Actuele kaart van Australië . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Captain Mainwaring“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Actuele kaart van Australië . . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Het ziet ernaar uit dat het net rond Fauci steeds strakker aangetrokken gaat worden.
  Hoewel en er alles aan zal doen om een en ander te rekken.

  CDC, FDA hebben beide covid-nummers geknoeid om meer plandemische tirannie te pushen
  Een paar senatoren van de staat dringen aan op een grand jury-onderzoek naar de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) over hun behandeling van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) -plandemie .

  Sens. Kim Thatcher en Dennis Linthicum, beiden uit Oregon, hebben de waarnemend Amerikaanse procureur Scott E. Asphaug opgeroepen om onmiddellijk een onderzoek in te stellen. Ze worden gesteund door meer dan 1.718 Oregonianen die hun petitie hebben ondertekend, evenals 53.032 Amerikanen uit andere staten.

  In hun petitie uitten Thatcher en Linthicum hun bezorgdheid over de manier waarop de FDA en CDC bijwerkingen van het Chinese virus “vaccin” hebben gemeten en gerapporteerd, waaronder ernstige verwondingen en sterfgevallen. Ze beweren ook dat het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de CDC gebrekkig is en slechts een klein percentage van de werkelijke vaccinverwondingen en sterfgevallen vastlegt.

  Waar ook de manipulatie met de nep PCR testen aan een onderzoek moet worden gekoppeld.

  In mijn woorden, Het werd eens tijd.

  https://outbreak.news/2021-10-15-cdc-fda-fudged-covid-numbers-plandemic-tyranny.html

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Wist u dat meer dan 7.000 artsen en wetenschappers de “Verklaring van Rome” hebben ondertekend waarin zij de beleidsmakers van COVID beschuldigen van “Misdaden tegen de Mensheid”?

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Niet alleen in Australië is dit van toepassing.
  In Kassel kunnen ongeprikten nu dus uit de supermarkt geweerd worden.
  Uiteraard wordt dit niet opgelegd door de deelstaatregering maar kunnen winkeliers dat zelf beslissen.
  Dus in de deelstaatregering weten ze dat dit tegen de wet in gaat en laten ze dus de winkeliers de kastanjes uit het vuur halen, hetzelfde wat gebeurd in de horeca.

  Nieuwe coronaregels in Kassel: winkeliers mogen niet-gevaccineerde mensen nu buiten laten

  Retailers in Kassel kunnen nu kiezen of ze alleen gevaccineerde en herstellende patiënten in hun winkels ontvangen. 2G is al van toepassing in de horeca en de culturele sector.

  Kassel – Het 2G-optiemodel in Hessen – en dus ook in de stad en het district Kassel – wordt uitgebreid met de hele detailhandel, heeft de Hessische deelstaatregering dinsdag (12 oktober 2021) geïnformeerd over de nieuwe resoluties van de Corona kastje. Volgens een verklaring van de Staatskanselarij is de 2G-optie uitgebreid “om aan de behoeften van de industrie te voldoen”. “We gaan ervan uit dat deze optie alleen dagelijks zal worden gebruikt en dat alledaagse bedrijven er geen gebruik van zullen maken”, aldus premier Volker Bouffier. “Maar dat betekent ook dat zonder 2G de afstands- en maskervereisten nog steeds gelden.”

  https://www.hna.de/thema/corona-virus-sti1424368/neue-corona-regeln-in-kassel-auch-einzelhandel-kann-nun-ungeimpfte-draussen-lassen-91047709.html

  Dus aangenomen kan worden dat deze regeling binnen de kortste keren over de andere deelstaten zaal worden ingevoerd

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Ja, Australie word een grote gevangenis. Alleen vrouwenvleugel (TV) zie ik niet vermeld (grapje). Europa zal wel volgen, een kwestie van tijd.

  Geliked door 2 people

 5. ronjaspers zegt:

  Verschrikkelijk voor die mensen in australie,wij komen trouwens ook heel binnenkort aan de beurt.

  Geliked door 2 people

 6. Peter. zegt:

  Australie was vroeger een eiland voor gevangenen,en nu is het weer als van ouds .Alles door een paar op machtsgeile figuren .Onbegrijpelijk dat de bevolking zich zo makkelijk laat gijzelen .

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Laatste zin: ‘we will be fired’, ‘we zullen ontslagen worden’…

  Like

 8. Jan zegt:

  Iemand nog trek?

  Prediction Proven Correct: Woman Develops Deadly Prion Disease After Covid Shot
  Video
  https://3speak.tv/watch?v=rairfoundation/adoycdai&utm_souce=player_brand

  France: Doctor discusses adverse vaxx reactions including prion disease
  Video
  https://3speak.tv/watch?v=rairfoundation/mlexwyca&utm_souce=player_brand

  MIT Scientist: Covid Vaccines May Cause Diseases in ’10 to 15 years’
  Video
  https://3speak.tv/watch?v=rairfoundation/xosakais&utm_souce=player_brand

  Prionziekten of overdraagbare spongiforme encefalopathieën (TSE’s) zijn een familie van zeldzame progressieve neurodegeneratieve aandoeningen die zowel mensen als dieren treffen. Ze onderscheiden zich door lange incubatieperioden, karakteristieke spongiforme veranderingen die gepaard gaan met neuronaal verlies en het niet induceren van een ontstekingsreactie.
  https://www.cdc.gov/prions/index.html

  Kuru (ziekte)
  De verschijnselen van deze ziekte zijn: moeite met lopen als gevolg van ataxie en choreoathetose, trillende spieren (tremor), een verstoorde evenwichtszin, dementie op jonge leeftijd, onregelmatige lachbuien (dwanglachen) en incontinentie. De meeste mensen met kuru overlijden binnen 3 à 9 maanden.

  Het syndroom van Gerstmann-Sträussler-Scheinker, meestal afgekort tot GSS, is een zeer zeldzame, altijd dodelijk verlopende hersenziekte die door prionen wordt veroorzaakt. Patiënten gaan trillen, krijgen ataxie en dementeringsverschijnselen en overlijden binnen enkele jaren na het ontstaan van de eerste symptomen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Duizenden Australiërs met onbetaalde boetes voor het overtreden van Covid-regels zagen om die reden hun huis in beslag genomen, bankrekeningen geplunderd en licenties geannuleerd terwijl de overheid jacht maakt op $ 5,2 miljoen
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10136275/Unpaid-Covid-fines-taken-bank-accounts-seized-homes-Queensland.html

  Like

 10. Jan zegt:

  Dystopia Down Under: Van duizenden Australiërs met onbetaalde boetes voor het overtreden van Covid-regels worden bankrekeningen geplunderd en bezit in beslag genomen om de miljoenen aan boeten bij elkaar te krijgen

  Alsof de dystopische hel waar Australiërs mee te maken hebben al niet erg genoeg was, lopen inwoners van de op één na grootste staat van het land nu het risico het geld op hun bankrekeningen, hun huizen of andere eigendommen te verliezen, en zelfs het recht te rijden, als ze hun boetes voor het overtreden van de draconische Covid-regels van de tirannieke regering niet tijdig betalen.

  De extreme maatregelen zullen naar verwachting worden uitgevoerd in andere delen van het land, wat in totaal bijna $ 100 miljoen zou kunnen opleveren. Alleen al in New South Wales zijn er volgens 9News Australia meer dan 56 miljoen onbetaalde Covid-boetes die moeten worden geïnd.

  Houd er rekening mee dat tijdens de lange lockdowns een groot aantal burgers op geen enkele manier mochten werken of de kost verdienen. Inwoners van Queensland konden het huis niet eens verlaten zonder lastiggevallen te worden door politie of militaire functionarissen, en als ze te ver van hun huis durfden af ​​te dwalen, kregen ze een bekeuring en een boete.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/dystopia-thousands-australians-unpaid-fines-breaking-covid-rules-bank-accounts-raided-property-siezed-tyrannical-government-chases-millions-fees/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s