DE GROTE VOLKSMISLEIDING…

(Door: “Driek”)

Al die maatregelen die ons door onze demissionaire regering worden opgedrongen hebben toch niets met een zogenaamd virus van doen? Steeds weer wordt de burger bang gemaakt door onheilspellende berichten van overvolle ziekenhuizen en toenemende besmettingen. Ik denk echter dat het voorgeschreven politieke doel nog niet is bereikt. Waarom zijn de burgers niet hevig verontwaardigd door al die opgeklopte leugens van Hugo de Jonge? Het is de hoogste tijd voor een volksopstand.

Lijdzaam laat de brave Nederlandse burger deze ellende over zich heengaan. We vinden het inmiddels normaal om op grove wijze te worden misleid door een Minister van Volksgezondheid die een steeds toenemende wrevel onder de burgers veroorzaakt. Is Nederland al zo gedegenereerd dat het zich laat leiden door corrupte overheidsdienaren? Is het de bedoeling om het leven van die veel geplaagde burger tot een ware hel te maken? We zijn al aardig op weg.

Die gewiekste aartsleugenaars Mark Rutte en Hugo de Jonge doen nog steeds voorkomen alsof er geen sprake is van dwangmaatregelen. En nog steeds wanneer iemand na een injectie met die giftige substantie ernstige bijwerkingen vertoont of sterft, wordt dat toegeschreven aan onderliggend lijden. Die hele Corona-pandemie is je reinste volksverlakkerij.

Klaus Schwab (1938) richtte op 24 januari 1971 het World Economic Forum op. In 2020 schreef hij zijn boek genaamd: “Covid–19: The Great Reset”. Zoals het er nu naar uitziet zal deze walgelijke man met zijn snode plannen succes hebben. Wij worden klaargestoomd voor de Nieuwe Wereldorde, die volgens Schwab voor ons allen een onbezorgd leven in het vooruitzicht stelt.

Edoch, lezer, voor velen van ons is het leven een eindeloze worsteling – een worsteling met angst, verdriet, zorgen en schuldgevoel, eenzaamheid en radeloosheid. Maar als pleister op de wonde krijgen wij van Klaus Schwab een Nieuwe Wereldorde. Dan hoeven wij ons nergens geen zorgen meer over te maken. Ons leven is dan panklaar.

De stichter van die Nieuwe Wereldorde moet als misdadiger tegen de mensheid worden veroordeeld. Om de hele wereldbevolking uit te willen rusten met een geïmplanteerde chip in zijn hoofd of arm waardoor niemand nog een eigen leven bezit, is een geesteszieke mens. Ik vind die man het prototype uit een James Bond film.

Ik weet zeker dat die arme Anne Frank zich vol verontwaardiging zou hebben afgekeerd van al die leugens en misleiding.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op DE GROTE VOLKSMISLEIDING…

 1. top of flop zegt:

  eens

  Geliked door 2 people

 2. Eppo zegt:

  Dat gaat het hem niet worden in Nederstan Ze worden voor de tram geflikkerd en wat lullen Ze, sprake van baldadigheid.
  Daaaaaaaaaaaaaag Hoor

  Geliked door 3 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  De Grote volksmisleiding.
  Opvallend is dat de naam Marjon Koopmans telkens terug komt in dit soort zaken terwijl is aangetoond dat dit uitgeleefde vel een heel close band heeft met wuhan en zijn zogenamd onderzoeksinstituut.
  SCIENCE SHAM: WHO huurt CCP-adviseurs, Wuhan-laboratoria in om het nieuwe “COVID Origins Investigation” te leiden
  https://outbreak.news/2021-10-19-who-ccp-wuhan-lab-collaborators-origins-investigation.html

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder Het is niet alleen de paniekzaaier i.o.v. de WEF wat te denken van Gommers, Osterhaus, Kuipers en Van Dissel. Al deze beroeps angstzaaiers vullen flink hun zakken en zullen met liefde de opdracht van het WEF uitvoeren en schaamteloos en gewetenloos de samenleving ziek te maken. Dit soort gajes gaat geen zee te hoog al is het maar om het banksaldo meer en meer aan te vullen. We hoeven maar te kijken wat zij de samenleving al hebben aangedaan. Miljoenen mensen blootgesteld aan een experimenteel vaccin dat is gebaseerd op een niet geïsoleerd virus. Ouderen opgesloten en in eenzaamheid laten sterven, veel schade aangericht aan de geestelijke gezondheid van kinderen een maak de lijst van misdaden tegen de menselijkheid maar verder af. Kortom al de politici, virologen, artsen die hieraan meewerken dienen te worden veroordeeld vanwege misdaad tegen de menselijkheid. Daarbij verkopen ze leugens en houden waarheden van desastreuze bijwerkingen achter en sjoemelen bewust met cijfers elk hoestje of niesje is een covid geval terwijl verkouden zijn in deze tijd van het jaar normaal is en nooit anders is geweest. .

   Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Maar de ongevaccineerden zijn alles schuld…

  https://www.hartvannederland.nl/coronavirus/corona-qr-code-besmetting-overal-binnen-vliegtuig-cafe-horeca

  Besmette man gaat dankzij QR-code toch overal naartoe: ‘Ben vast niet de enige’

  Nadat hij en zijn vrouw afgelopen vrijdag een coronabesmetting opliepen vroegen ze zich af of ze nog wel overal naar binnen mochten. “We belden met de GGD en toen bleek dat allemaal onduidelijk en kregen wij de bevestiging dat onze QR-code gewoon geldig zou blijven vanwege onze vaccinaties.”

  En dus kon het stel een dag na hun positieve test gewoon naar een etentje, zijn ze zondag naar het Amsterdam Dance Event gegaan en zitten ze maandag op het vliegtuig naar de zon. “Omdat wij niet ziek genoeg waren van corona om binnen te hoeven blijven en onze QR-code’s gewoon geldig bleven zijn wij naar al onze geplande uitstapjes gegaan. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die na een vaccinatie toch besmet wordt en zijn QR-code behoudt om overal toegang te blijven houden.”

  Geliked door 2 people

 5. koosv8 zegt:

  DE GROOTSTE VOLKS MISLEIDING LOOPT OP ZIJN END!!! DIT RAAKT OVER MENSEN, NIET ZOMAAR HOOR,…..HARDE TIJDEN KOMEN, MAAR ZE GAAN ER AAN, STUK VOOR STUK!!

  Geliked door 4 people

  • BERT zegt:

   GAAN WE NOU ALLEMAAL IN HET VERVOLG SCHREEUW LETTERS INZETTEN IN NAVOLGING VAN………………
   GEEN OUDE KOEIEN, BERT. DAT MAG NIET.
   DAT VIND DE BEHEERDER NIET ZO LEUK, DUS IK ZEG NIKS.
   ER BEGINNEN ER STEEDS MEER HIERMEE.
   MISSCHIEN OOK DAN VOORTAAN MAAR TOEPASSEN.
   SCHIJNT ERG GEWAARDEERD TE WORDEN HIER.

   Like

   • koosv8 zegt:

    Niet altijd, maar ik vond het voor deze keer wel toepasselijk. En dat het gezien wordt als stem verheffend, dat klopt wel eigenlijk.

    Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen gaat de coalitie door met de aanval op de boeren

  https://pbs.twimg.com/media/FCHvqTrVQAAhz6a?format=jpg&name=medium

  Like

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Leestip!
  De column van Leon de Winter in de papieren Telegraaf van heden.

  Like

 8. Bob zegt:

  Zolang de kudde alles gedachteloos
  over neemt van de NPO zal er geen verandering
  mogelijk zijn.
  Zelf denken heeft de plicht naar je zelf te luisteren
  en te handelen en dat is gevaarlijk.

  Like

 9. Julia zegt:

  Ik blijf mij verbazen hoe vreselijk dom de massa is en zich van alles wijs laten maken in plaats eens huiswerk te maken en eens goed te lezen wat de daadwerkelijk bedoeling is van de vaccinatieterreur. Snappen ze nu nog niet dat het absoluut niet om de volksgezondheid gaat maar het een opzetje is naar de great reset. De QR code is een voorsprong op de totale overheidscontrole spelenderwijs onder mom van leugens worden mensen eigen gemaakt om deze walgelijke code als normaal te zien. Nog niet door dat Rutte, De Jonge de uitvoerders zijn van hetgeen dat ze door de WEF is opgedragen ze blijven glashard de boel misleiden en de boel bij elkaar liegen. Laat ze eerst eens bewijzen dat het virus bestaat. Al die gifprikken zijn gebaseerd op een niet geïsoleerd virus het gaat om de massa onderdanig en angstig te maken door de angst dagelijks door de strot te duwen. Wel eens afgevraagd wat de reden is dat zowel de politiek als de big pharma geen enkele verantwoording neemt puur om het feit dat zij anders miljarden kunnen uitdelen aan schadevergoedingen. Dit alleen al schept geen vertrouwen, daarbij is het belachelijk dat mensen geen enkele keuze kunnen maken voor welke gifprik zij voorkeur hebben. We zien nu al de daadwerkelijke feiten als wij het allemaal moeten geloven lopen dagelijks de besmettingen flink op nou één ding dat komt niet alleen door de ongevaccineerden https://www.telegraaf.nl/nieuws/1623576736/voor-het-eerst-sinds-juli-meer-dan-4000-coronagevallen-in-een-dag. Wie gaan er massaal op vakantie, wie gaan stappen naar festivals, bios, restaurant en theater? Juist de gevaccineerden. Als je met die walgelijke QR code en toch bent besmet krijgt men zonder meer toegang. De zoveelste De Jonge flater dus. Echt zorgen kunnen we ons maken over de enorme inflatie die voor de deur staat 75% wordt speelgoed duurder, de hoofdprijs voor benzine, enorme verhoging van elektriciteit, boodschappen worden met de dag duurder, eigen huis straks in box 3 dus dubbel genaaid dat wordt helaas voor velen flink de broekriem aantrekken maar we zijn nog lang niet van alle ellende af ook voedselschaarste zal niet lang op zich laten wachten want Timmermans heeft vrij spel gekregen met zijn vernietigende landbouwbeleid dat veel boeren het faillissement zal gaan kosten en voedsel straks niet meer is te betalen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/759264814/timmermans-kan-verder-met-omstreden-landbouwplan-kosten-op-bordje-boeren. Kort samengevat er komt een zeer koude en trieste winter die de komende jaren desastreuze gevolgen zal hebben. .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s