegen het World Economic Forum en zijn wereldwijde politieke poppetjes plaats

 1. Bert zegt:

  Hartstikke goed idee. Daar niet van.
  Maar wie vertegenwoordigd dit tribunaal dan en wie zitten daar allemaal in.
  Volgens mij is een tribunaal alleen mogelijk als de regeringen omver geworpen worden.
  En dan samengesteld door diegene die erkent worden om ook recht uit te mogen spreken.
  Want het moet ook erkent worden door iedereen.
  Anders is het niet meer dan een uitspraak zonder gevolgen.

  Like

 2. Julia zegt:

  Hopen dat dit tribunaal snel van start komt. Dan kunnen Rutte, De Jonge, Van Dissel, Osterhaus, Kuipers, Gommers en Koopmans gelijk meegenomen worden vanwege de misdaad tegen de menselijkheid en discriminatie. Het kan en mag niet meer langer door gaan om mensenlevens de vernieling in te helpen en vooral jonge levens op spel te zetten en nog langer leugens te verkondigen. De zwaarste straf moet opgelegd worden. De dag dat al die misdadigers worden voorgeleid is de dag van de bevrijding en het einde van het fascisme dan kan de vlag uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. leeuw7 zegt:

  Oorlogsmisdadigers als de demissionaire Mark R. en de totaal corrupte psychopaat Hugo de J.horen levenslange gevangenisstraffen te krijgen wegens manipulatie en zeer zware misdrijven tegen de menselijkheid!!De achterbakse megalomane profiteur Willem Alexander en z’n vrouw moeten ook op hun tellen letten,deze lieden kunnen in de rechtbank niet meer zeggen; “Wir haben es nicht gewusst “1!!! Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Like

  • Julia zegt:

   leeuw7 Kijk naar het verleden tijdens het Neurenberg proces de grootste misdadigers tegen de menselijkheid kwamen er niet zomaar met een levenslange veroordeling van af die werden veroordeeld naar één enkele reis. Dat koningshuis is onschendbaar en vluchtte tijdens WOII die komen er helaas te goed vanaf.

   Like

 4. BigLJohn zegt:

  Een tweede Neurenberg proces, toe maar ! Na de tweede wereldoorlog werkten alle landen en alle rechters mee aan dit Neurenberg proces. Vandaag de dag is alles juist andersom. Ik ben benieuwd hoe advocaat Reiner Fullmich dit voor elkaar gaat krijgen.

  Like

  • Bert zegt:

   Dat bedoel ik ook.
   Geen enkel land gaat hier aan meewerken of de daders uitleveren.
   Dus wie gaat ze dan ophalen?
   Je zal eerst van al die regeringen af moeten zien te komen.

   Geliked door 1 persoon

 5. hebk zegt:

  zie zweden !!

  Like

 6. Peter. zegt:

  Habe es nichts gewust .Het verweer van Rutte.

  Like

 7. Boike zegt:

  Een lang verhaal met weinig nieuws voor de wakkere realisten.
  Navenant weinig tot geen informatie over het in de kop aangekondigde corona-tribunaal. Komt er een tribunaal ??? Zo ja, waar en wanneer ??? Wie zullen er gedaagd worden ??? Hoe staat het met de voorbereidingen ??? Op deze en soortgelijke vragen wordt geen antwoord gegeven. Het bericht heeft veel weg van een valse vlag, zoethoudertje. Vergelijk met “Q” en Trump, die het moeras zou draineren. Een tribunaal zou zekerlijk welkom zijn. Maar eerst zien, dan pas geloven. Vraagje, hoe staat het met de paperclipsen ???

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s