Ik ben het zat!

(Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben het zat, of, om het nog duidelijker uit te drukken: ik heb schoon genoeg van het permanente en steeds religieuzer wordende klimaat-gezwets, van de fantasieën over energietransitie, van de aanbidding van de elektrische auto, van griezelverhalen over wereldondergang scenario´s van corona via grote branden tot weercatastrofes. Ik kan de mensen niet meer verdragen die dat dagelijks in microfoons en camera´s schreeuwen of in kranten schrijven. Ik lijd eronder mee te moeten maken hoe van de natuurwetenschap een hoer van de politiek gemaakt wordt.

Ik ben het zat om me door gehersenspoelde, puberende kinderen te laten voorschrijven waarvoor ik me moet schamen. Ik ben het zat om me door de een of andere idioot te laten uitleggen dat ik de schuld heb aan alles – vooral echter als Duitser aan de vroegere, huidige en toekomstige ellende van de hele wereld.

Ik ben het zat dat religieuze en seksuele minderheden, die hun zeer goed schriftelijk vastgelegde minderhedenrechten met constante mediale ondersteuning ten volle gebruiken, mij willen voorschrijven wat ik mag doen en zeggen en wat niet.

Ik ben het zat wanneer complete gekken mijn Duitse moedertaal bederven en denken mij te moeten bijbrengen hoe ik, beantwoordend aan de mainstream, moet schrijven en praten.

Waardering voor iedereen in plaats van geëxploiteerde minderhedenrechten

Ik ben het zat om mee te maken hoe volledig onbeschaafde personen, die in hun leven niets anders gepresteerd hebben dan het dragen van een aktetas, denken Duitsland te kunnen regeren. Ik verdraag het niet meer wanneer onder het voorwendsel van een “bonte samenleving” recht en veiligheid verdwijnen en dat wanneer je ´s avonds uit het hoofdstation komt langs vol gekalkte muren over troep, vuil, daklozen en drugsverslaafden en criminelen heen moet stappen.

Ik wil graag dat in mijn land die mensen, om het even van welk geslacht, van welke huidskleur en van welke herkomst gewaardeerd en ondersteund worden, die dagelijks met hun vlijtige, productieve, werk van toegevoegde waarde de rijkdom van de hele samenleving scheppen: de werknemers in de ondernemingen, de handwerkers, de mensen met een vrij beroep, de vele betrokken en sociaal handelende ondernemers van het midden- en kleinbedrijf.

Ik wil graag dat de leraren van onze kinderen, de artsen en verplegers van onze zieken en hulpbehoevenden de erkenning, de waardering en de ondersteuning krijgen die ze dagelijks verdienen. Ik wil graag dat de jonge, onstuimige mensen zich uitleven binnen de grenzen van onze rechtsruimte, maar buigen voor hun ouders en grootouders, voor de oude en ervaren mensen, omdat zij de scheppers van hun welstand en van hun vrijheid zijn.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ik ben het zat!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Hier ben ik het hartgrondig mee eens!!!!!!!!!!

  Geliked door 3 people

 2. Bert zegt:

  Als je nu een jaar of 20-30 bent, dan ken je ook geen andere wereld.
  Maar wij hebben allemaal nog een andere wereld mee gemaakt, waarin je niet de hele dag werd lastig gevallen met allerlei paniek scenario’s en voorspellingen over dood en ellende.

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het er hartgrondig mee eens en ik ben deze mening al heel lange tijd toegedaan.
  Er zit echter een keerzijde aan de medaille want het is ook sterk gebonden aan waar je in Nederland woont, een gedeelte van mijn familie woont in Zeeland en ondanks dat de meeste in Den Haag zijn geboren en getogen kunnen ze mijn verhalen maar moeizaam geloven, soms kijken ze me aan alsof ik van een andere planeet kom en als ik in Zeeland om me heen kijk dan ben ik haast geneigd ze gelijk te geven.
  In het verleden ging ik vaak met de trein naar Zeeland en als je dan ’s avonds laat terugkomt op Station Hollands Spoor lijkt het net alsof je een griezelfilm instapt of dat je per ongeluk uitgestapt bent in Langetabbetje.
  Zeker er lopen medewerkers van de NS en Veiligheidsdiensten maar die zoeken uit lijfsbehoud ook maar een beetje de luwte op. Een Nederlands sprekende taxichauffeur is de bekende speld in een hooiberg en het OV doet aan als de metro in New York.

  Like

 4. Bob zegt:

  De nieuwe relieén is paniek zaaien en
  paniek absorberen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Hugo Himmler: “Ik ga jullie kutkinderen helemaal kapot pesten”

  De Jonge: QR-code nodig als sinterklaasintocht evenement is
  https://www.gelderlander.nl/video/productie/de-jonge-qr-code-nodig-als-sinterklaasintocht-evenement-is-256860

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Alweer herhaalt de geschiedenis zich. Mensen die de waarheid verkondigen worden alweer gedemoniseerd. Er is lang geleden een tijd geweest dat men zeker – wist – dat de aarde plat was. En wee die geleerde die met berekeningen kon aantonen dat de aarde rond was. Hem wachtte een veroordeling met soms een zekere dood. De ontwikkelingen heden ten dage laten precies dezelfde ontwikkelingen zien aangaande mensen die de Coronagekte aanklagen.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Sorry dat ik het moet zeggen maar dat artikel is wishful thinking,de gehele mensheid stevent af op een hel op aarde.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s