“Vluchtelingen” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Vluchtelingen” . . .

 1. Ronald zegt:

  Dit zeg ik al jaren…..het gaat zelfs nog veel vrder…alle zgn. vluchtelingen zijn al door vele veilige landen gereisd alvorens ze zelfs al in Europa kwamen!!! Voor het gerecht met het COA en Vluchtelingenwerk vanwege het liegen en bedriegen van het maken van asielzoekers tot statushouders!!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Juist! Als je leven gevaar loopt vlucht je in eerste instantie naar het dichtstbijzijnde land, en niet via allerlei veilige landen naar de honingpotten van Nederland.
  Ankie Broekers-Knol heeft van het hele vluchtelingenbeleid geen snars verstand. Vol = vol….? Welnee, we hebben alleen even een piek in de opvang, maar op 1 november a.s. hebben we de zaak weer onder controle…., volgens haar. Oh ja? En als na 1 november de sluizen gewoon wijd open blijven staan en we wekelijks opnieuw vele honderden gelukszoekers binnen ‘moeten’ laten, omdat al die gasten ook ergens ter wereld gevaar lopen?

  Is het niet zo dat ons volk steeds meer gevaar loopt, nu het gierend uit de klauw loopt met het toelaten van ontelbare vreemdelingen?

  Like

  • Bert zegt:

   Elke dag lees ik wel dat er weer iemand zomaar vermoord is of half dood geschopt is.
   Voor de tram, bij een pinautomaat. Kan overal en iedereen overkomen.
   Overal ben je tegenwoordig een makkelijk slachtoffer voor dat tuig.
   We zijn er niet bepaald mee vooruit gekomen met al dat import.

   Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   “Als je leven gevaar loopt vlucht je in eerste instantie naar het dichtstbijzijnde land.”

   In de tweede wereldoorlog vluchten de mensen naar een veilige plek in hun eigen land…
   Als je bijvoorbeeld naar Syrië kijkt dan is daar tijdens die hele oorlog nooit een moment geweest dat grote delen van Syrië niet veilig waren.
   Al die naar Europa “gevluchte” Syriërs hadden dus gewoon in hun eigen land een veilig heenkomen kunnen zoeken, en dan waren ze inmiddels allemaal al lang weer thuis geweest.
   Ze hadden de eigen grens geeneens over gehoeven.
   Dat hele vluchtelingen verhaal is zuiver een EU smoes om hele horden islamitische immigranten tegen de wil van de Europese bevolking Europa binnen te kunnen slepen.
   En hetzelfde geld voor al die “drenkelingen” in de Middellandse zee, daar weet ook iedereen van dat het geen drenkelingen zijn, en dat die linkse NGO’s die daar een veerdienst onderhouden gewoon door Soros & Co gefinancierde mensensmokkelaars zijn.
   Het is gewoon één groot, en zeer doorzichtig, EU toneelspel om de linkse media te helpen de onnozele kiezers kudde ongewenste immigratie als vluchtelingenhulp te verkopen.
   En die trappen daar nog in ook, kun je nagaan hoe dom die zijn.

   Like

  • Jan zegt:

   Zij heeft zelfs geen verstand van sieraden, gelet op de bling bling aan haar lijf.

   Like

 3. Frits zegt:

  EU: Het nieuwe Wilde Westen☹

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat ik me steeds afvraag: hoe kómen die gasten hier? Ze zullen wel niet uit Afghanistan of Syrië hierheen zijn komen lopen. Zijn ze dan komen vliegen, of met de trein of bus? Hebben ze daar geld voor dan? En wie regelt dat, wie organiseert dat?
  Met wat voor vervoer dan ook, zijn er onderweg voldoende mogelijkheden om ze staande te houden en terug te sturen. Het zijn mafiapraktijken en de diverse regeringen, de onze niet uitgezonderd, zitten tot hun oren toe in dat complot. Maar dat is niet het enige dat stinkt hier.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Th.Kohler.george soros,bilderberger,at your service.

   Like

  • karton zegt:

   @ J.C.Th. Köhler op 19-10-2021 om 15.01 u.
   U noemt het één en ander “maffiapraktijken”; maar u weet toch ook wel dat wij “geregeerd” worden door de Haagse maffia ? De gehele “leiding” van de EUSSR bestaat trouwens uit maffia-figuren zoals bijv. Timmermans, Verhofstadt, v.d.Leyen, Marietje in ’t Veld enz.
   Zodra een land lid van de club (EUSSRT) wordt en de leiding van dat land is NIET van de maffia, zullen de échte maffia-figuren in Brussel, trachten die zittende regering te verwijderen d.m.v. chantage en bedreiging, zie Polen , Hongarije enz.
   Een mafketel als Rutte doet daar dapper aan mee; deze schoft staat met een geheven vingertje naar landen als Polen enz. te wijzen terwijl de klootzak in ons eigen land één grote chaos heeft veroorzaakt maar niet weet hoe hij dat moet oplossen.
   Deze vent is nog te slecht om met een stuk beton om z’n nek in het A’dam-Rijnkanaal te worden gedumpt.

   Like

 5. Bob zegt:

  Vluchteling =als je in je eigen land wordt
  vermoord zodra je binnen komt.
  Als geboren Amsterdammers konden we
  onmogelijk een huis huren in Amsterdam
  dan zijnwij ook vluchtingen, maar dan die
  door de overheid uitgebuit worden.

  Like

 6. Leon Theunisz zegt:

  Inderdaad

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  Vluchtelingen zijn mensen die samen met hun vrouw en kinderen proberen te vluchten. Wat wij hier in de afbeelding zien, zijn lopende bruine en zwarte kloten die prooi zoeken en op de kosten van anderen willen leven. Politieke vluchtelingen zijn goed opgeleide mensen die voor politieke redenen moeten uit hun land vluchten. Wat wij hier zien zijn halve of hele analfabeten. Maar! Zij worden naar Europa door derden geïmporteerd. Niemand verteld ze dat zij onwelkom zijn.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Mooie koffers, Soros betaalt?

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Republikein; Jij hebt het door. Bij mij in de stad (Tilburg) staat de oude Lancierskazerne die op het punt stond om afgebroken te worden. Daar hebben ze maar van afgezien. Er komen 240 gelukszoekers in. En volgens mij blijft het daar niet bij, gezien de huidige ontwikkelingen. Er zullen spoedig meer locaties voor opvang gezocht moeten worden. En de spaarzame huizen in de stad gaan allemaal naar dat schorum. De gemeente gaat dit regelen.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Sinds het initialenrapport van Amnesty lnternational in 2018 worden de rechten van Venezolanen die naar Curaçao zijn gevlucht nog steeds geschonden. Zij worden automatisch onder onmenselijke omstandigheden vastgehouden en ontmoedigd om bescherming te zoeken. Amnesty International roept de regering van Curaçao op om ervoor te zorgen dat alle vreemdelingen die bescherming nodig hebben, toegang krijgen tot de beschermingsprocedure en dat niemand wordt uitgezet naar een plek waar hij het risico loopt op ernstige mensenrechtenschendingen. De organisatie roept de regering van Nederland op om ervoor te zorgen dat de mensenrechten op Curaçao en bij andere vormen van samenwerking worden gerespecteerd en beschermd.

    Ik ben geboren en leef, dus besta en ben een mens, zou er iemand op de wereld zijn die mijn mensenrecht respecteert en beschermt, denk het niet, eerder hulp van buitenaardsen.

    Like

 9. LUCIA zegt:

  Ik vraag me weleens af hoe zou de 2e wereldoorlog gelopen zijn, als iedereen in de landen waar Hitler binnen viel, naar Marokko, Afghanistan en Afrika gevlucht was

  Like

  • Ravian zegt:

   Ik vraag me wel eens af hoe Nederland er uit zou zien als in 1945 alle jonge kerels, in plaats van het land weer op te bouwen, de benen naar de vetpotten van de USA genomen hadden.
   Want dat is waar dit, in het beste geval, op neer komt.
   Hele horden jonge mannen die in plaats van hun land op te bouwen hun families in de shit achter laten om elders de parasiet en/of de crimineel uit te gaan hangen.
   Het toont als niets anders aan hoe moreel failliet dit volk is, en ook waarom het in de landen van herkomst nooit tot welvaart gekomen is.
   Ze hebben gewoon een hekel aan werken, het parasiteren zit hen in het bloed.
   Waarom zelf voor iets werken als je het ook gewoon anderen af kunt nemen?
   Daarom kunnen ze ook zo goed met de socialisten door één deur natuurlijk, die zijn met hetzelfde sop overgoten…

   Like

 10. Eppo zegt:

  Door minimaal 7 veilige Landen zijn Zij door heen gegaan ,enkel en alleen kunnen Zij in Nederstan hun keutel neerleggen .

  Like

 11. Julia zegt:

  Natuurlijk massaal willen die gelukzoekers naar Nederland. Die onbenullen hebben totaal geen macht meer over de overvolle situatie. Het is een schande hoe Ter Apel al jaren de rioolput is voor die gelukzoekers maar Broekers Knol heeft het allemaal dik voor elkaar. Nu huilen dat vluchtelingen op een stoel of op de grond moeten slapen vanwege tekort aan opvang. Dat is uiteraard triest genoeg maar vol is vol. Ook speelt dit waardeloos zooitje in Den Haag Sinterklaas nergens in een land wordt zoveel gratis toegestopt, levenslange uitkeringen verstrekt, woningen compleet ingericht met voorrang toegewezen. Die algehele deugcultuur heeft ons land flink in moeilijkheden gebracht waarvoor eigen burgers flink moeten betalen en zelf het nafluiten hebben. We zouden al die deugmensen en Grapperhaus, Rutte en Broekers Knol eens onder een brug moeten laten slapen in plaats een blauwe zetel onder hun gat met een giga salaris en zelf goed gehuisvest. Stop die ellende en zorg voor opvang in de omringende landen. Nimmer zo een falende bende als de EU en de politiek hier meegemaakt. Die algehele EU en politiek hier zijn geen knip voor hun neus waard en zijn nog slapper en weker dan welke vaatdoek ook. Hoe kan het zo zijn dat o.a. volgens Kaag met die verrijkende massale import dat er zo een groot personeelstekort is. Nee gratis uitkeringen en als het zo uit komt klagen ze ook nog over het voedsel wat ze toebedeeld krijgen. Hier profiteren dan ook flink werken voor de kost.

  Like

 12. Jan zegt:

  Zij zijn niets anders dan parasieten, armoezaaiers, verkrachters, dieven, oplichters en het wordt tijd deze termen in de Kamer te gebruiken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s