“Bottleneck Joe”

Lege schappen zijn een teken van een goede economie!

(Door: Ben Garrison)

De Biden-maffia kan niet garanderen dat de schappen in de winkels deze winter, als gevolg van gebroken leverantieketens, vol zullen zijn. Het lijkt erop dat de Green Deal opnieuw toeslaat. Er zijn niet genoeg vrachtwagenchauffeurs om de spullen op te halen, omdat Californië veel vrachtwagens vogelvrij heeft verklaard. Ze voldoen niet aan een standaard, die gebaseerd is op complexe groene regels betreffende hun uitstoot.

Joe staat, uiteraard, volledig aan de kant van de vergroening. Hij zegt ook dat het vaak om privéondernemingen gaat en dat die niet gedwongen kunnen worden – maar hij denkt ze wel te kunnen dwingen om hun werknemers te ontslaan die weigeren zijn verplichte vaccin te nemen.

Nancy en Joe hoeven zich geen zorgen te maken over kerstcadeaus, of energierekeningen, of lege schappen, of dat ze genoeg eten op tafel hebben. De gewone Amerikaan moet zich zorgen maken, omdat Joe en zijn criminele moeras maffiosi ons allemaal meer belasting opleggen en voor hogere inflatie zorgen.

Door:
Ben Garrison

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Bottleneck Joe”

 1. Buelens didier zegt:

  En hoe zal het verlopen op het Nuremberg Tribunaal Dit moet toch stoppen

  Geliked door 1 persoon

 2. Lekke Fietsband zegt:

  Er liggen bijna honderd voornamelijk Chinese (container)schepen voor de usa westkust, met honderdduizenden containers en hoog in het water dus niet echt zwaar beladen, heel vreemd en zeker verdacht hoor.
  Het zou ook iets heel anders kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld een chinees invasie leger van de CCP (Chinese Communistische Partij)?? Maar ach, zal wel conspiracy “onzin” zijn toch???

  https://beforeitsnews.com/china/2021/10/suspicious-barges-cargo-ships-off-our-coast-is-a-chinese-invasion-waiting-in-cargo-ships-off-us-coasts-must-video-2-2460388.html

  Geliked door 1 persoon

 3. Joe zegt:

  Simpele gedachten kunnen plaats maken voor nuchtere liberale geesten?

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Mondiale schaarste, schaarste aan alles,….zelfs aan warmte en onze vrijheid.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Binnenlands vervoer is een complexe zaak met eigenaardige haken en ogen, transportbedrijven geven vele miljoenen uit aan een wagenpark maar chauffeurs zijn sterk ondergewaardeerd en een sluitpost op de begroting.
  Al sinds jaar en dag is het zo dat chauffeurs alleen een behoorlijk inkomen kunnen genereren door middel van het maken van vele overuren.
  Uitgekotst door medeweggebruikers die vinden dat ze “in de weg zitten”.
  Heb weleens zitten denken dat het een deel uit zou moeten maken van een rijopleiding om honderd meter met een vrachtwagen te rijden, velen krijgen al hoogtevrees als ze erin klimmen.
  Chauffeurs tekort ? Begin eens om ze naar behoren te belonen.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Ik heb geen idee wat mijn pa verdiende.
   Ok, er bleef wel eens wat over van ze partij. Maar dat was stuiver werk.
   Teveel ingeladen jas beschermers voor je fiets om maar wat te noemen.
   Maar het lukte het hem toch om een gezin van 5 personen goed te laten leven.
   We gingen elk jaar op vakantie. En op ons 16de allemaal een brommer.
   Niet nieuw maar wel een gave Zundapp allemaal.
   Was dan wel in Nederland aan het strand, maar het gebeurde wel.
   En we kwamen niks te kort. Het lukten ‘m wel.

   Like

 6. R Thomasson zegt:

  Wij leven nu in een wereld die wordt beheerst door oude kerels die normaliter op hun leeftijd pensioengerechtigd zijn, of in een bejaardentehuis horen: Der Alte Nazi, Klaus Schwab, is 83 jaar oud, George Soros is 91 jaar oud, en jonkie Bill Gates is 65 jaar oud. Dus hij hoort met pensioen te gaan. De seniele president van de VS was geboren in november 1942, dus hij is bijna 78 jaar oud. De rest van de globalistische monsters junta zijn even oud als deze heren. Dus het is niet vreemd dat de boel naar de kloten gaat.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Die biden is geen president maar een corrupte kinderverkrachtende marionetpop van de deepstate.Hij voert de NWO agenda uit van de eigenaren van amerika.

  Geliked door 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  Die biden is geen president maar een corrupte kinderverkrachtende marionetpop van de deepstate.Hij voert de NWO agenda uit van de eigenaren van amerika.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Kunstmatig in gang gezette nep-crisissen. Corona, klimaat, stikstof, met als doel ingestorte economieën, schaarste en hongersnoden te creeren. Het contante geld gaat er uit, de Euro dondert in elkaar met bijgaande hyperinflatie en de banken gaan failliet. Vervolgens als de ECB ons te grazen neemt kunnen we kennis gaan maken met het communisme via Build Back Better.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s