CITAAT Viktor Orbán

Volgens Hongarije moet de EU stoppen met het klimaatbeleid, omdat dat de reden is voor de recordstijging van de energieprijzen. Volgens Viktor Orbán is de EU niet de oplossing, maar het probleem: “De burgers gaan door Timmermans en de rest van de EU de prijs betalen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Nexit Denktank“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT Viktor Orbán

 1. karton zegt:

  Je zou een A4-tje kunnen vullen met opmerkingen over de niet-overeenkomsten tussen dhr. Orbán en Quasimodo Rutte. Waarom zitten wij nu al járenlang opgescheept met een misselijk makende aardworm als Rutte terwijl de Hongaren een échte leider hebben die vecht voor volk en vaderland; terwijl ook dhr. Orbán z’n foutjes zal hebben maar ‘t is een kerel die stáát voor z’n volk terwijl Quasimodo z’n volk én land verraadt en uitlevert aan de EUSSR.

  Geliked door 4 people

  • Ravian zegt:

   “Waarom zitten wij nu al járenlang opgescheept met een misselijk makende aardworm als Rutte terwijl de Hongaren een échte leider hebben die vecht voor volk en vaderland”

   De Hongaren hebben geen NPO / NOS…

   Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Één van de weinige Europese presidenten met een gezond verstand !
  De rest lijkt wel geïnfecteerd met allerhande rotzooi , van cocaïne tot communisme .
  Laten we ons vastklampen aan de weinige Europeanen die NIET AAN DE DRUGS ZITTEN of stomweg aan die volgevreten Timmermans volgen .
  Órban , onze held !

  Geliked door 4 people

 3. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/china-gooit-klimaatplannen-overboord-om-energiecrisis-te-bestrijden-oude-kolenmijnen-worden-heropend-en-nieuwe-centrales-worden-gebouwd/

  China gooit klimaatplannen overboord om energiecrisis te bestrijden: oude kolenmijnen worden heropend en nieuwe centrales worden gebouwd

  De Chinese regering zit met flink wat kopzorgen door de nieuwe energiecrisis. Om dit probleem zo effectief mogelijk aan te pakken worden de klimaatplannetjes tijdelijk in de ijskast gezet; de regering heeft oude kolenmijnen weer geopend en zal nieuwe kolencentrales bouwen. De effecten van de verduurzaming in het Westen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  Terwijl wij alleen al in Nederland met honderden miljarden euro’s smijten om ons land een stuk ‘schoner’ te krijgen is de rekening voor de megalomane klimaatplannen voor de rest van Europa vele malen hoger. Daarnaast kampen ook wij met enorme energieprijsstijgingen.

  Geliked door 4 people

 4. Dijkstra zegt:

  Timmerfrans is niet alleen de vijand van Hongarije…maar van nog veel meer….

  Geliked door 6 people

 5. Joepiedepoepie zegt:

  Laat over zijn mening geen gras groeien?

  Like

 6. saddy zegt:

  Timmermans is daar neergezet door rutte.

  Rutte is een WEF-pion op een al vrij hoge plek.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  De kllimaathoax en de coronahoax zijn afkomstig uit de NWO agenda,de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030.De satanische globalistische elite wil rond 2030 ongeveer 90% van de wereldbevolking uitgemoord hebben,the great reset en dan build back better het opnieuw inrichten en organiseren van de aarde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s