Basisinkomen, klimaatbescherming en “Zero-Covid”: paus Franciscus ondersteunt alles

(Vertaling: E.J. Bron)

Vaticaan-conferentie verzamelt christen-vijandige krachten

Abortus-voorstanders, “overbevolkings”-tegenstanders, cultuurmarxisten en sociale wetenschappers scharen zich rondom de paus. Het Vaticaan was vorige week gastheer van een conferentie, die een serie politici, economieleiders en economen bijeenbracht, van wie vele opvattingen diametraal tegenovergesteld zijn aan de kerkelijke leren, om zogenaamde “algehele oplossingen voor de Covid-19-pandemie en de klimaatcrisis” voor te stellen, zoals Edward Pentin in het National Catholic Register berichtte.

De organisatoren van de conferentie “Healing Patient Europe” van 7 tot 8 oktober wilden bespreken hoe de ontkenning van het “bestaan” van het Covid-19-virus en de “catastrofale gevolgen” die daarop volgden, een gelijksoortig precedent voor een “verscherpte klimaat-ineenstorting, de migratiecrisis, het gebrek aan solidariteit tussen de generaties en de verscherpte competitie om krimpende bronnen” zou kunnen creëren.

In het middelpunt van de conferentie, die niet aangekondigd werd en waarover hoogst ongebruikelijk niet live in de sociale media werd bericht, stond de eis van een rechtvaardiger verdeling van de bronnen en de afwijzing van een politiek die de economie voorrang geeft boven de mensen, in het bijzonder tijdens de Covid-19-noodsituatie – die paus Franciscus een “virale genocide” heeft genoemd.

In deze zin was een centraal idee, waarover door de vereniging “Europa, een patiënt” gediscussieerd en dat ondersteund werd, het universele basisinkomen (UBI). Het voorstel, waar paus Franciscus welwillend tegenover staat, zou volgens hem op een “onvoorwaardelijke algemene betaling aan alle burgers uitdraaien, die via het belastingsysteem betaald zou kunnen worden”.

De voorstanders van het UBI, waartoe de socialist en voormalige presidentskandidaat Bernie Sanders, het VN-ontwikkelingsprogramma en het World Economic Forum (in het bijzonder door zijn project van de “Great Reset”) behoren, argumenteerden dat vooral met het oog op de Covid-19-uitbraak de gelegenheid te baat genomen zou moeten worden om het in de praktijk om te zetten.

Op de conferentie werd het UBI “als alternatief voor de toenemende bankdeposito´s van het grootkapitaal” voorgesteld en het zou kunnen bijdragen aan een vernieuwing van het “sociale contract tussen de Europese instituties en de Europese burgers”.

De organisatoren van de conferentie stelden ook een serie andere, vaak als socialistisch beschouwde politieke maatregelen voor, die volgens hen de Europese economie moeten helpen om “duurzame voorwaarden” voor de “door de klimaat-ineenstorting bedreigde planeet” te scheppen. Een vraag, die opgeworpen werd, was of de Europese Green Deal, een serie politieke initiatieven van de Europese Unie die erop gericht zijn om Europa in het jaar 2050 klimaatneutraal te maken, ver genoeg gaat.

Andere discussiepunten waren de toegankelijke gezondheidsvoorziening en het initiatief voor een algehele Europese verdeling van vaccins om “Zero-Covid” te bereiken – een voorstel, dat volgens critici tot een “levenslange opfrissing-vaccinatie” zal leiden om het doel van de volledige uitroeiing van Covid-19 te bereiken.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Basisinkomen, klimaatbescherming en “Zero-Covid”: paus Franciscus ondersteunt alles

 1. ronjaspers zegt:

  Die satanist franciscus is ook lid van de satanische NWO kliek,hij weet donders goed dat hij meewerkt aan een wereldwijde genocide op de wereldbevolking met die dodelijke corona vaccinazi,s.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ ronjaspers 15 oktober 2021 om 20:25

   Paus Frans is een Jezuïet En Jezuïeten zijn beslist geen vrome paters. Het is een priesterlijke orde, die behoort tot de maçonnieke duisternis. Paus Frans is een zwarte paus, die een witte jurk draagt. De duivel heeft zijn intrede gedaan in het Vaticaan en regeert de Roomse kerk.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @ Boike alle drie de grote religiën( het Joodse, islamitische en Kaholieke/christelijke geloof) en bijbehorende geschriften, zijn opgezet door de Archons, die al vanaf ze hier kwamen, de staat/politiek, wetenschap/magie en Religie/Spionage netwerken opzetten en deze instituties verder gestalte gaven tot hoe wij ze nu zien .

    Like

 2. Bert zegt:

  Zo, een paus die een abortus voorstander is.
  Dat gaan ze collaga’s niet fijn vinden.
  Nou kan ie het helemaal wel vergeten dat ze hem uitnodigen als ze jarig zijn.
  Nou heb ie het echt verpest.

  Like

 3. Harry zegt:

  Gewoon verbieden die clubjes van godsdienstwaanzinnigen !
  Wat is er voor goeds voortgekomen uit de kerken ?
  Hypocriete leugenachtige smeerlappen en pedofielen !
  Mensen werden eeuwen lang financieel uitgekleed .
  Heb enige tijd geleden een inboedel gekocht van een artsenfamilie .
  Die hebben de rijken en boeren generaties lang gestript van hun antieke bezittingen, door de eeuwen heen opgespaard .
  Ze moesten immers de heren doktoren en de pastoor zo veel mogelijk behagen .

  Verbied die rotzooi , kunnen we de islam ook definitief uitbannen uit ons werelddeel !
  Al die humbug , homo’s met witte en paarse lorren om , al zwaaiend met rare attributen die rook verspreiden en de boel zouden moeten heiligen , roei die waanzin uit !
  En voor mijn part ook de volgelingen van dat soort debiele onzin !
  Laat je niet intimideren met 2000 jaar oude onzin , mensen .
  Het is nu 2021 , ongeveer .

  Like

  • droevige mof zegt:

   “Gewoon verbieden” is het hulpeloze instrument van de Groenen om hun fantasiewereld af te dwingen. In dit opzicht ben ik allergisch voor dergelijke voorstellen, ook al begrijp ik dat religie in welke vorm dan ook veel ellende veroorzaakt.
   Maar de schijnbaar atheïstische systemen van de Franse Revolutie en het communistische totalitarisme waren niet minder religieus dan datgene waartegen zij vochten. Ze waren niet succesvol, trouwens.

   Like

 4. Jan zegt:

  Na de injectie

  Austrian MP Eva Holzleitner collapses in the middle of a parliamentary session. She announced on Instagram that she had been vaccinated, stating that “vaccine skepticism is unfounded”. Ladies and Gentlemen, vaccines are saf…..
  Video

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Jan 15 oktober 2021 om 22:10

   Jazeker, de corona-injecties zijn veilig. De satanisten zeggen het immers zelf. Maar we weten, dat ze spreken met een gespleten tong en schrijven met een dubbele pen. Wij weten, dat wij bij satanisten alles altijd moeten omdraaien, omkeren, omwentelen, linksom, rechtsom, ondersteboven, achterstevoren en binnenstebuiten. Wat zij veilig noemen is dus gewoon onbetrouwbaar.

   Like

 5. Wappieman zegt:

  Zo weinig vertrouwen in de Here ?
  Wel , de Here zal hem op den smoele pere !
  Hij zal stampen dezen leughenaer in elkaar .
  Zijnen ballen zal Hij met enen welgemikten trap in zijnen strot knallen .
  Waarna dezen valsen kwal , eeuwig branden zal !

  Like

  • karton zegt:

   @ Wappieman op 16-10-2021 om 00.01 u.
   Uit welke psalm en vers kont uw spreuk ?
   (gezien het taal-gebruik moet dat wel een Héél Oud Testament zijn of de Nieuwste Vertaling van de Bijbel)

   Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  De katholieke kerk….In vroeger jaren werden de arbeiders arm en dom gehouden, terwijl de fabrikanten een streepje voor hadden. In de latere tijd verwerd deze kerk tot een pedokerk die de hand boven het hoofd werd gehouden door de paus. Ook de paus zelf is nog linkser dan Marx, Lenin en Stalin bij elkaar. Bovendien onderhoudt hij warme connecties met de Islamieten. Ook wil hij Europa laten overspoelen met gelukszoekers. Het Vaticaan is in feite al overgenomen door de Islamieten, die nep-paus is hun vazal. Net zo’n vreselijke ouwe zak als Soros en Klaus Swab !

  Geliked door 1 persoon

 7. saddy zegt:

  De paus is net als rutte, hugo, boris, en 262 europarlementariers en een hele straat met ngo’s en ngo-kantoren in utrecht van soros.

  Ik denk dat het een heel goede eye-opener wordt als alle eerlijke politici en de paar eerlijke journalisten die er nog zijn niet meer ongelinkt de naam van de pionnen noemt maar altijd en overal de naam soros gebruikt.

  Dan krijg je bv deze kop boven dit artikel:

  Soros laat de paus zijn Basisinkomen-, klimaatbescherming- en “Zero-Covid”:ideeen promoten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  We kunnen maar één ding hopen dat er snel zwarte rook uit de schoorsteen boven het Sint Pieter-plein gaat komen. Deze zwaar overjarige paus blijkt flink seniel te zijn. Hij heeft teveel macht vanuit zijn gouden paleis maar ja dat katholieke geloof is gedaald tot ver onder het vriespunt ook misbruik is niet van de lucht. Willen wij nog een grote mond hebben over de Islam. Beter is om al dat geloof te verbieden geloof veroorzaakt uitsluitend oorlog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s