Barbaarse strafwetten volgens de koran in Afghanistan

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de Taliban in Afghanistan de macht hebben overgenomen, voeren ze ook weer de barbaarse strafwetten in, waarmee ze al in hun eerste heerschappij van 1`996 tot 2001 regeerden. De Taliban-leider Mullah Nooruddin Turabi deelde eind september aan het persbureau AP mee dat ze het “Islamitische Emiraat” zouden zijn. Niemand zou hen mogen vertellen wat hun wetten moeten zijn. Ze zouden de islam volgen en hun wetten volgens de koran maken.

Turabi kondigde aan dat er in Afghanistan weer openbare straffen zouden komen zoals executies of het afhakken van handen, wat heel belangrijk voor de veiligheid zou zijn. Deze straf voor dieven zou een afschrikkend effect hebben.

Dat klinkt weliswaar wreed en als uit lang vervlogen tijden, maar in de politieke islam wordt dit door het heilige boek van alle moslims, de koran, gedekt en zodoende uiterst actueel. Daarin staat in soera 5, vers 38 als tijdloos geldend bevel van hun god Allah:

En snijdt de dief en de dievegge de hand af, als straf voor wat zij misdeden, een voorbeeldige straf van Allah. Allah is Almachtig, Alwijs.”

Na te lezen in elke koran en ook op de internetsite islam.de, die vormgegeven wordt door de Centrale Raad van de moslims in Duitsland. Zodoende is hand afhakken bij diefstal een geldende straf in de shariawet en kan op ieder moment in elk islamitisch land ingevoerd worden. In niet weinig landen wordt deze staf ook gepraktiseerd. Met onmiddellijke ingang ook weer in het “Islamitisch Emiraat Afghanistan”.

Ook zullen er weer executies gaan plaatsvinden. De interim-regering zou er nog over beraadslagen of deze zoals vroeger voor publiek in het openbaar uitgevoerd moeten worden. Zoals de “Zeit” meldt, werden tijdens de eerste Taliban-heerschappij tussen 1996 en 2001 mensen voor toeschouwers in sportstadions of op het terrein van een moskee terechtgesteld. Veroordeelde moordenaars werden normaal gesproken met een kopschot door de familie van hun slachtoffer gedood. Van dieven werd de hand afgehakt. Bij roof werden een hand en een voet van de dader geamputeerd.

Mullah Nooruddin Turabi, die destijds minister van Justitie en chef van de zogenaamde religiepolitie was, zei daarover: “We maken onze wetten op basis van de koran.”

En daar staat het exact in. Bijvoorbeeld in soera 5, vers 33:

De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.”

Onlangs hebben de Taliban vier gedode mensen laten ophangen aan bouwkranen. Ter afschrikking voor al diegenen die de wetten van het “Islamitisch Emiraat” niet respecteren. Ze werden beschuldigd van de ontvoering van een zakenman en diens zoon in Herat. Daarvan werd ook een video verbreid, waarin de een van de doodgeschoten mannen te zien was, die aan een bouwkraan hing en op zijn borst de waarschuwing droeg: “Zo worden ontvoerders bestraft”.

De vicegouverneur van de provincie Herat, Schir Ahmed Muhadschir, verklaarde dat het ophangen van lijken aan kranen er een “les” voor zou zijn dat ontvoeringen niet getolereerd zouden worden. Het tentoonstellen van de lijken geldt in Afghanistan als de zwaarste openbare straf sinds de machtsovername van de Taliban midden augustus.

Daar kun je nu ook zien hoe de politieke islam 100% wordt uitgevoerd. Alles op grond van bevelen, die in de koran vastgelegd zijn. En als tijdloos geldend beschouwd worden, omdat ze rechtstreeks afkomstig zijn van de islamitische god Allah. De invoering van de sharia wordt door soera 3, vers 110 gelegitimeerd:

Gij (Moslims) bent het beste volk dat voor de mensheid (ter lering) is verwekt; je gebiedt wat goed is, verbiedt wat kwaad is en gelooft in Allah. En, indien de mensen van het Boek hadden geloofd, zou het zeker beter voor hen zijn geweest. Sommigen hunner zijn gelovigen, maar de meesten hunner zijn overtreders.”

Nogmaals bevestigd door soera 9, vers 71:

En de gelovigen, mannen en vrouwen, zijn vrienden van elkander. Zij sporen aan tot het goede en verbieden het kwade en houden het gebed en betalen de Zakaat en gehoorzamen Allah en Zijn boodschapper. Dezen zijn het, wie Allah barmhartigheid zal betonen. Voorzeker, Allah is Almachtig, Alwijs.”

Wie uit deze gemeenschap uittreedt, moet gedood worden, vastgelegd in o.a. soera 4, vers 89, waarin ook de strikte afscheiding tot de andersgelovigen geëist wordt:

Zij wensen dat gij verwerpt, evenals zij hebben verworpen, zodat gij aan hen gelijk zult worden. Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van Allah werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden.”

De reusachtige betekenis van dit boek en zijn massale effecten in de realiteit, van 1400 jaar geleden tot nu, kunnen niet hoog genoeg ingeschat worden. “Der Spiegel” kopte eind 2007 nog:

De koran – het machtigste boek ter wereld”

Maar hiervan zijn de allermeeste mensen in de westelijke wereld zich niet van bewust. De officier van justitie, die me in Hamburg wegens vermeende “volksophitsing” en “belediging van religiegemeenschappen” op 7 oktober vorig jaar voor de rechtbank sleepte, zei in alle ernst tegen me, toen ik voor de bewijsvoering van mijn uitspraken uit de koran citeerde:

Bent u zich ervan bewust dat u uit een 1400 jaar oud boek citeert?”

Met deze zin is de totale onwetendheid over dit tijdloos geldende bevelenboek van de islam samengevat, waaruit dan ook het onbegrip over ons informatiewerk resulteert, wat leidt tot juridisch onrechtvaardige processen met desbetreffende vonnissen.

Het is onze taak om tegen al deze weerstand, tegen al deze onwetendheid en tegen alle ideologische blokkades onverstoorbaar te blijven informeren en de burgers het gigantische gevaar te laten zien dat door de politieke islam ontstaat. Dit alles in opdracht van vrijheid, democratie, mensenrechten en humaniteit.

Bron:
pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Barbaarse strafwetten volgens de koran in Afghanistan

 1. Hovawart zegt:

  Het zal ons benieuwen hoeveel goed-gelovige moslims naar hun beloofde land zullen emigreren, het leven in het Afghaanse kalifaat met sharia-wetgeving moet voor de moslims toch een hemels paradijs op aarde zijn, de ware bestemming voor echte islamietjes …..weg uit deze westerse hel.

  Geliked door 3 people

 2. Boike zegt:

  Omdat het leven onder de wetten van de profeet en zijn heilig boek zo geweldig leuk is, willen ze hier komen brengen, waar ze thuis voor weglopen.

  Geliked door 3 people

 3. Bert zegt:

  Als de vakantie aanbreekt, dan zitten ze er weer allemaal.
  Als mossel kun je je geen betere wetgeving voorstellen dan die van de sharia.

  Like

 4. Peter zegt:

  Zou hier wat zijn,de meerderheid in de tweede kamer zou er lopen met minimaal een stomp,de meesten met twee.

  Like

 5. Gerrit zegt:

  word moe van die geloof waanzinnige

  Like

  • Bert zegt:

   Ben jij dat Gerrit, op dat fotootje bij je naam.
   Je kijkt een beetje boos.

   Like

  • Harry zegt:

   Hopelijk ook van die christelijke geestelijke gestoorden ?
   Toegegeven , die snijden meestal niet je strot door , maar die fanatieke refo’s zijn haast net zo erg als die kutmoslims .
   Ik zit er midden tussen in , dus ik weet waar ik het over heb !
   Ze stoppen gewoon voor mijn huis op zondag , om naar binnen te loeren !
   Bij mijn niet-christelijke buurman idem !
   En niet omdat daar ooit iets geks zou gebeuren .
   Gewoon omdat wij “ anders “ zijn .
   Het verschil tussen refo ‘s en moslims is niet zo groot !
   Ze stoppen gewoon , onderweg naar de kerk om je te beloeren .
   Tuig , religie doét iets met je , en het is niet veel goeds !

   Like

   • de barbaar zegt:

    Ken deze situatie nog vanuit mijn werkzame verleden bij de ECT in de haven….collega woonde in Oud Beyerland…net een huisje gekocht op de diek…en tja…ikke boer/barbaar/atheist uiteraard…wonende in het brabantse…. zegt die man …joh wil jij mij dit vrije weekend even helpen met wat verbouwingen… tuurlijk…biertje erbij, muziekje erbij en voor mijn doen in feite wat tuin dingetjes…,maar goed, was dus een stadsboy en ik een ehhhh doorgelouterde oud-militair met dorpse ervaringen.
    Kortom de gewone plattelandsprofessor… toch/
    maar goed..de refro,s kwamen dus op de zondag..midden zomer bij pakweg 25 graden met zwarte zooi aan, kids in zwart terwijl ik in ontbloot sexy bovenlijf stond te hakken en te beuken.
    …in de tuin .
    Komen die refro,s terug, ik had natuurluijk ff wat hardrock aan op de toenmalige cassetes…heerlijk maar goed , komt die doedel (oud collega) terug….ehhhhh jkunnen we de muziek uitdoen want de buurtjes storen zich eraan vandaag,
    Dacht het niet zei ik…doen we niet.
    gewoon ff doorklussen,vanmiddag klaar en dan de bbq aan…, biertje erbij en muziekje an, morgen weer op de motor naar de haven.
    Zie ik s,middags 2 kleine meisjes in pakweg de klederdracht van de jaren 50 bij de afscheiding van mijn collega dansen, vrolijk zijn, uitleven , collega woont er net een maand, wij lopen naar de heg/afscheiding…en jawel….fluitje vanaf binnen….kinderen worden bars(!) naar binnen gefloten… kinderen van-pakweg 6-8 jaar met zwartekousen , lange rokken en mochten geen contact hebben/praten met anderen.
    Ziehier ohhh gelovigen de weldaad van gullie here…de sukkel!

    Like

 6. Ravian zegt:

  Maar verder zijn alle culturen gelijk natuurlijk.
  En de koran is hetzelfde als de bijbel, maar dan in een andere taal.
  Even op deze wijze doorredenerend is een haai dan gewoon een dolfijn met een iets ander gebit.
  Daar kunnen vrouwlief en de kinders dus rustig gezellig mee gaan zwemmen.
  En de maker van Jaws slepen we voor de rechter, wegens racisme…

  Like

 7. Wappieman zegt:

  Ik ben er voor dat we de Shania invoeren voor
  moslims , maar enkel en alleen voor moslims .
  Dan zal dat moorden , jatten , verkrachten vast
  sterk verminderen !
  SHARIA 4 MUSLIMS

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Schiet totaal niet op Wappieman.
   Ten eerste zolang rechters een soort van noppes straffen blijven uitdelen zal er aan de hele moslimellende geen eind komen.
   Geen enkele rechter zal uitspreken dat een profiteur die hier naartoe komt om te roven en te stelen zijn jatten eraf moeten.
   Helaas hebben we hier een “rechtstaat” met D66 tuig dat er wel voor zorgt dat de maatschappij verder de vernieling in gaat als nu al het geval is.
   Tot het moment dat er geen verandering komt in het recht tot verdedigen van have en goed zal er geen flikker veranderen, want sla je een inbreker half of heel kapot komt zo’n bef je aan je kop zeveren met iets over gepast geweld.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Hahahaha lees het nou even terug Ik schrijf hier naartoe komen maar Ik zit 2.500 km verder.
    Nederland blijft ondanks alles in mijn bloed.

    Like

  • Bert zegt:

   En shangria voor de rest.

   Like

 8. Torsten Himmelstoss zegt:

  De koran is VERZONNEN..!!!!!!!!!!!!!!!
  Volgens eeuwenlang zwaar geïndoctrineerde allahschreeuwers zou de VERZONNEN
  god allah dat papieren vod geschreven hebben en aan de profeet
  geopenbaard hebben…
  Maar goden bestaan niet.Ze schrijven derhalve geen boeken.
  Dan kan er dus ook nooit een profeet geweest zijn. Punt.
  Dat moet al die agressieve, imperialistische allahschreeuwers continu ingeprent worden.
  https://ejbron.wordpress.com/2014/01/02/koran-handboek-voor-de-vernietiging-van-de-mensheid/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s