Internet hufters, jihadisten en wokies

(Door: Paul Cliteur)

“Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp ziet dat Kamerleden vaker bedreigd worden en wil deze parlementariërs daarom beter ondersteunen”, lezen we in De Telegraaf. Een speciaal team dat Kamerleden helpt bij het doen van aangifte wordt uitgebreid. Bergkamp wil ook parlementariërs cursussen gaan aanbieden om met een bedreiging om te gaan, zo laat ze weten aan het ANP.

Met alle respect, maar dit is niet een veelbelovende strategie om met dit probleem om te gaan. Het begint allemaal bij conceptuele helderheid. Weten waar je mee te maken hebt. Een mogelijk succesvolle therapie heeft eerst een goede diagnose nodig.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Internet hufters, jihadisten en wokies

 1. Julia zegt:

  Inderdaad de bedreigers zelf zijn de oorzaak van alles. Nu vreemd opkijken en geschokt te zijn dat zij worden bedreigd. Wat zielig zij hebben blijkbaar niet door dat zij degenen zijn de het algehele volk bedreigen door het opdringen van experimentele vaccins en strafmaatregelen op te leggen als de dictatuur niet onderdanig wordt opgevolgd. Hoe triest is het dat vreedzame demonstranten die terecht opkomen voor hun vrijheid zonder meer uit elkaar worden gemept. Ja dan kan die Haagse clan zich toch wel echt afvragen wat de reden is dat zij worden bedreigd. Uiteindelijk wordt Wilders al jaren bedreigd nee kijk hoe smerig zijn rechtszaak die vier jaar heeft geduurd was beïnvloed door die zielige bedreigde politici. Zij hebben er alles aan gedaan dat de man toch schuldig werd bevonden door zijn uitspraak van minder, minder. Uiteraard keur ik bedreigingen absoluut niet goed maar of ik nu medelijden moet hebben met o.a. Rutte, Kaag en De Jonge sorry maar dat gaat mij te ver. Nu rollen er politieke tranen terwijl zij zelf gewetenloos en schaamteloos miljoenen burgers onderdrukken, eigen burgers uitsluiten door medische apartheid en uitvoeren wat de WEF hen heeft opgedragen.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Als de een of andere linkse gek een oppositieleider vermoord dan is er niets aan de hand, en als levensgevaarlijke islamieten er voor zorgen dat oppositieleiders in bunkers moeten wonen dan is er ook niets aan de hand, dan hoef je decennialang geen actie te ondernemen.
  Maar als een paar onschuldige burgers terecht boos worden en hun zelfbeheersing verliezen, en iets over de leiders van het partijkartel zeggen dat ze beter niet hadden kunnen zeggen, dan is opeens Leiden in last.
  Heeft er ook al iemand “extreem rechts” geroepen toevallig?

  Ik zal eens een voorspelling doen.
  Als het partijkartel doorgaat met het de achterkant aan de democratie afvegen dan gaat er eerstdaags echt door “extreem rechts” op hen gejaagd worden.
  Maar wat zij dan “extreem rechts” zullen noemen dat noemden ze in den oorlog “het verzet”.
  Je oogst wat je zaait…

  Geliked door 3 people

 3. Harry zegt:

  Als kamerleden ; en met name ministers en staatssecretarissen ( m/v ) nou eens capabele kundige vakmensen zouden zijn , zouden zij niet bedreigd hoeven worden !

  Maar wat hebben wij daarvoor in de plaats ?
  Leugenachtige schoolmeesters en zuignappen met een Schroevers diploma .
  Toch geen wonder dat sommigen het niet meer trekken ?

  Er zijn in de industrie haast geen vaklui meer te vinden , in de politiek zijn ze er nog wel spaaarzaam , maar worden ze door een “ cordon sanitaire “ overal buiten gehouden .
  ( PVV en FVD ) .
  Maffia praktijken !

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan plots is het geen moslim meer.
  Aanval pijl en boog Kongsberg volgens politie mogelijk door ziekte verdachte
  KONGSBERG – De aanval met pijl en boog in het Noorse Kongsberg lijkt volgens de politie voort te komen uit een ziekte die de verdachte heeft. De 37-jarige man is na een eerste medische evaluatie overgedragen aan een psychiatrische instelling.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1982966921/aanval-pijl-en-boog-kongsberg-volgens-politie-mogelijk-door-ziekte-verdachte

  Like

 5. Marijke zegt:

  Vandaag in de UK een politicus doodgestoken in een kerk. De dader is opgepakt. De meeste kranten vermelden dat het om een 25-jarige man gaat. Dat het om een Somalische asielzoeker gaat, verzwijgen de meesten. Het is wel te vinden bij The Telegraph.

  Geliked door 1 persoon

 6. Eppo zegt:

  Ze (t Haagje) heeft die Islamitische tyfuszooi toch Zelf hier heen binnen gehaald .
  Succes met je grafzooi dan ook maar .

  Like

 7. Jan zegt:

  Goh, wie had dat gedacht, het was weer een moslim

  Counter terrorism officers are tonight leading the investigation into the murder of Tory MP Sir David Amess….The popular politician – who won at the last general election with a margin of 14,000 votes – was knifed ‘multiple times’ by a 25-year-old killer – believed to be of a British national of Somali heritage. …..

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10096107/Police-swoop-road-outside-building-MP-David-Amess-holding-constituency-surgery-today.html

  Geliked door 1 persoon

 8. Pete Coole zegt:

  Verhelderende column van de professor. De onnozelheid van die communisten wederom aangetoond.

  Dhr. Geert Wilders moet niet zo zeuren… Hij moet op cursus !!!

  Like

 9. hans zegt:

  Vind dat elke parlementarier die voor deze samenleving heeft gestemd niet genoeg bedreigd kan worden!

  Like

 10. saddy zegt:

  Vera is een d66-er, dus om tijd te besparen moet je er van uitgaan dat alles wat ze zegt gelogen is.

  En dus ontdek je dan dat als je verschilt van mening je al als een bedreiging wordt gezien.

  Het aandacht zoeken en zielig doen dient natuurlijk wel 2 doelen: JIJ moet denken: Oh geweldig die moedige politici, steeds meer bedreigd dus moeten ze wel heel moedig zijn. Daar mag ik natuurlijk geen kritiek op hebben.
  Als JIJ steeds meer politie ziet dan zet je geen vraagtekens meer maar denk je: Oh ja, dat is natuurlijk logisch.

  Links doen is niet moeilijk, je moet gewoon overal over liegen

  Like

 11. Bas zegt:

  Ik denk dat het opvallend was dat er helemaal geen sprake was van een signalement, ras en motief, dat vertelt normaal gesproken wat men moet weten.

  Disclose.tv
  JUST IN – Suspect in killing of UK Conservative MP Sir David Amess is of “Somali origin and the suspected motivation is Islamist” (The Independent)

  Disclose.tv
  JUST IN – Verdachte van moord op Brits conservatieve parlementslid Sir David Amess is van “Somalische afkomst en de vermoedelijke motivatie is islamistisch” (The Independent)

  Like

 12. Joe zegt:

  Kamervoorzitter weet schijnbaar geen neutrale houding in te nemen, zie Gideon het hele bestel als volgzame schapen uitbeelden.
  Dat daarbij haar afgrijzen over zijn woorden moet tonen is een zaak te ver doorgevoerd.
  Schijnbaar duldt zij geen dialoog?

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Vraag niet om onpartijdigheid van politieke partijen die andere partijen op voorhand uitsluiten, dat is de grootste bedreiging voor ons Openbaar bestuur……..(schijn)debatten voeren onder gelijkgestemden is een autocratie……..ongeacht hoeveel hoofddoeken men ook voordraagt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s