Vicieuze cirkel . . .

De farmacutische industrie voedt de media. De media voeden jouw angsten. Jouw angsten voeden jouw ziekte. Jouw ziekte voedt de farmaceutuische industrie.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vicieuze cirkel . . .

 1. Cathja zegt:

  Om te beginnen moeten we stoppen met het ‘opzuigen’ van nepnieuws. De grootste leverancier daarvan is de overheid. Onze overheid heeft op tal van manieren bewezen valse berichten en regelrechte leugens rond te strooien, met name over de noodzaak van vaccineren.
  Stop met geloof hechten aan valse informatie, en ga naar de betrouwbare nieuwsbronnen.
  Echt, ze zijn er nog, al worden ze schaars. Jammer dat er ontelbaren nog steeds geloven ‘dat onze overheid het beste met ons voor heeft’…..

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  https://www.amnesty.nl/actueel/vrijheid-van-meningsuiting-wereldwijd-onder-druk-in-coronapandemie

  Vrijheid van meningsuiting wereldwijd onder druk in coronapandemie

  Door ernstige inperkingen van de vrijheid van meningsuiting tijdens de coronapandemie hebben mensen in bepaalde landen zeer slecht toegang gekregen tot kloppende en tijdige informatie over het corona-virus, zo concludeert Amnesty International in een nieuw rapport. Dit heeft grote gevolgen voor de volksgezondheid.

  Like

 3. leeuw7 zegt:

  Met dank aan de zwaarste criminelen van Nederland namelijk de demissionaire Mark R.,Hugo de J, en niet te vergeten hun medeplichtige ambtenaren !!”Wir haben es nicht gewusst “?Een oorlog win je niet door je aan dit soort demissionaire gestoorde witteboordencriminelen over te geven!! Deze twee voorgenoemde demissionaire psychopaten horen thuis in een zwaar bewaakte gevangenis!!!Maar eerst moet er een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal worden opgezet ,om deze recidiverende psychopaten een eerlijk proces te geven!!Shalom van Léon van Duren!!

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  ‘Zijn de experimentelevaccins wel veilig en effectief?’

  Geliked door 2 people

 5. Blaffertje zegt:

  https://www.hartvannederland.nl/coronavirus/meldingen-menstruatieklachten-vaccinatie-blijven-binnenstromen

  “Lareb: meldingen van menstruatieklachten na vaccinatie blijven binnenstromen

  Bij het bijwerkingencentrum Lareb komen nog steeds meldingen van vrouwen die last hebben van menstruatiestoornissen, en tal van andere klachten, na het toedienen van het coronavaccin. Begin oktober hadden bijna tienduizend vrouwen een probleem doorgeven, twee weken later staat de teller inmiddels op zo’n veertienduizend.

  Bij het Lareb zijn de binnengekomen meldingen variërend van doorbraakbloedingen, hevige menstruatie of juist het uitblijven van de ongesteldheid. Het bijwerkingencentrum is met deskundigen aan het onderzoeken of er een direct verband bestaat tussen de klachten en het vaccin.

  Momenteel zit een grote groep vrouwen in onzekerheid over hun gezondheid. “Het gaat om behoorlijk wat meldingen, maar menstruatiestoornissen komen überhaupt vaak voor. En nu wordt dat gerelateerd aan de prik.” zegt Lareb-directeur Agnes Kant.

  Verschillende factoren
  “Vaak is zo’n menstruatiestoornis tijdelijk”, vertelt Kant. “Veel factoren kunnen invloed hebben op je menstruatie. Een infectie, stress een griepje. Je immuunsysteem en hormonen kunnen wel reageren op het vaccin. Als je denkt dat er iets aan de hand is ga dan naar de huisarts.”

  De angst dat je van het vaccin onvruchtbaar zou kunnen worden of dat er een verhoogde kans op een miskraam wil Kant graag wegnemen. “Miskramen zijn er altijd, maar dat zijn er nu absoluut niet meer dan normaal. En dit is niet iets wat we aan het vaccin kunnen linken. Ik wil nadrukkelijk zeggen dat de menstruatieproblemen niets te maken kunnen hebben met onvruchtbaarheid.”
  ————-

  Mevrouw Kant bagetaliseerd de klachten, maar vrouwen weten Donders goed wanneer het afwijkend is, dat hebben ze geen Agnes Kant voor nodig.

  En zeg nou eerlijk, wat voor medische achtergrond heeft die GroenSlinks muts Agnes Kant nu?
  0,00000

  Geliked door 2 people

 6. Blaffertje zegt:

  🤭 Agnes kant moest SP zijn.

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  https://www.citizen.org/article/pfizers-power/?eType=EmailBlastContent&eId=9b708ddb-d34d-4dfa-95e4-d4d672a82a1b

  De macht van Pfizer

  In februari werd Pfizer door het Bureau of Investigative Journalism in een baanbrekend verhaal beschuldigd van het “pesten” van regeringen tijdens de onderhandelingen over COVID-vaccinatie.[1] Een toenmalige regeringsfunctionaris merkte op: “Vijf jaar in de toekomst, wanneer deze vertrouwelijkheidsovereenkomsten voorbij zijn, zult u leren wat er werkelijk is gebeurd in deze onderhandelingen.” [2]

  Public Citizen heeft verschillende niet-geredigeerde Pfizer-contracten geïdentificeerd die de uitkomst van deze onderhandelingen beschrijven. De contracten bieden een zeldzame blik in de macht die een farmaceutisch bedrijf heeft gekregen om regeringen het zwijgen op te leggen, de levering te beperken, risico’s te verschuiven en de winst te maximaliseren in de ergste volksgezondheidscrisis in een eeuw. We beschrijven hieronder zes voorbeelden uit de hele wereld.[3]

  1. Pfizer behoudt zich het recht voor om regeringen het zwijgen op te leggen.
  2. Pfizer controleert donaties.
  3. Pfizer zorgde voor een “IP Waiver” voor zichzelf.
  4. Particuliere arbiters, geen openbare rechtbanken, beslissen in het geheim over geschillen.
  5. Pfizer kan achter staatsactiva aan gaan.
  6. Pfizer heeft de touwtjes in handen bij belangrijke beslissingen.

  Geliked door 2 people

 8. saddy zegt:

  Nieuwste cijfers uit de VS:

  De echt rijken zijn er in 2 jaar cojona 2000 miljard op vooruit gegaan.
  De top 1% in de VS bezit nu meer dan alle MIDDEN-inkomens daar.

  Zelf een plandemie bedenken en verkopen en handelen met voorkennis loont blijkbaar nogal.

  Geliked door 2 people

 9. Joe zegt:

  Met andere woorden media=virus.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  https://www.hln.be/dossier-instagram-vtm-nieuws/ziekenhuizen-willen-vaccinweigeraars-schorsen-en-desnoods-ontslaan-wie-zich-niet-laat-vaccineren-hoort-niet-thuis-in-de-zorg~aecf3b6c/

  Ziekenhuizen willen vaccinweigeraars schorsen en desnoods ontslaan: “Wie zich niet laat vaccineren, hoort niet thuis in de zorg”

  De ziekenhuizen adviseren minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) om vaccinweigeraars in de zorg te schorsen en desnoods zelfs te ontslaan. Dat staat in een advies van de Natio­nale Arbeidsraad (NAR) dat De Tijd kon in­kijken en wordt bevestigd bij HLN LIVE. “Er is geen tijd meer te verliezen”, zegt Margot Cloet, de topvrouw van ziekenhuiskoepel Zorgnet­-Icuro.

  Momenteel is het juridisch niet mogelijk om iemand te ontslaan als die niet gevaccineerd is. “De ministers hebben aan ons advies gevraagd om de regelgeving aan te passen”

  Like

 11. Bob zegt:

  Via deze nep pandemie willen ze de
  Midden Klasse uitschakelen.
  Het verleden heeft geleerd als de Midden Klasse
  wordt uitgeschakeld komer vaak een oorlog.
  Deze oorlog wordt zonder wapen geweld gevoerd.
  Een stille oorlog merkje pas op als je daar op let.

  Like

 12. Ijsbeer zegt:

  Zowel de media als farma worden gecontroleerd / zijn in eigendom van dezelfde financïele groepen. Zoals bijvb Blackrock (https://en.wikipedia.org/wiki/BlackRock) , Vanguard en dergelijke.
  Het echte probleem ligt daar.
  Ook interessant is het om eens het *enorm- oververtegenwoordigd zijn van een bepaald entniciteit na te gaan (zie -enkel als een voorbeeld- Blackrock)

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Een slecht voorbeeld van een vicieuze cirkel, een neerwaartse spiraal komt realistischer overeen….
  Je moet het ervaren om het te willen zien, kijk naar het beleid aangaande de gezondheidszorg, te ziek om nog beter te worden……de afbraak van de welvaart, geen remedie, een bijna 100% dodelijke afloop voor onze maatschappij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s