Formatie dansmarathon . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Ruben L. Oppenheimer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Formatie dansmarathon . . .

 1. karton zegt:

  Pas nú begrijp ik waarom Qut Quag op de avond van de verkiezingsuitslag met haar buik stond te dansen op een tafeltje; zij was in training voor deze dansmarathon , zij had das voorkennis, die hele dansmarathon was dus doorgestoken kaart, zoals álles in “Den Haag”!

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Gek genoeg om mee te doen.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Alsof deze slowdance al niet lang genoeg geduurd heeft…. en onnodig en overdreven gecompliceerd gemaakt is, moeten voor een z.g. Bollywood drama-effect, ook nog de Groningse en de Toeslagenslachtoffers in de rondedans meedoen, alwaar ze een cursus “Liegen en Luisteren” zullen krijgen van de LiarKing himself en zijn slippendragers in Leugenland .
  De mensen die noodgedwongen, dit met droge ogen moeten aanhoren en… wetend dat er niks mee gaat gebeuren, voelen zich denk ik, heen en weer geslingerd tussen de verwachting, krijgen wij de academy award van de meest ultieme genaaide groep in Nederland… en/of… wat moet ik zeggen of nalaten te zeggen, wil ik thuis niet volkomen afgeslacht worden.
  Waarschijnlijk mogen ze zelf in het hart van den Haag komen voor een lunch en geloof me voor *****Diepvrieskoningin Kaag, is dat voldoende pleister op de wonde en dat geld, ach dat komt nog, dat geld dat komt wel vrij op het hoogtepunt van de inflatie let maar op, kunnen ze net hun gas en elektra van betalen en nog wat andere kleine rekeningen.

  Ja, geld maakt alleen maar meer geld, als je rijk bent, als je arm bent, is het een abortus in continue uitvoering ( copyrights Lucia)

  Like

 4. Julia zegt:

  Formatie nutteloos is beter van toepassing. D66 totaal doorgeslagen idioten zowel in de politiek als in gemeenteraden. De Zweedse trol gaat zich nu weer eens met Caribisch Nederland bemoeien en vertelt daar even dat mensen in zo een warm land minder moeten douchen en zuinig moeten zijn met de Airco. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1247776739/woede-om-ollongren-die-bevolking-caribisch-nederland-maant-korter-te-douchen-wat-een-dedain. Zet deze ijspegel op een ijsberg op Noordpool zodat ze stijf bevriest. Nog even Nederland heeft al met de meest achterlijke verstikkende bemoeienissen te maken en nu zal zij wel even manen om minder te douchen. Het duurt overigens niet lang meer of de D66 idioten zoals Kaag en Ollegren de Nederlandse bevolking sancties zullen opleggen. Nog zo een D66 doorgeslagen plan https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/lol-d66-amsterdam-gaat-woningcrisis-oplossen-door-in-te-zetten-op-duur-middensegment/ Kortom volgens mij is Kaag en de rest van die walgelijke D66 nog te stom om überhaupt een dansmarathon te doen. Dan zullen we over de danspartner Rutte maar even geen boekje open doen wie deze smeerlap nog vertrouwt verdient een flink pak slaag. Dan dat CDA wat een vreselijke mislukking schoolmeester De Jonge zijn QR plan faalt van alle kanten https://www.telegraaf.nl/nieuws/116469508/virologen-schrikken-geprikt-en-toch-besmet-maar-qr-code-werkt-gewoon Terecht dat Fleur Agema dat mislukte project de grond in boort https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/fleur-agema-woedend-om-besmette-man-die-met-qr-code-overal-naartoe-gaat-deze-farce-heeft-hugo-de-jonge-gecreeerd/ Hoe ziek zijn die Haagse demissionaire idioten die het lef hebben ons nog wel vertellen waar wij naar toe kunnen, wat wij mogen eten, drinken, etc. Dat algehele beleid is het meest trieste en een algehele afgang. Dus De Jonge kom op met uw uitleg het zijn dus niet de ongevaccineerden die de boel besmetten want die mogen überhaupt niet vliegen of naar de kroeg. Het is te walgelijk voor woorden dat dit chaotisch demissionair dom zooitje straks wederom de scepter gaan zwaaien dan weten we zeker dat de ondergang van deze bananenrepubliek niet ver weg meer is.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Bilderbergers.

  Like

 6. Bas zegt:

  Meer dan 1.100 kinderen van slachtoffers in de Toeslagenaffaire zijn tussen 2015 en 2020 uit huis geplaatst!!!

  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/10/19/1115-kinderen-gedupeerden-uit-huis-geplaatst-a4062392

  Uithuisplaatsingen tonen: omvang Toeslagenaffaire nog niet geheel in beeld
  Toeslagenaffaire Nieuwe CBS-cijfers tonen dat het overheidsfalen rond de toeslagen pas deels in beeld is.

  Meer dan 1.100 kinderen van slachtoffers in de Toeslagenaffaire zijn tussen 2015 en 2020 uit huis geplaatst. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Een schatting, zegt het CBS zelf, met onzekerheden omgeven. Maar de cijfers laten zien dat de volledige omvang van het overheidsfalen rondom de kinderopvangtoeslag pas deels in beeld is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s