Het gezamenlijke belang van Hitler en de moefti van Jeruzalem betreffende de vernietiging van het Jodendom

(Door: “Balkanske priče”

Het bondgenootschap tussen nazisme en islam kwam tot stand via Amin al-Husseini, de moefti van Jeruzalem. De islam, in de persoon van Amin al-Husseini – de moefti van Jeruzalem -, verbond zich vanaf de jaren 1930 met het nazisme en met Hitler, waarbij de moefti de beslissende stoot gaf tot de “Endlösung”. Die verbinding kwam tot stand vanuit de geheel eigen Jodenhaat-traditie van de islam: de moslims waren níet de leerlingen en de nazi’s de leermeesters, maar ze waren gelijkwaardige partners in Jodenhaat die elkaar herkenden als bondgenoten. De notoire antisemiet al-Husseini had met de Duitse consul in Jeruzalem, Heinrich Wolff, contact opgenomen om hem te verzekeren dat de moslims “het nieuwe nazi-regime in Duitsland begroeten”.  Een bewijs van de goede betrekkingen tussen Duitsland en de moefti was de oproep van die laatste aan Bosnische en Kroatische moslims om dienst te doen in de Waffen-SS divisie “Handschar”, waar in totaal ongeveer 18.000 moslims vochten aan Duitse zijde. En in februari 1939 verkondigde de heerser van Saoedi-Arabië, koning Ibn Saud: “Alle Arabieren en mohammedanen in de meest uiteenlopende windstreken ter wereld koesteren hoogachting voor Duitsland, die nog is gestegen door de strijd die Duitsland tegen het Jodendom, de aartsvijand van de Arabieren, voert”…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het gezamenlijke belang van Hitler en de moefti van Jeruzalem betreffende de vernietiging van het Jodendom

 1. karton zegt:

  Wat is een “moefti” nou weer voor een idioot ?
  Moet dat niet zijn : “Mafti ” ?
  Adolf H. te D. is reeds lang geleden dood gegaan/gemaakt en de moefti van die tijd zit ook al járen bij allah.
  Als ik hieraan herinnerd word denk ik meteen aan Auschwitz, maar dan “gevuld met islamieten”, vandaar dat ik niet dol ben op dit soort artikelen. Sorry , The Balkans Chronicles.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Zoals het socialisme en de Islam altijd al 4 handen op een buik waren. Vandaag de dag speelt dit thema alweer, al gaat het er nu heftiger aan toe. Open grenzen, Massa-immigratie van Moslims, Moslims hebben in Europa een streepje voor, Jodenhaat, aanslagen. Er is dus niets nieuws onder de zon, op een punt na; De negatieve invloed van Moslims in Europa word met de dag groter.

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  @Karton. Nee! Niet de moefti was mafti, maar de niet al te intelligente Joden in Israël die tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog van 1948 vochten tegen een levensgevaarlijke volk van de moefti: de moslim Arabieren. Zij moesten ze ALLEMAAL van iedere gebied die ze hadden veroverd hardhandig ERUIT SODEMIETEREN. De boel schoonvegen op dezelfde wijze waarin de super intelligente volk, de Tsjechen, hadden afgerekend met de Sudeten Duitsers. https://www.youtube.com/watch?v=ulmWdFDPijk. Hetzelfde gold ook voor de Duitsers die in Danzig, Stettin, Breslau en andere delen van Polen hadden geleefd. Allemaal d’r út! De Russen hebben heel Oost Pruisen schoongeveegd. Hetzelfde moest ook gebeuren tijdens de oorlog van 1967. Men kan vijanden aan de grenzen hebben, maar het is erg dom om vijanden als 5de colonne in het land zelf te houden. Hoe dan ook de Bosnische soldaten van de moefti en hun kleinkinderen hadden later minder geluk. Zij hebben tijdens de Tweede-Wereldoorlog het beest uitgehangen een duizenden Serviërs vermoord en hun dorpen verbrand. In de jaren ’90 van vorige eeuw kwam de AFREKENING. Slobodan Milosevic, Radovan Karadzic en generaal Ratko Mladic hebben de Bosniërs een les geleerd. Het was tijd voor ‘Boter bij de Vis’. Laten zien dat met Serviërs valt niet te sollen. Daar kunnen de Israeliers nog wat van leren. Lafheid is een slecht eigenschap.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Jozef Stalin wilde niettemin in 1953 ook alle Russische joden gaan uitroeien omdat hij hen als grootkapitalisten zag en als hij datzelfde jaar (godzijdank!) niet zo ellendig aan zijn einde was gekomen dan was hem dat vast nog gelukt ook!

  Like

 5. Bob zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich steeds maar
  aangepast aan de tijd waarin we leven.
  Nu zijn de VS en de EU de grote bondgenoten
  met de Islam.
  De nazaten uit de nazi tijd zijn bezig met hetzelfde
  spelletje als toen.
  Nu wordt de VN als middelaar gebruikt
  de gebieden waar de Joden gezag over hebben
  worden als bezet benoemd.(De eigen verdragen
  worden vervalsd).
  Het begin van de eliminatie proces van de Joden
  is hiermee begonnen.
  Het erge is dat veel joodse groepen hier doel bewust
  aan mee werken,met de gedachte dan pakken zij mij
  niet. Ze hebben totaal niks geleerd uit het verleden
  en kennen zelfs de moderne geschiedenis niet.
  Geschiedenis les op scholen is miserabel slecht
  en geeft vaak een totaal vertekent beeld van de
  werkelijkheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s