Waarom werd er in 2015 niet geschoten?

(Door: “Rüdiger” – Vertaling: E.J. Bron)

Als het Duitse leger in 2015 de Duitse grens tegen de grootste volksverhuizing in Europa sinds de Romeinse tijd beschermd zou hebben, zouden talloze mensen in Duitsland nu nog leven. De moorden van de Breitscheidtplatz zouden er niet geweest zijn, ook niet de schande van Oudejaarsnacht in Keulen. De mensen in Duitsland zou veel leed bespaard zijn gebleven wanneer in de herfst van 2015 tenminste een waarschuwingsschot aan de grens zou zijn afgegeven om de Arabische volksverhuizing te stoppen. Tot op de dag van vandaag behoort het tot de grootste raadsels van deze volksverhuizing waarom er in 2015 geen enkel schot gelost werd.

Bondskanselier Merkel verklaarde destijds dat men zo´n lange grens helemaal niet zou kunnen verdedigen. Wellicht is dat zelfs van toepassing voor het Duitse leger: zoals bekend is dit een leger van verliezers. Maar zou men het ondanks alle zwakte in ieder geval niet hebben kunnen proberen? Ook al is het Duitse leger sowieso niet in staat om de grens te bewaken: zou in ieder geval één enkel schot aan de grens toch niet een bepaald effect op de snelheid en de druk van deze volksverhuizing ontplooid kunnen hebben?

Vooropgesteld: een schot is niet meteen een schot. Een schot kan ook een eenvoudig waarschuwingsschot zijn. Ieder mens, die probeert een landsgrens over te steken, moet er rekening mee houden dat er aan de andere kant veiligheidstroepen staan met de taak om de landsgrens te beschermen. Zelfs wanneer veel Arabieren analfabeten zijn en ook anders maar weinig weten: deze fundamentele kennis over het doel van een landsgrens zou ook in Aleppo bekend moeten zijn. Daarom zou een waarschuwingsschot hebben kunnen helpen om de binnendringende Arabieren te helpen herinneren aan het doel van een landsgrens: stop, niet verder! Wie zich ondanks een waarschuwing dan desondanks besluit om verder te gaan, doet dit op eigen risico – ook deze boodschap van een waarschuwingsschot zou niet echt moeilijk te begrijpen moeten zijn.

Waarschijnlijk zouden velen van de toenmalige volksverhuizing deze boodschap ook begrepen hebben en zouden na een waarschuwingsschot eerst blijven staan. Het is dus wel degelijk plausibel om aan te nemen dat een waarschuwingsschot in ieder geval voor wat meer tijd gezorgd en de snelheid van de volksverhuizing vertraagd zou hebben.

Het is echter de vraag of zo´n waarschuwingsschot ook een duurzaam effect gehad zou hebben. Vermoedelijk moet deze vraag ontkennend beantwoord worden: de wil om Duitsland binnen te dringen, het vooruitzicht op geld zonder werken, gewillige vrouwen, zal waarschijnlijk voor de destijds binnendringende Arabische mannen te aantrekkelijk geweest zijn dan dat deze jonge mannen zich door een schot in de lucht van hun plan zouden hebben laten afbrengen. Bovendien waren veel van deze mannen – zoals we sindsdien ervaren hebben – zeer gewelddadig en vol criminele energie, en zulke lieden laten zich niet door schoten in de lucht in hun dadendrang afremmen.

Op het waarschuwingsschot zou dus eerder of later een echt schot hebben moeten volgen om de waarschuwende werking te handhaven. Wellicht eerst een schot in het been, om daarmee een signaal van menselijkheid af te geven. De staat zou dus vanaf een bepaald moment hebben moeten afwegen wiens lichamelijke onschendbaarheid hij bij de verdediging van de landsgrens hoger moet inschatten: de lichamelijke onschendbaarheid van de mensen aan de andere kant van de grens of aan deze kant van de grens. Met het oog op de honderden doden en verkrachte mensen, wellicht duizenden gewonde mensen aan deze kant van de grens, die sinds 2015 slachtoffers van binnengedrongen Arabische mannenmassa´s werden, weten we nu: de staat zou de lichamelijke onschendbaarheid van de mensen aan deze kant van de grens in ieder geval hoger hebben moeten inschatten, zelfs ten koste van enkele door schoten gewonde personen aan de andere kant van de grens.

Misschien zou men in 2015 op een bepaald moment ook zo met scherp geschoten moeten hebben dat het aan de andere kant van de grens tot doden was gekomen. Maar achteraf zien we nu: zelfs bij enkele tientallen doden aan de andere kant van de grens zouden er in totaal nog altijd minder slachtoffers zijn dan er sinds 2015 slachtoffers van de Arabische binnendringers in Duitsland te betreuren waren. Zelfs wanneer de staat in 2015 met scherp geschoten zou hebben, zouden er in totaal minder doden zijn geweest. Bovendien zouden talloze slachtoffers van verkrachting en lichamelijke verwondingen, die sinds 2015 eveneens slachtoffers van Arabische binnendringers werden, hun lichamelijk en geestelijk leed bespaard zijn gebleven. Vanuit huidig gezichtspunt is dus heel duidelijk: in 2015 zou men aan de grens hebben moeten schieten.

Maar achteraf weet men het, zoals bekend, altijd beter, en we zouden de toenmalige beleidsmakers achteraf niet moeten veroordelen voor beslissingen die op grond van de toenmalige beoordeling van de situatie genomen werden, omdat men niet beter wist. De daadwerkelijke gewelddadigheid van de binnendringers, de omvang van de wil om te doden en te verkrachten, die in 2015 Duitsland binnen marcheerde, werd in die tijd gewoon onderschat. Vermoedelijk ging men er in Berlijn van uit dat het binnendringen van meer dan een miljoen jonge mannen uit de Arabische wereld zonder enig lichamelijk risico voor de mensen aan deze kant van de grens zou zijn en dat de destijds aan de andere kant van de grens aan hun intocht vasthoudende personen daarom eveneens niet aan welk lichamelijk risico dan ook blootgesteld zouden moeten worden. Een fatale taxatiefout, zoals we nu weten, die honderden mensen in Duitsland sindsdien het leven kostte, van ontelbare mensen zwaargewonde invaliden maakte, ontelbare vrouwen sinds 2015 met de herinnering aan hun verkrachting door onze steden laat dolen.

“2015 mag zich niet herhalen”, wordt er steeds maar weer gezegd. Van de ervaringen van 2015 te leren betekent daarom ook: zelfs een slecht uitgerust, kwakkelend leger van verliezers zoals het Duitse leger zou zich er eindelijk aan moeten herinneren wat de eigenlijke zin en het doel van elk leger is: de mensen aan deze kant van de grens te beschermen. En wel met het wapen.

Bron:
pi-news.net
Door: ”Rüdiger”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Waarom werd er in 2015 niet geschoten?

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Heel erg simpel waarom in 2015 niet geschoten werd.
  R”diger moet namens mij namelijk nogal last hebben van een slecht geheugen.
  In 1975 werd namelijk door Europese regeringslijers (geen typefout) al besloten dat Europa vol gestouwd zou worden met half Arabië,het zogenaamde oil for immigration pact.
  Dus om nou te zeiken over waarom in 2015 niet geschoten is geeft aan dat Rüdiger niks geleerd heeft van de recente geschiedenis.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   In 1982 werden vrouwen al in auto’s ontvoerd. Onze sportclub was in Hamburg om een tournement. Ik heb later de sportclub gebeld en het verhaal verteld. Ik kon niet mee want ik was te jong. Een paar vrouwen van onze club werden auto s ingetrokken door een paar turken. Om ergens anders verkracht te worden. Het schijnt dat 50 procent het niet overleeft. WIj waren een zelfverdedingsclub en met diverse karatetrappen hebben ze zich kunnen bevrijden. De mannen liepen een honderd meter verderop en zagen het gebeuren. Voordat ze er waren, was de auto al weer weggereden. Eén vrouw hing in de wagen en beiden vochten en trokken. De wagen reed weg, weg naar het volgende Duitse slachtoffer.
   Denk niet dat dit van gisteren is. Dit heeft al > meer als 40 jaren slachtoffers, zeker sinds de jaren 80.
   Elke vrouw die dit leest zij gewaarschuwd. ZIe ik een auto met Turken. Dan kijk ik links rechts. Links om een blok om te lopen, of rechts om over te steken en daar een ander blok in te slaan. Uit het zicht en rennen gaan.
   Gij zijt gewaarschuwd. En neem een wapen. En denk daarover na.
   Het ergste is de vrouwen die nog leven en over straat lopen, kunnen niets, want een wapen kun je niet kopen. ZOALS EEN OOSTENRIJKSE WEL WILDE DAT DAT KON. EN DE WAPENS ZIJN DOOR ONS UITGEVONDEN. EN ZE WORDEN DOOR NEP-ANGLOSAKSEN AAN ONZE VIJANDEN GEGEVEN. NOOIT ZAL IK ZE VERGEVEN.

   Ander voorbeeld. De nep-engelsen gaven wapens aan de zwarten in zuid afrika om de blanken af te schieten, de Nederlanders en Duitsers en fransen om wel te verstaan. Er waren niet veel blanken, en ook niet veel zwarten, want was een en al woestijn. Die engelsen konden ons als vrouw nemen. maar nee hoor afschieten maar. Welke onbenul gaat nu automatische wapens geven aan zwarten en arabieren. In de hoop dat zij elkaar afschieten? Valt wel mee. En ondertussen verdwijnen die wapens in trucks naar europa en hebben Turken alhier wel wapens. En Irakezen ook.
   Onze vijand is de Linkse lul nep europeanen de communisten socialisten nep-joden uit het oosten, dikke vrienden met donkere mensen. Ik zou zeggen ga met hun neuken en ga daar wonen, en een leuke bevolking aldaar maken. Wat kom jij hier doen. Nep aristrocraten nep-joden azjekenazisch in Engeland. En ja die zijn ook naar Spanje gegaan om zich onder de sefarden te verstoppen.

   Like

  • Lot zegt:

   Daarbij ook nog zeggen. Dat IK in 2001 door een bende Arabieren notabene in mijn eigen stad op het platteland, want ze denken dat wij niets weten, en wel te pakken te zijn. Achterna gezeten door hen in hun witte stadsautof, om ontvoerd te worden. Maar omdat ik wel wist hoe het werkte, heb ik het in mijn Scarpaboots op een flink lopen gezet. Ik had in de telefoonboot bij het station al mijn vader gebeld, en die kwam mij halverwege tegen. Daarna heb ik een mobiele telefoon gekocht door dit incident. Beide auto’s stonden daar, de Arabieren kwamen uit de auto en op mij aflopen, en mijn vader keerde op de weg, en ik heb net in mijn vaders auto kunnen duiken. En een verkrachting kunnen ontlopen.
   Dus u zijt allen gewaarschuwd.

   Like

 2. Ravian zegt:

  “Tot op de dag van vandaag behoort het tot de grootste raadsels van deze volksverhuizing waarom er in 2015 geen enkel schot gelost werd.”

  Zo’n groot raadsel is dat niet.
  Die invasie was gericht tegen het volk, en niet tegen de elite…
  De elite denkt er beter van te worden, van zo’n invasie.
  En de slachtoffers onder het klootjesvolk interesseren hen simpelweg niet.
  Dat zijn enkel getallen in een grafiek.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Hoe wordt de elite beter? Die mensen kosten geld aan uitkeringen. Krijgen zij contracten, en welke dan? Nergens heeft een blanke elite het overleeft in de wereld, als laatste overblijfsel, niet in egypte, mesopotamie, india waar zij door bevolkingsdruk vertrokken zijn, zuid en midden amerika, alwaar zij vermoord zijn 3000 jaar geleden, overal vermoord of vertrokken. De IRAKEZEN hebben 15% europees bloed, voor de rest zijn het Indiers. Of zij daarmee de donkere irakezen bedoelen, of de blanke met zwart haar assyriers weet ik niet. Ik neem aan dat de laatste een minderheid is. Ook in lebanon etc allemaal donkere mensen van indische afkomst. tot aan marokko en zuid frankrijk waar de helft na de crush van de islamieten van spanje naar toegegaan is. Ja doemaar verder europa in. Maar nu hebben wij automatische geweren. Graag wil ik er een. En je kunt hun huis en auto in brand steken. Zorg dat je niet gepakt wordt, bereid goed voor en zet op de auto een vals kenteken op voor een avond.

   Like

   • Ravian zegt:

    De elite verdient goud geld aan de asiel industrie, de elite verdient aan de kunstmatige druk op de woningmarkt, de elite verdient aan de negatieve loonontwikkeling, om er maar eens een paar te noemen.
    Maar het belangrijkste is dat zij hopen dat deze “vluchtelingen” links gaan stemmen, zodat ze het masker van de democratie nog even op kunnen houden.
    Dat dit gewoon in een burgeroorlog gaat eindigen zien ze niet, daar zijn ze te verblind door hebberigheid of gewoon te dom voor.

    Like

   • Lot zegt:

    Beste Ravian, wat je zegt is best mogelijk dat dat gebeurt. Het is voor de elite wel veel ‘misschiens’. Zelf denk ik dat de stemmentel-computer is gemanipuleerd, dit is al bewezen daar een D66 dit heeft ontwikkeld en zelfs veel geld heeft gedoneerd aan D66. Waarom een computerprogramma voor ‘optellingen’ van stemmen. Dit kan ook in een 500 tal pagina’s in een excel programma, en is dan door iedereen te controleren. Nee ik denk dat de verkiezingen zijn gemanipuleerd, met het ingestudeerde dansje en aangekondigde vice premierschap van Kaag, dat wist zij al van te voren. Net als de Amerikaanse verkiezingen. Wij het volk moeten zorgen dat die telmachineprogramma verdwijnt. En FvD doet er ook niets mee. Ook denk ik dat er geen burgeroorlog komt. Mogelijk schermutselingen en de buitenlanders spullen in brand steken. Maar wij hebben geen wapens, die worden door de anglosaksen communisten nepjoden aan onze vijanden overal gegeven. Wij vertrekken, dat is wat er gaat gebeuren, uit europa, naar het lege rusland? Amsterdam wordt nooit meer blanker. Donker volk krijgt steeds meer land in de wereld, hoewel zij hun eigen land in een woestijn hebben gebracht, zoals persepolis en de delta in Irak, nadat de blanken waren vertrokken door het instromende TurksChinese volkeren uit de Russische Taiga.
    Dat uiteten zal hier ook gebeuren, totdat er geen vruchtbaar land meer is. Zij kunnen geen amazone woud maken bovenop een woestijn die eronder zit, wat ons voorvaderen wel hebben gemaakt.
    Wij willen dat soort werk niet meer doen, omdat alles altijd door die Indische volkeren wordt ingenomen. Eerst Arabie, toen noord afrika, toen zuid europa en nu wordt noord europa ingenomen. Er zijn veel Zonnewerken in Amerika door de blanken die daar woonden gebouwd, zij zijn ook door dit indische volk uitgemoord, nadat ze Troje in Engeland niet konden overwinnen, zijn ze naar amerika gegaan om daar op blanken te jagen. Daarom is macchu picchu door hen verlaten, ook daar zijn ze vertrokken, naar nieuw zeeland en terug naar europa.
    Zelf heb ik geen hoop. En de elite moet begrijpen dat zij tot het blanke ras behoort, en het niet zal overleven als blanke elite. Dat is nog nooit gelukt in de historie.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Het is wel een gerust stellende gedachte dat de haagse kliek als eerste het slachtoffer zal worden van de islamitische machtsovername. Dat zie je nu in Afghanistan. Nu de gewapende taliban aan de macht is wordt er eerst afgerekend met degenen die onder der amerikaanse parapluie aan de macht waren. Dat zal in nedertland ook gaan gebeuren, niet door de eigen tot slaaf gemaakte bevolking maar door de islamimport die gewend zijn om met geweld hun zin door te drijven en de macht lover te nemen. Wanneer de mopslims op getalssterkte zijn gaat het gebeuren.

    Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Sinds 2015 is de toestroom weliswaar geringer geworden, maar gestopt is het nooit.
  Daarenboven heeft de bundesmerkel vele ophaalvluchten laten uitvoeren die meestal in het holst van de nacht in Duitsland aankwamen en hun rijkdom lieten uitstappen om ze vervolgens over Duitsland te verspreiden.
  Om als Duitsland (en EU!) dan nu te klagen over de immigranten die in Belarus binnenvliegen om vervolgens op weg te gaan naar de Duitse vleespotten, is een gotspe.
  Beter is om al die cultuurverrijkers terug te sturen zodat ze hun eigen land kunnen helpen opbouwen en dat moet geen probleem zijn. Ze hebben immers lang kunnen uitrusten van de inspannende reis zodat ze vol energie zullen zijn.

  Like

 4. de barbaar zegt:

  Persoonlijk hecht ik weinig tot geen waarde aan een waarschuwingsschot tegen een horde aanstromende gelukszoekers die jouw kont willen uitwonen.
  Kortom, de punt 50 vanuit diverse torens erop loslaten.
  Klinkt keihard he, en menigeen zou het veroordelen….maar de hamvraag in deze…
  Als dit EEN keer eens ten uitvoer gebracht zou worden…..is het m.i. meteen over , beelden ook vrijelijk de gehele wereldbol over laten gaan en f@uck ze allen….gewoon een keertje proberen…toch?

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Er zijn nog steeds mensen die denken dat het toepassen van geweld in daarvoor in aanmerking komende situaties niet mag gebeuren. Er zijn hele volksstammen op de wereld die het normaal vinden het meest grove geweld tegen anderen te gebruiken, Ook dit soort regeringen vinden dat normaal. Het is echter niet normaal als europa zich zonder slag of stoot uitlevert en overlevert aan iskamiktische barbaren dike binnen de korste keren de europese samenlevingen met de grond gelijk maken. En dat natuurlijk met het ultime machtsmiddel, geweld.

   Like

  • Boike zegt:

   @ de barbaar 21 oktober 2021 om 17:50

   Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Soms is hard ingrijpen een noodzakelijk kwaad, om een ramp te voorkomen. Als een rode lijn, wordt overschreden, moet je halt roepen. Doe je dat niet, dan geef je namelijk een vinger en pakken ze je hele hand en eer je het beseft, ben je je arm ook nog kwijt. Is iets voor mietjes.

   Met een waarschuwingsschot schiet je een gat in de lucht, maar het maakt meestal geen indruk en het wordt veelal genegeerd. Met slechts een paar slachtoffers creëer je martelaren. Met teveel slachtoffers, keert de hele wereld zich tegen jou. De grote kunst is het juiste aantal. Daarmee stel je paal en perk en dwing je respect af. En dat verschaft klaarheid.

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Waarom werd er in 2015 niet geschoten?”

  Omdat het “Wir schaffen das” simpelweg een volgende stap was in de islamisering van Europa. Dát is wat het Merkel-wijf bedoelde, met Wir Schaffen Das. De omvolking en islamisering van Europa. En ze had gelijk, want het point of no return is allang voorbij. Er zou misschien nog licht aan het eind van de tunnel zijn, als er een staatsgreep plaats zou vinden. Met als nieuw staatshoofd een verlichte dictator, die niet zou aarzelen om het leger in te zetten tegen die roofdieren die Duitsland onveilig maken en het leeg vreten. Die dan nagevolgd zou worden door eenzelfde revolutie in Nederland. Maar zien jullie het al gebeuren? Ikke niet. Maar het is wel iets moois om van te dromen. Als dromen tenminste nog is toegestaan door Grapperhaus.
  Als je nog niet depressief bent, zou je het hiervan worden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Wappieman zegt:

  KALERGIPLAN , KALERGIPLAN EN NOG EENS
  KALERGIPLAN , LUL !!!
  HET IS HONDERD JAAR GELEDEN AL BEKONKELD .
  WEG MET DIE BLANKEN !
  WAAROM DENK JE DAT DIE MERKEL DE KALERGIPRIJS HEEFT GEWONNEN ?
  HET IS OPZET , OMVOLKING , WEG MET ONS !
  DOE JE NU ECHT OF JE VAN NIKS WEET , OF BEN JE
  ECHT ZO’ N INGEKAKTE ZOMBIE ? LUL !!!!
  GODVERDOMME , ACHTERLIJKE NITWIT !!!

  De groeten van
  OOM GATTLINGGUN

  Geliked door 1 persoon

 7. Johan zegt:

  Er werd geen waarschuwingsschot gelost, omdat de EU constant met propaganda bezig is om de grenzen open te stellen voor de hele wereld.

  Eurocommissaris Ylva Johansson van Migratie is heier een goed voorbeeld van :
  https://www.ad.nl/politiek/europarlement-wil-actie-tegen-marteling-aan-eu-buitengrenzen~ab60d28a/

  Dat mens id totaal geschift, maar ze zit wél in Brussel alles te bedisselen voor heel Europa.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Had het gelezen @ Johan van die martelingen en ging eens wat verder zoeken.
   En wat blijkt nou je gelooft het niet maar die rapporten zijn door Bellingcat en hun maatjes geschreven.
   Nou dan weet Ik het wel.
   Geloofwaardigheid van een soort van Rutte.

   Like

   • Lot zegt:

    Citaat uit artikel: Duitse Cornelia Ernst. ,,We hebben de vorige eeuw zelf tweemaal meegemaakt hoe het is om nergens heen te kunnen, maar wij laten nu miljoenen mensen in de steek.”

    JA NIEMAND WILDE JULLIE DUITSERS HELPEN, ZIJ WAREN NIET JULLIE VRIENDEN. EN NU GAAN JULLIE, DOMZATTEN, DIE VIJANDEN BINNENHALEN, DIE NOOIT EEN POOT NAAR JULLIE UITSTAKEN. WAT ZIJN JULLIE EEN STOMKOPPEN. EN IN SYRIE BEN JE NA DE OORLOG NOOIT GEBLEVEN, WANT ZIJ WAREN AFSCHUWELIJK TEGEN JULLIE CHRISTENEN, EN TOEN ZIJN JULLIE NAAR ZUID AMERIKA GEGAAN OF TERUG NAAR DUITSLAND, ER ZATEN IN SYRIE NA DE OORLOG ENKELE MILJOENEN DUITSERS NAAR WAT IK GEHOORD HAD.
    MAAR DAT WAS GEEN OPLOSSING, WANT DIE MENSEN WILDEN JULLIE NIET. EN WAT ZEGGEN TURKEN IN DUITSLAND, DAT ZIJ DUITSERS HATEN EN VERSCHRIKKELIJK VINDEN EN NIET MET DUITSERS OMGAAN EN GEEN DUITSE VRIENDEN HEBBEN. EN DAT ZAL VOOR ALLE EUROPEANEN GELDEN WAT DIE ISLAMIETEN VINDEN. IK KAN GEEN AARDIGE ISLAMIETEN VINDEN IN AMSTERDAM. OF HET IS EEN KORTE INTERACTIE VANWEGE IETS.

    Like

 8. Bert zegt:

  2015, nog niet eens zo lang geleden.
  Het is hard gegaan na die tijd om ze allemaal binnen te slepen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De verklaring is simpel: De politiek had ons al verkocht en verraden !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s