De globalisten vallen het eengezinshuis aan

(Door: Francesca de Villasmundo – Vertaling: E.J. Bron)

Over tien jaar zul je niets meer bezitten… en je zult gelukkig zijn.”

Dat is de wens van de Davos-goeroe Klaus Schwab, en die wordt in de westelijke wereld in de vorm van de “Great Reset” voor een “wereld daarna”, die bespoedigd wordt door de actuele coronavirus-crisis, snel werkelijkheid. De kleine marionetten van de globalisten zijn van Madrid via Frankrijk tot aan Berlijn aan het werk.

Geen eigen huis meer, geen onbeperkte contracten, pensioen met 70: de Spaanse minister-president Pedro Sánchez heeft in mei zijn plan voor 2050 voorgesteld. Honderd expert hebben er een jaar lang aan gewerkt om van Spanje in 30 jaar een van de modernste en rijkste landen van de Europese Unie te maken. DE krant “El Mundo” komt tot de conclusie dat de Spanjaarden volgens het plan van Sánchez in het jaar 2050 noch een eigen auto noch een eigen huis zullen hebben en een woning moeten delen. Ze zullen gedwongen worden voor korte afstanden af te zien van het vliegtuig en de trein te gebruiken. Wat betreft de werkgelegenheid zijn ze of zelfstandig of ze hebben een beperkt arbeidscontract en moeten wellicht tot hun 70e levensjaar werken. Ze moeten minder vlees eten en meer belasting op alcohol en roken betalen. Voor Pedro Sánchez, die dit 675 pagina´s omvattende plan met de titel “Spanje 2050, grondbeginselen en voorstellen voor een nationale strategie op de lange termijn” presenteerde, dat uitnodigt tot collectief nadenken over de uitdagingen van het land na de pandemie om te weten wat voor een land “we over 30 jaar willen zijn”, is deze dystopische toekomst met een Sovjet-inslag idyllisch.

Vorige week donderdag liet Emmanuelle Wargon, de Franse minister van Woningbouw, zich in dezelfde ideologische, ecologisch-communistisch verenigbare toon uit: Eengezinhuizen, “deze droom, die in de jaren-70 voor de Fransen gebouwd werd”, “dit model van urbanisatie, dat afhankelijk is van de auto om ze te verbinden”, zou “ecologische, economische en sociale onzin” zijn. “Het model van het huis met een tuin is niet duurzaam en voert ons op een dood spoor”, argumenteerde ze. “We moeten de cultuurstrijd winnen, die erin bestaat de kunstmatigheid van de natuurlijke grond de voorkeur te geven boven de intensiteit van de ongeordende bebouwing, het collectief van het individu en de zakelijkheid van de grond. Daarvoor zijn de kwaliteit en de esthetiek van de woningen, in het bijzonder van de gemeenschapsonderkomens, van beslissende betekenis”, verklaart ze. In naam van de toekomstige groene economie, de Green New Deal, die door de globalistische elites werd opgelegd, moet de overgang van eigenaar naar huurder in een collectief gebouw en het afzien van een eigen auto de nieuwe “droom” van de Fransen worden…

Een ideologisch ex-eigenaarschap, dat door Schwab en zijn trawanten getheoretiseerd werd en in Berlijn al realiteit wordt. De Berlijners stemden zondag 26 september in een volksraadpleging met 56,4% voor de onteigening van de grote onroerend goed concerns. Ze besloten de woningen van de grootste onroerend goed maatschappijen samen te voegen door groen licht te geven voor de onteigening van honderdduizenden woningen tegen prijzen ver onder de marktprijs. Ook al betreft dit project eerst alleen de grote onroerend goed bedrijven, dit voorstel naar “Sovjet voorbeeld”, “stelen in plaats van bouwen”, heeft met de “Great Reset” vast en zeker een grote toekomst voor zich, en dat niet alleen in Duitsland.

Het komende einde van de eigendomsrechten zal echter niet voor het establishment van het Davos-forum gelden, maar uitsluitend voor de massa´s, die zich in een gemeenschappelijke “collectieve levensruimte” moeten persen, met de extra bonus van digitale controle van hun privéleven, waarvan de gezondheidspas een voorbode is. Dit nieuwe communisme, dat nog erger is dan het vorige, is dankzij het planetaire corona-folio onder de dekmantel van de duurzame ontwikkeling en de bescherming van de planeet Aarde in de westelijke wereld aan de gang.

“Over tien jaar zul je niets meer bezitten… en je zult gelukkig zijn.”

Echt waar?

(Bron: medias-presse.info)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Francesca de Villasmundo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De globalisten vallen het eengezinshuis aan

 1. HENK zegt:

  de enige die echt gelukkig is zal Klaus Schwab zijn want die heeft al jouw geld en al jouw bezit, en het schaapjes volk maar nix door hebben

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Ik weet dat je de plannen van het Nazisme niet meer mag vergelijken met de politieke agenda 21, maar als men plagiaat pleegt met Hitlers NSDAP die zelf het sociaal-darwinistische concept van Lebensraum overnam, dan komen de vergelijkingen vanzelf…..
  Wanneer ik in de memo’s van het Davos-forum lees dat men gemeenschappelijke “collectieve levensruimte” wil bevorderen door anderen uit hun huizen te verjagen, dan is de associatie met de term ‘Lebensraum” onvermijdelijk……….sorry

  Geliked door 2 people

 3. Ravian zegt:

  Het riekt naar Mao’s “grote sprong voorwaarts” waardoor iets van 50 miljoen Chinezen letterlijk gecrepeerd zijn.
  Tijd die Schwab aan de hoogste boom op te knopen voordat er weer miljoenen slachtoffers te betreuren vallen.
  Socialisme maakt meer kapot dan je lief is…

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat de “goeroe” de kraaienmars blaast, dat ouwe fossiel !

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Onbegrijpelijk , dat een paar handen vol van het soort gevaarlijke idioten als Schwab de hele wereld op z’n kop kunnen zetten .
  Zet al die lui naast elkaar tegen de muur , twee magazijnen van een geweer met twaalf kogels leegknallen en de hele wereld ziet er heel anders uit .
  Ze kunnen alleen maar hun gang gaan omdat de burgers verworden zijn tot een stel laffe naaktslakken .
  Waar is onze spirit ?
  Onze vechtlust ?
  Moeten de Engelsen ons nou wéér komen redden ?
  Zouden ze daar nóg een keer intrappen ?
  Ik denk niet dat ze nog eens zo gek zijn !
  We zullen het ZÉLF moeten doen .

  Geliked door 4 people

 6. hans zegt:

  Helemaal mijn idee Harry!
  Men spreekt er maar over alsof het een onomkeerbaar natuurfenomeen is!?
  Deze lui vallen nu al voor het grotere publiek door de mand.
  Iedereen internationaal en in NL vinden elkaar al in wat voor enge kale ouwe nazi glibber dit is.
  Het enige wat ze wacht is de GALG, THAT IS HANG BACK BETTER!
  Dat geld voor de Rotschilds, Rockefellers, Sorossen en de Gates family en iedereen die er klein of groot mee gecollaboreerd heeft. Dus laten we niet defaitistisch zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. rolf5842 zegt:

  Schwab, die een jaarlijks salaris ontvangt van ongeveer een miljoen Zwitserse Francs, is de motor achter de zogenaamde ‘Great Reset’. Zijn volgelingen noemen zich Schwabians. Die Great Reset is, volgens hem, een nieuwe wereldorde, bestuurd door technocraten, waarbij de toekomst Artificial Intelligence is. Verkiezingen worden afgeschaft en transparantie is er niet meer. Schwab denkt dat laptops en allerlei andere technische apparatuur niet langer als hardware nodig is omdat de software, waarmee apparaten functioneren, in ons lichaam en geest zullen worden geïmplanteerd. De individuele vrijheid is niet langer relevant en ieder mens zal door een kolonie daarvoor opgeleide technocraten worden aangestuurd. Het klinkt allemaal volkomen belachelijk, maar het leeft onder de Schwabians. Klaus Schwab is de verpersoonlijking van ‘Big Brother is watching You’, maar dan tot de tiende macht. Mensen moeten machines worden, bezit wordt afgeschaft en iedereen is gelukkig. Ik denk dat Schwab te veel naar SF films heeft gekeken. De man hoort in een inrichting thuis.

  Like

 8. Peter. zegt:

  Zouden al deze mensen die dit zo dolgraag willen zich niet beter in Cuba gaan vestigen .Hoeven ze niks meer te doen en komen hun dromen gelijk uit .

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  De Great Reser is allang aan de gang of
  zie ik dat verkeerd.
  Toen ik nog moest werken werd en wij gedwongen
  pensioen premie AOW premie te betalen. De
  uitbetaling van het gespaarde geld heb ik totaal
  geen zeggenschap over hoewel het mijn eigendom is.
  Kort geleden bericht van de bank over het opnemen van
  mijn door de regering gedwongen om mijn pensioen via
  de bank te ontvangen, beperkte opname per jaar,
  beperkte cash betalingen.
  Vroeger had een eigen ziekte kosten verzekering
  nu een verplichte zorgbijdrage ook hier wordt de
  service steeds minder zonder dat ik er invloed op
  kan uitoefenen.
  De grondwet die in het kader buiten werking is gesteld.
  Mijn vrijheid wordt langzamerhand van mij afgenomen.
  Mijn gezondheids toestand was iets tussen de mij
  behandelende medici en mij. De QR-pas heeft
  heeft die al zoek gemaakt.
  Zo word onze vrijheden ingeperkt zonder dat wij
  het merken.

  Like

 10. Heniusz zegt:

  Dit zo lezend vraag je je af waar deze mensen dan zelf wonen… Ik heb zo maar een idee dat deze projecten vooral niet hen zelf gelden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s