Geert Wilders meldt zijn eigen terugkeer: “Hongarije zou een voorbeeld kunnen zijn”

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat het lange tijd behoorlijk stil was rondom de Nederlandse islamcriticus en leider van de rechts-populistische Partij voor de Vrijheid (PVV), Geert Wilders, heeft hij nu weer het woord genomen. En wel in een interview met het Hongaarse dagblad “Magyar Hirlap”. Daarin vertelt Wilders dat miljoenen Nederlandse burgers de toestroom van niet-westelijke – vooral islamitische – immigranten strikt zouden afwijzen. De meerderheid van de christelijke kerken zou echter verslaafd zijn aan politieke correctheid.

Wilders, die samen met zijn vrouw vanwege zijn islam-kritische opvattingen al jarenlang politiebescherming “geniet”, vertelde ook over zijn persoonlijke situatie: “Ik ben mijn persoonlijke vrijheid in mijn strijd voor de vrijheid en tegen de anti-vrijheid van de islam kwijtgeraakt. Het recht op vrije meningsuiting wordt in het Westen bedreigd, omdat er te veel zwakke politici, rechters, journalisten en linkse en liberale intellectuelen zijn, die het gevaarlijke concept van het cultuurrelativisme propageren en ontkennen dat een heersende nationale cultuur bij een nationale staat behoort en dat vrijheid en islam onverenigbaar zijn, zoals in alle landen is getoond, waarin de islam een sterke of dominante aanwezigheid heeft.”

Desondanks is Wilders optimistisch en beschouwt Hongarije onder minister-president Viktor Orbán daarvoor op dit moment als anker van hoop: “Gelukkig bestaan er in de EU sterke leidende persoonlijkheden zoals Viktor Orbán, maar over het algemeen zijn de links-liberale leiders van de EU onze grootste vijanden als het om de toekomst van onze nationale staat gaat”, aldus Wilders.

Hongarije daarentegen zou een voorbeeld voor veel westelijke landen kunnen zijn wat betreft de trots op hun nationale cultuur en identiteit en hun bereidheid deze te verdedigen. Hongarije zou er een lichtend voorbeeld voor zijn hoe men de islamitische immigratie zou kunnen stoppen en de inmenging van Europese bureaucraten in nationale aangelegenheden zou kunnen verhinderen. “Helaas zijn de naties van West-Europa grotendeels krankzinnig geworden en hebben zichzelf vernietigd”, zei Wilders in het interview. Het zou nu zaak zijn om Nederland “terug te veroveren” en het linkse waarderelativisme van de toon te stoten: “Cultureel conservatisme is niet alleen maar een deugd, maar de enige weg voor het overleven van ons volk en onze staat”.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geert Wilders meldt zijn eigen terugkeer: “Hongarije zou een voorbeeld kunnen zijn”

 1. Bert zegt:

  De peiling van Maurice de Hond is exact een half jaar na de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen. Zes maanden van vruchteloos formeren hebben met name bij het CDA en D66 een kaalslag van zetels opgeleverd. De PVV is weer, net als vóór de vorige Kamerverkiezingen, virtueel de tweede partij van Nederland. D66 is zijn enorme Kamerwinst van zes maanden terug alweer kwijt. De partij wordt gepeild op 17 zetels.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/peiling-de-hond-kamerwinst-d66-verdwijnt-als-sneeuw-voor-de-zon-pvv-tweede-partij-van-nederland/

  Like

 2. Peacepipe zegt:

  De zgn. “leiders” in West-Europa zijn ziende blind en horende doof. En honderden miljoenen volgers gaan daarin mee. Zij denken dat je eindeloos water bij de wijn kan doen en dat het toch gewoon dezelfde wijn blijft als toen je de fles opende.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Helemaal mee eens hadden wij maar een leider zoals Orban die voor eigen volk en land opkomt en de EU regels aan zijn laars lapt. Wij hebben de hielenlikker en volksverlakker Rutte die Brussel steunt en graag mede zijn eigen land naar de klote helpt. Dat onbetrouwbaar onderkruipsel staat in dienst van Brussel en het WEF en heeft maling aan zijn eigen burgers die kleedt hij het liefst tot op het bot uit waar hij overigens al flink mee bezig is om de migranten miljarden te schenken en zelfs eigen burgers opzij zet die überhaupt niet meer voor een betaalbare woning in aanmerking komen vanwege de enorme discriminatie door al die binnenkomende woestijnratten voorrang te geven. Hij heeft het uiteraard wel mee dat ondanks veel mensen tegen zijn wanbeleid zijn dat deze niet opstaan en helaas de schouders blijven ophalen. Dus de volksverlakker heeft al jaren vrij spel met het verkwisten van ons belastinggeld en de grenzen wagenwijd open te houden.

  Geliked door 3 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  @ Het zou nu zaak zijn om Nederland “terug te veroveren” en het linkse waarderelativisme van de toon te stoten zegt Geert. @

  Dat zal uiteindelijk ook gaan gebeuren. Politie en leger zullen daarbij onze kant kiezen. Om de uitstroom van ongewenste elementen te bevorderen, zullen verkeerde beslissingen, gemaakt door foute regeringen, hersteld worden.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Joannes, mooi u gelooft nog in sprookjes ? De demonstraties tegen het gigantische woning tekort vind ik bewonderenswaardig , ze beloven meer woningen te bouwen ,nou niet voor de Nederlanders hoor, voor alle verwachte vluchtelingen die nu in sporthallen moeten slapen en nog komen
   En over de politie en het leger dat die onze kant kiezen, ze slaan je nu al in elkaar als je rustig een demonstratie bij woont

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Johannes den H. op 17-10-2021 om 11.06 u.
   Of politie & leger onze kant zullen kiezen, is zeer de vraag, Johannes.
   De laatste 10-tallen jaren worden sollicitanten voor politie & leger geselecteerd op loyaliteit jegens de overheid. Dat wil niet zeggen dat er geen enkele steun vanuit die instellingen zal komen, indien “de nood a.d. man is”. Er zullen altijd enkele “gezagsdragers” zijn die “onze kant” kiezen. De thans werkzame én geselecteerde politieagenten & militairen, zijn bereid om hun eigen familieleden in elkaar te meppen als hun “chefs” dat eisen; de voorbeelden zijn bij élke , óók vreedzame, demonstratie te zien.
   Als er een volksopstand komt (en daar twijfel ik niet aan) dan zal het volk zélf bewapend moeten zijn om samen met enkele NIET-landverraders uit politie- én leger onderdelen, het huidige zootje te verjagen, berechten en daarna ophangen, verzuipen, fusilleren of vierendelen.

   Like

 5. Hovawart zegt:

  De EU is als de Brusselse Ring, de R0, een rotonde met steeds minder afslagen, een aantal op- en afritten worden van de Ring afgekoppeld of samengevoegd, al dan niet met parallelbanen die het doorgaand van het lokaal verkeer scheiden. blijft het echter bij plannen maken en discussies voeren.. en de ambtenarij noemt het ‘werk in uitvoering’.
  Rond en rond totdat het geld op is en de tank/accu leeggereden,….maar wel weinig Co2-uitstoot..

  Like

 6. Jan zegt:

  enkele bedenkingen:
  – het is niet dat “Hongarije een voorbeeld ZOU kunnen zijn”, maar wél dat Hongarije een voorbeeld IS. Het is een eer om Hongaar te zijn, zij zijn waarlijk een correct volk.
  – Orbàn is een fantastische leider, dat is waar, maar het zijn de Hongaren die uiteindelijk de helden zijn. Zij steken hun vinger op naar de hitsige kandidaat migranten.
  – stop met landverraders ‘politiek correct’ te noemen! als men gangsters 1.000 maal ‘correct’ noemt dan geloven die gangsters uiteindelijk dat ze ‘correct’ zijn. noem hen ‘landverraders’ en herhaal dit 1.000 maal, totdat ze uiteindelijk tot bewustzijn komen dat ze gore landverraders zijn.
  – dank je Geert voor je inzet en toewijding!

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Als dit bericht waar is dan kunnen wel onze algehele rechtstaat de vuilnisbak in gooien. Afghaanse asielzoekers krijgen QR code zonder zich te laten prikken. Lees bijgaand bericht https://vk.com/dennisrossia?z=photo534174176_457246078%2Fwall679908431_199. Dat zou dus twee dingen inhouden of de horeca houdt op met controles op QR code of laat geen Afghanen toe. Volgens de laatste berichtgevingen gaat Grapperhaus meer handhavers inzetten om op QR codes te controleren https://www.telegraaf.nl/nieuws/245244411/grapperhaus-wil-betere-controle-op-coronatoegangsbewijs Daarbij worden mensen beboet die in het bezit zijn van een illegale QR code. Dus conclusie de Afghaanse asielzoekers kunnen en mogen ons besmetten terwijl als wij alles moeten geloven van wat de overheid ons nog door de strot duwt en op waarheid berust blijft uiteraard de vraag https://www.telegraaf.nl/nieuws/888913337/nederland-kleurt-roder-en-roder-door-stijging-coronagevallen . Niet gevaccineerden Nederlandse staatsburgers worden beschouwd als uitschot en zouden de oorzaak zijn van overbezette IC bedden en over alles wat hier binnen druipt en blijkbaar nog met andere virussen zijn besmet kunnen vrij rond huppelen zonder dat de zieke linkse media hierover bericht en Grapperhaus zwijgt. In ieder geval is dit als dat werkelijk zo is een grote opstand waard. In ieder geval zullen er toch heel veel mensen ervan zijn overtuigd dat dit algehele ziekelijke demissionair compleet door en door rot is. Hoogste tijd om er voor te zorgen dat Rutte en de rest van zijn trawanten zo snel mogelijk uit de zetels worden verbannen en te zorgen dat mensen zoals Wilders, Baudet aan het roer komen want het gaat nu echt de verkeerde kant op. Ook De Jonge dient uitleg te geven en verantwoording in het openbaar af te leggen en keihard te worden aangepakt. Tevens dient bij justitie en de corrupte staatsrechters een flinke en grondige radicale schoonmaak te worden toegepast.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wappieman zegt:

  Het wordt nu tijd om………..
  Was het dat 15 jaar geleden dan nog niet ?

  Like

 9. de barbaar zegt:

  Al enige tijd is het zichtbaar dat Geert het wel gehad heeft….en dat is m.i. niet meer dan normaal.
  Jaren in onderduiking leven, vrouw ,familie, het zal je maar gebeuren….wat een k@t leven.
  Goed om met pensioen te gaan….hij liet de afgelopen maanden bij middel van stemmingen over moties en wetten al zien dat er een DEAL gesloten moest worden met de kabal/illimunatie/bilderbergjes,en met de ultieme viespeuk landverrader pinokkio.
  Geert even pas-op-de-plaats en dan kan je (veilig) vertrekken met een leuke oprotpremie.
  En jawel, deze man heeft zijn levenswerk helaas niet vervuld zien gaan…teveel tegenwerking van de gevestigde wanorde en politieke gedrochten in de eerste en tweede slaapkamer, daarbij de rechtzaken die jaren sleepte.
  Het zal je gvd maar gebeuren…daarom oprecht….BEDANKT GEERT en geniet van je ouwe dagen/jaren in het veilige Hongarije…

  Geliked door 2 people

 10. Bert zegt:

  Even tussendoor.
  1 van de 2 katten van Geert is overleden aan nier vallen.
  Snoetje, is 10 jaar geworden.

  https://www.geenstijl.nl/5161611/unieke-beelden-gstv6-tom-staal-kijk-marathon/

  Like

  • Bert zegt:

   Ik heb ook een poes gehad met nier problemen.
   Ze moeten dan veel plassen en op een streng en duur apart dieet gezet worden.
   Wat erg moeilijk is vol te houden met meerdere katten in 1 ruimte omdat ze mekaars voer op vreten. Wat die andere apart krijgt is dan lekkerder.
   Een naam op een bakje zetten werkt niet. En met leren lezen is mij nooit gelukt.
   Dus dan moet je er 1 apart opsluiten of de rest ook zonder brokjes zetten de rest van de dag.
   En katten eten niet wanneer jij het wilt. En de hele dag apart opsluiten is ook zielig.
   Is toch nog 14 geworden.

   Like

   • karton zegt:

    Mijn poes heeft gelukkig geen last van nierproblemen en hoeft dus ook niet overdadig veel te plassen. (in werkelijkheid : ik heb geen poes zodat ik ook geen last heb van een plaspoes, lijkt me erg lastig, zo’n plaspoes)

    Like

   • Bert zegt:

    Lach er om.
    Er zit ook bloed in en is vrij pijnlijk voor de poes zelf.
    Ik ben nou eenmaal een dieren liefhebber waar ik veel voor over heb.

    Like

   • karton zegt:

    @ Bert op 19-10-2021 om 16.25 u.
    Ik lach er beslist niet om, als u van uw poes houdt is dat heel begrijpelijk, geen probleem. Ik heb niet zoveel met poezen (nou ja…….) , ben meer “van de honden”, échte honden dan wel weer, dus grote en ’t liefst een beetje bijterig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s