Het “Refugees Welcome”-front schakelt weer over op de aanval

(Vertaling: E.J. Bron)

Op tijd voor de nieuwe “vluchtelingen-catastrofe” beginnen de linkse mainstream media weer met hun “Refugees Welcome”-propaganda, worden de burgers weer op een nieuwe periode van de migratiepolitiek voorbereid, deze keer onder de vlag van een linkse regering.

De profiteurs en protagonisten van deze uiterst lucratieve markt gaan weer aan het werk:

De vluchtelingenhulporganisatie Pro Asyl bijvoorbeeld heeft kritiek op de situatie aan de Pools-Wit-Russische grens. “Aan de buitengrens van de EU in Polen is de vluchtelingenconventie in feite buiten werking gesteld”, zei de chef Europa van Pro Asyl, Karl Kopp, tegen de “Rheinische Post”. Hij waarschuwde de EU als antwoord op dictators zelf de mensenrechten buiten werking te stellen.

“Dictators winnen dan, wanneer rechtsstaten zelf de vluchtelingenconventie breken”, aldus Kopp. Wie de rechtsstaat op deze manier zou laten eroderen, zou uiteindelijk zijn eigen democratie bedreigen.

In goed Duits: iedereen is weer welkom, iedereen wordt absurd genoeg “vluchteling” genoemd en als “vluchteling” behandeld en de Duitse belastingbetaler is weer eens gekke Henkie.

Nog helemaal afgezien van de vernietigende gevolgen voor de samenleving en de binnenlandse veiligheid.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het “Refugees Welcome”-front schakelt weer over op de aanval

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Pro Asyl, dus eenvoudig de volgende NGO die uiteraard betaald wordt ui belastinggeld Subsidieslurpers eerste klas die weer eens uit komen leggen dat er weer meer geld moet naar de volgende golf aan opvreters.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Het is de gezworen taak van het linkstuig om de beschaving te vernietigen geheel volgens de handleiding van Marx: verellendung, zusammenbruch. Waarna op de rokende puinhopen de socialistische ‘heilstaat’ gesticht wordt. Welk een horreur van niet geringe omvang.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Dit stopt nooit meer. De halve wereld moet kennelijk in Europa geperst worden.

  Geliked door 2 people

 4. Torsten Himmelstoss zegt:

  Alles is een kwestie van tijd.
  Dus ook dat degenen die vinden dat de hele wereld hier kan wonen(…)
  er vanzelf achterkomen wat ze aangehaald hebben.

  Geliked door 2 people

 5. Dr. Heinz zegt:

  Volgens de deskundigen zijn het 100 % economische parasieten!!!
  Die mogen nooit worden toegelaten tot Europa!!!
  En wat hier is allemaal retourneren eigen land!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Het leven is een sprookje, De Rattenfänger von Hameln weliswaar, waar in de middeleeuwen ten tijde van de Pestepidemie, een in regenboogkleurige kleding uitgedoste fluitspeler met de tonen van z’n magische fluit de straten van Europa moest ontdoen van de ziekte-verspreidende ratten,….
  Toen de bevolking weer opkrabbelde van de epidemie en zij steeds meer moesten betalen aan de fluit spelende rattenvanger, werd het duidelijk dat men zou gaan verhongeren onder de enorme belastingdruk, het verhaal ging rond dat de Rattenvanger zelf de ratten losliet in de steden, puur om er zelf beter van te worden ondanks de verspreiding van het virus en de onschuldige slachtoffers die met de stijgende R-getallen de middeleeuwse IC’s in de ziekenhuizen overspoelden……
  Toen bleek dat de bevolking de afpersingspraktijken van de Linksche Looney Piper niet meer zouden betalen, smeed de fascistische fluitspeler een duivels plan, hij liet alle kinderen meeneuriën op de melodie van z’n muziek en leidde hen in een bonte stoet via een Vinexwijkje en een prachtig Natura 2000-gebied naar een rivier om ze met een kluitje in’t riet te sturen, maar door de klimaatverandering was de rivier door gebrek aan gletsjerwater drooggevallen, toen bedacht de fluitspeler een duister plan, hij wist een donkere grot te vinden, waar slechts één route naartoe liep en geen terugweg mogelijk was, waar hij de kinderen in achterliet…….en nooit meer zijn gevonden.
  Enkel drie kindertjes zouden deze afpersingsperiode hebben overleefd , een lichamelijk gehandicapt kindje, die niet kon meelopen, een kindje dat slechthorend was en dus de hypnotiserende muziek niet kon horen, en een kindje dat slechtziend was en niet kon zien waar de toekomst heen zou lopen…….. De andere kindjes van buitenlandse afkomst uit de banlijeux van de stad Hamelen trokken toch al niet veel op met de andere kindjes en bleven veilig achter, en leefde nog lang en gelukkig onder de sharia-wetgeving.
  Men hoort nu nog wel eens een politicus het melodietje neuriën van ‘kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer’……..slaap lekker.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marc zegt:

  Wat mij blijft opvallen is het altijd aanwezige gegeven dat al die pro-immigratie lobby’s er altijd zo ongeschonden vanaf komen. Geen protestmarsen tegen deze organisaties, geen kritische Kamervragen (muv. PVV en FvD), geen kritische artikelen in de MM, geen bomaanslagen of iets dergelijks.

  Wat is er toch aan de hand met dat Nederlandse volk?

  Like

 8. Don Todo zegt:

  …”Het zelfreinigende vermogen zou je kunnen zeggen, hoe meer er komen, hoe kleiner de groep en macht van natives en zullen slechts weinig overblijvende natives worden ‘gereinigd’, of ‘geassamileerd’ per spuit… Heb nog maar weinig sympathische gevoelens voor de zichzelf opofferende native bevolking die met feest en gezang een destructieve spuit in het lichaam laat rammen en ze zeker niet verwachten van de zogenaamde ‘geproduceerde migranten’ dat ze dat ooit zullen doen waar ze voor opgeleid zijn, namelijk als EU soldaten de macht grijpen voor de meesters, waarbij ze later, als de taak is volbracht, als dienstbare economische slaven zullen gehoorzamen als gemodificeerde mensen, als humanoids. Zij, de natte droom van openlijk voor hun meesters optredende de heel grote acteurs, zoals Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, warren Buffet, Alon Musk, Mark Zuckerberg, de cabal puppets.

  De +/- 80% afgespoten Nederlanders, die zichzelf offeren en tot Untermensch degraderen, de natte dromers, de zogenaamde wereldverbeteraars met hun “alles is liefde”, met hun grote vertrouwen in liegende, bedriegende, moordende politici, en met niet aflatende infantiele vertrouwen het vertikken in te zien dat ze hun eigen ondergang tegemoet treden en 80% afgespoten destructief Nederland en de Haagse politieke shebang vertikken te beseffen dat ze zichzelf uiteindelijk slopen en niets hadden te zoeken, daar in andere landen, in den vreemde, waarvan “zij” vonden dat ze chaos en moord konden brengen onder het mom van ‘vrede, bescherming en democratie’ en nu NL ongevraagd (nota bene: demissionair) denken verder op te kunnen zadelen met choas en ellende en wederom zingen met stalen gezicht “je bent welkom in ‘ons’ land”. Mensen welkom heten die mede door al deze zogenaamde ‘wereld-, gezondheid- en klimaatverbeteraars’ met geweld of onder valse voorwendselen zijn verjaagd uit hun land.

  Like

 9. karton zegt:

  “Onze regering” doet z’n uiterste best om een goed onderkomen te vinden voor de 100-den “vluchtelingen” die ongevraagd en vrijwillig naar NL komen.
  Waarom maakt dat Haagse zootje zich niet wat drukker om het oplossen van de gevolgen in de zg. Toeslagenaffaire ? Zag zojuist weer een moeder wiens kinderen enkele jaren geleden uit huis waren geplaatst i.v.m. die affaire, ach, over andere gevolgen als huis-uitzetting, gedwongen verkoop van huizen, echtscheidingen, zelfmoord, schuldsanering enz. hoef ik ’t niet eens meer te hebben.
  En dat stelletje dat deze ellende heeft veroorzaakt loopt/fiets door Den Haag met een dedain dat voor onmogelijk is gehouden.
  Ik begrijp werkelijk niet dat de zg. “politici” die vanaf het begin van het ontstaan van die affaire daarvan op de hoogte zijn geweest maar geen ene moer deden, hun gezicht nog durven te tonen ! Het schorem verdient geen rust, opjagen die zooi, van noord naar zuid en weer terug.
  Ze vinden zichzelf toch wel zó goed, Rutte voorop, ook Hoekstra is zo’n farizeeër !
  Waar halen ze ’t lef vandaan om zich op tv te laten zien en horen.
  Laten we een optocht organiseren en een galgje meevoeren, daar worden ze al zenuwachtig van, maar de Toeslagenaffaire ? Het interesseert hen geen ene moer.

  Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Die linkse imbecielen leren ook nooit, die hersenloze kwezels.

  Geliked door 2 people

 11. Jan J zegt:

  Als de idioten en landverraders deze “refugees” eens zelf in hun woning zouden moeten opnemen en alle kosten, ook indirecte kosten moesten opbrengen voor hun “refugees” dan was “Refugees welkome” direct afgelopen en bleef alleen een enkele idioot over

  Like

 12. Bert v zegt:

  Lange tijd niets meer gehoord, ik kreeg toen hoop dat deze gehersenspoelde idioten de aangerichte schade en ongewenste toestanden van deze zgn refugees zouden zien. Helaas!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s