Dader in het Noorse Kongsberg is een islam-bekeerling!

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De dader van Kongsberg in Noorwegen, die vijf mensen doodde met pijl en boog en twee anderen zwaar verwondde, zou volgens de politie tot de islam zijn bekeerd en zich in de afgelopen jaren geradicaliseerd hebben.

Zoals RTL News bericht, mocht de moslim al sinds 2020 niet meer in de buurt van zijn familie komen. De familieleden zouden wegens aanhoudende moorddreigingen in een kort geding een contactverbod voor elkaar hebben gekregen. 20 min.ch kwam te weten dat de islam-bekeerling twee van zijn familieleden wilde vermoorden. (Update: inmiddels heeft de dader de moorden bekend! Zie hier)

Ook n-tv meldt de bekering tot de islam. Evenals het “Redactienetwerk Duitsland” met de aanwijzing dat een terreuraanslag “niet uit te sluiten” zou zijn. Oe24 bericht dat de islam-bekeerling bekend geweest zou zijn bij de politie. De BR vult aan dat de politie als eerder “bang was voor een radicalisering”. Bij zijn aanslag zou de moslim ook een mes en andere wapens bij zich hebben gehad.

Dat het om een terreuraanslag zou kunnen gaan, gemotiveerd door de politieke islam, wordt ook door een melding van de Noorse krant “Nettavisen” onderstreept. Amerikaanse terreurdeskundigen zouden berichten dat jihadisten aanslagen met pijl en boog aanbevolen zouden hebben. In Noorwegen zijn, net als in Duitsland, pijl en boog niet als wapen geclassificeerd en kunnen daarom zonder enig probleem gekocht worden. “BILD” laat in een videoreportage zien dat de moslim bijzonder gevaarlijke metalen pijlen heeft gebruikt.

In de “Tagesspiegel” is te lezen dat de nieuwe minister-president, Jonas Gahr Størerat, spreekt van een “gruwelijke en wrede daad”. De sociaaldemocraat zou geschokt zijn. DE aftredende minister-president Erna Solberg zou zich “ontsteld” hebben getoond over de daad. De burgemeester van Kongsberg, Kari Anne Sand, zou “sprakeloos” zijn en de Noorse koninklijke familie “geschokt over het tragische voorval”.

Het blijft te hopen dat de ontsteltenis nu eindelijk uitmondt in het besef dat er met betrekking tot de politieke islam onmiddellijk maatregelen genomen moeten worden.

Maar in welke Doornroosje-slaap Noorwegen zich nog bevindt, blijkt uit de melding dat vanwege de terreuraanslag de politie “tijdelijk” bewapend zou zijn. Normaal gesproken zoude de Noorse politieagenten “grotendeels niet bewapend” zijn. Deze onverantwoordelijke toestand zou met het oog op de latente terreurbedreiging door de politieke islam weldra beëindigd kunnen worden, temeer daar alle slachtoffers pas na de komst van de politie gedood zouden zijn, zoals de “Tagesschau” te weten kwam. Het ZDF heeft dit brevet van onvermogen voor de Noorse politie gedocumenteerd:

De politie was om 18.13 uur door meerdere personen gealarmeerd dat er een gewapende man door de stad onderweg zou zijn en met pijl en boog op mensen zou schieten. Slechts vijf minuten later werd hij door een politiepatrouille gezien. De agenten werden echter met pijlen beschoten en de man kon vluchten. Politiewoordvoerder Ole Bredrup Saeverud zei donderdag dat het waarschijnlijk zou zijn dat de slachtoffers pas daarna gedood werden.

De moslim zou 34 minuten lang door de binnenstad zijn getrokken en op vijf plaatsen zijn pijlen hebben afgeschoten. Een van de beide zwaargewonde slachtoffers is overigens een politieagent, die op het moment van de daad geen dienst had en boodschappen wilde doen in een supermarkt. Beide zwaargewonden zouden op de IC liggen, maar buiten levensgevaar zijn.

blue News” bericht dat vier van de vijf doden vrouwen en dat alle slachtoffers tussen de 50 en 70 jaar zouden zijn. De 37-jarige dader zou de zoon van een Deense vrouw en een Noor zijn. Over eventuele migratieachtergronden en redenen voor de bekering tot de islam is nog niets bekend.

Bron:
pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Dader in het Noorse Kongsberg is een islam-bekeerling!

 1. Rene zegt:

  Opknopen en klaar .!!
  Verder Islam volledig verbieden natuurlijk..!

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Rustig, gewoon een verwarde 😂
  Leipe wereld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  En in Frankrijk hebben ze oude vrouw gevonden van 77 zonder hoofd.
  Het hoofd stond op de tafel. Was een oud lerares.

  https://www.ad.nl/buitenland/onthoofde-oud-lerares-77-gevonden-in-frankrijk-hoofd-lag-op-keukentafel-naast-lichaam~a4cf2218/

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  En we noemen het een incident.
  Dat zijn namelijk van die dingen die toevallig en zelden voorkomen.
  Maar dat deze “incidenten” overal toenemen moet men een andere naam gaan verzinnen voor incidenten.
  Misschien dat Ik kan helpen met het zoeken van een naam.
  Iets van regelmatig of zo.

  Geliked door 2 people

 5. Bob zegt:

  Anngezien de noorse PKK zich hebben aangesloten
  bij de BDS moet je de noorse Protestantse Kerken
  als mede verantwoordelijk zien.
  Zo iets is vragen om daden om de Joden de schuld
  te kunnen geven.
  De kerken hebben de geschiedenis van het joodse
  volk gestolen( de bijbel=de thora) die naar eigen
  hand woord herschreven.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een fenomeen dat je vaker ziet bij bekeerlingen tot de islam, ze zijn om maar eens een grappige woordspeling te gebruiken roomser dan de paus of zoals islamisten zouden zeggen islamitischer dan Mohammed….
  Hetzelfde zag je gebeuren bij Arnoud van Doorn, eerst Kamerlid voor de PVV maar nadat hij werd afgedankt bekeerd tot de islam en zeer actief in een islamitische partij in de gemeentelijke politiek.
  Het lijkt wel of ze zich steeds opnieuw moeten bewijzen wel een échte volgeling te zijn.
  Overigens ben ik wel benieuwd of hij ‘gewoon’ met pijl en boog schoot of met een kruisboog, de moderne kruisboog is van metaal en heeft een veel grotere impact vergelijkbaar met een vuurwapen. (in Nederland vallen die dan ook onder de vuurwapenwet)

  Geliked door 1 persoon

 7. Sobieski zegt:

  Nieuwe bekeerlingen zijn vaak het gevaarlijkst, omdat ze op grond van hun uiterlijk en afkomst door hum omgeving vaak niet op tijd als zodanig herkend worden, maar ook omdat dezen voelen dat ze zich nog “moeten bewijzen” als “echt” in de ogen van hun traditionele geloofsgenoten.
  Bovendien hebben ze vaak ook nog een veel diepere haat tegen de (eigen) westerse cultuur dan nieuwkomers. Voor de laatsten is de haat gebaseerd op onbekendheid en algemene frustratie in de openbare sfeer. Voor de eersten is het echter persoonlijke frustratie in de privesfeer dat eraan ten grondslag ligt, en dat kan nog veel venijniger zijn. Het feit dat deze zieke geest enkele van zijn familieden wilde vermoorden spreekt hier boekdelen.
  Het had met een iets andere keuze van de dader dus ook met een “a-politiek” familiedrama kunnen eindigen, al kanmen de motiverende werking die van de gewelddadige islam uitgaat niet bagatelliseren. Het slaat alle morele scrupules weg, die men als Christen, Jood, Buddhist of Humanist wel heeft.
  Zijn keuze voor de islam isdan ook zeer waarschijnlijk gebaseerd op het geweldspotentieel van deze ideologie (een “religie” kun je het nauwelijsk noemen) en en dreigende groeiende demografische druk en fanatisme van veel van hun aanhangers, die sommigen cynische lieden ertoe verleidt te denken: “If you can’t beat them, join them”.
  In de jaren ’30 van de 20e eeuw zou zo iemand voor het nazisme gekozen hebben, en in de jaren ’60-’70 voor het radilkale communisme. Vermoedelijk was Greta Thunberg (de icoon van en andere fanatieke ideologie) hem te vrouwelijk of te kinderlijk, vandaar dus de “masculiene” islam.
  Vanwege de vele gebroken families, en de frustratie en onzekerheid die dat met zich meebrengt voor degenen die daarin opgroeien, in combinatie met de groeiende invloed van de islam in het Westen, zullen we in het in de nabije toekomst helaas nog met veel meer van deze bekeerlingen te stellen gaan krijgen.
  Ben benieuwd hoe de (s)linske media het oppakken. In geval dat exact diezelfde dader exact diezelfde misdaden begaan zou hebben, maar in de social media een “rechts” profiel zou hebben aangenomen, zouden de linkse goegemeentes in het gehele Westen er niet over uitgepraat raken, en zouden alle politicie het “gevaar van het fascisme” zeggen te willenn bezweren. Ook zouden we dan de identitewit van de slachtoffers te weten komen. en zouden we straffeloos kaarsjes voor hun mogen opsteken.
  Helaas voor de slachtoffers, heeft de dader zich tot de islam bekeerd, en iedereen weet hoe gevaarlijk het dan kan zijn om dan kaarsjes of kruisjes voor de slachtoffers te plaatsen, niet alleen van de kant van islamitische geloofsfanaten, maar ook van de corrupte globalistische overheden.
  Indien het als een a-politiek familie-drama zou zijn afgelopen, zouden de media het alsnog proberen om te duiden als “extreem-rechts” (zie de zaak Karst Tates), met de onderliggende cynische gedachte :”Never let a crisis go wasted”.

  Geliked door 3 people

 8. R Thomasson zegt:

  Als een seculier iemand besluit een belijdend christen te worden, is dat geen probleem- voor niemand! Al besluit deze persoon zich bij de zwarte kousenmerk aan te sluiten. Als een een lid van de Gereformeerde kerk besluit ‘op een blauwe maandag’ katholiek te worden. Dan is dat zijn zaak. Hij houdt zielsveel van Maria. Hij kan niet wachten totdat hij naar Lourdes zal reizen, of een bedevaart naar Santiago di Compostella zal maken. Hij koestert geen natte dromen over de Spaanse Inquisitie, en wil ook niet de autodafe terugbrengen en ketters op de brandstapel zetten. Hetzelfde geldt voor mensen die tot het Jodendom bekeren, of Vrije Metselaars worden. Maar een bekering van een Europeaan tot de islam, moet alle alarmbellen laten rinkelen. Hier is sprake van een gestoord persoon; een psychopaat. Hij zoekt niet de waarheid in de islam, en ook niet de liefde van Allah- maar A LICENSE TO KILL. Hij is een tikkende bom die gelegenheid zoekt mensen te vermoorden- en zo veel mogelijk! De politie kan hem beter direct in een gesloten inrichting sluiten- OF OPRUIMEN; met voorkeur voor de tweede. In het geval van Noorwegen hebben politie en veiligheidsdiensten hun taak verzuimd.

  Geliked door 2 people

 9. Ravian zegt:

  Surprise surprise…
  En de verantwoordelijke elite is weer eens “geschokt” en “ontsteld”, alsof een en ander niet te voorspellen zou zijn geweest.
  De enige hieruit voortkomende actie gaat uiteraard het Europa wijd verbieden van pijl en boog wezen.
  Er is nu namelijk aangetoond dat je daar ook de elite mee zou kunnen bedreigen.
  Het is wachten op de eerste aanslag met mes en vork, dan kunnen we daarna allemaal met stokjes gaan leren eten.
  Totdat zo’n klootzak er achterkomt dat een eetstokje en een puntenslijper een dodelijke combinatie zijn.
  Daarna eten we dan met de vingers, totdat de “lege hand” ook mensen blijkt te kunnen doden…
  Verder blijft het maar “geradicaliseerd” en “politieke islam” regenen.
  Alsof er meerdere versies van die achterlijke ideologie zouden bestaan.
  Er bestaan maar twee soorten islamieten; zij die gewelddadige misdrijven gepleegd hebben, en zij die nog geen gewelddadige misdrijven gepleegd hebben, met de nadruk op “nog”.
  De “vreedzame islam” bestaat enkel in de linkse teletubby wereld.

  Geliked door 3 people

 10. Donald Duck Parkeerd zegt:

  Islam bekerlingen zijn per definitie uitgerangeerde pedofielen met onbehandelbare hersenschimmen dus nee, ben niet verbaasd. Het geeft aan waarom iedere burger het recht op zelfbescheming moet hebben en de middelen daartoe, weer, voor de zoveelste keer.
  Had dat eens in Praag gedaan….of Bulgarije, Hongarije, Slowakije, Slovenie, Kroatie….Polen? Daar is het recht op zelfbescheming grondwettelijk recht. Incluis het bezit en dragen van een wapen.
  Dat is vrijheid, dat is wanneer een regering aan de zijde staat van de eigen burgers….

  Even wat humor:

  De boog kan niet Allah gespannen staan….met een boogje om iemand die bekeerd is heen lopen…zeg het woord van Allah met pijlen….zijn laatste pijltje voor Allah verschoten…rennen voor gekke moslims als een pijl uit een boog…volg de pijlen naar de maagden….al is de pijl nog zo snel, de kogel achterhaalt `m wel….slaat als een pijl op een varken…een pijltje voor lopen…Pijlus de moslim kabouter..

  Geliked door 3 people

 11. karton zegt:

  Een islam-bekeerling ??
  En ik maar denken dat het Wilhelm Tell was.

  Geliked door 2 people

 12. droevige mof zegt:

  Aan het verhaal wordt al gewerkt. De Duitse Spiegel:
  ” B. zou meerdere malen in contact zijn geweest met de gezondheidszorg – of hij in psychiatrische behandeling was, is op dit moment nog onduidelijk.”
  Wedden dat het morgen duidelijk zal zijn

  Geliked door 2 people

 13. john van antwerpen zegt:

  In Frankrijk of Engeland haddden ze hem doodgeschoten. M.B., de moordenaar op
  Theo van Gogh (R.I.P.) werd ook alleen maar in zijn benen geschoten.
  Ruim zulke figuren meteen op.

  Geliked door 1 persoon

 14. Blaffertje zegt:

  Stel.

  Ze gaan er immers van uit dat ze 70 maagden krijgen in het hiernamaals.
  Maar!!!
  Dan komen ze boven.
  En wie staat ze daar op te wachten?

  Allah.

  En in plaats van 70 maagden krijgen ze de wind van voren omdat zij zijn creaties hebben gedood.
  Niks 70 maagden voor die geilpeuken, maar hel en verdoemenis omdat allah boos is.

  Dat zal wat zijn.
  Ik zou niet meer bij komen.

  Gaan ze in opgewonden staat naar boven en krijgen daar een koude douche.
  Wat?
  Maak er maar een ijsbad van.
  Dan blijft er niets meer van over.
  Dan is de opwinding snel voorbij als ze naar hun krimpiedinkie kijken in hun onderbroek of hoe dat lapje stof ook mag heten.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Sorry maar ben een beetje melig vandaag

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Blaffertje.Dat van die 72 maagden is een misverstand,het moet een maagd zijn van 72.

   Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Blaffertje 14 oktober 2021 om 21:34

   Je hebt helemaal gelijk. God de grote almachtige schepper is boos, heel erg boos. Hij vraagt niet, om een deel van zijn schepping te vernietigen om hem te plezieren. Dat is typisch iets voor de duivel. De duivel verlangt onderdanigheid en kruiperigheid. God niet. En God heeft de mens niet nodig, om zijn vuile karweitjes op te knappen. Hij is meer dan mans (gods) genoeg, om dat zelf te doen. Weet, dat, wanneer zogenaamde priesters iets dergelijks van gelovigen eisen, je te maken hebt met duivelsgespuis.

   Geliked door 1 persoon

 15. delamontagne zegt:

  Ze hadden het kunnen weten want hij waarschuwde van te voren dat hij een muslim is

  [video src="https://media.joomeo.com/720p/61682eacc8fad.mp4" /]

  Geliked door 2 people

 16. Torsten Himmelstoss zegt:

  Het kan niet anders of die geradicaliseerde, tot de islam bekeerde Deense IDIOOT
  werd zwaar geïndoctrineerd.Je wordt nl. niet als terrorist geboren.
  Hem is ingeprent dat ongelovigen gedood moeten worden. (zie soera 8:12 van dat
  verzonnen vod koran)
  Wanneer dringt eindelijk tot iedereen in dit land en het Westen door dat al die
  allahschreeuwers maar één ding willen, nl. een wereldkalifaat plus sharia.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s