Klimaatkoekje . . .

Door:
“J.G.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Klimaatkoekje . . .

 1. Bert zegt:

  Maar alle ellende in de wereld is nou opgelost.
  Eindelijk. Ik dacht dat het nooit ging gebeuren.

  https://www.ad.nl/tech/kabinet-verbiedt-nepreviews-valse-beoordelingen-zijn-een-epidemie-op-internet~a7c98657/

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Waaronder deze bedreigingen dan ook mogen vallen ……….hij, Rutte, roept ‘t over zichzelf af. Ik vind ‘t prima.

  Geliked door 3 people

 3. Wappieman zegt:

  En jij snapt werkelijk niet hoe dat nou zo komt ?
  Vrije speciemeppert met je achterbakse streken .
  Naar de hel met jou en je hele strontbak aan
  globalistendrek !
  UITVAAGSEL !

  Geliked door 3 people

 4. Bert zegt:

  Alleen als je een slecht geweten hebt en ergens schuldig aan bent, ben je altijd bang en angstig.
  Iemand die andere verder geen kwaad doet heeft dan ook niets te vrezen van andere.
  Zal het dat zijn markie?

  Geliked door 1 persoon

 5. Scarface zegt:

  When the government fears the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.

  Thomas Jefferson
  3rd president of US (1743 – 1826)

  Geliked door 2 people

 6. leeuw7 zegt:

  Deze geïnstitutionaliseerde demissionaire psychopaat bedreigt dagelijks 17 miljoen Nederlanders met z,n asociale buitenproportionele Corona apartheidsbewind!!Deze demissionaire Mark R.moet binnen nu en zeven jaar rekenen op een zeer lange gevangenisstraf ,na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Het zal waarschijnlijk niet zo lang duren als de uitvoering van de kindertoeslagen affaire (plusminus 10 jaar)!!Vermoedelijk zal deze geïnstitutionaliseerde demissionaire crimineel geen dag meer rustig slapen!!Ook de ambtenaren die deze Mark R. adviseren en begeleiden zijn verantwoordelijk voor de huidige misdaden tegen de menselijkheid!!

  Geliked door 2 people

 7. Joe zegt:

  Het is niet altijd zoals het lijkt?

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Wat mij betreft kunnen ze niet bang genoeg worden. Ik liefst heb ik dat het in hun broek doen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Duchesne zegt:

  Er is door de politiek een klimaat geschapen waarin politici gerechtvaardigd permanent angstig mogen zijn.

  Referendum-Lissabon is eigenlijk al reden genoeg. We zwijgen dan nog over een bonnetje van Teef(v)en en het spugen in het gezicht van elke burger omdat geld verdiend met criminaliteit door justitie word gelegaliseerd. Paul Kraaier, met miljoenen bonus weggestuurd door de overheid, mocht terreur aanslagen in opdracht van de AIVD plannen en plegen tegen bedrijven en personen, een pedofiel netwerk dat van 1977 tot 2014 actief mocht zijn binnen de muren van het binnenhof, met medeweten van de staats veiligheidsdienst. Ik ga het niet hebben over de aanbestedingen van defensie orders zoals landmijnen, vliegtuigen of “kevlar” helmen….
  We zwijgen over de experimenten op de bevolking in samenwerking met het Amerikaanse leger, voor wie interesse heeft, Canada was het andere proefland en dat heeft een diplomatieke rel tot gevolg gehad, hier zweeg de politiek en knikte ja en amen.

  Er is teveel om op te noemen en sommige zaken te ziek voor de gemiddelede geest, er is nog veel meer wat wel goed in die doofpot is gebleven…misdadigers op het pluche, je zou er een gebundelde uitgave van kunnen maken.
  Eigenlijk is het bestuur van dit land om van te kotsen.

  In mijn optiek is geweld tegen politici volledig terug te voeren tot het gedrag en de minachting van die politici voor de bevolking en andere politici. En tot het systeem van uitsluiting waardoor een deel van de bevolking monddood is gemaakt. Zelfverminking zou je het kunnen noemen.

  Oordeel geweld tegen politici. Wie zaait zal oogsten. Nu nog wachten tot er gemaaid word.

  We zegenen de greep.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Als je geweten hebt dan hoef je niet bang of angstig te zijn en wordt men niet bedreigd. Maar ja geweten bij Rutte dat komt niet in zijn woordenboek voor. Hij vergeet zeker dat hij geen enkele belofte is nagekomen en gezinnen kapot heeft gemaakt vanwege de toeslagenaffaire, een samenleving heeft ontwricht en mede burgers buitengesloten. Dan zullen we het nog niet hebben over het grote aantal slachtoffers dat door uitgestelde behandelingen vervroegd zijn overleden door dat hij de zorg heeft kapot bezuinigd, de ouderen in eenzaamheid opgesloten waar zelfs eigen kinderen niet bij het sterfbed aanwezig mochten zijn, tweedeling heeft veroorzaakt en discriminatie toepast op het woningbeleid door nieuwkomers voorrang te geven en vooral multinationals faciliteert en het koningshuis belastingvrij miljoenen schenkt. Tja dan heb je denk ik wel wat te vrezen. Ik keur bedreigingen niet goed maar medelijden heb ik absoluut niet met hem. Uiteindelijk bedreigt hij miljoenen mensen door dezein een dwangbuis te plaatsen en indien niet volgzaam dan volgt afstraffing./

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Het fortificeren is begonnen, de politiek graaft zich in, om de grondwet te kunnen begraven.

  Like

 12. de barbaar zegt:

  Ik wil ze allen heel graag begraven met een shovel.

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Zij hebben ons altijd onnodig bang gemaakt en wilden op een smerige manier de baas over ons spelen. Nu worden zij door ons bang gemaakt en gaan de ziele-piet uithangen. Maar wie kaatst moet de bal verwachten !

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Geert wilders krijgt al jarenlang doodsbedreigingen,daar hoor je nooit niemand over.Nu krijgt rutte de vrijmetselaar,bilderberger,psychopaat,satanist en staatsgevaarlijke landverrader bedreigingen en is het huilie huilie.Dat de duivel jou en die andere ratten snel mag komen halen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Rensk. zegt:

  Wie angst zaait zal angst oogsten. Uiteraard snappen ze dat niet en zullen het ook nooit snappen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Julia zegt:

  De huichelaar en leugenaar Rutte wil geen openheid geven over de huishoudboekjes van Willem, staatssecretarissen, en de rest van de elitaire zakkenvullers omdat dit dan hun privilege schaadt. Terwijl hij de zogenoemde bedreigde zielenpoot in opdracht van het WEF de algehele samenleving onder controle wil door alles digitaal te verplichten door middel van een QR code die zeer breed zal worden uitgerold en zodoende vadertjes staat de totale controle over u en mij uitgave kan controleren, de idioot die een maximum heeft ingesteld dat u nog hooguit 3000 euro contant mag uitgeven. Mijn vraag aan deze demissionaire mislukkeling is Is dit dan geen schending van privileges van burgers. Man stap van die rot fiets doe niet zo populair en ga eens iets betekenen voor de Nederlandse samenleving in plaats die koninklijke families de hielen te likken en te belonen terwijl u zelfs geen kans ziet de toeslagenaffaire naar behoren af te handelen waarvoor u schandelijk al door de Raad van Europa tot de orde wordt geroepen https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5259682/raad-van-europa-over-toeslagenaffaire-tweede-kamer. Dus ja dan zou je toch de consequenties moeten aanvaarden. Man huilen is te laten het wordt tijd dat uw geweten en schaamteloosheid eens flink aan u knagen en u überhaupt geen oog dicht meer kan doen of nog in een spiegel te kijken. Loop ook vooral nog rond met uw WEF tasje.

  Like

 17. Julia zegt:

  Mark onbenul wil uiteraard het beste jongetje van de Brusselse klas te zijn. Die idioot gaat van het gas af terwijl wij er helemaal niet klaar voor zijn. Die algehele tot op heden klimaatplannen zijn nu al de grootste mislukking energie armoede hoezo gespaarde energie door zonnepanelen kan niet eens worden teruggenomen en worden opgeslagen, bomen worden massaal gepakt voor die zogenoemde bio massa centrales. De buren uw geliefde Duitsland subsidieert nu mensen die aan het gas gaan en importeren gas uit het door Nederland gehate Rusland. Kortom de beste jongen van onze klas heeft inmiddels al voor een hoop ellende gezorgd terwijl de winter nog moet beginnen. Deze man zuigt het bloed van vele Nederlanders uit de vingers vandaan en nu janken dat hij wordt bedreigd. Vreemd toch. Sorry bedreiging heeft geen zin maar u en uw trawanten hadden al dik en breed levenslang achter de tralies moeten zitten. Alles maar dan ook alles is kapot bezuinigd met alle desastreuze gevolgen van dien maar ondertussen zijn miljarden aan belastinggeld met uw achterbaks handjeklap verloren gegaan aan bodemloze putten. Resultaat en ontwrichte samenleving en een overvol land door talloze uitgeprocedeerde gelukzoekers.

  Geliked door 1 persoon

 18. jantjeuitnl zegt:

  Wie wind zaait, zal storm oogsten.
  14-7-1789 voor Rutte en co.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s