Helft van de EU-landen verlangt nieuwe migratiepolitiek

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen Boedpast en Warschau, niet alleen Midden- en Oost-Europa, maar ook Athene en Kopenhagen en in totaal bijna de helft van de EU-lidstaten verlangt nu dat de Europese Commissie haar “idealisme” met betrekking tot immigratie opgeeft, waarschuwde Jean-Thomas Lesueur, directeur van het Thoma-More-Instituut, in een verklaring tegenover “Le Figaro, en verklaarde dat deze lidstaten het gevaar van een destabilisering zouden hebben ingezien.

De ministers van Binnenlandse Zaken van 12 lidstaten (Bulgarije, Denemarken, Estland, Griekenland, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, Slowakije, Tsjechische Republiek, Hongarije en Cyprus) hebben volgens een interview met Lesueur op 7 oktober een brief aan eurocommissaris Margaritis Schinas gestuurd, waarin zij hun ontevredenheid met de gemeenschappelijke migratiepolitiek tot uitdrukking brachten.

De brief was gericht aan Margaritis Schinas, Europees commissaris belast met migrastie en het promoten van de Europese manier van leven, en Ylva Johansson, Europees commissaris binnenlandse zaken, gericht. Ondanks de hoffelijke en constructieve toon van de brief onderstreept Lesueur dat deze brief een waarschuwing voor de Europese migratiepolitiek en een oproep tot handelen aan de Europese Commissie zou zijn.

De ondertekenaars van het voorstel tot bespreking en wijziging van de door d eEuropese Commissie in juni voorgelegde “Strategie voor een sterker en resistenter Schengen-gebied” zijn niet kleinzerig:

Zij zeggen dat de in 2006 aangenomen en in 2016 herziene grenscodex van Schengen “het illegale overschrijden van de buitengrenzen niet adequaat behandelt”, “geen duidelijke regels biedt” en geen instrument in het geval van “serieuze bedreigingen” voorstelt.

Volgens dit concept zou Europa alleen in het geval van de hierboven genoemde serieuze bedreiging substantiële maatregelen kunnen nemen.

Lesueur wijst erop dat, behalve Polen en Hongarije, zich in de afgelopen tijd nog tien andere lidstaten kritisch over het thema migratie en Europese rechtsorde hebben uitgelaten. Dit is er een signaal voor dat deze landen zich politiek bewust zijn van het gevaar van een destabilisering.

(Bron: Magyar Nemzet)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Helft van de EU-landen verlangt nieuwe migratiepolitiek

 1. roheline1 zegt:

  Maar aangezien het overgrote deel van de westerse staten nog steeds de zelfmoordstrategie aanhangen wordt dit gewoon genegeerd door de incompetente idioten in Brussel.

  Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  De EU doet nu hetzelfde als de US deed tijdens en na de tweede wereldoorlog, het binnenhalen van de wreedste oorlogsmisdadigers,……

  Geliked door 4 people

 3. Ravian zegt:

  Mensen die ongevraagd naar je land komen met als doel om daar hun eigen wet en cultuur te vestigen zijn geen immigranten, dat zijn kolonisten.
  En kolonialisme is gewoon een vorm van oorlogsvoering.
  Mensen en organisaties in een land dat gekoloniseerd wordt die dit kolonialisme faciliteren zijn vervolgens collaborateurs en vijandige organisaties.
  In Brussel huist dus een door collaborateurs gerunde vijandige organisatie, de EU geheten.
  En als we die organisatie, en de mensen die deze organisatie runnen, niet rap opruimen dan gaat het niet best met ons aflopen.

  Geliked door 5 people

 4. Marc zegt:

  Was ik maar Oost-Europeaan. Of een Deen.

  Geliked door 3 people

 5. jonnodekker zegt:

  De afghaanse collaborateurs met het westen kunnen het beste in eigen land veroordeeld worden volgens de sharia. Komen ze hier dan promoten zij voor een deel weer de sharia voor de nederlandse christenhonden en hoeren.

  Alleen echte vluchtelingen en lui die eerst de taal en cultuur hier accepteren. Niet meer dan normaal,
  mijn broer moset in Canada destijds ook een examen afleggen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Sinyo zegt:

  Je zou haast zeggen “beter laat dan nooit”.
  Maar de keerzijde van de medaille luidt “als er één jihad over de dam is volgen er meer”.
  Maar nú is het woord als (al lang) niet meer van toepassing.
  Het stikt hier van de jihads. En waarom??? Omdat de verantwoordelijken voor de veiligheid hun volk domweg laten stikken. Alhoewel het volk ook reeds vele dommen herbergt, die niet de rode puntjes op de i zetten, maar op de verkeerde plek op de stem-bil-JETTEN.

  Geliked door 1 persoon

 7. top of flop zegt:

  Dit gaat heel slecht aflopen. Ik ben heel erg benieuwd wie er gaan sneuvelen , en dat is ook niet met 2 x 5000 boa’s tegen te houden. De vraag is natuurlijk welk scenario het volk en niet het vraatzuchtig volk uit Brussel wil.

  Geliked door 1 persoon

 8. Niek zegt:

  Iets dat omgekomen over ons heeft gaat onze belangen verdedigen?
  Dacht het niet….

  Like

 9. Jeroen zegt:

  En gelijk hebben ze.

  Dit zijn niet zomaar 4 woordjes die impulsief lijken.
  Daar zit een zeer uitgebreide gedachtegang en motivatie achter.
  Dat is niet in 25 regels uit te leggen.

  Culturen massaal opschudden en mengen gaat nooit niet .
  Ook dit past binnen het onderwerp The Great Reset

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Het moet stoppen zij het met keihard verzet. Niet meer normaal dat dit overvolle landje alleen al 1200 profiteurs per week moet opvangen buiten wat nog meer op illegalen wijze onze grenzen binnen wandelt. Hoezo verdelen over andere gemeenten die worstelen al met een enorm woning tekort. De bijdrage van het bezoek van Broekers Knol heeft geen enkele zin gehad. Onmacht over de asielchaos is nu onze grootste vijand een die politieke onderkruipsels van Brussel blijven de grenzen open houden. Elke gemeente moet gewoon weigeren nog meer asielzoekers op te vangen en ze allemaal naar het Binnenhof sturen. Ons land gaat totaal kapot, onze zorg komt nog meer onder druk, onze belastingen om die profiteurs te bekostigen stijgen de pan uit. Hoelang tolereert het Europese en Nederlandse volk dit nog hoogste tijd om eens met miljoenen naar Brussel te trekken en die EU onbenullen eens flink de oren gaan wassen. Het zou een verademing zijn als dat algehele Brusselse EU stadion in elkaar stort dan moeten de EU onderkruipsels hun eigen chaos gaan opruimen zonder hulp van die Brusselse geldverspillende mislukkelingen.

  Geliked door 3 people

 11. Horatius zegt:

  Er moet inderdaad een radicaal einde komen aan deze omvolkingspolitiek zoals die al sinds de jaren 70 wordt uitgevoerd door de bureaucraten in Brussel en Straatsburg. Woningnood, een alsmaar stijgende criminaliteit, verloedering, verpaupering en als bonus de islamisering van met name West-Europa is het rampzalige resultaat van deze opgelegde politiek, die uiteindelijk tot een bloedige burgeroorlog zal moeten leiden.

  Er is namelijk een zekere limiet aan het incasseringsvermogen van de autochtone bevolking die al jarenlang wordt beschuldigd van Intolerantie & Onverdraagzaamheid t.a.v. deze z.g. ”kwetsbare etnische minderheden”. Terwijl we intussen worden geconfronteerd met talloze probleemwijken en moslimenclaves bevolkt door militante moslims, bronstige Afrikanen en tienduizenden Afghanen die allemaal ‘tolk’ zijn geweest en nu massaal Europa binnenstromen op zoek naar de vleespotten van de verzorgingsstaat.

  Landen als Hongarije en Polen weigeren met goede en inhoudelijke argumenten: o.a. het Recht op Zelfbeschikking (zoals vastgelegd in het Handvest van de Verenigde Naties) mee te werken aan deze door Duitsland in gang gezette omvolkingspolitiek. Die uiteindelijk alleen maar het doel heeft het nationale geweten van het Duitse volk te ontlasten i.v.m. hun duistere Naziverleden.

  De EU faalt op alle fronten om haar buitengrenzen effectief te bewaken. Frontex functioneert meer als een nuttig verlengstuk voor de mensensmokkelaars dan als een probaat middel om de gestage stroom van economische vluchtelingen (waaronder terroristen en andere criminelen) buiten Europa te houden.

  In feite worden we onderworpen aan een Bezettingspolitiek uitgedacht in Mekka door de religieuze baardmannen met behulp van de Linkse Goedmensen, de NGO’s en andere collaborerende organisaties. Die dondersgoed weten waar zij mee bezig zijn: een stapsgewijze islamisering van West-Europa op kosten van de argeloze belastingbetaler, want die charitas moet toch ergens van betaald worden.

  De gang naar de stembus is in feite gedegradeerd tot een soort van opiniepeiling, want de partijen die een einde willen maken aan de huidige migratiepolitiek worden buitenspel gezet als zijnde ‘rechts-extremistische partijen’ en zouden eigenlijk verboden moeten worden.

  Die burgeroorlog gaat er uiteindelijk wel komen, maar dan is het de hamvraag welke kant het leger en aanverwante organisaties zullen kiezen; de kant van de radicale islam of de eigen autochtone bevolking?

  De geplande oprichting van een Europees leger gedomineerd door Duitsland en Frankrijk geeft een indicatie dat men in Brussel al rekening houdt met dit scenario. De politiek erfenis van Angela Merkel is dus in goede handen, maar ten koste van de autochtone bevolking van West-Europa!

  Geliked door 4 people

 12. Bob zegt:

  Als je in een ivoren fortificatie woont
  met daarin grote weelde voel je je zo
  machtig dat de realiteit niet wil zien.
  Hun macht wellust stijgt naar hun hoofd
  en gaat steeds erger worden als er
  niets tegen gedaan wordt.

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  Helft verlangt niet naar nieuwe migratiepolitiek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s