DE GREAT RESET IS EEN GEORGANISEERDE MISDAAD TEGEN DE MENSELIJKHEID!

(Door: “Balkanske priče”

De Duitse longarts Wolfgang: Corona-aanpak is misdaad tegen de menselijkheid. We zitten in het midden van een wereldwijde misdaad. De Corona-uitbraak wordt misbruikt als rechtvaardiging voor een belegering, militarisering, bezetting en afbraak van onze leefwereld. De genomen maatregelen zijn niets minder dan een machtsgreep op de mensheid, die jaren van tevoren is gepland. Klaus Schwabs boek ‘Covid-19 – The Great Reset’ was al gedrukt voordat er sprake was van Covid-19. Deze Grote Reset machtsgreep moet de mensheid in een communistische dictatuur naar Chinees model leiden. Linkse media speelden en spelen nog steeds de belangrijkste rol in deze corona-zwendel. We zijn vanaf het begin bewust in een horrorscenario geplaatst door gekochte wetenschappers, politici en de media…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op DE GREAT RESET IS EEN GEORGANISEERDE MISDAAD TEGEN DE MENSELIJKHEID!

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Ook leuk nieuws uit Italië
  In Triëst gooien de havenarbeiders de zaak op slot als het niet afgelopen is met het idiote coronagelul.
  Het is in Italië namelijk al zo ver gekomen dat je zonder onzinpas niet meer mag reizen naar je werk.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  En mocht je de mening toegedaan zijn dat alleen in west Europa de zaak zwaar besodemieterd wordt geef Ik de goede raad om dit eens te lezen, want ook in Bulgarije kunnen ze er iets van.
  Huh 91 % ongevaccineerden opgenomen.
  Laat Ik dan zeggen dat Bulgarije wel een heel erge uitzondering is.
  Maar gelukkig zijn er zogenaamd ongevaccineerden die feitelijk meemoeten betalen aan de grote leugen.

  Bulgaarse ziekenhuisvereniging zal de niet-gevaccineerde vragen om een ​​deel van hun behandeling te betalen

  Niet-gevaccineerde patiënten met Covid-19 in ziekenhuizen om een deel van de kosten van hun behandeling te betalen. Dit zal worden aangevraagd door de Bulgarian Hospital Association (BBA) van het ministerie van Volksgezondheid in verband met het grote aantal niet-gevaccineerde mensen dat het gezondheidssysteem in het land tijdens de vierde golf van de pandemie overbelast.

  https://www.novinite.com/articles/211836/Bulgarian+Hospital+Association+will+Ask+the+Unvaccinated+to+Pay+for+Part+of+their+Treatment?fbclid=IwAR2hDVz3bS34FAKJ04qQN2jgWB4BM3uVxaLx7yWocwLgz-vdU7E_346zWkU

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Wat mij betreft gaat pas de vlag uit als al die misdadigers tegen de menselijkheid voor een tribunaal staan en tot de meest zware en strenge straffen worden veroordeeld. Er dient een einde te komen aan het smerige fascisme dat gelijk staat aan de smerige misdaden tegen de menselijkheid tijdens WOII. Velen zouden eens even de geschiedenis moeten ophalen dan komt hopelijk het besef dat zij massaal in de verkeerde trein zijn gestapt en het de hoogst tijd wordt om hieruit uit te springen.

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  Met hulp van het kartel, op naar de ondergang !

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Een plausibel verhaal over het instorten van de toeleveringsketens.

  COVID-19-lockdowns vergroten de druk op de wereldwijde toeleveringsketen

  Om te begrijpen waarom toeleveringsketens zijn verbroken, moet u begrijpen waardoor ze zijn gebroken . De korte uitleg: lockdowns.

  Natuurlijk is de pandemie van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) de oorzaak. Maar de collectieve reactie van regeringen over de hele wereld heeft er meer mee te maken dan de ziekte zelf.

  Veel landen reageerden op de pandemie door lockdowns of bewegingsbeperkingen op te leggen. Als gevolg hiervan slagen retailers en fabrikanten er niet in hun ladingen en containers op te halen omdat hun magazijnen vol of gesloten zijn.

  Sommige havens blijven open, maar met minder personeel, wat de vrachtopstoppingen verergert. Dit heeft nu geleid tot een verstoring in de toeleveringsketen , met name het verkeer van essentiële goederen en voedingsmiddelen. Niet-afgehaalde vrachten in havens zorgen voor congestie en nemen ruimte in beslag, waardoor ze minder capaciteit hebben om binnenkomende vrachten en containers op te vangen.

  https://outbreak.news/2021-10-15-lockdowns-magnify-strain-in-global-supply-chain.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s