Ondankbare Afghaanse Groenlinkse asielparasiet . . .

Dochter van Afghaanse asielzoekers, die hier bescherming gekregen hebben en mochten blijven.

Miene Waziri (politica van de Groenen): “Ik zou willen dat Duitsland in de Tweede Wereldoorlog helemaal plat gebormbardeerd was. Dit land heeft geen bestaansrecht.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Ondankbare Afghaanse Groenlinkse asielparasiet . . .

 1. Rene zegt:

  Schurftige Hond..!! ( is het )

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Alsnog haar status ontnemen en terugsturen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  Ik neem aan dat zij direct uit de partij is gezet. O nee, vergissing, linksvolk haat Duitsland, vooral de communistische Groenen.
  Soort zoekt soort, want moslims zijn woestijncommunisten

  Geliked door 1 persoon

 4. hannah zegt:

  Wat zei Broekers-Knol ook al weer hoeveel er naar Nederland komen ?????

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De wedervraag zou moeten zijn of Afghanistan in haar ogen wél bestaansrecht heeft en zo ja, waarom ze dan niet direct afreist naar die zandbak.
  Wat overblijft is de vraag waarom een politieke partij haar een podium geeft om die waanzin te mogen uiten en of ze het daarmee eens zijn.
  Het zou ook een handvat kunnen zijn om de partij te verbieden want vergis je niet, het is nogal wat wat zij hier zo stellig beweert.

  Like

 6. Rien E zegt:

  direkt op het vliegtuig terug, wegens onaangepast gedrag en ondankbaarheid

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Gewoon terug naar de woestijn en laten opdrogen in het hete zand. Maar ja wij hebben onze bejaarde VVD- er Broekers-Knol https://www.nrc.nl/nieuws/2021/10/13/broekers-knol-drieduizend-extra-asielplekken-a4061618. Volgens deze miserabele demissionair staatssecretaris kan Nederland het nog allemaal aan. Is het niet tijd om dit soort bejaarde die blijkbaar niet meer over het volle denkvermogen beschikken naar huis te sturen. Ik vraag mij af wat al die bejaarden nog in de vriendjes kruiwagen doen en er steeds weer worden uitgevist om dermate verantwoordelijke functies te vervullen terwijl dit soort mensen maar het beter bij een kaartclubje kunnen houden omdat zij toch blijkbaar met één been buiten de samenleving staan.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Drieduizend extra asielplekken per 1 november. Maar 1 november is drie weken na de dag dat Broekers-Knol dit zei, tijdens het Vragenuur en er komen er duizend per week binnen. Want is dan de winst? Per saldo is het aantal extra plekken NUL! Godverdomme, wat een oplossing! Ik had hem zelf kunnen bedenken. Die Broekers-Knol is nóg senieler dan ik.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 8. Bert zegt:

  En toch heb ik hier wel eens vaker zo een mening gelezen aangezien Duitsland ons voor de derde keer in de ellende stort met dat kom maar binnen beleid.
  Het zit er gewoon ingebakken bij die gasten daar.

  Like

 9. Ravian zegt:

  Wat een schorem…
  En ook nog nooit naar plaatjes van Duitsland na den oorlog gekeken blijkbaar, zoveel stenen stonden daar namelijk niet meer op elkaar zo rond 1945.
  Terug naar de zandbak, en dan een bommentapijtje er over heen zou ik zo zeggen.

  Geliked door 3 people

 10. Wappieman zegt:

  VIES STUK MOSSELSTRONT .

  Like

 11. karton zegt:

  Deze schurftige hond (vrij naar @Rene) spuit deze viezigheid in de openbaarheid , velen die ‘t met deze hond eens zijn, houden hun bek dicht.

  Geliked door 1 persoon

 12. Harry zegt:

  Prima om haar terug te sturen , net zoals ál haar soortgenoten .
  Wég met dat tuig .
  Maar had Duitsland wégbombarderen nou écht zo’n slecht idee geweest ?
  Ze hebben meer dan honderd jaar Europa GRONDIG verziekt .
  Mijn ouwe heer , die beide oorlogen heeft meegemaakt , had het hélemaal willen wégbaggeren .
  Maar misschien was dat beroepsdeformatie .
  Dat had ons zeker een heleboel ellende bespaard .
  En héél veel ruimte om te zeilen en te vissen opgeleverd .

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Harry, de westerse geallieerden en de stalinisten hebben in werkelijkheid net zoveel schuld aan WO II gehad als de Duitsers, de Italianen en de Japanners! De eerstgenoemde groeperingen waren namelijk zelf ook niet vies van racisme, slavernijen, kolonisaties, deportaties, uitbuitingen, moorden etc. en ze hebben voor WO II de nazi’s zelfs gewoon hun gang laten gaan toen die Europa wilden veroveren en hen zelfs nog gesteund met miljoenen tonen grondstoffen!
   Daarbij hebben een paar miljoen Europeanen ook nog met de Duitsers gecollaboreerd en bovendien zijn ongeveer 200.000 niet-joodse Duitsers (zigeuners, jehova’s, katholieken, protestanten, geesteszieken, gehandicapten, verzetsstrijders, deserteurs etc.) door de nazi’s vermoord! Alle Duitsers gaan doodwensen is haast hetzelfde als dat men toe zou juichen dat er 6.000.000 joden zijn vermoord!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Maar had Duitsland wégbombarderen nou écht zo’n slecht idee geweest ?”

   Mekka zou veel beter geweest zijn. Dat kan nog steeds.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Het lijkt mijn idee wel dat Mekka bombarderen.
    Maar voor ’t zover komt, moet er nog wel meer ellende van ’t geleug van de wrede over de wereld komen………..

    Like

   • Harry zegt:

    Ja , heer Köhler , maar je moet dat zien in het tijdsgewricht .
    Uiteraard sla je de spijker weer op z’n kop , en dat is best knap voor iemand van die leeftijd !

    Mekka mag voor mij ook van de kaart geveegd worden , met een heel ruime veiligheidsmarge daaromheen !

    Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Dit feestje is feitelijk in 1870 al begonnen, met een Franse aanval op Duitsland, maar dat past niet lekker in het gewenste plaatje, en dus hebben de winnaars afgesproken dat het allemaal in 1914 begonnen is, met de Duitse aanval op Frankrijk…
   Stel Jan schopt Piet in zijn kruis, en krijgt daarna van Piet een pak slaag.
   Vervolgens plaatst Jan een filmpje van het gebeuren op het internet, maar de eerste minuut, waar hij Piet in zijn kruis trapt, heeft hij voor het gemak even weg gelaten.
   Vervolgens vind iedereen dan dat Piet een verschrikkelijke klootzak is.
   Zoiets…

   Like

   • Harry zegt:

    Nou ja , Ravian ,
    Als die moffen na 45 jaar hun ergernis nog niet verwerkt hadden , kan men het onze ouders toch niet kwalijk nemen dat ze nét na de oorlog de pest aan die Duitsers hadden ?

    Maar waarom hebben die Fransen Duitsland dan eigenlijk aangevallen ?
    Daar zal toch ook wel een reden voor geweest zijn ?
    Dat was vast niet alleen omdat het een humorloos volk is met veel te grote monden .

    Like

   • Ravian zegt:

    De Fransen hebben de Duitsers aangevallen omdat deze het gore lef hadden gehad zich te verenigen, wat een vette streep door de Franse imperialistische plannen trok.
    De Franse aristocratie leefden namelijk al eeuwenlang op veel te grote voet, en had de gewoonte om de daardoor ontstane tekorten in de kas middels “collectes” over de Franse grens, of het rechtstreeks stelen van land, aan te vullen.
    En de Duitsers waren daarbij meestal de Sjaak.
    Onder die druk is Duitsland ontstaan, dat was er namelijk eerder nog niet.
    Waarna de Fransen dus hun kip met de gouden eieren geslacht zagen, en besloten om maar eens even snel een einde aan dat ongewenste verse samenwerkingsverband te maken.

    Maar dat liep dus niet best af voor de Fransen, tot algemeen vermaak van de rest van de wereld, want erg populair waren de agressieve Fransen destijds niet.
    Daarna wisselden de Fransen van tactiek, omdat ze inzagen dat ze het nieuwe Duitsland militair in hun eentje nooit de baas zouden kunnen.
    En dus begonnen ze binnen de andere koloniale machten angst te zaaien voor het nieuwe zowel economisch als militair snel machtiger wordende Duitsland.
    Wat vooral bij de Britten succes had, omdat deze bang waren dat Duitsland in staat zou zijn om hun maritieme superioriteit te betwisten, en op die manier hun wereldrijk te bedreigen, wat tot dan nog geen enkel land gelukt was.
    Zo werden de voorheen Britse aartsvijanden dan de kersverse Britse vrienden.
    En om de Britse bevolking achter zich te krijgen, die de pest had aan de Fransen, en veel sympathie had voor de Duitsers, begon de Britse overheid een grootschalige laster campagne tegen Duitsland, die dankzij de gemeenschappelijke taal in de VS klakkeloos overgenomen werd.

    En zo werden de Duitsers dan de nieuwe boemannen in de wereld, waarna de Fransen, zich gesterkt voelend door hun verse bondgenootschap met de Britten, destijds het machtigste rijk op aarde, weer naar een nieuwe oorlog met de Duitsers begonnen toe te werken, om hun imperialistische plannen alsnog te verwezenlijken, en hun in 1870 beschadigd geraakte ego’s op te poetsen.
    Dat resulteerde dan in de eerste en tweede wereldoorlog, die feitelijk één oorlog zijn, aan elkaar geknoopt door de door de Fransen gedicteerde aanfluiting die het “Verdrag van Versailles” was.

    Tegen de tijd dat Duitsland geheel in puin lag hadden de Fransen dan ingezien dat een militaire verovering van Europa er voor hen niet meer inzat, waarna ze dan maar aan de EU zijn gaan werken, om op die manier de Franse overheersing van Europa te bewerkstelligen.
    En om er voor te zorgen dat het er niet al te dik op lag hebben ze toen Parijs maar niet de hoofdstad van de EU gemaakt.
    In de plaats daarvan kozen ze voor de twee zover mogelijk van Parijs afliggende Franstalige steden; de “voorstad van Parijs”, Brussel geheten, en het op de Duitsers veroverde Straatsburg.

    Het scheelt als je weet wie je echte vijanden zijn…

    Ik kan de Duitsers overigens niet humorloos noemen, verre van dat.
    Met die uitspraak geef je enkel aan dat je de Duitse humor blijkbaar niet vat…
    En als we het over grote bekken moeten hebben; de grootste bekken (en de grootste aso’s) die ik in den vreemde tegen pleeg te komen die komen niet uit Duitsland maar uit “Holland”.

    Like

 13. Sinyo zegt:

  Jaren geleden werden ergens in Duitsland de paspoorten “plechtig” uitgereikt aan personen met een migranten achtergrond. De ambtenaar zong daarna het Duitse Volkslied . . .Deutschland usw,
  Verdammt und Zugenäht dort war nur ein einziger neuer Deutscher (uit donker Afrika), die het volkslied mee zong. Weliswaar gebrekkig maar toch. Toen na de plechtigheid aan een Turkse werd gevraagd waarom zij niet meegezongen had werd geantwoord. Dit is niet mijn volkslied, maar dit paspoort komt mij goed van pas. Eine Schweinerei kann man wohl sagen. . . . . Genau.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Zoals bekend, wordt alleen het derde couplet gezongen. De eerste strofe zegt “Van de Maas tot aan de Memel, van de Adige tot aan de Belt, Duitsland, Duitsland boven alles, boven alles in de wereld! ”
   Ik weet niet of de Limburgers zouden meezingen. Maar ze zijn al genaturaliseerd als je op een mooie dag door Maastricht loopt.
   Grappig genoeg had het volkslied van de DDR zo’n verzoenende tekst dat alleen de melodie mocht worden gespeeld.
   Het is duidelijk dat wij Duitsers een hoop problemen hebben…
   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Das_Lied_der_Deutschen

   Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Kunnen ze dat akelige islamkreng van een Mieni Waziri niet een keertje eens een flinke klap tegen haar huichelachtige bek geven een een keiharde trap onder haar kont richting een heel stel vrouwenhatende moslimextremisten!?
  Zulk moslimtuig is het ondankbaarste uitschot wat er bestaat en Duitsland heeft nog wel zoveel moslim gastvrij opgevangen de afgelopen jaren! Dat gore kutwijf had vast graag gezien dat ongetwijfeld heel Europa was vernietigd tijdens WO II en reken maar dat zij dadelijk heel wat moslim-hatende Duitsers op zich af zal krijgen die Waziri al zo gruwelijk haten en haar willen verkrachten en doden dat ze hierna wenste dat zij NOOIT asiel in Duitsland had aangevraagd!

  Like

  • Bert zegt:

   Grappig.
   Je begint met dat akelige islam kreng.
   Na een paar zinnen is het al een goor kutwijf geworden.
   Zo kennen we je niet Jules. Jij hebt het nooit over kut wijven.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Hoe had ik haar dan anders moeten noemen? In ieder geval NIET een heel lief, aardig, goed, perfect en foutloos figuur zonder enige zonden! Deze hele wereld zit namelijk al tjokvol met vrouwen die van buiten er zo mooi en aardig uitzien maar van binnen gewoon akelige mispunten en heksen (figuurlijk) zijn!

    Like

 15. Bas zegt:

  Wtf!
  Het is voor haar véél beter in afghanistan!
  Nou begrijp ik waarom zo’n wanstaltig gedrocht in afghanistan onderdrukt, de mond gesnoerd en onder een lelijke tent weggestopt wordt.
  Breek me de bek niet open…

  Like

 16. Bas zegt:

  Nee, in afghanistan dáár is het pas goed….
  Dit is wat ze daar trouwens doen met vrouwen.

  Like

 17. Bas zegt:

  GB
  Afghanen in hotel geplaatst….dit is wat er gebeurd.

  Like

 18. Jan zegt:

  Hessen: Sterf maar!

  Der Einzelhandel in Hessen darf nun Ungeimpfte aussperren. 
  https://www.berliner-zeitung.de/news/hessen-erlaubt-2g-regel-fuer-supermaerkte-li.188875

  Like

 19. Jan zegt:

  Hessen geeft gevolg aan de asielparasiet

  Hessen: Crepeer maar!

  Hessen erlaubt 2G-Regel für Supermärkte
  Der Einzelhandel in Hessen darf nun Ungeimpfte aussperren. 
  https://www.berliner-zeitung.de/news/hessen-erlaubt-2g-regel-fuer-supermaerkte-li.188875

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s