Journalisten vragen, politici antwoorden . . .

“In de afgelopen tijd is een serie vliegtuigen neergestort, omdat de piloten een hartaanval of beroerte kregen. Hebt u de oorzaken al onderzocht?”

“Nog niet echt. We weten alleen één ding nu al: het lag niet aan corona. De piloten zijn allemaal minstens driemaal gevaccineerd.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Journalisten vragen, politici antwoorden . . .

  1. Julia zegt:

    Ach het zal allemaal wel. Politici om antwoord vragen is bij voorbaat al een verloren zaak. Zij staan de pers niet te woord vanwege het feit dat zij geen enkel zinnig antwoord meer kunnen geven over de enorme chaos en het wanbeleid dat gevoerd wordt. Maar ja de massa blijft toch graag vliegen met gevaccineerde of ongevaccineerde piloten zelfs nu Marokko het luchtruim heeft gesloten voor vluchten van en naar Nederland. Nee wat doen we we gaan door middel van een wattenstaaf of QR code alsnog vertrekken schouderophalend we zien wel hoe we terug komen desnoods via een ander land. Maar straks janken we kunnen niet terug wat nu? Kan a.u.b. Buitenlandse zaken nog wat voor ons doen. Ik zou zeggen blijf daar maar lekker maar wel op eigen kosten a.u.b. https://www.ad.nl/binnenland/onrust-onder-duizenden-nederlanders-in-marokko-we-willen-naar-huis-van-ons-heb-je-niet-te-vrezen~a8a72df9/ Eigen schuld dikke bult zou ik maar zeggen. Hoor zelfs op de radio net zeggen ik ga vandaag toch naar Marokko en zie wel hoe ik terug kom. Juist dat zijn straks de grootste klaagpalen van o wat nu. Kortom voor mij part gaat die algehele reiswereld failliet het is toch niet meer normaal dat een mens niet meer met zekerheid nog een vakantie kunnen boeken omdat elk land het beleid van de WEF volgt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s