Houd het hoofd koel

(Door: Rients Hofstra)

Wat het volk al anderhalf jaar wordt aangedaan, wat er ook aan onwettigs plaatsvindt en vond, liquideer de huidige in-en-in foute beleidsbepalers niet!

Na de galgbeelden tijdens de demonstratie in Amsterdam ventileerden sommige onverlaten domme en morbide oprispingen die anderen op onomkeerbare ideeën zouden kunnen brengen.
Maar er zijn zeker 3 redenen om niet een trekker over te halen, hoe wanhopig en intens kwaad heel veel mensen ook zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Houd het hoofd koel

 1. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Dat is ook niet nodig. Wie worden er het hardst geraakt door wat de nieuwe wereldorde wil bewerkstelligen…? En wie hebben werkelijk ALLE middelen in huis om dergelijke afrekeningen te voltrekken…? Grote wereldwijd vertakte criminele organisaties! Het is slechts wachten op de dag.

  Like

 2. Wappieman zegt:

  Neurenberg 2.0 proces en daarna opknopen .
  Elke dag hechtenis kost 100en Euro’s per persoon.
  Dit uitschot wil je niet terug in de samenleving , zeker
  niet ten koste van tientallen miljoenen belastinggeld .

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  Je hebt een goed verhaal en waar ik het grotendeels ook wel mee eens ben.
  Maar je vergeet 1 ding. Alle rechters staan aan dezelfde kant.
  En zullen dus nooit deze mensen schuldig verklaren.

  Geliked door 2 people

 4. Boike zegt:

  Het recht in eigen hand nemen is uiteraard niet verstandig. Laat het oordelen over aan een tribunaal, dat legitimiteit en ruime bevoegdheden heeft en rechters zonder banden met de politiek.

  Like

   • Boike zegt:

    @ Rients Hofstra zegt:16 oktober 2021 om 23:44

    Het zogenaamde AS-systeem (alternatief staatsbestel) is in feite een democratische variant op hetgeen Plato al 2300 jaar geleden beschreven heeft; ”regeren door deskundigen”.

    Deskundigheid is zekerlijk een factor om te overwegen. Maar er is meer. Laten we vooral de menselijkheid niet uit het oog verliezen. Het grote probleem is de vraag, wat de waarde van deskundigheid is. Na alle leugens, bedrog en manipulaties is het vertrouwen in deskundigheid momenteel toch wel akelig geslonken. Er zal heel wat water door de Rijn moeten stromen, eer deskundigheid weer voldoende vertrouwen geniet.

    Een ander probleem is, dat het AS-systeem uitgaat van rationaliteit. Maar de mens heeft naast ratio ook gevoelens en kent emoties. En deze zijn geenszins rationeel. Integendeel, we doen voortdurend impulsief dingen, die we niet zouden doen, als we er over hadden nagedacht. Als we gevoelens en emoties buiten beschouwing laten, krijgen we een maatschappij van psychopaten, die zich laten leiden door obsessies. En waar dat toe leidt kunnen we dagelijks om ons heen zien.

    En dat brengt ons bij het volgende probleem. Hoe kun je voorkomen, dat bestuurderen en volksvertegenwoordigers geen eigen belangen gaan nastreven. Dat is een schier onmogelijkheid. Mensen zijn geen eenheidsworst, maar individuen. Elk individu heeft een eigen karakter, een eigen persoonlijkheid, een eigen normen en waarden systeem, een eigen referentiekader, eigen problemen, eigen belangen, eigen wensen en eigen inzichten, eigen voorkeuren. Dat kun je niet uitschakelen, tenzij je die lieden wilt gaan transhumaniseren tot een soort robot. Willen we dat ???.

    We kunnen stellen, dat geen enkel systeem ideaal is. Aan elk systeem kleven problemen. Neemt niet weg, dat een democratisch systeem verreweg te prefereren is boven alle andere. De menselijke factor zulle we op de koop toe moeten nemen. Neemt niet weg, dat we machtsmisbruik, corruptie, belangenverstrengeling en al wat dies meer zij, zeer zeker wel aan de kaak zullen moeten stellen. En dat is nu net een van de taken van het parlement en de vrije nieuwsgaring. Dat dient hersteld te worden.

    Like

 5. de barbaar zegt:

  Bovenstaande reacties zeggen m.i. al genoeg…er is geen rechtspraak meer in dit verdorven land.
  Na berechting idd opknopen en verbranden die zooi.
  De gepleegde genocide is van zo,n gruwelijke omvang dat je zulke demonen nooit meer mag toestaan onze lucht te vervuilen met hun stinkende adem.

  Geliked door 1 persoon

 6. Behalve als AS https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling wordt ingevoerd. Dan krijgen we rechters die partijonafhankelijk voor bepaalde tijd (8jaar) worden aangesteld op basis van bewezen kwaliteiten.

  Like

 7. Ravian zegt:

  Meneer Hofstra denkt blijkbaar dat je kanker ook wel met een paar aspirientjes kunt genezen.
  Meneer Hofstra leeft dus in teletubbyland.
  Zelden zo’n onnozel verhaal gelezen.

  Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Cursusje “Begrijpend Lezen” iets voor je? Kun je vast wel subsidie voor krijgen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Ravian zegt:

    Er is niets mis met mijn begrijpend lezen.
    Het is de instelling van meneer Hofstra die de welbekende linkse plakjes worst methode mogelijk maakt.
    Het is deze instelling die de al decennia lang gaande zijnde afbraak van onze democratie mogelijk maakt, omdat het wegkijkt van de realiteit, en al doende werkelijk verzet voorkomt.
    En nu het definitieve einde van de democratie dan in zicht is roept meneer Hofstra, terwijl het beschikbare tijdvenster voor effectief verzet in rap tempo aan het sluiten is, “Kalm blijven en vooral niet gewelddadig worden, want het Alternatieve Staatsbestel komt ons redden.”
    Dat enkel de zittende macht, je weet wel, die mensen die momenteel een dictatuur aan het installeren zijn, dit Alternatieve Staatsbestel zouden kunnen invoeren, en dat zelfs niet zullen doen als Pasen en Pinksteren op één dag vallen, schijnt de heer Hofstra niet te beseffen.
    En dat deze zittende macht zelfs al brutaal geweld gebruikt om de oppositie de mond te snoeren, en aan de macht te blijven, is hem blijkbaar ook nog niet opgevallen.
    Meneer Hofstra is dus een luchtfietsende teletubby die het partijkartel recht in de kaart speelt.
    Aan de linkse kant van het spectrum noemen ze zo iemand ook wel een “useful idiot”.

    En wat die subsidie betreft; een veel dommere opmerking had je niet kunnen maken.
    Voor een dergelijke cursus “begrijpend lezen” (wegkijken) zul je namelijk inderdaad subsidie kunnen krijgen.
    We hebben tenslotte ook al decennia lang een zwaar gesubsidieerde cursus “begrijpend televisie kijken”, geleverd door de NOS.
    Ga jij maar lekker een stukje luchtfietsen met meneer Hofstra, terwijl ondertussen de socialisten ongemoeid hun dictatuur installeren.
    Wel niet raar opkijken als je straks in de socialistische heilstaat wakker wordt.

    Like

  • LUCIA zegt:

   De echte reden, waarom we “mishandelt ” worden op allerlei manieren en dat is tevens de reden dat een geweldloze oplossing al bij voorbaat, door de machthebbers is uitgesloten …hoeveel mensen zijn al niet vermoord, zie onderstaande link ;

   https://verumetinventa.wordpress.com/2021/10/16/ramola-d-4-parasites-found-in-pfizer-moderna-vax-so-far/

   Bovenstaande link , staat dan nog los van de shit, van Grafeenoxide(GO) en de Spike proteïnen die er al inzitten/door veroorzaakt worden…. samen met andere giftige shit…en hoe wil je moordenaars en psychopaten geweldloos hun macht afpakken!!!!
   Deze mensen hebben geld, macht, beschikking over ** ” kromme “rechters” , legers en politie en (zie boek Daniel Estulin) ook de beschikking over terroristische organisaties al dan niet geïmporteerd.

   Normaal zegt u zinnige dingen hr Hofstra maar nu bent u bezig op een zeer onrealistisch niveau, want dit is een oorlog waar we in zitten en niet een wissewasje of een gat in de weg…. bovendien u wilt ze voorgoed opsluiten ???.
   Dat zal dan net zolang duren, tot een of ander corrupt vriendje van hen ze pardonneert en dan begint het weer van voor af aan.

   In de bijbel werden dit soort zaken afgestraft met een zondvloed waarin schuldigen en onschuldigen aan ten onder gingen ..dan denk ik persoonlijk dat een tribunaal wat eerlijker en selectiever is ..wel met de ultieme straf voor hoogverraad en pas op…. niet de klonen vermoorden en de echte engerds… nog ergens rond laten lopen .

   **Over kromme rechters gesproken, hoorde vandaag op de Media-tak van de Hoer van Babylon (TV), dat een rechter het gepresteerd had,l een bedrag van 72 euro juridisch te bekrachtigen (of moet ik zeggen verkrachten) tot een bedrag boven de 20.000 euro ..waar ik vandaan kom heet zoiets diefstal en oplichterij van een zwaar gehalte…
   Hier in het hart van het rovershol, wordt dit, het in het kader van rechtsverkrachting van een van de toeslagen ouders, juridisch bekrachtigd, middels een uitspraak van een rechter…. die met recht een hulp-pooierende-rechter van de Hoer van Babylon. Staat der Nederlanden, genoemd mag worden .

   En het leed gaat door…. op zoveel bladzijden !!!

   Like

 8. Donald Duck Parkeerd zegt:

  Het recht op zelfbescherming is van toepassing, en gezien de verantwordelijken niet voor rede vatbaar zijn en lettelijk over lijken gaan….

  Geweldloos word niets meer opgelost, gepasseerd station. De maatregelen genomen door de politiek en overheid laten ons als burger ook geen ruimte meer tot vrije keuze…we worden in een soort trechter geduwd door allerlei maatregelen en aan het eind van de trechter zit alles waartegen we vechten. In Duitsland is vandaag in Hessen toestemming gegeven om ongevaccineerden toegang tot ALLES te ontzeggen…voedsel invcluis. Dan ben je op het eindstation van de vrijheid aangekomen.
  Dwang matig zal iedereen worden ingespoten, of gevangen gezet en overgeleverd aan de willekeur van ambtenaren. De grondwet word constant ongehinderd en onbestraft met de voeten getreden door de politici en ambtenarij, de rechtbank volgt slaafs en kruipt voor de politiek. Als vrijheid en zelfbeschikking ons lief zijn, dan rest ons nog slechts geweld als enig middel behalve de vlucht.

  Hier eindigd de vrijheid.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Donald Duck Parkeerd Het wordt met de dag erger. Het Nazi tuig binnen onze samenleving laat van zich horen https://www.ninefornews.nl/walging-om-npo-fragment-waarin-ongevaccineerden-worden-neergeschoten-totaal-ziek/ Rechters staan aan de kant van de politiek en negeren mensenrechten. Dus de enige oplossing is dan blijkbaar een keiharde strijd en dan helpen vreedzame demonstraties niet meer omdat de politiek de hoofd schuldigen zijn en gewoon door gaan met het vaccinatie terreur, de discriminerende toegangsbewijzen die breder zullen worden ingezet, de NPO continu bezig is angst in te boezemen en dagelijks propaganda uit te zenden over vaccinaties. Hieruit blijkt dat mensen die niet zijn gevaccineerd om welke reden dan ook als uitschot worden beschouwd die schuldig zijn aan de toename van besmettingen. Eén grote leugen en pure ophitsing in het buitenland liggen ziekenhuizen vol met besmette gevaccineerden en gevaccineerden die desastreuze bijwerkingen hebben. Wat flikt De Jonge die zet zelfs door met Moderna waarvan is gebleken dat dit vaccin hartschade veroorzaakt. Een bewezen feit. https://www.ninefornews.nl/nederland-gaat-door-met-moderna-ondanks-hartschade/ De Jonge is een gevaarlijke opruier die er niet voor schroomt om dagelijks met de vinger te wijzen naar niet gevaccineerden terwijl wij allemaal weten dat de cijfers niet kloppen en niet is bewezen dat niet gevaccineerden meer besmettingen overdragen. https://www.ninefornews.nl/ccu-verpleegkundige-ik-heb-het-afgelopen-halfjaar-meer-patienten-met-deze-klachten-gehad-dan-in-de-24-jaar-ervoor/ Rutte en De Jonge zijn de eerste om zwaar veroordeeld te worden door een tribunaal. Uiteindelijk zij zijn de WEF uitvoerders die hebben veroorzaakt dat een samenleving is ontwricht, inmiddels mensen schadelijke bijwerkingen hebben door het experimenteel vaccin en er nu een NAZI praktijk op nahouden om een toegangspas in te voeren waar wij niet meer van af komen. Laten we dan maar hopen op de dag van rechtvaardiging dat gevaccineerden met deze NAZI gedachten als eerste vanwege bijwerkingen een enkeltje krijgen naar hogere sferen. Welk weldenkend mens is niet klaar met dit soort mensen die er op uit zijn puur een burgeroorlog te veroorzaken.

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  Een beetje gaan zitten wachten tot er betere tijden komen ? Rients Hofstra waarom doe je zo onnozel, onze wereld is niet de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Als rechters de Wet verkrachten, de politie onschuldigen bewerkt met pepperspray, de gummiknuppel en de diensthond, als diezelfde politie BLM tuig met rust laat en tenslotte de politiek een stelletje gajes is, dan moet je zelf met anderen het recht in eigen hand nemen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Nog even dan mensen die niet zijn gevaccineerd vogelvrij. Wat voor een smerig NAZI tuig leeft onder onze samenleving https://www.ninefornews.nl/walging-om-npo-fragment-waarin-ongevaccineerden-worden-neergeschoten-totaal-ziek/ Die smerige linkse NPO moet zich kapot schamen. Tijd om massaal aangifte te doen uiteindelijk worden Hugo en Rutte maar bedreigd maar een fragment laten zien waar gevaccineerden worden neergeschoten is honderd maal erger. Waar gaat dit heen moeten burgers die niet gevaccineerd zijn dan maar wapens aanschaffen om zichzelf te beschermen tegen dit smerig NAZI tuig. Ik vrees als dit zo door gaat dit echt totaal verkeerd uitpakken maar dan niet echt vreedzaam. Dit soort NAZI vergif dient zo snel mogelijk te worden verdelgd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Duchesne zegt:

  Tussen mij en mijn kans op overleven in vrijheid staat slechts een politieagent…..

  Duchesne

  Like

 12. fransbrassens zegt:

  Ik heb het hele AS-project van Rients Hofstra eens gelezen.
  ” Doelstelling: Op naar een bijna ideale democratie”.
  Prachtig hoor, maar het komt bij me over zoals de Bijbelse Blijde Boodschap.
  Rients’ evangelie zal helaas óók nooit tot leven komen.

  Like

 13. Jan zegt:

  Intussen aan de zuidgrens van Amerika
  Video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s