Het migratiemonster

(Door: J.A.)

Links-liberalen hebben vele jaren geleden beslist om het Kalergi-plan door te voeren in de EU. Het is een socialistisch plan om via migratie de EU-volkeren te mixen met niet-EU volkeren. Kalergi beschrijft zijn ideaal gemend ras van de toekomst als volgt: ‘De man van de toekomst zal van gemengd ras zijn. Klassen zullen geleidelijk verdwijnen. Het ras van de toekomst zal Eur-aziatisch-negroïde zijn’. Ten onrechte wordt in Wikipedia vermeld dat het een ‘extreemrechtse, blanke nationalistische samenzweringstheorie (complottheorie)’ zou zijn. Zelfs een klein kind merkt meteen dat het hier om een links globalistisch ideaal gaat. 

Voorstanders van dit ideaal zijn de centrum-linkse partijen, de Vrijmetselarij, de linkse kerk, de migranten die ononderbroken in omvang blijven toenemen en allerlei links getinte organisaties en instellingen zoals het onderwijs en openbare media. Tegenstanders zijn de conservatieve nationalistische partijen en de conservatieve kerk. Ze zijn sterk in de minderheid. Aangezien we in een democratie leven, beslist de grootste groep en wordt de linkse troep dag na dag door de strot van de tegenstanders geramd. Wanneer onophoudelijk ongewenste zaken worden opgedrongen aan mensen, groeit evenredig hun afkeer. Door het linkse migratiebeleid en de repressieve regels en wetten ontstaat er bijgevolg in toenemende mate spontane afkeer, walging en haat tegenover de linksen en hun migranten vrienden.

Migratie is een monster dat ons verdeelt in voor- en tegenstanders. Diepe verdeeldheid, verscheurdheid en afkeer zijn het tragische gevolg. In gezinnen, onder vrienden, in kerkgemeenschappen, in verenigingen, onder collega’s, etc ontstaat twist, verdeeldheid, onenigheid en tweespalt. Dit leidt tot inwendige beschadiging en mogelijk inwendige vernietiging van groepen en het ganse sociale weefsel, wat heel ernstig en alarmerend is. De linksen willen zich niet bewust worden van enig kwaad of ernstig gevaar dat ze veroorzaken. Ze blijven op arrogante wijze de hoge toon aanslaan met hun globalistische inclusieve idealen, terwijl de rechtsen moeten zwijgen of slechts in veilig gesloten gezelschap onder elkaar hun hart kunnen luchten.

Ook binnen de christelijke kerken worden mensen uit elkaar gespeeld. Bergoglio, die de Stoel van Petrus in Rome heeft ingenomen, speelt eveneens de linkse kaart, tot genoegen van de ganse linkse wereld en zelfs de moslims. Hij is bezig een linkse Nieuwe Wereldkerk op te richten in samenwerking met de moslims en de Joden. Intussen zijn regeringen wereldwijd bezig de linkse Nieuwe Wereldorde aan het voorbereiden. Kerk en staat zullen dit pad hand in hand bewandelen. Wie niet akkoord gaat en niet volgzaam is, zal uitgesloten en vervolgd worden, vergelijkbaar met de omstreden vaccinatie-affaire, die perfect in het plaatje past.

Door:
J.A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het migratiemonster

 1. Marijke zegt:

  Ik ben er echt voorstander van dat iedereen in zijn eigen land blijft! Behalve als we hetzelfde gedachtengoed/cultuur en religie hebben. Het is gewoon mislukt.

  Like

 2. Ravian zegt:

  Wikipedia is een door links gecontroleerd propaganda vehikel dat middels het publiceren van correcte informatie over alles wat niet politiek gerelateerd is geloofwaardigheid opbouwt, en die dan vervolgens misbruikt om op gebieden die wel politiek gerelateerd zijn linkse propaganda te verkopen.

  En links is inderdaad druk doende het weefsel van onze westerse samenleving te vernietigen.
  Dit is onderdeel van het “grote socialistische experiment” om de wereldwijde socialistische heilstaat van Klaus Schwab te realiseren.
  Dit zal, net als alle voorgaande “grote socialistische experiment”, goed voor een paar honderd miljoen doden, uiteindelijk op een enorm fiasco uitlopen.
  En gezien de schaalvergroting gaat de slagersrekening dan geen honderden miljoenen maar miljarden bedragen.

  Maar helaas is de kudde te dom, te onnozel, en te ongeïnteresseerd om deze zoveelste linkse strontschuit te stoppen voordat het te laat is.
  Waardoor het, pak hem beet, kwart van de bevolking dat wel bij de les is weer eens machteloos toe zal moeten kijken hoe het leven van zowel zijzelf als van hun nageslacht door “socialisten” verwoest wordt.
  Tenzij we eindelijk eens in opstand komen en de verantwoordelijke klootzakken voor eens en voor altijd opruimen.

  Geliked door 3 people

 3. saddy zegt:

  “”De linksen willen zich niet bewust worden van enig kwaad of ernstig gevaar dat ze veroorzaken.””

  Ze zijn zich echt wel bewust, edoch liegen is hun eerste natuur. Het is immers niet te verklaren dat van de miljoenen socialisten alleen al in nederland nog niemand zo’n fantastisch, warm, sociaal en verrijkend gezin bij zich in huis heeft opgenomen. Zelfs het opper-islam-bruidje kaag met haar 4 huizen: helemaal niks. Idem met windmolens, dat is volgens die figuren onbetwist de toekomst, maar niet in hun eigen woonplaats.

  Mooi voorbeeld ook uit duitsland waar die lui hun eigen kinderen naar prive-scholen sturen maar bij klachten over openbare scholen direct nazi schreeuwen.

  Linksers zijn de minst tolerante schepsels op deze aarde, dus:

  Als er 5 burgemeesters opstaan die bekende linksers dwingen gelukzoekers in huis te nemen dan gaan de grenzen heel snel dicht.

  Moslims kijken heel erg neer op negers. Dwing de kartelpartijen om minstens 30% negers in het bestuur en de commissies op te nemen en ze rollen vechtend over straat.

  30% Vrouwen in het bestuur? Dan eis je toch 50% mannen op de HRM-afdeling en bij de vertrouwenspersonen enz. enz.?

  Geliked door 3 people

 4. Wappieman zegt:

  HE HE , DAAR IS IE DAN , COUDENHOVE KALERGI !
  EINDELIJK , HET WERD TIJD !
  DIT STUK STRONT IS DE AARTSVADER VAN DE EU .
  DIE OPEN GRENZEN , EEN MUNT , OMVOLKING
  IS ZIJN IDEAAL , BESCHREVEN IN ZIJN BOEK
  PRAKTISCHER IDEALIMUS UIT 1923 .
  HIJ SCHEEN IN DE WAAN TE VERKEREN DAT ALS
  JE NU MAAR IEDEREEN MET ELKAAR MIXT DAT DAN
  DE VERSCHILLEN EN DISCRIMINATIE ZOUDEN
  VERDWIJNEN EN ER VREDE ZOU HEERSEN .
  WHAHAHAHAHAHAHAHA!
  DAN NOG IS ER HAAT EN JALOEZIE , WANT HIJ HEEFT
  EEN MOOIER HUIS / AUTO DAN JIJ , OF EEN MOOIER
  WIJF DAN JIJ , OF EEN HOGER IQ !
  WAT EEN ONGELOOFELIJKE STOMME BEKROMPEN
  LUL WAS DIE KALERGI , EN WAT EEN ONGELOOFELIJKE DEBIELEN ZIJN AL DIE AANHANGERS VAN HEM !
  OF NIET DAN , MERKEL , MET JE KALERGI-PRIJSJE ?
  ACHTERLIJKE MISDADIGE ROTHOER DIE JE BENT .
  WAHAHAHAHAHAHAHA..

  OOM GATLINGGUN

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zoals wel vaker gebeurt wordt een voorspelling voor je het weet omgezet naar een zogenaamd plan.
  Kalergi hoopte met zijn plan voor een Europese politiek en economie een einde te maken aan de vele conflicten die uiteindelijk zelfs uitmonden in de Eerste Wereldoorlog te beteugelen.
  Daarnaast wilde hij een tegenmacht vormen aan steeds groter en belangrijker wordende mogendheden. In feite was hij zijn tijd vooruit want Amerika Rusland en China waren toen minder almachtig dan ze nu zijn geworden.
  Daarnaast VOORSPELDE hij dat de verschillende mensenrassen zich zouden gaan mengen, dat was niet zo’n gekke gedachte want ook in zijn tijd werd de mens steeds mobieler en dus zou rasvermenging op den duur niet te voorkomen zijn.
  Lees de tekst in de afbeelding nog eens een keer maar dan met wat ik zei in gedachten.
  Zou de man tevreden zijn met de huidige EU ? Ik denk het niet, ik denk dat hij nog veel verder wilde gaan !
  Vergeet daarbij niet dat de man zelf van gemixt ras was, iets wat toen in Europa nog niet veel voorkwam en al helemaal niet met Aziaten maar mensen van Afrikaans-Europese mix wel.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  The man of the future moet niet vertaald worden door: de MAN van de toekomst, maar de MENS van de toekomst.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Kees zegt:

  Wie zegt dat die “rassen” zich gaan vermengen? Tot dusver zie je in alle grote steden dat er joodse wijken zijn, wijken met voornamelijk negroide mensen, wijken met alleen mensen met spaans bloed, Chinese wijken, dat zien we in Europa en al veel eerder in Amerika. Gaat dat dan zo maar veranderen??

  Geliked door 1 persoon

 8. Bert zegt:

  Dat hele verhaal heeft hij bedacht om dat hij zelf uit een gemengd huwelijk kwam en geen broertjes of zusjes had.
  Dus eigenlijk wilde hij gewoon wat broertjes en zusjes er bij hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s