WAAR BEN IK TOCH IN VERZEILD GERAAKT….?

(Door: “Driek”)

Het is toch werkelijk niet meer te bevatten? Duizend zogenaamde vluchtelingen per week komen in het meest dichtbevolkte land ter wereld aankloppen voor steun. En dat gaat al jaren zo door. Maar dit heeft toch niets meer met menslievendheid te maken? Dit zijn gewoon parasieten die op onze zak komen teren. We worden inmiddels overstroomd door de hele bevolking van Afrika die hier in dit piepkleine landje volledige verzorging komt eisen.

Is er nu werkelijk niemand in Den Haag die deze idiote toestand eindelijk eens kan stopzetten? Zijn ze daar soms gek geworden? Want aan die demissionaire regering van Mark Rutte hebben we niks, die kijkt handenwrijvend toe hoe Nederland langzaam aan ten onder gaat. Ik vraag mij dikwijls af wat er in het hoofd van die vreselijke man omgaat.

De burgemeester van Ter Apel luidt nu de noodklok. Ja, dank je de koekoek. En die bejaarde staatssecretaris Broekers-Knol tracht nu enige verlichting te brengen door 500 extra opvangplekken te creëren. Doch het is allemaal water naar de zee dragen. Nederland is gewoon vol. Hartstikke vol! Nederland begint op een Derde Wereldland te lijken. De geboren Nederlander wordt langzaamaan in een verschrikkelijke poel van ellende gestort. Ons polderland is verworden tot een smeltkroes vol puur vergif waar geen medicijn meer tegen bestand is.

U gelooft het toch niet, maar sinds september 2021 komen er ongeveer 1000 gelukszoeker per week ons land binnen. Onvoorstelbaar. Iedereen die in ons land aankomt en asiel wil aanvragen, moet naar het Groningse dorp Ter Apel, waar het aanmeldcentrum is. Daar is plaats voor maximaal 275 mensen. Inmiddels bivakkeren er 750 mensen in tijdelijke tenten op het terrein. Ook sliepen er een aantal in de kantoren van de Immigratie- en Naturalisatiedienst in de sportzaal.

Vanuit het aanmeldcentrum kunnen asielzoekers niet meer doorstromen naar de asielzoekerscentra. Het COA, dat verantwoordelijk is voor opvang, heeft 29.500 bedden. En al die bedden zijn al geruime tijd bezet door asielzoekers die in Nederland mogen blijven, maar waar geen huis voor beschikbaar is. Ten einde raad moest het COA voor de opvang van Afghaanse vluchtelingen uitwijken naar kazernes en evenementenhallen. Lezer, het val mij moeilijk de vlag hoog te houden. Ik zie de toekomst heel somber in.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op WAAR BEN IK TOCH IN VERZEILD GERAAKT….?

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Inderdaad, het eind is zoek, Broekers-Knol komt met veel pijn en moeite met een paar honderd plaatsen maar wat nou als er volgende week gewoon weer 1500 man op de poort kloppen!
  De vrouw vraagt zich ongetwijfeld af waar ze aan begonnen is, ze zat in de Eerste Kamer en dat is een niet heel erg goed betaald deeltijdbaantje van hooguit 8 uur per week.
  Dat is lekker meegepakt als je gepensioneerd bent, maar dan klopt Rutte aan, hij heeft een Staatssecretaris nodig en hij heeft verder geen geschikte kandidaten, dat zegt iets over de stand van zaken wat betreft wat er in de Kamer zit voor de VVD; allemaal politieke lichtgewichten.
  Wie moeten straks na de formatie de ministersposten op gaan vullen, weet u het ?
  Maar goed, dan kijk je ’s avonds noodgedwongen naar het voetbal op tv, niet dat het mijn favoriete kijksport is maar omdat de overige zenders denken daar toch niks tegenover te kunnen zetten en dus niet eens een poging toe doen.
  Voetbal dus, en wat zie je dan? Van de 22 spelers op het veld zijn er zo’n stuk of 16 niet afkomstig uit Europa, het enige dat nog enigszins Europees is dat is het publiek dat dik mag betalen om een wedstrijdje voetbal te bekijken.
  22 Dikbetaalde spelers van clubs die zich van het ene bijna faillissement naar het volgende slepen, het zou komisch kunnen zijn als het niet zo wrang was.
  En ja, dan vraag je je inderdaad af en toe af waar ben ik toch in verzeild geraakt?!?

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bij voorbaat mijn excuus aan @ Driek voor een vraag die volledig of topic is maar ik zie zo gauw geen artikel waar het wel bij past.

  Mijn serieuze vraag is als volgt; in de media is logischerwijs veel ophef over de extreem stijgende gasprijzen, maar nu heb ik al meerdere malen mensen/BN’ers/prominenten op tv horen zeggen dat mensen 1) hun verwarming niet meer aan durven te zetten 2) dat mensen nu al in de financiële problemen zijn gekomen en 3) dat er al mensen zijn afgesloten wegens wanbetaling.
  Doen die mensen iets anders dan ik?
  Ik heb een energieleverancier en mijn maandelijkse bijdrage is een afspiegeling van wat ik vorig jaar verbruikt heb, maw het zou dus zo kunnen zijn dat ik straks een stevige naheffing ga krijgen.
  Maar dan kan ik toch niet zeggen dat ik nu al in de problemen ben gebracht om iets wat ik straks pas hoef te betalen?
  Moet ik dan nu vast in de kou gaan zitten omdat ik denk dat de rekening straks misschien wel hoger uitpakt?
  Men schijnt ook al te weten dat we straks € 400,= per gezin compensatie gaan krijgen terwijl er volgens mij alleen nog maar over gesproken was, geloof me ik geef graag mijn bankrekening door waar ze het op kunnen storten maar volgens mij is dat nogal voorbarig of let ik nou niet op?

  Like

  • Blaffertje zegt:

   @Tijl.

   Ik vrees dat wij die 400 euro niet op onze rekening gestort krijgen, maar dat deze, net als de 1000 euro van Pinokkio, als een belastingverlaging komt op producten die u een ik niet gebruiken.

   Die 1000 euro hadden wij sec op onze rekening moeten krijgen, want wat heb ik nu aan een belastingverlaging op benzine terwijl ik vrijwel geen auto rijd.
   Niets.
   En eerlijk gezegd geloof ik er geen bal van dat de belastingen zijn verlaagd omdat dit voor ons burgers niet te controleren valt.
   Maar ja, dat jij Pinokkio mooi gebruiken als kut smoes.

   Like

  • Blaffertje zegt:

   @Tijl.
   Sorry.
   Moest geen jij zijn.
   Waardeloze automatische woord keuze.

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Op verschillende manieren word door geweten-lozen geprobeerd onze economie en onze cultuur te slopen. Verplichte open grenzen en de Coronagekte draaien onze nek om. We verworden tot een derdewereldland alwaar naast vreselijke armoede een onmenselijke dictatuur heerst. Ook een land alwaar Coca-bendes een staat in de staat zijn. Koningin Juliana die vond dat Nederland overvol was met nog geen 10 miljoen inwoners zou, als ze nu leefde, versneld grijze haren krijgen. Nu gaan we richting 20 miljoen en het eind is nog lang niet in zicht. Misschien pas bij 50 miljoen inwoners ? 76 jaar na de tweede wereldoorlog is er nog steeds woningnood, ondanks dat onze bevolking blijvend krimpt. Driek, elke week 1000 nieuwkomers ? Vermenigvuldig het maar met 3. Al bouwen ze nog zoveel huizen, Nederlanders zullen nooit meer een huis kunnen krijgen. Of te duur om te kopen, of een huurhuis wat allang aan die vreemde snoeshanen vergeven is. Dat is namelijk het overheidsbeleid !

  Geliked door 3 people

 4. Stef zegt:

  Ik vraag me al jaren af waarom die vluchtende moslims niet naar Saoudi Arabie” gaan.
  Plaats en geld genoeg. Hetzelfde geloof en geld genoeg.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ach ’t zijn de ideeën van ’n oude man, wat weet die er nou van.
  Niet dat ik zo denk, ben zelf oud, maar de jongere generatie.
  Heb nu bezoek uit NL, waaronder “jongere” dan ikzelf ben.
  Vinden de natuur hier en hoe men woont hier in bossen en velden, PRACHTIG.
  Wel erg naar dat als je s’avonds terug moet naar je B & B je in ’t donkerte moet rijden.
  ( KUNNEN ZE DAAR NIET IETS AAN DOEN ? ? )
  Ook is er de verbazing dat je achter de kassa’s van de Super geen hoofddoekjes ziet ( mag dat hier niet ? ).
  Ik kijk s’ochtends een beetje door NL-kranten en dan zie ik bijv. die vreselijke foto’s van de OVERVOLLE “snelwegen”! !
  Snelwegen ? ? ? ?
  Hier heb je die uiteraard ook, rond Parijs ( verschrikkelijk ) en de andere grote steden.
  Maar verder het land in is er rust en landwegen.
  NL vol / overvol.
  Ik begin onderhand te denken dat ze ’t zelf niet doorhebben hoe vol.
  Ik woon in de Midi-Pyrenees, oppervlakte iets groter dan NL.
  Aantal inwoners nog geen 3 Miljoen.
  Nederland gaat op naar meer dan 20 miljoen.
  De elite blijft mooi kunnen wonen, het “plebs” mag in hoogbouw à la Hongkong.

  Geliked door 6 people

  • Bert zegt:

   Hoe gaat het met telefoon gedrag van je gasten.
   Valt het mee of lopen ze daar de hele dag mee rond.
   Je vroeg je af hoe dat zou aflopen, aangezien het ingebakken zit bij de meeste.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Leuk, grappig je dit vraagt je nog herinnert.
    Wel dat viel wel mee, alleen steeds gebruiken voor hun Werk [ hoe of wat begrijp ik geen yota van, de één werkt bij Bank heeft met aandelen van doen, de ander iets bij veiligheids afd. internet ].
    Maar de kinderen, de oudste ,6 jaar, had bijv ook al een soort “laptop” computor spelletje waarmee ook aan tafel restaurant werd gespeeld.
    De volwassenen hebben ’t “ding” toen niet aangeraakt, er was meer aandacht voor uitzicht op stadje tegen de rotsen aangebouwd.

    Wat ik weer typisch vond; we aten buiten op terras a/d overkant en de kelnerin kwam met zo’n scan-geval om de QR-code op de smart-lap te controleren ( BUITEN in de open lucht ? )
    Ik heb zoiets niet en deed alsof ik in portemonnaie naar papieren QR zocht.
    Ze antwoordde:”Oh laat maar, dan scan ik bij die meneer wel 2x……….! !
    maatschappij Anno 2021.

    Like

   • Bert zegt:

    Delamontagne, ik onthou bijna alles wat ik lees.
    Geen idee waarom. Want ik kan er vaak niks mee.
    Maar ook een stukje interesse in een ander wanneer iemand iets achter laat als reactie.
    JA, het bestaat nog.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Wij denken er heel hard over om te vertrekken.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Gelukkig zullen dadelijk ook een heel stel van die asielzoekers een keer verdwijnen omdat ze het vat verre van prettig vinden om hier op elkaar te worden gepropt en zij kunnen fluiten naar banen en woningen! Wat zullen ze daar hun linkse beschermengelen heel erg dankaar voorzijn maar in werkelijkheid beslist NIET!

   Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    “asielzoeker” zoeken helemaal geen banen als je ook zo je geld wel krijgt.
    Waar heb je dat nou weer vandaan gehaald.

    Vanwaar eigenlijk de neiging om het elke keer toch een beetje op te moeten nemen voor uitvreters. Dat valt mij vaker op van jou.
    Heb je daar een reden voor?

    Like

   • Blaffertje zegt:

    @Jules Vismale.
    Dat ziet u verkeerd.
    Hier is gratis geld, dus blijven ze tot ze dood gaan.
    Het enige wat ze hier een krijgt is als hier geen Nederlander met woont die voor hun geld zorgt.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Vergeet het maar je raakt ze nooit meer kwijt, het zijn bezetters !

    Like

 7. Sinyo zegt:

  Tja die de bui al zag hangen, jaren geleden, was de maat wiens vrouw een been is kwijt geraakt.
  Toen “hadden we het hier nog goed”. Deze maat had helaas in die tijd niet de juiste “marketing” in de vingers. Anderen hadden dat later wel. De Kale bijvoorbeeld, die “het niet overleefd” heeft en dan mister Haardos die al ettelijke jaren met uit-de-kluit-gewassen beschermers zich voort beweegt. Ook nog een etterproces aan zijn broek heeft hangen en “ooit de benen heeft genomen”. Beide “gebeurtenissen” zitten wel, direct oproepbaar, in het geheugen van personen, die regelmatig blijk geven “het spoor bijster te zijn”.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ik zie de toekomst heel somber in.”

  Driek,
  Gerard Reve heeft daar een boek over geschreven: Op Weg Naar Het Einde.
  We zijn op weg naar het einde van Nederland als welvarend land, waar democratie heerst en de Grondwet door de regering wordt gerespecteerd. Het land van melk en honing. Het land van een wereldberoemd sociaal vangnet. Het land dat top-universiteiten heeft. Het land met een uitstekende gezondheidszorg.
  De democratie is vervangen door een particratie. Het volk bepaalt niet meer wat er gebeurt, het zijn nu de politieke partijen. En vanwege de fractiediscipline zijn het de diverse partijleiders die de dienst uitmaken.
  De alreeds demissionair zijnde minister-president Rutte regeert alsof hij de alleenheerser is, met voorbijgaan aan de Grondwet, wanneer het hem uitkomt. De rest van het kabinet gedraagt zich alsof zij trekpoppen zijn, marionetten van de poppenspeler.
  De melk en honing wordt leeg gevreten door een invasieleger, een tsunami van ons land slechtgezind zijnde moslims, die niet mogen en niet willen integreren. Die geen enkele bijdrage leveren aan de economie van het land, slechts aanspraak maken op de steun die ze nog helemaal niet verdiend hebben. Die het overtuigende bewijs zijn van de uitspraak dat verzorgingsstaat niet (nooit) samengaat met open grenzen.
  Door de doorlopende bezuinigingen zijn de universiteiten afgezakt tot bedenkelijk niveau. Waar de studenten geen fatsoenlijk Nederlands meer kunnen spreken noch schrijven. Om nog wat geld binnen te krijgen zijn deze onderwijsinstellingen in rap tempo aan het verengelsen, zodat buitenlandse studenten binnengehaald kunnen worden.
  De gezondheidszorg is de kelder in bezuinigd. Ziekenhuizen sluiten, terwijl we ze met een vergrijzende bevolking juist zo hard nodig hebben. IC-bedden te weinig, maar dat weten we al bijna twee jaar en er wordt niets aan gedaan. Geen bedden erbij, geen verpleegkundigen opgeleid, niets.
  Dag in, dag uit worden we tot ziekmakens toe op tv doodgegooid met een leger aan BN’ers, die ons vertellen hoe nodig we gevaccineerd moeten worden. Maar over de mortaliteitscijfers van corona hebben ze het nooit, want die zijn eigenlijk min of meer verwaarloosbaar. Vergelijkbaar met de griep van twee jaar geleden. En toen was er geen lockdown, geen QR-code, geen tekort aan IC-bedden, niets.
  Het ergste is, Driek, dat we er niet tegen in opstand komen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zaten er, volgens de overlevering, ongeveer tien miljoen mensen in het verzet. Vandaag de dag is er niet één. Geen journalisten, geen kamerleden, niemand. Allemaal huilen ze mee met de wolven in het bos, het volk overlatend aan de luimen van de boven ons geplaatsten.
  Bij nader inzien heeft er nog iemand een boek over geschreven: Mohamed Rasoel schreef De Ondergang Van Nederland, Land Der Naïeve Dwazen.
  Ik sluit af met een parafrase op Rika Jansen: Nederland huilt, waar het eens heeft gelachen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Goed verhaal heer Köhler !
   Heb het twee keer gelezen , niet omdat ik het niet snapte , maar om te kijken of je het helemaal zonder spellingfouten had gedaan .
   Verdomd : EEN TIEN !
   ( Of heb je spellingcontrole op je computer ) ?

   Like

 9. Ben zegt:

  Stop de landverraders, de asielparasieten moeten terug naar land van herkomst.
  NL is bomvol en die linkse idioten proberen ons met klimaatwaanzin te manipuleren.
  Meer mensen betekent meer vervuiling en en een mindere kwaliteit van leven.
  Stop de immigratie, tevens goed voor het milieu.

  Like

 10. Gerrit zegt:

  De telefoon is het middel om hun landgenoten te laten zien hoe goed ze het hier hebben. En die zien dat en denken: Ik moet ook naar Nederland!!!
  Voorrang op de huizenmarkt en gelukkigen mogen zelfs aan de kust wonen. Iets wat voor een Nederlander onmogelijk en onbetaalbaar is.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Dit laat de media niet zien
  Frankrijk, waar hamas loopt te hakkebarren…

  Geliked door 1 persoon

 12. Horatius zegt:

  Wat onze regering betreft schijnt er inderdaad geen enkele limiet te bestaan over de opnamecapaciteit van ons kleine landje i.v.m. de komst van talloze economische vluchtelingen, waaronder al of niet radicale moslims, die allemaal een dringend beroep doen op onze verzorgingsstaat.

  De Randstad wordt één groot getto waar het slecht toeven is voor de autochtone bevolking want die vormt dan slechts een klein onderdeel van die totaal uit de hand gelopen multiculturele samenleving.
  Ieder volk heeft het recht op het behoud van zijn eigen cultuur met de bijbehorende normen en waarden. Nu worden wij verplicht onderdak te verschaffen aan de islam met al zijn onderlinge problemen die in de nabije toekomst ook hier kunnen gaan escaleren. Hun cultuur en religie staan volkomen haaks op onze vrije en open samenleving en dat gaat onherroepelijk tot grote spanningen leiden.

  Wie daar echter op attendeert wordt door de Linkse kerk weggezet als zijnde een racist of fascist en een inhoudelijke discussie is daarmee van de baan.

  Als een partij als GroenLinks haar zin zou krijgen wordt ons overbevolkt landje één groot Ter Apel waar in de avonduren kampvuren branden, blonde vrouwen worden verkracht, het Allah Akbar! de normale groet is en waar de bomgordels en bomvesten worden geprepareerd om de onderlinge religieuze tegenstellingen van de moslimpopulatie op traditionele wijze op te lossen.
  En dit allemaal onder het mom van Cultuurverrijking, Diversiteit van onze Samenleving en vooral niet te vergeten Verdraagzaamheid en Tolerantie.

  En die verdraagzame autochtoon, waar zal hij zijn plekje vinden in deze verwarde, chaotische samenleving?
  Na het betalen van zijn verhoogde belasting, Eigen Risico en een sterk opgelopen gasrekening loopt hij met een grote boog om een stel hangjongeren heen (te herkennen aan een capuchon) en gaat naar de voedselbank.
  Misschien is er nog wat erwtensoep met varkenskluif over om zijn lege maag te vullen?
  Helaas is die uit het assortiment gehaald om de enkele moslim die ook wel eens langs komt niet op stang te jagen. Blijft over de keus tussen knolraap en een waterige soep getrokken van bloembollen, het lijkt de Hongerwinter wel van 1944-45!

  Maar alle gekheid op een stokje (of minaretje) het gaat natuurlijk helemaal de verkeerde kant op met onze open grenzen. Met als gevolg de volledige uitholling van onze verzorgingsstaat en uiteindelijk een totale chaos als we hier dicht opeengepakt zitten met zo’n 20 miljoen inwoners.

  Gelukkig voor ons zal het Koningshuis op tijd alarm slaan en onze regering te verstaan geven UITSLUITEND te handelen in het belang van onze oorspronkelijke bevolking.

  Zo niet, dan zal onze Koning zijn conclusies trekken en in afwachting van betere tijden zijn verblijfplaats elders kiezen: Argentinië of een ander exotisch oord. Maar zover zal het wel niet gaan komen, want niet voor niets is de lijfspreuk van ons Koningshuis: ”Ik zal Handhaven”, dus niet over een Islamitisch Kalifaat der Nederlanden!

  Onze prinsessen gehuld in een boerka, dat zal hij toch nooit toestaan?

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Horatius Erwtensoep met een kluif?
   Kijk voor de aardigheid even op de site van New York Pizza en huiver, er staan tenminste ACHT “vegan pizza’s” op, bij de andere is de ham is gemaakt van kalkoen ?!? er staat een Döner pizza op en een shoarma pizza.
   Het valt nog mee dat de gehoofddoekte kassières bij de Jumbo of de Albert Heijn geen plastic handschoenen aantrekken als jij je karbonade op de band legt!

   Like

 13. Mona zegt:

  Noorse Profetie uit 1968 komt nu uit.

  Like

 14. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 15. Bob zegt:

  Echte vluchtelingen helpen oke.
  Een echte vluchteling gaat terug naar
  zijn geboorte land als het veilig is.
  Als je naar je geboorte land op vakantie
  of familie bezoek gaat ben je geen vluchteling.
  Wij waren vluchtelingen, anders kon ik dit schrijven
  omdat ik anders door behulp van de nederlandse
  regering door de schoorsteen gegaan was.
  Na terugkomst onder zware dwang de gemaakte
  kosten moeten terug betalen.
  De nieuwkomers zijn in principe geen vluchtelingen
  maar diene als 5e colonne voor de politici die deze
  toestroom veroorzaken.

  Geliked door 1 persoon

 16. antiislamnu zegt:

  Als wij niet heel Afrika in de jaren 70 hadden ingeënt tegen malaria poken enz enz was er nóóit zo’n bevolking exsp

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  https://www.rtvoost.nl/nieuws/2020103/Statushouder-krijgt-in-bijna-heel-Overijssel-voorrang-op-huurwoning-bekijk-hier-de-cijfers-in-jouw-gemeente

  Statushouder krijgt in bijna heel Overijssel voorrang op huurwoning: bekijk hier de cijfers in jouw gemeente

  Twintig van de 25 Overijsselse gemeenten geven statushouders onomwonden voorrang op een sociale huurwoning, terwijl dat sinds 2017 niet meer verplicht is. Gemeenten die statushouders niét automatisch voorrang geven, hebben vaak wel afspraken gemaakt met woningcorporaties over de huisvesting. Daardoor krijgen zij in de praktijk alsnog voorrang. Dat blijkt uit onderzoek door RTV Oost.

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  “Het gaat om een groepje Afrikaanse jongeren die haar al een tijdje lastig vielen.”

  https://www.hln.be/denderleeuw/tiener-16-bewusteloos-geslagen-na-school-omdat-hij-zijn-vriendin-die-werd-lastiggevallen-wil-verdedigen-zelfs-toen-hij-buiten-westen-op-de-grond-lag-werd-hij-nog-geschopt~a44b6563/

  Tiener (16) bewusteloos geslagen na school omdat hij zijn vriendin die werd lastiggevallen wil verdedigen: “Zelfs toen hij buiten westen op de grond lag, werd hij nog geschopt”

  In Denderleeuw heeft een 16-jarige jongen donderdag na schooltijd enkele rake klappen gekregen op zijn hoofd. De jongen kwam zijn vriendin afhalen aan school, omdat zij naar eigen zeggen belaagd werd door enkele studenten. Toen de jongen aankwam, werd hij vrijwel meteen aangevallen. “Hij kreeg verschillende klappen in het aangezicht tot hij op de grond viel, daarna lag hij zeker tien minuten buiten westen op de grond”, aldus een bezorgde mama.

  “Het gaat om een groepje Afrikaanse jongeren die haar al een tijdje lastig vielen.”

  Like

  • Bert zegt:

   Een klein berichtje in de kranten waarvan je er tegenwoordig vele van tegenkomt.
   Ook dat hoort tegenwoordig bij Nederland.
   Zeg er maar niks van verder.

   Van de week kwam ik nog wat wat tegen over een vrouw die het lef had om 2 “jongens” aan te spreken op het slopen van fietsen.
   De rest kan je wel raden.
   Ze hebben die hele vrouw kort en klein geslagen.
   Ze zag er niet uit op de foto in de krant.

   Overal je bek over houden geeft je grotere kans om oud te worden hier.
   Ook ik ben voorzichtig geworden met mijn grote bek.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s