Heeft u al een QR-code???

(Door: Herman H.)

Ik in ieder geval niet. Ik hoef geen boomhypotheek maandelijks af te lossen gedurende dertig jaren. Ik krijg ook geen blauwe enveloppen. Ik spring van boom tot boom, vreet mijn buikje vol en zuip naar hartenlust. Ik heb ook geen ziektekostenverzekering waar ik maandelijks voor moet betalen en als mij iets mankeert, moet ik dat met mijn eigen eigen risico betalen. In welke benevelde toestand verkeren jullie mensen eigenlijk?

Een respiratoir virus zou mij toch ook moeten vellen? Ik merk er niets van. Ik leef toch net zoals jullie in de “frisse” lucht? Ik gebruik mijn oortjes, oogjes, neus en mijn gezonde verstand en niemand brengt mij met een ambulance naar een ziekenhuis. Wij hebben ook geen adviseurs nodig die ons vertellen dat wij elkander besmetten met cijfers. Wat zijn dat? De duivel heeft jullie beduveld met alcohol en geloof in medische medicijnen om jullie gezonde verstand uit te schakelen. Jullie zijn in een comateuze toestand gewiegd door mediapropaganda, gefinancierd door ziekelijke duivelse machthebbers die langzaam voelen ontmaskerd te worden. Wij, als diertjes in de natuur, werden niet geboren met mondmaskertjes, wij ademden onbelemmerd om te groeien. En wat ze jullie je nu wijsmaken? Draag mondmaskers, houd afstand van je medemens, doe testen op een niet geïsoleerd virus??

Denken jullie zelf wel na? Wat is er aan de hand met jullie? Wij hebben geen TV, radio of internet, wij kijken wel uit voor jullie barbaren of lucifers die ons bos willen verbranden. Wij nemen onze injectie wel uit een dennennaald, maar niet uit een farmanaald. Ik wens u veel wijsheid toe. Waarschijnlijk is het al veel te laat voor u. Als ongespoten eekhoorntje houd ik een veilige gepaste afstand van u, ingespotene, door de duivel gehaalde ziel.

Door:
Herman H.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Heeft u al een QR-code???

 1. Bert zegt:

  1 ding kennen ze wel in de natuur. Obesitas.

  Like

 2. Bas zegt:

  Australië gaat totaal nazi…

  Nieuwe wetten
  Motorrijders mogen in Australië geen tatoeages vertonen, zich niet in het openbaar verzamelen of hun insignes dragen.
  Straf? 1-5 jaar gevangenisstraf.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   En als je geen motor rijder bent.
   Dan is het geen probleem als je rond loopt met je kop vol met tatoeages?
   Wat een achterlijk land is het daar toch geworden.

   Like

 3. casparfrans zegt:

  Steeds vaker droom ik er over, mij bij jou en andere bosgenoten aan te sluiten. Genieten van de natuur. Wouw!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Prachtig inderdaad een dier heeft meer intelligentie dan de miljoenen gevaccineerden onderdanige schaapjes die zelfs de vrijheid van welk dier dan ook niet meer hebben. Maar ja je moet er wat voor over hebben om een uitstapje te mogen maken of met het vliegtuig mee mag met die verachtelijke coronapas. Het maakt toch niet uit dat men zijn of haar gezondheid op het spel heeft gezet, het maakt toch niet uit dat de staat voorschrijft wat men nog wel mag eten, drinken of wat dan ook, het maakt toch niet uit om tot het bot toe worden uitgekleed, het maakt toch niet uit dat eigen kinderen geen woning meer kunnen krijgen, het maakt toch niet uit dat onze gezondheidszorg kapot is bezuinigd, het maakt toch niet uit dat burgers te maken hebben met een corrupte rechtstaat, het maakt toch niet uit dat het onderwijs is afgetakeld, het maakt toch niet uit dat het spaargeld binnen kort geheel verdampt, het maakt toch niet uit dat de staat elke stap controleert. What ever de massa heeft De Jonge en zijn trawanten hun zin gegeven en onderdanig gevolgd wat deze fascisten ze hebben ingefluisterd. Uiteindelijk leven we toch in een gaaf land en zijn wij allen de gelukkigste mensen binnen Europa. Ha, ha, ha, Hoe triest is het resultaat.

  Geliked door 3 people

 5. droevige mof zegt:

  En dan hebben ze nog een eigenschap die politiek incorrect is: ze leggen meer voorraad aan dan ze kunnen gebruiken.
  (Ik herinner me nog dat Albert Heijn aan het begin van de lockdown onmiddellijk zijn hamsterreclame – hamstereeen… stopzette nadat Rutte met gedempte stem had gezegd dat Nederlanders niet mochten hamsteren. Als Duitser voelde ik me toen niet aangesproken).

  Geliked door 1 persoon

 6. Al die narigheid begon met de mensheid verslaaft te maken aan die mobile telefoon. Eerst nog een redelijk gewoon dingentje en ik moet zeggen dat ik er toen ook een had. Best handig. Daarna kwam de platte met beeldscherm. Iedereen moest toch zo’n ding? Anders hoor je er niet bij. Elke gek met een gebrek zat de hele dag in dat ding te turen. Een normaal gesprek is niet meer mogelijk want als je net een gesprek met je buurman of familie lid wilde beginnen ging dat KL*** ding. En dat was ten alle tijden belangrijker. Dat was de “Het” moment dat ik stopte met dat platte ding, omdat ik zag dat de mensen er verslaaft aan raakte en wat voor verslaving dan ook, ik heb er nooit aan mee gedaan. Toen kwamen de Apps, eerst zgn als leuke toevoeging ( deze Info heb ik van mn zoon – ik heb lang niet geweten wat een app was ) Sommige mensen vroegen wel eens aan me – stuur maar een app. Die wachten dus nog steeds. Daarna werd de app dringender en dwingender, het leek wel Ab van Op1. Nu moet je allemaal een QR code app hebben, anders word je uitgesloten. Fijn dan. Ik heb geen hypotheek, genoeg land om iets te verbouwen, geen enkel behoefte om uit eten te gaan ( ook omdat het meestal toch niet te vreten is en nog duur ook ) Naar festiviteiten gaan ik ook niet, ik houd niet van mensen massa’s. Dus ik denk dat ( voorlopig) Hugo den Prikker weinig vat op mij zal krijgen. Ik blijf liever gezond met eigen verbouwde groeten en fruit.

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Linda,texel@planet.nl. Helemaal met je eens. Zelf wil ik geen telefoon met zo’n klein rotschermpje. Dit is toch maar behelpen en tobben vergeleken met een groot scherm. Nog afgezien van het dure abonnement. Mijn Nokia telefoon kan alleen maar bellen en SMS’en. En dat laatste laat ik maar aan bedrijven over die mij moeten hebben. Voor mijn 06 betaal ik bij Tele2 voor 100 bel minuten in de maand voor €4,- En ik ben gelukkiger met mijn telefoon dan al die andere gekken die zowat de hele dag verslaafd zitten te klooien met hun telefoon en een grote maandafrekening krijgen.

   Like

   • Bert zegt:

    2G wordt binnenkort uitgefaseerd.
    Helaas, dan werkt jou toestel niet meer en zal je er 1 met 4G moeten opzoeken.
    Zoek het maar op. Gaat je minimaal 150 euro kosten, een nieuwe.
    Het zal niet binnen een paar maanden gebeuren, maar het gebeurt wel.

    Ik denk dat ik dan goedkoper uit ben.
    Ik heb geen vaste lijn meer dus daar hoef ik niet meer voor te betalen.
    Dat kosten ook 10 euro bij Ziggo.
    En mijn abo nu kost 10 euro voor onbeperkt bellen en 5Gb aan internet.
    Mijn smartfoon was 100 euro nieuw. Een Motorola.
    En die telefoon verslaving heb je zelf in de hand.
    De mijne ligt altijd thuis, daar zit ik niet op te internetten en te klooien met een klein schermpje om een berichtje in te tikken.
    Ik bekijk mijn mails er mee en om te bellen.

    Like

   • Qvic zegt:

    Je kunt nog steeds een Nokia met druktoetsen krijgen, die bellen en sms en internet voor 56 euro. Het is het model 255 voor 4G. Maar je kunt geen apps erop zetten. Omdat deze niet worden ondersteund door het besturingssysteem. Zo is de goedkoopste bij mediamarkt 11,95 waar je alleen mee kan bellen en sms. Dus er zijn nog wel simpele mobieltjes te koop. Zelf heb ik ook nog een Nokia die 3G/4G aan kan. Trouwens de QR codes zijn illegaal, want er is geen noodtoestand uitgeroepen en de QR codes voor toegang te krijgen zijn verboden door de raad van Europa, onder resolutie 2361 (2021) Deze staan boven de EU en de nationale wetgeving. Ieder die zijn QR code gebruikt om ergens binnen te komen overtreedt de wet, zo ook de desbetreffende zaak die erom vraagt. Beide begaan een strafbaar feit en discrimineren, dus in strijd met artikel 1 van de grondwet. Diegene die bij binnen komst naar een QR code vragen geven zich alle illegaal uit als praktiserende artsen, want alleen een praktiserende arts mag naar jouw medische gegevens vragen, die jij niet eens verplicht bent om die te overleggen. Daar geldt de privacy wet (AVG) weer voor. Hiermee pleegt de regering willens en wetens valsheid in geschriften om de bevolking te dwingen om wetteloos de (grond)wetten te negeren.

    Like

   • Bert zegt:

    Qvic, dan valt dat mee wat die GSM 4G toestelletjes kosten.
    Ik zal dan wel toevallig een paar duurdere gezien hebben ergens.
    Maar voor die prijs is het te doen.
    Maar ik kan over een tijdje ook een hele partij 2G telefoons zo de vuilnisbak in mieteren.
    Ik heb ze liggen als eventuele nood telefoon.

    Like

   • Bert zegt:

    BigLJohn, had jij niet laatst een reactie over ABN Amro en de sluiting van pinautomaten?
    Hier heb het misschien mee te maken.

    https://www.security.nl/posting/726379/ABN+Amro+mag+rekening+met+internetbanieren+bij+krediet+verplichten

    Like

  • BigLJohn zegt:

   Bert; Mijn Nokia zou volgens de officiele gegevens er al meer dan een jaar geleden al mee opgehouden moeten zijn. Inderdaad, hij zou volgens advertenties alleen geschikt zijn voor 2G. Volgens Belsimpel werkt mijn telefoon niet op 2G of 4G maar op het mobiele Tele2 netwerk, wat dat ook moge inhouden. In mijn oude Nokia werkte de oude kaart niet meer.
   Een nieuwe kaart deed daar ook niets meer. In mijn nieuwe Nokia (die ik meer dan een jaar geleden gekocht heb) werkte de oude kaart ook niet meer, WEL de nieuwe telefoonkaart van Tele2 die het al meer dan een jaar doet. Mijn huistelefoon (op de Ziggo kabel) wil ik nog niet wegdoen en kost voor alle telefoonnummers €10,- Inderdaad ben jij in jou situatie wat goedkoper uit. https://www.tele2.nl/2g-uitzetten

   Like

   • Bert zegt:

    Voor zover ik weet houden providers er geen eigen apart netwerk op na.
    Dus moet het 2G zijn waar ze mee werken.
    Het staat er toch echt. Ze gebruiken het nog wel maar het gaat ophouden.

    Als je een telefoon hebt die alleen geschikt is voor een 2G-netwerk, dan kunnen we je de dekking en daarmee de bereikbaarheid van het 2G-netwerk niet meer waarborgen. Het kan zijn dat tijdens de afbouw van het netwerk het toestel nog verbinding maakt met het 2G-netwerk, maar dit kan niet worden gewaarborgd.

    Hou er rekening mee. meer bedoel ik er niet mee.

    Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat een krampachtige redenering, er wordt gedaan alsof de natuur zo liefelijk is maar dat is verre van waar, de natuur is uitzonderlijk wreed.
  Heb gezien wat een ziekte als myxomatose aanrichtte onder de konijnen in de duinen, de diertjes waren er wekenlang erg aan toe en het overgrote deel overleed uiteindelijk aan de gevolgen.
  Pas na lange tijd ontstond er resistentie onder de overlevenden maar tot die tijd was het één grote treurnis.
  Het heeft slechts weinig gescheeld of de konijnen in de duinen waren uitgestorven en degenen die er aan onderdoor gingen stierven een akelige dood die vaak weken in beslag nam.

  Like

  • Bert zegt:

   Myxomatose is los gelaten op die konijnen om de populatie te verminderen.
   Dit is geen vanzelf ontstane konijnen ziekte.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Myxomatose is door de mens ontwikkeld, niet door de natuur.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Bert en @boorzalf
   Ben het eens na gaan zoeken en inderdaad het is een door de mens ontwikkeld virus, in die zin ongelukkig gekozen maar dat neemt nog niet weg dat er ook andere besmettelijke ziektes onder dieren kunnen uitbreken en vaak sterven die dieren geen geen snelle of pijnloze dood en dat is wat ik bedoelde dat de natuur bijzonder wreed kan zijn.
   Kortom ongelukkige keus maar het principe blijft in stand.

   Like

   • Bert zegt:

    Maar ze hebben wel inentingen voor die konijnen ziekte voordat ze het krijgen.
    Moet je wel elk jaar ophalen.
    Ik heb jaren boven een konijnen opvang gewoond.
    En dan hoor je wel eens wat over konijnen en konijnen ziektes.
    Dat mens had haar hele huis en tuin vol gezet met konijnen hokken.
    En stinken dat het daar deed. Wel met zoveel konijnen bij elkaar.
    En ze hield het behoorlijk goed bij.
    Maar in mijn huis of balkon kon je daar niks van ruiken

    Like

 8. de barbaar zegt:

  Wat een gelul Tijl.
  Toen de mensch dacht….wij staan boven de natuur en hebben alles unter controle….toen ging het fout.
  De mensch….moet zijn gore klauwen thuishouden en de natuur als een macht en kracht boven hem dulden en accepteren.
  Het gehele geleuter over co2/klimaatveranderingen etc.etc…. een grote waanzin en uitermate politiek correct, levert miljarden op voor de verkeerde mensen.
  Kortom….blijf met je klauwen van de natuur af, en zie je als mens deel, wel een lerend deel(dus niet BELEREND) van de natuur.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Barbaar; ik sluit me aan bij jouw barbaars correcte redenering, overigens leuk stuk, vond altijd al meer intelligentie aanwezig bij de dieren, dan bij de mensen.

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  Deze stelling houdt ook mij al heel lang bezig. De mens leeft in tegenstelling met het dier in een onnatuurlijke omgeving alwaar steeds meer moet en steeds minder mag. Presteren is de norm, anders tel je al niet meer mee. Een dier heeft nog echte vrijheid, draagt geen kleren en hoeft ook nooit naar de kapper. Zijn ontlasting laat hij zomaar vallen en loopt dan weer verder. Geen gedoe met al die kleren. Geen Klaus Swab en George Soros die je het leven zuur komt maken. Geen smeerlappen als Rutte de Jonge of Kaag. Je zou bijna wensen om in een volgend leven als dier terug te komen.

  Like

 10. David zegt:

  Prinses beatrix heeft een qrcode hij doet het alleen niet, het boeit haar geen ene …. blauwbloedtv

  Like

 11. Torsten Himmelstoss zegt:

  QR-code-politiek = apartheidspolitiek.
  Is iedereen alweer vergeten: eerder dit jaar waarschuwde de politie
  dat de QR-code door cybercriminelen wordt gebruikt om smartphones
  te infiltreren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s