Shock: Meer doden door vaccinaties dan door Covid-19 in Taiwan

(Vertaling: E.J. Bron)

Officiële instanties proberen te sussen

Choquerend: In Taiwan overstijgt het aantal doden na een corona-vaccinatie voor het eerst het aantal doden na een Covid-infectie, meldt het ministerie van Gezondheid van Taiwan.

Sterfgevallen na vaccinatie overtijgen die na een Covid-diagnose

Het aantal sterfgevallen na een corona-vaccinatie in Taiwan bereikte op 7 oktober 852, bericht Medical Trend. Het aantal doden na een Covid-19-diagnose bedroeg 844. Zodoende overstijgen in Taiwan de sterftecijfers na vaccinatie voor het eerst de sterftecijfers na het ziek-worden. Het Taiwanese ministerie van Gezondheid gaf een “mededeling over ongewenste gebeurtenissen na de Covid-19-vaccinatie” uit, volgens welke Taiwan op 22 maart van dit jaar met de vaccinatie begon. Vanaf deze dag tot 6 oktober heeft het aantal sterfgevallen na de vaccinatie in Taiwan 849 bereikt.

643 doden na AstraZeneca, 183 na Moderna

Met 643 werden de meeste sterfgevallen na de vaccinatie met AstraZeneca gemeld. Na de vaccinatie met Moderna werden 183 doden geregistreerd en na de corona-prik met het door Taiwan zelf geproduceerde vaccin “Medigen” zijn het 22 doden. Na het vaccin van Pfizer/BioNTech werd een dode geregistreerd.

Volgens informatie van het Taiwanese epidemiecentrum (CECC: Central Epidemic Command Center) werden er vanaf 7 oktober vier nieuwe bevestigde gevallen van Covid-19 in Taiwan geregistreerd. Deze zouden allemaal vanuit het buitenland binnengekomen zijn, terwijl er geen nieuwe sterfgevallen onder de bevestigde gevallen waren. Omdat er echter 3 nieuwe sterfgevallen na vaccinatie werden geregistreerd, overstijgt het aantal sterfgevallen na vaccinatie nog altijd het aantal sterfgevallen na een Covid-diagnose.

Officiële instanties sussen na slordigheden bij dosering

Op 6 oktober stelde de afgevaardigde van de partij Kwomintang, Yu-Lan Yeh vast dat in de afgelopen tijd enkele ziekenhuizen in Taiwan gemeld zouden hebben dat 25 personen met een onverdunde vaccin-oplossing werden gevaccineerd, maar dat de vaccinatiedosis ontoereikend was. Er zou 0,5 cm³ toegediend moeten zijn, maar er zou slechts 0,1 cm³ zijn toegediend.

Veel mensen zouden zich laten vaccineren om te overleven, en de verantwoordelijke instanties zouden niet op grond van nalatigheden bij de controle van levensreddende vaccins levensbedreigende vaccins moeten maken. Mensen die in overeenstemming met de politiek van het eiland gevaccineerd werden, zouden op onverklaarbare wijze het slachtoffer van de epidemie geworden zijn, zei Yeh. Derhalve zouden dus niet de vaccins zelf de oorzaak zijn, maar nalatigheden bij de vaccin-dosering. Er werd in ieder geval geprobeerd om dat van officiële zijde zo voor te stellen. Geheel volgens het motto: doorlopen mensen, er is hier niks te zien.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Shock: Meer doden door vaccinaties dan door Covid-19 in Taiwan

 1. Julia zegt:

  Volgens onze gespecialiseerde ex schoolmeester namelijk demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport De Jonge zijn het het kleine aantal niet gevaccineerden die voor overbelasting op onze zorg zorgen. https://www.ninefornews.nl/de-jonge-opent-aanval-op-ongevaccineerden-echt-zeer-zorgelijke-en-gevaarlijke-uitspraken-dit/ Ik weet niet wat ooit de reden is geweest om deze zogenoemde minister op zo een verantwoordelijke post te zetten het zal wel zijn om zijn gewetenloze machtswellust anders kan ik het niet verklaren. Hij heeft zelfs zijn baard laten staan om meer macht uit te stralen. Een ex schoolmeester op deze post laat me niet lachen het is te triest voor woorden wat een onbenullen binnen de ministeries in Den Haag op posten zitten die er nimmer kaas van hebben gegeten of enige vak know how hebben. Ook Justitie en Defensie zegt al meer dan genoeg. Vandaar al die blunders.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Julia,
   dat is het zogenaamde “Peter-principle” : Binnen een organisatie wordt iemand net zo lang bevorderd, tot hij op een plaats terecht komt, waar hij niet goed functioneert. Zodat op het laatst iedereen op een plaats zit waar hij niet goed functioneert.
   Het lijkt me aardig van toepassing op de kabinetten Rutte.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • HenryN zegt:

   Julia ga eens naar de : Thehighwire.com episode 237 The turning point en kijk naar het 2de gedeelte vanaf 1uur 10 The Jefferey Jaxen report Fantastische info over de effectiviteit van de vaccins en bewijslast dat het de gevaccineerden zijn die het probleem nu zijn.Ook myorcarditis wordt besproken en is zeker geen milde bijwerking! Ook een goede website is de Duitse; Hallo Corona-Reframed met volledig overzicht welke ik vond bij Boris Reitschuster.

   Like

  • Jan zegt:

   Ex-schoolmeester want kinderen hebben een charlatan direct door. Kennis is macht en niet een grote bek en intimidatie.

   Like

 2. Julia zegt:

  We zijn heerlijk in het vliegtuig gestapt om een weekje herfstvakantie te vieren maar ja het is afwachten wat voor een eventuele gezondheidsschade dat weekje heeft opbracht door het onderdanig een prikje te halen voor een paar weken zon of een uitstapje naar een restaurant, etc. https://www.xandernieuws.net/algemeen/schokkende-cijfers-public-health-england-totaal-falen-immuunsystemen-alle-30-vaxxers-in-maart-2022/ Kijken hoe Hugo de gewetenloze prikpooier dan reageert. Die gaat zich dan er onderuit lullen dat hij vaccinatie nimmer verplicht had omdat eventueel testen met zo een staaf ook een mogelijkheid was. Een ieder weldenkend mens weet waarom de Big Pharma en de Staat zich hebben teruggetrokken van elke eventuele schadeloos stelling dat is niet voor niets.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s