Bericht uit 1972: WHO wilde massale sterilisatie door middel van vaccinatie

(Vertaling: E.J. Bron)

Officieel bericht bevestigt: vaccinaties zijn van invloed op vruchtbaarheid van vrouwen

Al in 1972 werd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een speciaal programma voor onderzoek, ontwikkeling en opleiding van onderzoekers op het gebied van de menselijke voortplanting ingesteld.

Al voor de gezondheidscrisis, die bekend is als “corona-pandemie”, hebben enkelen van ons bezorgd de maatregelen gevolgd die de WHO – net als vele andere organisaties in de omgeving van de VN – heeft uitgevoerd om de gender-ideologie met behulp van programma´s over seksuele en reproductieve gezondheid te normaliseren. Maar misschien hebben wij de echte waarheid achter de campagnes over het hoofd gezien, waarvan velen met massale vaccinaties te maken hadden, zoals iFamNews berichtte.

Beatriz Montes van iFamNews zette vorige week haar conclusies online. Tijdens haar onderzoek stuitte ze op een nogal veelzeggend document van de WHO: een in 1992 in Genua gepubliceerd bericht met de titel “Fertility regulating vaccines” (“vruchtbaarheid regulerende vaccinaties”).

Voor dit document – al in 1972 – werd het speciale WHO-programma voor onderzoek, ontwikkeling en opleiding van onderzoekers op het gebied van de menselijke voortplanting ingesteld. Uit dit document blijkt dat de WHO in de ontwikkeling en evaluatie van nieuwe en verbeterde methodes van vruchtbaarheidsregulering is geïnteresseerd, omdat de traditionele methodes (spiraaltje, pil, condoom) al op hun retour waren.

Uit het bericht over vaccins ter regulering van de vruchtbaarheid blijkt duidelijk dat de vrouwelijke vruchtbaarheid door vaccins gecontroleerd dient te worden.

De WHO stuurt de strategieën op globaal niveau aan, inclusief de zogenaamde “familiepolitiek”. Achter dit begrip zit, net zoals achter de uitdrukking “seksuele en reproductieve gezondheid”, niets anders dan abortus en voorkoming van zwangerschappen evenals de overtuiging van stellen om weinig of geen kinderen te krijgen.

In dit WHO-bericht worden eerst de achtergronden uiteengezet, die voor wetenschappers aanleiding waren om een vaccin te onderzoeken en te ontwikkelen dat bij vrouwen onvruchtbaarheid teweeg zou brengen. De seksuele revolutie van de jaren-60 was de sleutel tot haar dynamiek.

Maar er bestaat ook een zeer belangrijk aspect dat in dit bericht staat: ze geven toe dat het vroeger uitgevoerde onderzoekingen ter controle van de vrouwelijke vruchtbaarheid erop gericht waren om de bevolking te reduceren, aldus Montes.

In de jaren-60 en de jaren-70 waren er gevallen van vrouwen, die zonder hun medeweten gesteriliseerd werden en die deelnamen aan proeven met voorbehoedmiddelen of geïnjecteerde preparaten, zonder hiervoor een vrijwillige verklaring ondertekend te hebben.

In enkele landen werden de vrouwen niet over de mogelijke bijwerkingen van methodes ter voorkoming van zwangerschap geïnformeerd, zoals het spiraaltje (IUD).

Daarom camoufleerden ze deze pogingen als milieupolitieke maatregelen – in verbinding met de klimaatverandering – en begonnen ermee de maatschappij, in het bijzonder de vrouwen, er gevoelig voor te maken om hun levensstijl in de richting van kleine gezinnen te wijzigen. In datzelfde jaar, 1992, vond in Rio de Janeiro de aarde-top plaats. Hieruit kwam Agenda21 voort, een volledig programma ter ontvolking van de wereld om de aarde tegen het verwoestende effect van de mens te behoeden.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bericht uit 1972: WHO wilde massale sterilisatie door middel van vaccinatie

 1. Qvic zegt:

  In 1992 was in Nederland het kabinet Lubbers aan de macht en die heeft zeer vergaande maatregelen er door heen gedrukt, waar we nu de zure vruchten van plukken over de gehele wereld.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Qvic.Klopt die lubbers is ook verantwoordelijk voor de open grenzen,hitler wilde ook alle grenzen weg hebben in europa.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 12-10-2021 om 16.22 u.
    Daar noemt u me ff een viespeuk zeg ! Lubbers !!!! De Dekhengst van Kralingen, was z’n nick-name. Die vent hadden ze moeten steriliseren, maar dat hoeft nu niet meer.
    Wie er nog wel boven het lijstje van “hoognodig te steriliseren” personen staan, zijn m.i. die zg. “koninklijke fokkers”, vanaf het ontstaan van “koninkrijkjes” deden die zelf-benoemde koningen niks anders als buiten de paleispoort fokken, fokken als konijnen !
    Dat is door gegaan tot vandaag-de-dag. Ál die “koningen én prinsen” die wij “rijken” waren en nog zijn, doen niks anders, wacht maar af tot Willempie is heengegaan; ’t gaat nét als bij onze koninklijke Hoogheid, zijne doorluchtige prins Bernhard ! Als die vent ergens op bezoek was, werd er na afloop van ’t bezoek flink op los gefokt met plaatselijke schonen. Ná z’n dood werd bekend dat de koninklijke neukert een buitenechtelijk kind had in Amerika. Nou ammehoela……….dat is er maar één van de vele door hem gefabriceerde kinderen. Die koninklijke viespeuk was ieder moment in Afrika, zg. om de neushoorns te beschermen ! hahahahahaha !!!!!
    Dus……….steriliseren dat koninklijke gespuis.

    Geliked door 3 people

   • ronjaspers zegt:

    karton.U bedoelt met nepprins bernhard toch die nazi/sser en medeoprichter van de nazi bilderberg groep.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ ronjaspers. Ja, die bedoel ik !!!!!!!

    Geliked door 2 people

 2. Frauke zegt:

  De nieuwste release van Infowars is eindelijk hier! ‘COVIDLAND’ is een meeslepende en snelle film gemaakt door de bekroonde filmmaker Paul Wittenberger en verteld door Alex Jones, die is ontworpen om mensen uit hun trance te halen, het grote geheel te zien en onze wereld terug te nemen!

  https://freeworldnews.tv/watch?id=615f96b3aa816336dbd21792

  Geliked door 2 people

 3. Harry zegt:

  Massale sterilisatie is misschien niet eens zo’n slecht idee .
  Laten ze die arme , misdeelde , altijd achtergestelde en makkelijk beledigde groepen dan nu maar eens voortrekken , ik bedoel natuurlijk Afrikanen en moslims .
  Geef hen het voorrecht om de komende vijftig jaar als eerste van dat voorrecht te profiteren .
  Trek ze gerust eens vóór !
  Daarna ( na een jaar of vijftig ) kunnen we de resultaten eens prima evalueren .
  Inmiddels zijn er ook nog 1.4 MILJARD Chinezen en EEN MILJARD Indiërs .
  DAT ZIJN ER BEST EEN HELEBOEL !
  Dat zet dus veel meer zoden aan de dijk dan dat beetje ECHTE EUROPEANEN !

  Geliked door 3 people

 4. Ravian zegt:

  Met name de Verenigde Staten hebben een lange onfrisse geschiedenis wat gedwongen en stiekeme sterilisatie door de overheid betreft.
  In de dertiger jaren hadden ze zelfs het plan opgevat om alle arme mensen, en daar waren er toen een hoop van, gedwongen te steriliseren.
  Diezelfde lieden waren een paar jaar later “geschokt” over Hitler’s acties om de joden en andere ongewensten uit te roeien.
  Hypocrisie ten top dus weer.
  En we weten allemaal welke politieke richting in de VS moeiteloos woorden als “undesirables” in de mond neemt, en zonder enig moreel besef over het in concentratie kampen opsluiten van Trump aanhangers praat.
  Socialisten hebben gewoon geen respect voor het menselijk leven, ze hebben een selectief geweten.
  Tekenend daarvoor is de nog altijd voortdurende verheerlijking van massa-moordenaars als Stalin, Mao, en Pol Pot, in linkse kringen, en het feit dat dit in die kringen nog “salonfähig” is ook.
  Daar kun je aan zien hoe gewetenloos, moreel failliet, en geestelijk gedegenereerd die club is.
  Het zogenaamde “links zijn” is een ongeneeslijke de mensheid vernietigende geestesziekte veroorzaakt door een smerig door Marx ontworpen “socialisme” virus, dat verspreid wordt door het linkse onderwijs en de linkse media.
  En het ziet er naar uit dat we inmiddels in het terminale stadium gearriveerd zijn, dan wel ons daar niet ver meer van af bevinden…

  Geliked door 3 people

 5. Frauke zegt:

  Alles komt terug ! Het werd de stad weer eens te veel. Net als twee eeuwen daarvoor was Amsterdam rond 1850 overvol. In de Jordaan bijvoorbeeld, woonden mensen in zeer erbarmelijke omstandigheden en de woningnood was groot. Vandaar dat er maatregelen genomen moesten worden.
  https://onh.nl/verhaal/van-het-badhuis-en-de-woonschool

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Met andere woorden, het fokprogramma is al van start gegaan……je zult maar worden uitverkoren, een Schwab-baby,……kaal met een Duits accent…..brrrr.
  .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s