Hij is terug: Trump weer op weg naar het presidentschap

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Hij zamelt volgens informatie van de voormalige chef van zijn verkiezingscampagne ongelooflijke hoeveelheden geld in, hij stijgt in de peilingen en zelfs binnen het partijapparaat van de Republikeinse Partij zou de instemming voor hem 75% bedragen. Donald Trump is er mee bezig om weer in het Witte Huis te komen en zijn kansen voor 2024 zijn beter dan ooit tevoren, denkt Sam Nunberg. “Trump zou gek zijn als hij het niet nog een keer zou proberen”, aldus de voormalige chef van zijn verkiezingscampagne.

Het presidentschap van Joe Biden zou zich “tot een absolute ramp” ontwikkelen, vertelt de 40-jarige Nunberg in een telefonisch interview met de “Welt”. “De Amerikanen zien steeds meer wie Joe Biden werkelijk is. Hij was nooit een populair politicus, hij was zelfs niet eens populair als vicepresident onder Barack Obama. Mensen, die hem al heel lang kennen, zeggen dat hij een grootbek is en ik ga er van uit dat zijn geestelijke vermogens verder zullen afnemen”, vermoedt de politiek adviseur, die de presidentscampagne van Trump in 2016 begeleidde.

Bovendien zou Trump niet het type zijn om bij de pakken neer te gaan zitten. Hij zou een vechter zijn, die zich er ongelooflijk aan ergert dat hij “tegen deze idioot” verloren heeft. Trump zou nog steeds macht en politieke invloed bezitten en voor hem zou het een echte uitdaging zijn om als eerste niet herkozen president van de 120-jarige geschiedenis weer in het Witte Huis terug te keren, zegt Nunberg verder: “Zo zit hij en elkaar, hij zal het doen.”

En volgens Nunberg zijn de kansen goed: als hij de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, als zijn vicepresident nomineert, dan zou hij die staat al in de zak hebben, Ohio zou hij ook zeker hebben, dan zou hij zich nog maar met vijf staten moeten bezighouden om de verkiezingen te winnen.

Ook de Australische journalist Greg Sheridan gelooft vast in een tweede ambtsperiode van de verguisde Trump. “De volgende president van de Verenigde Staten, die in november 2024 wordt gekozen, zal hoogstwaarschijnlijk… Donald J. Trump zijn!”, schrijft hij in zijn artikel in “The Australian”. Alle trends duiden erop dat Republikeinse winst bij de tussentijdse verkiezingen in het Congres in 2022 waarschijnlijk is en een tweede Trump-zege in het jaar 2024 – ook al zou het bizar lijken – waarschijnlijker is dan welk ander resultaat dan ook, aldus de specialist voor buitenlandse politiek.

Ook hij ziet daarvoor de reden in de zwakte van de huidige president Joe Biden. Volgens een nieuwe peiling van de Quinnipiac University bedraagt de instemming voor Biden nog maar 38%. Nog erger zou zijn dat 61% van de Amerikanen hun land op de verkeerde weg zien, slechts 32% gelooft erin dat het de juiste weg zou bewandelen. Oorzaken daarvoor zijn volgens Sheridan de militaire aftocht uit Afghanistan, die een catastrofe geweest zou zijn, de nalatigheid om de zuidelijke grens te bewaken en de daaruit voortkomende stroom illegale immigranten, de aanhoudende stijging van Covid-besmettingen – dit zou schadelijk zijn voor de moraal en het vertrouwen van de ondernemingen ondermijnen. Bovendien zouden het wapengeweld en de moordcijfers na de politie-vijandige, linkse stadspolitiek de hoogte in gesneld zijn.

De meeste Amerikaanse media zijn altijd nog volledig bezeten van Donald Trump – een goed teken voor de ex-president en zijn kandidatuur. Verleden week vonden er op CNN constante en onverbiddelijke aanvallen tegen Trump plaats, alsof hij nog steeds in functie zou zijn. Hij kreeg meer zendtijd op CNN dan Joe Biden. Dit is het meest zekere teken voor het feit dat CNN een overwinning van Trump in het jaar 2024 vreest, zegt Sheridan.

Zo verdwijnen ook Biden´s verwarde optredens min of meer opzettelijk onder de tafel, hoewel het cognitieve verval van de 78-jarige steeds duidelijker wordt. Ontelbare opnames laten zien dat Biden volkomen sprakeloos is en geen heldere gedachten meer heeft, moet ook de Australische journalist toegeven. Alleen al vanwege zijn hoge leeftijd zou het onwaarschijnlijk zijn dat Biden voor een tweede ambtstermijn kandideert, denkt Sheridan, in tegenstelling tot de voormalige leider van de verkiezingscampagne van Trump, Nunberg. Die is er van overtuigd dat wanneer Trump zijn kandidatuur bekendmaakt, Biden volgt. Alleen al daarom, omdat hij er van overtuigd is hem huizenhoog te kunnen verslaan.

Zelfs de bewering van de gestolen verkiezing zal Trump uiteindelijk niet kunnen schaden, is Greg Sheridan overtuigd, want zijn vijanden zouden vanaf het begin zoveel onwaarheden over Trump verbreid hebben dat ze hem daarmee een soort persoonlijke immuniteit verschaft hebben.

Het zou onmogelijk zijn om te weten of een tweede ambtstermijn van Donald Trump alles ten goede zou keren of vreselijk zou eindigen. “Alleen al het feit dat we over zo´n vraag überhaupt moeten nadenken, laat de fabelachtige krankzinnigheid van deze tijd zien”, zegt de Australische journalist.

Bron:
journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Hij is terug: Trump weer op weg naar het presidentschap

 1. Bert zegt:

  Ik wens ‘m alle geluk in de wereld.
  Maar in 2024 is Trump ook alweer iets van 78 jaar.
  Wat mij betreft wordt de man 100, maar het is niet iedereen gegeven om oud en gezond te blijven.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Zit zeker iets in Bert,maar ze hebben op dit moment niet veel meer goede kandidaten lijkt me.

   Like

   • Bert zegt:

    Je kan wel de hele tijd blijven roepen, Trump gaat het worden, Trump gaat de VS redden.
    Maar je moet ook een beetje realistisch blijven.
    We moeten nog maar zien hoe oud de man gaat worden.

    Like

 2. Hebk zegt:

  Donald Trump de beste president ever , iemand met zakelijke roots

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Ach, die Trump kan deze wereld toch ook niet meer redden.
  De man is niet onsterfelijk, en bovendien liep hij ‘het vaccin’ ook als een bezetene aan te prijzen.
  Nee, met Trump ben ik ook helemaal klaar.

  Geliked door 2 people

 4. saddy zegt:

  Gaan er echt nog verkiezingen komen?
  Waarom denk je dat het WEF en de VN de versnelde procedure in werking hebben gezet? Oorspronkelijk zou het 2030 zijn voor the great reset, nu komt alles in een rottempo. Het eerste wat de figuren achter Biden deden was die pijplijn sluiten en iets van 50 decreten uitvaardigen. (Er is een video met de opmerking van Biden: what am i signing now?)
  Het gaat ze er juist om dat ze in korte tijd zoveel mogelijk verwoesten. We mogen heel blij zijn met de oost-europese landen want anders hadden we dit tempo hier ook gehad. Maar aan alles is te zien dat ze hier dezelfde intentie hebben als in amerika en australie. Elke 2 dagen een nieuw verbod, om de 2 weken een verhoging van je lasten, elke week een ongelofelijk aantal omvolkers, elke week een verhoging van de staatsschuld, dagelijkse brainwashing, de continue uitrol van de digitale en financiele controle, de dagelijkse uitbreiding van politie en BOA’s, enz, enz.

  Voor 2024 is de boel met die versnelde procedure ontploft. De verkiezingen in amerika zijn vorig jaar al gestolen. De daders gaan echt geen risico lopen met eerlijke verkiezingen in 2024, die zetten zo nodig gewoon het leger tegen het volk in.

  Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   Maar het leger is niet de TOP, het leger is ook het volk zelf. Trump, is voor nu het beste, en dat van die spuiten, dat prees hij aan, dat klopt, maar hij had het ook over die medicijnen. En dat is door druk en media opgeklopt tot foute rommel. Maar we weten NU wel beter.

   Like

   • Bert zegt:

    Alsof Trump achterlijk was en niet wist om wat voor rommel het ging.
    Zo kan je alles recht lullen.
    Nee hoor, echt. dat is helemaal uit ze verband gerukt.
    Zo iets zou Trump, mijn held, nooit doen.

    hoe krijg je het verzonnen.

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Wat een quatsch artikel. In 2024 is er geen united states of america meer. Ziet de schrijver van dit artikel niet wat er aan de hand is. Waardeloos van begin tot einde. Een zoethoudertje voor de usefull idiots die denken dat alles weer wordt zoals voor maart 2020. Het oude komt nooit meer terug en dan kunnen we alleen nog hopen dat er niet ook nog miljoenen vacin doden gaan komen in de jaren voor ons. Overigens denk ik dat Biden de hele rit niet zal uitzitten. Zou kunnen dat hij voor de kerst al weg is. Maakt verder toch niet uit want deze fake president bestuurd helemaal niet. Hij is alleen een uithangbord waarop gelet wordt dat het niet teveel wiebelt.

  Geliked door 2 people

 6. Ton Ruygrok zegt:

  Heel graag Trump of een Trump..
  Maar dit gaat niet gebeuren..
  Ton.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  Tsja, hij had de afgelopen verkiezingen al gewonnen.
  Tegen grootschalige door justitie en media gesponsorde verkiezingsfraude is geen democratisch kruit gewassen…

  Geliked door 1 persoon

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…zijn kansen voor 2024 zijn beter dan ooit tevoren…”

  Als die verkiezingen tenminste niet ook weer worden gemanipuleerd (lees: gestolen) door de Democraten. Dan heeft ie nul kans.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Jade zegt:

  Hij had gewoon z`n tweede termijn moeten krijgen….

  Like

 10. Eppo zegt:

  Ik heb de vlag al buiten hangen.
  Wat een prachtig nieuws als start van het weekend.
  Werkelijk 1der beste President van de USA is Trump.

  Like

 11. Harry zegt:

  Sommigen van 100 zijn nog glashelder .
  En beroerder dan die niksnut van een Biden kan het nooit worden !
  Laat Trump het maar proberen , verder hebben de Republikeinen toch ook niet veel alternatieven ?
  Een ondernemer is vele malen beter dan een politicus .
  De een moet alles prima zien op te lossen in zijn carrière , de ander moet alle stommiteiten zien glad te lullen !
  Als ondernemer zeg ik :
  GEEF MIJ TRUMP MAAR !

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Hele belangrijke informatie over trump,van benjamin fulford website:laatste.brekendnieuws.nl

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  Ik wist al voordat trump president werd dat hij bij de rotschilds geld had geleend toen hij failliet ging.Dat is hetzelfde als je ziel aan de duivel verkopen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Hillary Clinton: “Trump bereidt een staatsgreep voor”

  Hillary Clinton zag er dinsdagavond uit als een wrak met gigantische wallen onder haar ogen tijdens de uitzending van Rachel Maddow.

  Clinton viel Trump aan en beschuldigde hem van het plegen van een staatsgreep.

  “We moeten een einde maken aan de straffeloosheid. We moeten mensen verantwoordelijk houden voor hun daden’, zei Hillary Clinton. “Er is een complot tegen het land door mensen die de klok echt willen terugdraaien, ze geloven dat de vooruitgang die we hebben geboekt op allerlei soorten burgerrechten… zo diep bedreigend is dat ze een staatsgreep willen plegen. Denk er nu eens over na, dat is echt wat er achter Trump en zijn trawanten steekt die ons Capitool zijn binnengevallen en aangevallen. ”

  Kuch, kuch, kuch

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/hillary-clinton-coughs-lung-maddow-show-accuses-trump-running-coup-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s