“Frustratie” . . .

Door:
J.G.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Frustratie” . . .

 1. Bert zegt:

  Miljarden zijn er zoek geraakt.
  Miljarden zijn er naar het buitenland gegaan en naar zielige uitvreters.
  Maar geen stuiver naar de gezondheidszorg.
  Nadat ze dat eerst zorgvuldig hebben afgebroken waarbij hele ziekenhuizen voorgoed gesloten werden.

  Geliked door 5 people

 2. saddy zegt:

  Aanvulling:

  Moslim-belt: laat je zsm gen-modificeren want jullie houden nu 50 tot 90% van de ziekenhuis-bedden bezet.
  Asielzoekers: stop met het in laten vliegen van familie-leden om gratis behandeld te worden in het ziekenhuis.
  Ambtenaren, politici: en ziekenhuis-directies: Stop met de continue leugens want hoge bloeddruk en depressie rijzen door jullie de ( IC-) pan uit.
  Apothekers: Omdat de proefprikken helemaal niks tegen het virus doen maar alleen de milde ziekteverschijnselen zoals hoofd- en spierpijn iets verminderen: Adviseer paracetamol, dat werkt 99% zeker tegen deze verschijnselen en doet ook niets tegen het virus.
  Crematoria: Adviseer een verplichte proefprik: Om 1 cojona-dode te voorkomen gaan er 9 mensen direct dood door de proefprik. Dat scheelt enorm in de IC-drukte. Op de lange termijn zijn de vooruitzichten nog beter! En denk eens aan de omzet!

  Aan de andere kant: heb je eens echte diversificatie, is het weer niet goed.

  Geliked door 4 people

 3. Joe zegt:

  Maakt zich in de krant zorgen over overbezetting als gevolg van ongevaccineerden terwijl 90 % van de gevaccineerden in het ziekenhuis belanden.

  Geliked door 4 people

 4. Albert zegt:

  Alsof die ziekenhuisbazen niet stiekem dansen van geluk, al die echte en fake “covid” diagnoses, da’s klink klink kassa voor hen! Beetje hypokriet zitten doen….

  Geliked door 4 people

 5. hans zegt:

  Ja, ze draaien het gewoon om. Tuig wat niet meer terug kan in hun leugens, want dan wacht de galg. Bijna pathetisch dat ze denken dat iedereen hun vreselijk doorzichtige spelletje nog koopt. Ze zullen in zijn voor een shock. Verder zou het zeer interessant zijn als het eens door de mand valt door bv aan te kunnen tonen dat zulks geld krijgt van farma of regering om dit te zeggen en o ja, de bevolking is helemaal niet voor 87% gegifspuit, maar ik vermoed maar 39% anders zou dit gedram niet zo verergeren. Dit is overal het geval, zo ook buiten Europa.

  Geliked door 2 people

 6. Peter Rissing zegt:

  “terwijl 90 % van de gevaccineerden in het ziekenhuis belanden.” Koddebeier hoe kun je deze totaal-onzin liken ? (ongeveer 14.000.000 gevaccineerden in NL, 90%= zeg)12.000.000 mensen belanden in het ziekenhuis ???

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Wat ik vandaag op niburu.co las, bevestigt mijn duistere vermoedens. Wanneer de verwachte ernstige griepverschijnselen bij de gevaccineerden optreden met het begin van het koude en natte seizoen, zullen de ministers van Volksgezondheid proberen de niet-gevaccineerden hiervan de schuld te geven. Een leugentje meer of minder doet er niet meer toe.
  https://niburu.co/binnenland/16773-de-oorlog-tegen-ongevaccineerden-neemt-bizarre-vormen-aan

  Like

 8. Bob zegt:

  Zorg wordt niet meer gegeven.
  Als je in de winkel iets bestelt en je krijgt het
  niet betaal je niet, maar zonder of verminderde
  zorg wordt je verplicht te betalen.
  Onze nieuw komers krijgen wel gratis zorg.

  Like

  • Bert zegt:

   Het is nog veel erger.
   Ik betaal nou een maandelijkse toegang kaartje om die winkel in te komen.
   Want als ik iets uit die winkel wil hebben zal ik er geld bij moeten liggen.

   Tot op heden betaal ik alles zelf alsnog.
   Ondanks dat ik maandelijks een flink bedrag neer leg.
   Ik heb er nog nooit iets voor terug gezien.

   Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Leon de Winter was weer grandioos in de Telegraaf van vandaag!
  https://www.pi-news.net/2021/10/bei-erkaeltung-fragen-sie-ihren-hund-oder-ihre-katze/

  Like

 10. Ravian zegt:

  Ik heb begrepen dat als je als “gevaccineerde” met Corona (griep) in het ziekenhuis beland je als “ongevaccineerde” de boeken in gaat, omdat “gevaccineerden” zogenaamd geen corona kunnen krijgen…
  Mooi staaltje volksbedrog dus wat die meneer hier tentoonspreid.
  Het lijkt de NOS wel…

  Geliked door 1 persoon

 11. leeuw7 zegt:

  De demissionaire oorlogsmisdadigers Mark R ,Hugo de J.en hun criminele trawanten zullen nooit hun falen of moedwillige criminele handelingen toegeven ,de totale afgang kunnen deze geïnstitutionaliseerde psychopaten ,inclusief hun medeplichtige ambtenaren nooit en ten immer verdragen!!Dit betekent voor deze geïnstitutionaliseerde demissionaire psychopaten de totale ondergang!!Na een gedegen doch nauwgezet onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal zullen zij met terugwerkende kracht zeer zware straffen krijgen,misschien zelfs de doodstraf!!”Der Untergang” 76 jaar na de tweede Wereldoorlog voor de ernstigste Nederlandse landverraders na de tweede Wereldoorlog!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Ach het is een kwestie van radeloosheid meer niet. De zorg is dermate kapot bezuinigd en destijds zijn duizenden zorgmedewerkers de laan uitgestuurd, ziekenhuizen gesloten https://www.parool.nl/columns-opinie/rutte-i-ii-en-iii-zorgden-alleen-maar-voor-puinhopen-in-de-zorg~b1f50915/.
  Kortom de zorg is dermate kapot bezuinigd dat niemand de verantwoording hierover durft te nemen dus dan maar het volk angst inzaaien en vooral van heel veel vrijheden beroven en vooral onterecht met een vinger naar niet gevaccineerden wijzen. Het slaat werkelijk nergens op Rutte is de bloedzuiger die de boel kapot heeft bezuinigd dus als er één geen recht op een bed heeft is hij dat wel. Het is een schande hoe Nederland in een diep gat is gevallen en zelfs talloze gevaccineerden zijn die vinden dat niet gevaccineerden geen recht meer op een ziekenhuisbed hebben. Dat zijn dus mensen die je kunt vergelijken met NSB-ers. Fijn volkje leeft er binnen de samenleving in dit gave landje.

  Like

 13. Donald Duck Parkeerd zegt:

  misschien is het niemand echt opgevallen,maar de schuld word structureel richting niet ingespotenen geschoven, en die schuld aanwijzing word steeds meer gewelddadig. Dat straks groepen langsgaan en op de deuren kloppen is niet zover meer weg….de eerste kreten om niet ingespotenen medische hulp te weigeren zijn er al….dat is pure discriminatie en grondwettelijk verboden, maar dat zegt niks meer in Nederland.

  De heksenjacht gat beginnen….ng even en de huizen worden gemerkt, kristalnacht voor ongevaccineerden…

  Geliked door 1 persoon

 14. Gerrit zegt:

  De vaccinatiegraad in Engeland is hoog. Hoorde op de BBC dat de uitgedeelde prikken snel hun bescherming verliezen. Dat is de reden dat gevaccineerden nu toch massaal ziek worden.
  En dat gezeur uit het ziekenhuis. Lag eens Zondagmiddag uren te wachten bij de spoedeisende Hulp. Het was daar rustig tot de voetbalwedstrijden begonnen……….

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  Weer Jensen gekeken vanavond. Hij las een E-mail voor van iemand die het Jeroen Bosch ziekenhuis in den Bosch controleerde via de webpagina; stand van zaken Jeroen Bosch ziekenhuis. Dit is elke dag te bekijken. En wat bleek; op 19 Oktober 2021 bevond er zich welgeteld EEN Corona patient op de IC van het ziekenhuis. Ziekenhuizen overvol, kunnen het niet meer aan….

  Like

  • Boike zegt:

   @ BigLJohn zegt:21 oktober 2021 om 01:01

   Het goedgelovige Polderland wordt geregeerd met ruttige leugens en bedrog. Maar al zijn die leugens nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel. Een leugenaar zet zelf zijn reputatie op het spel. Eens ontmaskerd als een leugenaar, is verder altijd een leugenaar !!!

   Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Nee maar!

  Video “Brought to you by Pfizer.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s