Hoeveel ben je nog bereid te verliezen, voordat je het roer omgooit?

(Door: Vicky Van Lommel)

it existentiële angst gaven we ruim baan aan het hyperkapitalistische allesverterende communistisch systeem dat op ons afraast.

De uitgeroepen corona-pandemie is niet de grootste zorg voor onze samenleving. Het wordt alleen door velen zo ervaren, omdat het dagelijks op die wijze door media, politiek en nu ook bedrijven aan ons wordt opgedrongen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoeveel ben je nog bereid te verliezen, voordat je het roer omgooit?

 1. Frauke zegt:

  SCHAPEN in rijen van 4 opstellen !!!
  https://qlinkwireless.com/

  Like

 2. leo1 zegt:

  Lees verder.. >>

  Verhelderend artikel !

  Like

 3. Frauke zegt:

  The Pyramid of Power is een gloednieuwe 16-delige documentaireserie die is gericht op het blootleggen van de individuen en instellingen die onze wereld proberen te manipuleren.
  https://thepyramidofpower.net/

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  In het stuk staat “dat maakt het volk weerbaarder”.
  Nou, dat is nou net wat ze niet willen.

  Dit hoort allemaal bij het plan van het WEF, het uithollen van alle luxe en comfort wat we hebben opgebouwd.
  Het loopt prima op schema.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Maar ik dacht dat kampen voor de ‘Un-Vaxxed’ een samenzweringstheorie was…

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Ongelooflijk hoe laf vele mensen zijn denken hoofdzakelijk aan het eigen IK hebben nu zelfs het lef om te stellen dat ongevaccineerden hard moeten worden aangepakt en dat zelfs gesteund door artsen zoals o.a. Gommers. https://www.ninefornews.nl/artsen-zeer-kritisch-op-ic-baas-gommers-waar-ben-je-in-hemelsnaam-mee-bezig/
  Arts daar zet ik nu toch echt mijn vraagtekens bij je zou maar met zo een arts te maken krijgen wat mij betreft kan zo een arts voorj het dak op en stel daar geen enkel vertrouwen in. Ongelooflijk dat deze lafaard zijn functie nog mag uitoefenen terwijl hij o.a. de eed van Hippocrates in de kliko heeft gedonderd en mee heult met de uitvoerders van de WEF zoals De Jonge en Rutte. Deze doorgeslagen lafaard heeft werkelijk niet de moed om juist Rutte eens flink door de molen te halen en hem te verwijten dat juist hij de schuldige is aan de belabberde situatie waarin onze zorg verkeert. De boel is door de waardeloze miljarden verspiller Rutte totaal kapot bezuinigd of kan Gommers zich dit niet meer herinneren. Nee hij dient namelijk één doel en dat is dat vaccinatie verplicht dient te worden of anders medische uitsluiting tot de consequentie kan zijn. Gommers nog even ter herinnering Nederlandse artseneed (2003)
  Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zal
  zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten.
  Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Ik zal aan de patiënt geen schade doen.
  Ik luister en zal hem goed inlichten. Ik zal geheim houden wat mij is toevertrouwd.
  Ik zal de geneeskundige kennis van mijzelf en anderen bevorderen. Ik erken de grenzen van mijn mogelijkheden.
  Ik zal mij open en toetsbaar opstellen, en ik ken mijn verantwoordelijkheid voor de samenleving. Ik zal de
  beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen. Ik maak geen misbruik van mijn
  medische kennis, ook niet onder druk.
  Ik zal zo het beroep van arts in ere houden.
  Dat beloof ik.
  Kortom Gommers in mijn ogen bent u werkelijk als arts geen knip meer voor uw neus waard en dient u per direct uit uw functie te worden gezet. Wie buigt voor dit soort onbetrouwbare artsen geef ze massaal het nakijken, Deze vent is uit hetzelfde hout gesneden als politici die de rechten van de mens en de grondwet aan hun laars lappen.

  Like

  • de barbaar zegt:

   Je bent een heuse dame Julia…ik daarentegen een barbaar.
   Daarom als barbaar het volgende.
   U voor een stuk stront zijnde gommers de smerige genocidehelper en beftekkel van hugo mengele…..u is dat stuk stront niet waard.
   gommers met een hoofdletter…..niet waardig.
   Een stuk stront arts/dokter noemen=niet waardig.
   Deze volgevreten charlatan moet straks na berechting gewoon opgehangen worden in een zeer druk bezocht plantsoen met honderden galgen.
   Het verbaast mij werkelijk dat er nog steeds dit soort genocideplegers als menswaardigen behandeld en besproken worden.
   Dat zijn ze niet meer….het zijn geen mensen meer….satanische knechten, duivelsgebroed….meer niet.

   Like

 8. Bert zegt:

  Ik wist niet dat jeugdzorg tot je 23ste doorliep.
  Op je 23ste ben je toch allang volwassen. De meeste wel neem ik aan.
  Ik woonde toen al 4 jaar op mijn eigen, was al bijna getrouwd.

  Like

 9. Bert zegt:

  Ik denk ook dat je je er niet teveel mee moet bezig houden voor je eigen gemoedstoestand.
  Ik weet wel wat er om mij heen gebeurt en waar ze mee bezig zijn.
  Maar ben niet van plan om mijn leven naar de gallemiezen te laten helpen door er 24 uur per dag mee bezig te zijn.
  Dat overleeft geen enkel mens. Dat plezier gun ik ze niet.

  Like

 10. Julia zegt:

  Het wordt met de dag triester https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/ook-het-ad-gaat-vol-voor-ongevaccineerden-zwartmaken-hebben-zij-wel-recht-op-een-ic-bed/ Nog zo een smerige propagandakrant die graag ziet dat de samenleving nog meer in tweeën wordt gedeeld. Wat mij betreft zijn dit soort door en door rotte media alleen goed voor de brandstapel. Ongehoord wat er momenteel is veroorzaakt binnen de samenleving met medewerking van heel veel laffe onderdanige schaapjes. Laat er nu ook maar een flinke burgeroorlog uitbreken omdat het niet meer normaal is hoe er over medemensen wordt gedacht. Ik stel dan ook voor geen enkel IC bed meer voor gevaccineerden die desastreuze bijwerkingen krijgen uiteindelijk was dat ook eigen keuze om dat gif in je lichaam te laten spuiten waarvan de gevolgen nog niet zijn bekend. Wat te denken van rokers, coke snuivers, snelheidsduivels, ongetraind sporten waardoor blessures, alcohol verslaafden, slechte leefstijl uit te zonderen dan weet ik zeker dat er geen IC bed meer wordt bezet. Nee stel stomme idioten die zich hebben laten misleiden voor het ideaal van de WEF namelijk de great reset. Auto industrie straks totaal op zijn gat https://www.ad.nl/auto/nieuwe-klap-auto-industrie-magnesiumtekort-dreigt-wereldwijde-productie-lam-te-leggen~a3e5e38a/ boodschappen dagelijks duurder en duurder, energiekosten straks niet meer op te brengen en lekker in de kou zitten, totaal uitgeknepen worden om de ongecontroleerde en onverantwoorde toestroom van asielzoekers te bekostigen https://www.ad.nl/binnenland/ter-apel-zucht-onder-grote-stroom-vluchtelingen-ze-laten-te-veel-mensen-binnen~a8a7bf30/ Straks nieuwbouw überhaupt niet meer mogelijk vanwege dat de drinkwatervoorziening in gevaar komt https://www.telegraaf.nl/nieuws/644285688/binnen-vijf-tot-tien-jaar-drinkwatertekort-in-amsterdam, Gezondheidszorg staat op klappen alsmede de thuiszorg nog even dan kunnen niet alleen ongevaccineerden meer worden geholpen wat te denken van de mensen die nu al op lange wachtlijsten staan voor de nodige behandelingen ook die komen überhaupt niet meer aan de beurt en mogen vervroegd overlijden omdat de zorg binnenkort geheel in elkaar stort. Kortom er staan ons hele zware en sombere tijden te wachten waardoor omdat een massa dom volk zich nimmer hebben verzet en nog niet tegen het enorme wanbeleid en de dictatuur dat puur is bedoeld ten behoeve van de great reset en het absoluut niet gaat om de volksgezondheid. Ja het blijkt dat massa mensen heel ver gaan voor alles te verliezen door onderdanigheid en lafheid. Maar ja nog niets geleerd uit het verleden, Uiteindelijk is het een feit Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht..

  Like

 11. Bas zegt:

  Dag bewakingscamera….

  Like

 12. Joepiedepoepie zegt:

  De meeste hebben zo n oplopende schuld, dat t verder niks uit maakt!?

  Like

 13. Bas zegt:

  Bizar

  Marga Bult:
  Neen mensen ‘n Cliniclown is geen vrijwilligerswerk, maar ‘n goed betaalde job en zelfs zo, dat ‘n startende Cliniclown honderden euro’s meer verdient, dan ‘n ervaren verpleegkundige: ‘Het is niet uit te leggen’ – EenVandaag

  eenvandaag.avrotros.nl
  Startende cliniclown verdient honderden euro’s meer dan ervaren verpleegkundige: ‘Het is niet uit…
  Het is onbegrijpelijk dat cliniclowns meer verdienen dan verpleegkundigen, zegt ic-hoofd Armand Girbes van het Amsterdam UMC. Het klinkt misschien vreemd, maar uit onze factcheck blijkt dat een rode…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s