Nieuw maximum aantal asielzoekers: Migrantenstroom bijna weer zo groot als voor corona

(Vertaling: E.J. Bron)

Europa is al lang weer het doel van een nieuwe migratielawine. Daarover bestaan nu ook officiële cijfers. Volgens de EU-asielautoriteit EASO heeft het aantal asielzoekers in de Europese Unie een nieuw maximum bereikt, niet in de laatste plaats vanwege de gebeurtenissen in Afghanistan. Zo zouden er in augustus 2021 ongeveer 40% meer asielaanvragen zijn ingediend dan in dezelfde periode vorig jaar, zei de directrice van EASO, Nina Gregori. “Dus zitten we in Europa bijna op het niveau van de tijd voor corona wat betreft het aantal asielaanvragen.”

De directrice van EASO verklaarde dat er alleen al door Afghaanse staatsburgers ongeveer 10.000 asielaanvragen in de maand augustus in de EU zouden zijn ingediend. Een deel van de aanvragen zou afkomstig zijn van de geëvacueerde mensen, die via de luchtbrug uit Kabul gekomen zouden zijn. Ook Afghanen, die al langere tijd in Europa leven, zouden nu opnieuw asiel aanvragen.

“We moeten ons voorbereiden op een moeilijke situatie van de migratiebeweging uit Afghanistan naar Europa”, waarschuwde de EU-bureaucrate. Haar instantie zou nauw samenwerken met de Europese Commissie en de autoriteiten van de EU-lidstaten en bijvoorbeeld opnamecapaciteit op de Balkan opbouwen. Bovendien zou er een resttlement-programma voor Afghanen in de EU voorbereid worden. Resettlement betekent in het Nederlands niets anders dan “verhuizing”. De georganiseerde verhuizing van niet-Europeanen naar Europa behoort al lange tijd tot de centrale wensen van de internationale migratieagenda, zoals die bijvoorbeeld is vastgelegd in het omstreden “migratiepact”.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nieuw maximum aantal asielzoekers: Migrantenstroom bijna weer zo groot als voor corona

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Bij mij begint langzaam de vraag te reizen of elke Magrebijn tegenwoordig niet als Afghaan wordt geregistreerd.
  Wel zo makkelijk als je een zielig verhaal op wilt hangen in Europa.
  Of zijn dit het verkeerde soort vragen.

  Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  De kopstuken van de EU hebben zelf de migratiestroom in gang gezet en ze gaan er rustig mee door, ook in nederland. Laat je niks wijs maken, hier is niets anders dan opzet in het spel, ook bij de regeringspartijen en in de 2e kamer, op een enkele uitzondering na, zoals de PVV. Eerst deden ze dat in het geniep maar nu open en bloot. En wij, de echte hollanders, doen er niets aan . We zijn murw gemaakt door de propagandazenders op de NPO en de overige leugens van de regering met hun vazallen.

  Geliked door 2 people

 3. Dr. Heinz zegt:

  Dat zijn economische profiteurs!!
  Niet toelaten tot Europa!!

  Like

 4. Marc zegt:

  Wanneer een vorst handelt tegen de belangen van de natie, dan is deze gerechtigd tot verzet.

  We zullen dus onze eigen regeringen moeten verwijderen.

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  “Europa is al lang weer het doel van een nieuwe migratielawine. Daarover bestaan nu ook officiële cijfers. Volgens de EU-asielautoriteit EASO heeft het aantal asielzoekers in de Europese Unie een nieuw maximum bereikt”. Dit bericht, moet bij Eur. burgers alle alarmlampen laten branden. Het bericht is vergelijkbaar met een oorlogsbericht over vijandelijke troepen die massaal de grens oversteken, en op sluipende wijze de bezetting van het land voorbereiden. Het alle krankzinnige is: a) de aangevallen burgers bekostigen van hun belastinggeld dit Trojaanse Paard, en b) de politieke leiders WERKEN AAN DE BEZETTING MEE. c) de burgers van West Europa – en Nederland – gedragen zich als zombies, en blijven lekker slapen: net als in de radiofragment van premier Hendrikus Colijn uit 1936 https://www.youtube.com/watch?v=27Qh4VCa2XU. De meerderheid van onze politieke leiders proberen ons op alle mogelijke wijze in slaap te sussen. Er is niets aan de hand. Hoe de vijand zich gedraagt, en hoe de politieke leiders hun eigen burgers in de steek laten t.b.v. het welzijn van de vijand kan men in het volgende video zien: https://www.youtube.com/watch?v=SGNCTjvKYYQ

  Like

 6. R Thomasson zegt:

  Eur. landen – w.o. ook Nederland – leven onder de EU bezetting. Zij zijn de Kominternlanden van de EUSSR, net als Polen, Hongarije, Tsjecho-Slowakije enz. waren voor de Sovjet-Unie. In de Sovjet-Unie was de Oppersovjet de hoogste echelon. EUSSR is dat niet. Het is niet meer dan het Hauptkomandantur van buitenlandse globalistische geldmonsters. Een junta van geldverslaafde oppergoden, die iedereen kunnen omkopen, inclusief onze politieke leiders, media, intellectuelen enz. Zij beschouwen de (bezette) EU-burgers als proefkonijnen in een antropologisch laboratorium. In West-Europa hebben ze te maken met makke zombie-schapen, in Oost-Europa gaat het moeilijker. De onophoudelijke import van menselijk afval uit de Derde Wereld, begint zijn tol te eisen. De verloedering en armoede onder de Nederlandse en Belgische bevolking wordt steeds zichtbaarder. In België en Nederland leven duizenden kinderen in armoede en honger. https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2019/12/duizenden-nederlandse-kinderen-groeien-op-in-armoede/ en https://www.knack.be/nieuws/belgie/steeds-meer-kinderen-hongerig-naar-school/article-normal-109833.html De woningnood in Nederland bereikt absurde hoogtepunt. Mensen zijn gedoemd in hun gevaarlijke omgeving te blijven wonen (meestal in de “multiculturele buurten) en kunnen geen kant op. Paar dagen geleden werd in de Lutherhof in Hilversum en stel door tieners ‘voor de kick’ koelbloedig vermoord. Zoals de berichtgeving meldt, hadden de slachtoffers al lang problemen met hun omgeving, al leiden ze teruggetrokken leven. Het is aan te nemen, dat ook dit stel heeft geprobeerd een andere woonomgeving te vinden, maar konden geen kant op. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5260546/brand-hilversum-marco-vanessa-omgekomen-dodelijk-aangestoken. Als er woningen beschikbaar zijn, komt het geïmporteerde ongedierte uit verre landen als eersten aan de buurt. Dat eisen de Globalistische misdadigers van onze politieke leiders. Hun investeringsmaatschappijen kopen hele wooncomplexen overal in Nederland. https://www.gelderlander.nl/home/investeerders-kopen-massaal-woningen-in-binnenstad-starters-geen-schijn-van-kans~a6dcdeb2/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F Wat kan hen dat schelen? De Kalergi-Plan is al in ver gevorderde stadium, en de autochtone Nederlanders (en andere Europeanen) die nu een huis nodig hebben, worden zo wie zo binnen afzienbare tijd onderworpen aan een selectieve genocide en ontvolking. De trouwe geïmporteerde soldaten staan al met ongeduld te trappelen. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5254237/ede-brandstichting-auto-brand-wat-er-aan-de-hand en
  https://www.gld.nl/nieuws/7373400/geplaagde-edese-wijk-wil-vooral-rust-behouden-na-20-autobranden De machetes, messen een AK47 staan al klaar. Dankzij hun training bij ISIS in Syrië een Irak kunnen ze efficiënt aan de slag gaan.

  Like

  • Jan J zegt:

   We worden geregeerd door landverraders en volksverlakkers. Maar de overgrote meerderheid van de bevolking stemt hier op. Er zijn in mijn kennissenkring ook onnozelen die deze mensen helpen, maar niet onze bejaarden die een welvarend land hebben nagelaten. Een pluspunt is dat de onnozelen niet meer met borden lopen met “refugees welcome” laat koning pils ze maar in zijn kasteel opnemen. Plaats genoeg

   Geliked door 1 persoon

 7. Willem zegt:

  Het migratiepact is de voorbereiding van de toekomstige burgeroorlogen in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 8. karton zegt:

  Ik vind het gewéldig, al die nieuwe “Nederlanders” !
  Bij álle wegen die vanuit ’t buitenland naar NL leiden moet een groot bord komen te staan met de bewegwijzering in héél veel talen, naar Ter Apel !!
  Het AZC aldaar moet bedolven worden onder die”zielige vluchtelingen” uit bijv. Marokko, Turkije, Tunesië, Algerije enz. enz.
  Het uiteindelijke gevolg zal zijn dat er geen enkele Ter Apeler nog veilig over straat kan lopen of inkopen kan gaan doen bij de paar plaatselijke supermarkten, en dát gun ik geen enkele échte Nederlander.
  Ik hoop van harte dat de chaos in ons land zodanig groot wordt dat smeerlappen als Rutte, Grapperhaus, Quag, Ollonkreng, Yasser Feras, Jetje enz. enz. met hun handen in ’t haar zitten (behalve Grapperhaus natuurlijk !), hoewel………..ik vermoed dat hun geestelijke toestand zodanig verward is dat zij géén oplossing weten te bedenken terwijl de oplossing zó eenvoudig is………….grenzen dicht en controle op illegalen. “Vroeger” werd er “gejaagd” op mensen die werden verdacht van “landloperij”, bij aantreffen van een dergelijke “landloper” kwam deze vaak terecht in Veenhuizen om heropgevoed te worden. Ik begrijp dat dát niet meer kan, maar men kan nog wel álle illegalen bij aantreffen het land uitgooien, waarheen ? Naar waar ze het land binnenkwamen.
  “Den Haag”zou eens moeten stoppen met dat lamlendige gedoe inzake “vluchtelingen” en a.d. buitenwereld duidelijk moeten maken dat Nederland vól is, óvervól !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  Ik wil bij deze alle europeanen en europa condoleren,gaan de europeanen niet dood van de dodelijke corona vaccinazi,s dan worden ze wel afgeslacht door de soldaten van allah.

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Als de huidige situatie blijft voortgaan; Europa word pas vol bevonden, niet bij de huidige 500.000.000 bewoners, maar bij 10 miljard inwoners. De complete derde wereld zal onder invloed van het socialisme naar hier getrokken zijn, terwijl Europa dan zelf verworden is tot een derdewereld continent. Sharia alom, alsmede drugs-en misdaad syndicaten.

  Like

 11. Scheitleister zegt:

  Zo lang die slinksen, studenten en autochtone in hun demonstraties voor meer (betaalbare) woningruimte niet erover beginnen dat de influx van cultureel onaanpasbaren massaal hun woningen opslokken kan ik er geen traan om laten. Verrot maar, het volk krijgt wat het verdient!

  Like

 12. Julia zegt:

  Grapperhaus krijgt het druk hoor net op het laatste nieuws dat het AZC in Ter Apel overvol is en dat men daar een corona uitbraak vreest. Zal de fascist De Jonge nu alle hekken sluiten rondom het AZC en een totale lock down toepassen om al die gasten achter de hekken te houden. Ik vrees het niet alhoewel als we fascist De Jonge moeten geloven dat de Nederlandse ziekenhuizen worden overbelast door ongevaccineerde Nederlandse burgers nee de ziekenhuizen worden zwaar onder druk gezet om de migranten te huisvesten die zijn besmet. Maar ja dat is de stand van zaken van de overbelaste ziekenhuizen maar dat zullen de fascisten niet toegeven en straffen meedogenloos eigen burgers af en sluit zelfs eigen burgers uit die niet zijn gevaccineerd. https://www.telegraaf.nl/nieuws/736906126/druk-op-de-zorg-vergroot-tweespalt-tussen-mensen-met-en-zonder-prik Wij als premie betalers waar migranten kunnen genieten van gratis gezondheidszorg moeten wijken voor het wanbeleid en het doen met de leugens van De Jonge. Nee De Jonge de oorzaak is dat de gezondheidszorg kapot is bezuinigd, ziekenhuizen zijn gesloten maar er een enorme druk op komt door duizenden migranten.

  Geliked door 1 persoon

 13. de barbaar zegt:

  De gristelijke poltieke waanzin is debet aan ge waanzin omtrent de massa-import van kansloze opvreters.
  Hier in ter Apel…ik zie de zooi barakken….. zie de politie/de boa,s..de particuliers dombo.s..en het kost klauwen met geld. al jaren lang en het CDA, de gristelijken die weer een zak zilverlingen toegeworpen krijgen en kruipend op de grond hun satanische meesters een pleziertje zuigen….
  Kijk maar wie er aan de geldtiet hangt in Ter Apel…de gristelijken…en wie betaald het gelag….juist ja de domme sukkels die op dat gristelijk schorum stemmen.
  Dus ter Apel zuig erop en vergeet niet te slikken domkutvolk.

  Like

 14. Bert zegt:

  Gisteren, in Den Haag.
  3 lange magere negers douwen oudere man voor de tram.
  Overleden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s