Volgende luchtvaartmaatschappij geeft uit angst voor stakingen en faillissement plannen voor corona vaccinatieplicht op!

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Southwest Airlines met haar aankondiging van een algemene corona vaccinatieplicht voor haar werknemers massale stakingen van grond- en vliegpersoneel veroorzaakte en daardoor bijna het faillissement in “vloog”, moest ze uiteindelijk de vaccinatieplicht intrekken, zoals de CEO Gary C. Kelly bekendmaakte. Nu moet met Delta Airlines de tweede luchtvaartonderneming het plan voor een vaccinatieplicht voor medewerkers ten grave dragen.

Vaccinatiedwang werd plotseling vrijwilligheid

Zoals CEO Ed Bastian bekendmaakte, zou men afzien van een vaccinatieplicht voor de medewerkers van de luchtvaartmaatschappij. De reden ligt echter volgens Bastian niet in de immorele handelwijze en de twijfelachtige juridische basis, maar zogenaamd in de “effectieve aankondiging” (dreiging) van een spoedige vaccinatieplicht, die deze uiteindelijk verouderd gemaakt zou hebben. Want 90% van het personeel zou inmiddels gevaccineerd zijn.

De CEO voerde eveneens aan dat men met het feit dat mensen uit “religieuze en medische gronden” een vaccinatie tegen corona zouden afwijzen rekening zou moeten houden. Daarom zou ook het ontslag van ongevaccineerde medewerkers geen punt van discussie meer zijn. Nog in augustus kondigde de chef van Delta Airlines overigens aan de verzekeringsbijdrage van ongevaccineerde medewerkers duidelijk te willen verhogen om de kosten van mogelijke ziekenhuisverblijven te dekken. Daarvan is plotseling eveneens geen sprake meer. De zaak Southwest Airlines en de wereldwijde stakingen en protesten tegen de corona-dictatuur, met zijn groene passen, zouden toch wel eens effect kunnen hebben.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Volgende luchtvaartmaatschappij geeft uit angst voor stakingen en faillissement plannen voor corona vaccinatieplicht op!

 1. Rensk. zegt:

  In UK moet het verzorgend personeel zich verplicht laten vaccineren. Er zijn al grote tekorten en toch komt er weer een ultieme domheid uit die koppen van politici. Grote tekorten en dan nog eens een lading, die uit de zorg verdwijnt vanwege de vaccinatieplicht. Ze lijken maar niet te begrijpen dat dwang nog nooit in de geschiedenis en ook in het normale leven niet helpt. Integendeel. Men krijgt steeds meer aversie tegen de politici.Kennelijk is dat niet gevaarlijk voor patienten als er tekort zorg komt. En hoezo zijn zij gevaarlijk voor de patienten als die 2 keer gevaccineerd zijn en zelfs een boosterprik hebben. Zou het daarom zijn dat politici steeds meer bedreigingen krijgen omdat ze zelf steeds dreigend en manipulerend zijn? Vaak in het leven oogst je van je zaait.

  Geliked door 2 people

 2. Svalbard zegt:

  Goed nieuws, en nu maar hopen dat er nog veel meer gaan volgen. Vaccinatie moet altijd vrijwillig zijn en mag nooit afgedwongen worden op welke manier dan ook. Ook mondkapjes moeten afgeschaft worden, ze werken niet tegen een virus, omdat de mazen in de stof vele malen groter zijn dan het virus. Je kan net zo goed proberen om muggen tegen te houden met kippengaas.
  Wie zich laat vaccineren om maar weer naar een festival te kunnen, die geeft de machthebbers hun zin en capituleert in feite, en werkt er aan mee om deze discriminerende maatregel in stand te houden.
  Dus beter niet doen, tenzij je er zelf van overtuigd bent dat vaccineren een goede keuze is.

  Geliked door 1 persoon

 3. hans zegt:

  Ja hoor 90 procent, hmmm, nou dacht het niet.

  Like

 4. Bob zegt:

  Samen een eenheid vormen kan geweldloze
  macht geven die negatieve beslissingen
  laat verdwijnen.
  Onze regeringen zijn slim in het verdeel en
  heers constructies.

  Like

 5. Bert zegt:

  anders hadden ze hun personeel ten grave kunnen dragen als ze het vol gehouden zouden hebben.

  Like

 6. Bal zegt:

  Ik hoop dat alle verstandige mensen die zich niet mee laten nemen in de vaccinatie plicht ook gesteund worden door weldenkende gevaccineerden.Maak een vuist tegen verplichte vaccinatie.Ieder zijn recht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s