Immigratie: 67% van de Fransen is bezorgd over een “grote vervanging” van de bevolking

(Vertaling: E.J. Bron)

Ee peiling die het in zich zou kunnen hebben. 67% van de Fransen vreest de “grote vervanging” van de bevolking, d.w.z. het uitsterven of de langzame verdringing van de blanke en christelijke bevolking door andere bevolkingsgroepen, en 61% denkt dat het daartoe zal komen, aldus een vandaag gepubliceerde peiling van Harris Interactive voor de krant “Challenges”.

Volgens dezelfde nieuwe peiling, die woensdag 20 oktober 2021 door Harris Interactive werd gepubliceerd, zou Éric Zemmour in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen tegen Emmanuel Macron aantreden, onafhankelijk van het het feit welke kandidaat aan de rechterkant staat, waarbij hij in de eerste verkiezingsronde op 17 tot 18% van de stemmen kan rekenen.

Afhankelijk van de constellatie staat Éric Zemmour een tot twee procent voor op Marine Le Pen, aan wie slechts 16% van de stemmen wordt toegeschreven. Emmanuel Macron, aan wie in deze peiling 23 tot 25% van de stemmen wordt toegeschreven, zou zodoende op zijn herverkiezing kunnen rekenen (57% tegen 43%).

(Bron: breizh-info.com)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Immigratie: 67% van de Fransen is bezorgd over een “grote vervanging” van de bevolking

 1. delamontagne zegt:

  Gaat Frankrijk gered worden door
  Zemmour ?

  Het antwoord op deze vraag zal door de Fransen die zich gevangen en overrompeld voelen worden, zelf moeten worden beantwoord.
  Een binnenvallen van het land uit naam van een verderfelijk humanisme maar dat alleen tot doel heeft hen te onderwerpen.
  Ze moeten de invasie gehoorzaam accepteren alsof zij zelf verantwoordelijk zijn voor de overrompelende veranderende demografie van Frankrijk door de vooral mosliminvasie uit de Afrikaanse wereld.

  Maar door de opkomst van de ideeën die door Eric Zemmour worden verdedigd, is het een veilige aanname
  dat de dit ongedaan is te maken, een mogelijkheid is die niet kan worden uitgesloten .

  En dit tot ergernis van de immigratie-globalisten en de islamo-linksen die Frankrijk hebben misvormd door het onherkenbaar veranderd te maken.
  Door het uit-te-leveren aan de wanorde van het oorlogszuchtige islamisme.

  Dit uit naam van zelfhaat en het verkondigen van het vivre-ensemble.
  Om het gewone volk deze bittere pil te laten slikken heeft de elite de mythe van de diversiteit uit gevonden.
  Het verschillend mogen zijn.

  Eric Zemmour heeft de moed en de verdienste gehad deze problemen op tafel te gooien, problemen die door de islamitische “beschaving” aan Frankrijk worden opgelegd.
  En wat zijn tegenstanders betreft die al meer dan 30 jaar de onverenigbaarheid van de islam met democratie onder het tapijt hebben geschoven, zij durven hem van Racisme te beschuldigen.
  En het fascist zijn want zij hebben geen solide argumenten om in hun falliete intellectuele argumentatie te
  volharden.
  Ze zitten in een voortdurende ontkenning dat hun politiek Frankrijk naar een afgang leidt en verzinnen valse voorwendsels die geen enkele historische gronden hebben in de hoop door te kunnen gaan om te kunnen profiteren van de voordelen van het mondialisme, dit terwijl zij de bevolking onderdompelen in problemen die steeds erger worden.
  Problemen waardoor de autochtone Fransen voelen alsof zij hun land aan ’t verliezen zijn door de oncontroleerbare immigratie.
  De bien-pensance die de souvereiniteit van het volk heeft gestolen, het volk dat zij verachten, gelooft nog steeds dat zij hun “zaak” kunnen redden door het verfijnen van de leugens.
  Men kan zeggen dat zij dezelfde techniek gebruiken als de moslims, de “takyijah”.
  Maar de leugens van deze kaste is in sneltreinvaart aan het verdwijnen, als sneeuw voor de zon.
  Helaas voor hen achterhaalt de realiteit haar.

  Dubbelhartigheid, desinformatie, compromissen, leugens, manipulatie en bedrog duren maar een tijdje.
  Men kan het eens of oneens zijn met Eric Zemmour, zijn intellectuele integriteit dicteert dat we moeten erkennen dat hij hardop zegt wat de meerderheid van de Franse bevolking denkt, zij het anoniem.

  Dankzij de genereuze politiek van asiel staat Frankrijk open voor alle windstreken en is het voor een 5-sterrenhotel geworden voor de misère uit de gehele wereld.
  Zoals een populair Marokkaans gezegde luidt:”fi dar sidi Moh, koul oua rouh”, d.w.z. In het huis van Moh,
  eet en dans en doe wat er in je opkomt, want dit land is nu van jou ”

  En dit beeld is het voertuig geworden in vooral de Arabisch/muslimwereld waar de jeugd ervan droomt de oversteek te wagen.
  Het oversteken van de Middellandse zee met gevaar het leven te verliezen, maar dit weegt minder zwaar dan de wens zich in het land van melk en honing te kunnen vestigen.
  Maar de elite blijft blind en doof voor de roep om hulp van de autochtoon die hun land verzwolgen zien worden door de islam en dit gebeurt voor hun ogen.

  Eric Zemmour met zijn franke-taal is bezig het Franse-politieke landschap onderste boven te keren.
  Door hem wordt het kwaad van de islam door de import op tafel gegooid.
  HET MOMENT IS NU AANGEBROKEN VOOR DE FRANSE bevolking om te beslissen of zijzelf de baas willen blijven over hun land.
  Kortgezegd:”willen de Fransen er onderdoor gaan door de islamitisch “beschaving” toe te staan?, of zal het instinct om te overleven het winnen en een halt toe roepen tegen deze zwendel van de mondialisten die onherroepelijk leidt naar een burgeroorlog of een Libanonisering?
  De tragedie van Kosovo zal die in Frankrijk ontweken kunnen worden ?

  Hamdane Ammar

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De Jongeren afdeling van het RN, [ Le Rassemblement National ], heeft te Trappes ( = is een stadje ten Westen Paris ) een aanplakbord geïntroduceerd onder het officiële bord van de stad.
  “STEDEN EN DORPEN GEÏSLAMISEERD”……….

  Het label “Bloemrijke Steden en dorpen” heeft er een concurrent bij gekregen.
  De jeugd van Rassemblement National heeft besloten om zich dit bord/uitdrukking toe-te-eigenen.
  Het was een idee van de vroegere president de Gaulle en werd in 1959 gecreërd.( om het toerisme te bevorderen..)
  De reklame voor “groene-ruimte” geeft hier zijn plek over aan een aanklacht van een andere soort “Groen”.
  Men werpt het licht op de compromissen en overeenkomsten die bepaalde Gemeenten met de islam hebben gesloten, aldus Aleksander Nikolíc, afgevaardige van de [ afd.] Jeugd van RN.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Massa Nederlanders niet die maken zich nergens zorgen om die hebben het te druk om zich te bemoeien met mede burgers uit te sluiten door ze geen zorg meer te gunnen omdat deze mensen geen prikje hebben laten toedienen. Dit soort idioten heeft niet door dat juist de massale toestroom onze zorg meer en meer onder druk zetten en betalen daar met liefde de zorgpremie voor. Duizenden profiteurs stromen ons land binnen dus de omvolking voor dit kleine landje op de kaart zal niet lang meer op zich laten wachten. https://www.ad.nl/binnenland/ter-apel-zucht-onder-grote-stroom-vluchtelingen-ze-laten-te-veel-mensen-binnen~a8a7bf30/

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Zevenenzestig procent van de Fransozen maken zich zorgen over de omvolking …maken de allochtonen zich dan óók zorgen?, roept men er straks ook ‘moins, moins, moins …want het Franse volk bestaat al meer dan vijftig procent uit import.
  Wanneer de allochtonen zich zelfs niet meer thuis voelen in la douce france, het zoete Frankrijk, dan zegt dat toch genoeg, of eigenlijk alles…..wil men niet leven tussen hun landgenoten, waarom wij dan wel?

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Eric Zemmour bezocht ook de 3-daagse beurs “Milipol” te Parijs.
  https://www.safecluster.com/evenement/milipol-paris-2021/

  Daar meende hij een grapje te moeten maken door journalisten in ”t ootje te nemen”

  Marlene Schiappa ( onderminster binnenlandse zaken ) sprak er schande van………….

  Journalisten in het vizier nemen met een geweer en roepen:”weg met jullie”, da’s helemaal niet leuk.
  Dit is toch werkelijk verscrikkeluk.
  Vooral omdat hij eens serieus heeft gezegd de macht van de Media te willen inperken.
  In een democratie is de persvrijheid geen grapje en hetmag nooit worden bedreigd.”
  ( kijk dat is nou zemmour en zodra hij President is zal hij U [ de Fransen ] met dit wapen beschermen…)

  https://resistancerepublicaine.com/wp-content/uploads/2021/10/en-visite-au-salon-milipol-eric-zemmour-pose-avec-le-sniper-utilise-par-le-raid–ca-rigo.mp4?_=1

  Like

 6. HENK zegt:

  Ik ken een Afgaan die in 1999 naar NL is gekomen, ik vroeg hem schrok jij je niet dood toen je hier al die meiden in korte rokjes en strakke tops zag lopen als je dat gesluierde gewend bent ?
  Hij vertelde me dat 50 jaar geleden Afganistan hetzelfde was als NL , ook gewoon moderne westerse kleding, toen er steeds meer islam in Afganistan bijkwam moest het hele land zich daar aan aanpassen , totdat iedere vrouw gesluierd over straat moest lopen en het hele land door de islam bezet was. Wat herken ik hierin ? Grenzen open hier , eindeloos veel islam erbij hier , als ze in de meerderheid zijn stemmen ze zichzelf in de regering , gaan we niet dezelfde kant op als Afganistan 50 jaar geleden >?

  Like

  • Bert zegt:

   Dat moet dan een zwaar bejaarde Afghaan zijn geweest.
   Anders kon hij het nooit gezien hebben.
   En nou gratis AOW gaat trekken. Hij zal nou dan wel al overleden zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s