VVD-deuger denkt respect af te dwingen met regenboogbankje, PVV-Kamerlid Harm Beertema: “Stop met hyperfocus op seksuele voorkeur!”

(Door: Kenneth Steffers)

Een kek regenboogbankje en al het toenemende anti-homogeweld verdwijnt als een vrolijke regenboog voor de zon. Althans, zo dacht het Amsterdamse VVD66-stadscommissielid Bas van der Sande. De zelfverklaarde weldoener diende samen met zijn geliefde partner D66 een voorstel in om regenboogbankjes te plaatsen in het centrum van onze hoofdstad. Leuk voor de deugtribune en een wokeprijs gegarandeerd. Maar zo´n kleurrijk gaybankje lost het anti-homogeweld in de achterstandswijken van Amsterdam (Nieuw-West en Zuid-Oost) natuurlijk niet op.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VVD-deuger denkt respect af te dwingen met regenboogbankje, PVV-Kamerlid Harm Beertema: “Stop met hyperfocus op seksuele voorkeur!”

 1. Joe zegt:

  Zijn ze niet te radicaal aan het doorschieten?

  Like

 2. Julia zegt:

  Ik ga mij toch afvragen wat de vaccinatie bij de duivels van D66 heeft veroorzaakt het blijkt toch dat er iets in die bovenkamers niet meer in orde is en gezonde hersencellen zijn afgestorven.

  Geliked door 2 people

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Wel grappig dat de LHBTI likers tegelijkertijd ook m.n. moslim likers zijn..
  Ton.

  Like

 4. karton zegt:

  Door het vaker dan dagelijks focussen op dat hele “gender- regenboog- HBTIQWRS-gebeuren” probeert de zg “elite” onze aandacht af te leiden van de wezenlijke problemen in ons landje, o.a. de grote armoede, het slechte onderwijs, de afbrokkelende zorg, de woningnood, de bezetting van ons landje door ons vijandig gezinde vreemde volkeren (islamieten).
  Het geweld tegen homo’s e.d. valt reuze mee, er worden méér niet-homo’s vermoord als échte homo’s. Hiermee praat ik welk geweld dan ook , NIET goed.

  Geliked door 1 persoon

 5. Boike zegt:

  Ha ha ha ha haaaaa !!!!

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Die LHGBT agenda is satanisch,alles wat god geschapen heeft moet kapot.Het volgende doel van de homolobby die achter deze agenda zit zijn de kinderen,ze vinden dat volwassenen sex mogen hebben met kinderen van alle leeftijden.Hoezo sodom en gomorra.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s