Nexit! De maat is vol! Take back control!

(Door: Frits Bosch)

De maat is vol. We zijn er helemaal klaar mee. Nexit! De EEG was ooit een zegen voor West-Europa, maar is als Europese Unie verworden tot kwelling en neergang van Europa. Daarom niet langer talmen en Engeland achterna: Nexit!

De EU en de ECB laten een spoor van vernieling achter zich:

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nexit! De maat is vol! Take back control!

 1. karton zegt:

  De EUSSR is mede-opgericht om overtollige , waardeloze en uitgerangeerde zg. “politici” aan een baantje te helpen. Dat deze uitgerangeerde-gajes-groep zich zou ontpoppen als een dictatoriaal groepje was te voorzien : geeft doorgedraaide idioten een platform en ze gaan zich als een dictator gedragen.
  Ik kots op die zooi !
  Wetende dat dát niet zal helpen, maar ’t lucht wél heerlijk op !

  Geliked door 7 people

 2. Bas zegt:

  Hoogste tijd voor een stop!

  Demissionair minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus heeft burgemeesters gevraagd snel 800 opvangplekken voor vreemdelingen in te richten.

  Geert Wilders
  Ik roep alle burgemeesters van Nederland op géén gehoor te geven aan de verraderlijke oproep van
  @ferdgrapperhaus.
  Weiger opvangplekken voor nog meer asielzoekers in te richten. Nederlanders willen het niet. Ons land is vol. Pleeg verzet tegen het Rijk. Negeer Grapperhaus!

  https://www.nporadio1.nl/nieuws/binnenland/da8de777-92c7-44a8-b3db-43d0532d01a9/noodopvang-ter-apel-blijft-vol-nog-geen-oplossing-gevonden

  Noodopvang Ter Apel blijft vol: nog geen oplossing gevonden

  Een oplossing is er gisteravond niet gekomen voor de druk op de noodopvang voor asielzoekers in Ter Apel. Burgemeester Velema eiste eerder van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en het Rijk dat ze onmiddellijk voor crisisnoodopvang zouden zorgen.

  Volgens de gemeente waren vanuit het ministerie bussen geregeld om mensen vanuit Ter Apel naar andere locaties te brengen. “Maar het is ogenschijnlijk niet gelukt”, zegt Velema. “Ik heb begrepen dat ze van crisisnoodopvang af hebben gezien.” Volgens hem zijn er “allerlei routes en mogelijkheden niet bewandeld”.

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   VOL is VOL, oprotten met die asielparasieten !!!

   Geliked door 6 people

  • simon70b zegt:

   Maak in een weiland maar een groot tenten kamp zo dat snel naar huis willen .

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bas. De bussen stonden klaar om het “overschot aan vluchtelingen” elders onder te brengen, ging niet door. Men had ze wél kunnen inladen en dan moeten laten uitstappen op ’t Binnenhof……………schorem hoort bij schorem !

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bas op 20-10-2021 om 10.30 u.
   De burgemeester EISTE dat het COA én het Rijk ONMIDDELLIJK voor crisis-noodopvang zouden zorgen ! Zo , dát is me toch wel ff een “stevige” burgemeester, of niet ?
   Maar……….het COA én het Rijk deden dat niet of konden dat niet, dus………?
   Betonblokken op de rijbaan richting AZC Ter Apel natuurlijk ! De burgemeester is natuurlijk niet van gisteren, wat dacht je wat.
   De kontlikkende burgemeester deed helemaal niks, de lamzak, eikel, jankbek !
   Ná z’n zegje op tv trok deze nietsnut zich terug in z’n bewaakte bungalow elders in de gemeente en liet de boel de boel i.p.v. maatregelen te treffen zoals bijv. het blokkeren van de ingangen van het AZC.
   Nou nou, met zúlke burgemeesters ben je mooi “in den aap gelogeerd” !
   En dan heel verontwaardigd reageren als je, als burgemeester, door vele burgers wordt uitgejouwd en “klootzak” wordt genoemd.

   Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Ik heb DE oplossing direct grenzen dicht en alle asielzoekers terug sturen naar Duitsland en België zij hadden daar asiel moeten asnvragen en niet in Nederland.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ vangie1206j. Uw oplossing is verbazingwekkend eenvoudig ! Maar weet u : “Den Haag” houdt niet van eenvoudige oplossingen bovendien moeten ze eerst nog enkele weken over ouwehoeren.

   Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    Ik ben het helaas met u eens vooral dat laatste over ouwehoeren.
    En van de gemeenten maar EISEN ik wil dat jullie woningen onttrekken van de NL.bevolking en gratis uitdelen aan die verwoestende slopende ratten.

    Geliked door 1 persoon

 4. Peter Rissing zegt:

  Power corrupts. Total power corrupts totaly.

  Geliked door 3 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Frits Bos heeft hier een overschot van gelijk.
  Maar een klein weeffoutje in zijn betoog mag nmm. niet onaangeroerd blijven.
  Het weeffoutje ziet er namelijk als volgt uit.
  Zolang het Haagse gajes daar kan blijven zitten zal er van een Nexit niks terecht komen want er zijn er teveel in het Haagse die een stoeltje in Brussel ambiëren wegens het nog makkelijker vullen van de eigen zakken.
  Het Haagse gajes wegstemmen is ook een onmogelijkheid want ze zijn daar zo verslaafd aan het pluche dat stemfraude er eenvoudig toegestaan wordt.
  Daarbovenop ook nog eens een keer een onoverzichtelijk aantal politieke partijen die er voor zorgt dat een Rutte aan de macht kan blijven
  Verder het handjeklap van partijen onderling om zetels te verdelen en alles blijft dus zoals het al 10 tallen jaren is.
  De enige mogelijkheid om van het corrupte zooitje af te komen zal zijn dat de bevolking zelf de bezem door de Haagse zooi haalt en schoon schip maakt.
  Het enige wat er aan hapert is dat dezelfde bevolking verslaafd aan Andre Hazes voor de TV blijft hangen en zich dus dagelijks met liefde en plezier een groot aantal leugens laat verkopen door de media.
  En zie hier de reden waarom Ik opflikkerde uit Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  We moeten een vuist maken tegen de ‘vertrutting’ van de politiek, het linksche geneuzel en het categorisch demoniseren van de bevolking, het ondermijnen van de grondwetten en het onmondig maken van de maatschappij,….volksvertegenwoordiging is geen spelletje Stratego en zeker geen Mens Erger Je Niet…hoewel het er wel steeds meer op trekt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  Het subsidieren van terroristen en het
  subsidieren van het naar Europa halen
  door de slaven drijvers uit Brussel wordt hier niet
  genoemd.
  Het weggooien van miljarden aan ontwikkelings
  hulp waar na 40 jaren in de ontwikkelings landen
  nog niets is veranderd.
  Afghanistan dat nu door terroristen wordt bestuurd
  snel nood hulp sturen wat onder de noemer van
  huminataire hulp wordt weggesluisd.

  Like

 8. simon70b zegt:

  Het stoeltje moet dan toch maar Elektrisch worden.

  Geliked door 3 people

 9. Joepiedepoepie zegt:

  Degene die t land opgebouwd hebben kunnen nog plaats maken ook?

  Like

 10. karton zegt:

  De “burgemeester” van Ter Apel is van ’t zelfde minderwaardige allooi als de voormalige “burgemeester” van (ik dacht Apeldoorn), John Berends. Deze kontlikker stelde een parkachtig gebied in die gemeente ter beschikking aan het COA om plm. 600 “vluchtelingen” op te vangen, op dat gebied , een voormalig GGZ-gebeuren, staat o.a. een kerkje en vele prachtige gebouwen, ideaal om bijv. ouderen te huisvesten ! “Vluchtelingen” hebben voorrang, dacht Boef Berends en ondanks véél verzet vanuit de bevolking is men al langere tijd druk doende om het , katholieke kerkje, te ontmantelen en álle gebouwen om te vormen tot opvanggelegenheid. Boef Berends kreeg het baantje “commissaris v.d. koning” in z’n schoot geworpen, als dank voor z’n medewerking aan het COA. Als “commissaris v.d. koning” richt deze nitwit momenteel grote schade aan in diverse gemeenten op de Veluwe zoals bij de samenvoeging van Scherpenzeel en Barneveld; hoewel 82% van de Scherpenzelers het NIET wil, eiste Berends een samenvoeging. De loco-burgemeester van Scherpenzeel verhinderde dat echter waarop Berends deze man voor ontslag voordroeg. Dat doet dus een ex-“burgemeester” , momenteel “commissaris v.d. koning”……….krijgen ze niet hun zin, dan gaan ze smerig en ordinair te keer tegen de bevolking en-of haar vertegenwoordigers.
  Zo steekt het merendeel der “leiders” in dit kl.tenlandje in elkaar…………rot tot op ´t bot !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s