WAPPIE . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op WAPPIE . . .

 1. Bert zegt:

  Een hoax of niet.
  Ik denk er eigenlijk net zo over omdat het gewoon een tijdbom is wat ze de mensen ingespoten hebben.
  De wappies gaan het winnen en overleven.

  De Amerikaanse marine veteraan Jarome Bell (foto rechts), die in Virginia campagne voert om in 2022 voor de Republikeinen in het Congres te komen, heeft op zijn Twitter een filmpje gezet dat door de inlichtingendiensten zou zijn onderschept, en waarop te zien zou zijn hoe partijbonzen van de CCP tijdens een videoconferentie praten over de ‘vaccinaties’ in de Verenigde Staten (en daarmee ook Europa, omdat we hier dezelfde injecties gebruiken). Hun veronderstelde conclusie is keihard: ‘Iedereen die gevaccineerd werd is ter dood veroordeeld… Wat de CCP het liefste wil is dat de Amerikaanse strijdkrachten volledig worden ‘gevaccineerd’, wat ondanks grootschalig verzet bijna het geval is. ‘Zodra dit is gebeurd zal het Amerikaanse leger instorten en de CCP triomferen.’
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/echt-of-hoax-vermeende-video-ccp-officials-over-westen-iedere-gevaccineerde-is-ter-dood-veroordeeld/

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik denk dus ik ben (een wappie);
  Ik ben (een wappie) dus ik denk (er het mijne van).

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. Wappieman zegt:

  PROUD TO BE A WAPPIE !

  Geliked door 1 persoon

 4. Edwin Vissers zegt:

  Deze worden in uw kinderen GEÏNJECTEERD;

  -> Formaldehyde/Formalin – Zeer toxisch systematisch gif en kankerverwekkend.

  -> Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.

  -> Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Brengt risico’s met zich mee voor langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie, en autisme. Het dringt door in de hersenen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.

  -> Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celbeschadiging, vermindert de oxidatie-reductie activiteit, cellulaire degeneratie en celdood. Wordt in verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie en autisme.

  -> Polysorbaat 80 & 20 – overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee, waardoor het de hersenen kan binnendringen.

  -> Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor hittegevoelige medische apparatuur.

  -> Serum van runderfoetussen – Geoogst van foetussen van runderen (koeien) die van drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht.

  -> Menselijke Diploïde Fibroblast Cellen – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.

  -> Afrikaanse Groene Aap Niercellen – Kunnen drager zijn van het SV-40 kanker-veroorzakende virus dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.

  -> Aceton – Kan nier-, lever-, en zenuwschade veroorzaken.

  -> E.Coli – Ja, dat leest u goed.

  -> DNA van varkens Circovirus type-1

  -> Menselijke embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  De jacht op de Wappies begint op stoom te geraken :
  Mensen als Ruud van leeuwen uit Dalfsen, nota bene een wethouder van het CDA, zijn de lieden, die er juist voor zorgen, dat er een voedingsbodem geschapen wordt om het ultieme verdelgingsmechanisme van de nazi’s te gaan herhalen.
  In dit geval worden de pijlen niet gericht op de Joden. Neen, nu zijn het de “ongevaccineerden”, die de zondebokken zijn. Dank zij hen zou er er corona in het land rondwaren.
  Hoewel al wekenlang uit diverse onderzoeken blijkt dat het tegenovergestelde het geval is, gaat men maar hardnekkig door om de “ongevaccineerden” in het verdomhoekje te plaatsen.
  Dank zij de al anderhalf jaar durende onophoudelijke propaganda van de overheid, ondersteund door de media en onbenullige praatprogramma’s op televisie, zoals OP1 en Jinek, wordt er een klimaat geschapen, waarin het “gerechtvaardigd” wordt genoemd om de “ongevaccineerden” af te schieten.
  Er hoeft niet meer veel te gebeuren, of er zullen inderdaad een paar domkoppen opstaan, die dit gaan doen, teneinde de maatschappij een “dienst” te bewijzen.
  Zo zien we hoe geraffineerde propaganda mensen tot de meest onmenselijke daden kan brengen.
  Het is intriest om te zien, dat prominente leden van het CDA nu hun masker afgooien en tonen, wie ze werkelijk zijn. Het zijn verkapte bruinhemden.
  Wie weet in hoeveel meer partijen dit mechanisme nu speelt ? Honderd jaar geleden, in Nazi-Duitsland, ging het precies zo.
  Men is echter te dom om na te denken en dezelfde mechanismes uit het verleden worden ook nu nog doelbewust door onze regering toegepast.
  Dit moet stoppen voor het te laat is en er ongelukken gaan gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  ‘Francisco van Jole voerde mij, een vrouw van 23, dronken, bracht me naar zijn hotel, ging tussen mij en zijn hoteldeur staan, kleedde zich uit en ging op me liggen, ondanks dat ik nee zei

  ad.nl
  Francisco van Jole: Beschuldiging misbruik komt aan als mokerslag
  De beschuldiging van seksueel misbruik aan het adres van journalist Francisco van Jole, komt voor hem aan als ‘een mokerslag’. ,,Zij heeft mij haar verhaal verteld. Ik ben daar heel erg van geschro…

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Een wethouder van Dalfsen doet zijn mond open uiteraard lid van de CDA club. https://www.destentor.nl/vechtdal/wethouder-dalfsen-onder-vuur-na-vaccinatietweet-afschieten-zon-varken~acf93565/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Ongehoord en puur fascisme nog zo een rotte giftige appel. Echter wat mij wel opvalt dat al dit soort NAZI mafkezen flink volgevreten zijn zal deze wethouder recht hebben op een ziekenhuisbed evenals Bruls de Nijmeegse dictator vanwege hun volume geldt ook o.a. voor de klimaatpaus Timmermans.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Motie Wilders Voor uitbreiding ic-capaciteit : VERWORPEN

  https://pbs.twimg.com/media/FCNKxsIXsAAgTLm?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://www.trouw.nl/religie-filosofie/het-prikken-van-de-kleinsten-is-in-strijd-met-de-kinderrechten~b80e89e3/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter

  ‘Het prikken van de kleinsten is in strijd met de kinderrechten’

  Nu het Europees Medicijnenagentschap een coronavaccin voor 5- tot 11-jarigen beoordeelt, roeren deskundigen zich. Het prikken van gezonde kinderen is volgens hen in strijd met de kinderrechten.

  Lodewijk Dros21 oktober 2021, 01:00
  Het vaccineren van kinderen in de basisschoolleeftijd, alleen om kwetsbare groepen te beschermen, is strijdig met het Kinderrechtenverdrag. Dat zeggen hoogleraar gezondheidsrecht Martin Buijsen en Marc Dullaert van KidsRights.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  Laat je grond rechten niet afnemen.
  In grondwet staat vrijheid van mening
  uiting.Als tegen de prik van Dr.Mengele
  bent wordt je weggezet als misdadiger.
  Iemand wegzetten als misdadiger van wege
  zijn mening is een belediging.
  Beledigen is strafbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s