Bij corona-vaccinatie: School in Miami stuurt leerlingen in quarantaine

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de Amerikaanse privéschool Centner-Academy in Miami worden gevaccineerde kinderen in quarantaine gestuurd, gevaccineerde leerkrachten mogen geen les meer geven. De schooldirectie maakt zich zorgen om de risico´s op besmettingen en overbrengingen evenals onbekende bijwerkingen.

Wie zijn kinderen tegen corona zou laten vaccineren, zou dat het beste pas voor de volgende zomervakantie doen. Want: de privéschool Centner-Academy in Miami kondigt aan scholieren na iedere vaccinatie 30 dagen in quarantaine te sturen om risico´s op besmettingen en overbrengingen evenals onbekende bijwerkingen uit te sluiten.

Op de internetsite van de school publiceerde Bianca Erickson, de directrice van de Centner-Academy in Miami, het onderstaande schrijven:

Uw zoon of dochter kan wellicht niet aan de eerste schooldag deelnemen totdat ze volledig gevaccineerd zijn. Hoewel deze voorschriften ter bescherming van alle kinderen werden opgesteld, zult u er op grond van de hoeveelheid onbekende risico´s in verband met vaccinaties serieus over nadenken of deze richtlijn gehandhaafd zou moeten blijven.

In plaats van het immuunsysteem van de kinderen te ondersteunen, heerst in de Verenigde Staten de grote overtuiging dat de hoeveelheid obligatoire vaccins hen in werkelijkheid schade toebrengt. Daadwerkelijk bewijzen Amerikaanse statistieken van de afgelopen 20 jaar dat kinderen tweemaal zo vaak aan aandachtsstoornissen en leermoeilijkheden lijden, tweemaal zo vaak aan astma, driemaal zo vaak aan diabetes en is er in iedere Amerikaanse staat een stijging van autisme met 600%.

Veel kinderen lijden en het is aan ons als internationale schoolgemeenschap in Miami om alle mogelijkheden uit te sluiten die aan de toename van chronische ziektes en gebreken voor onze scholieren bijdragen. Voordat wij als school alles voorschrijven wat onze scholieren mogelijk zo veel schade zou kunnen toebrengen, moeten onderzoeken ertoe aangemaand worden overtuigend te zijn of obligatoire vaccinaties tot verschillende vaak voorkomende gezondheidsstoringen leiden. Families en kinderen zouden medische vrijheid moeten hebben. Studenten zouden niet gedwongen moeten worden om deze vaccinaties te nemen, totdat er betere lange termijn onderzoeken en onderzoekingen over de verschillende effecten en bijwerkingen van deze medicamenten bestaan.

Bij Centner-Academy geloven we in gezondheidsvrijheid. We weten dat elk kind en iedere familie op onze school uniek is. Er bestaat geen eenheidsformaat voor vaccins. Daarom volgen we de wet van Florida en staan het onze ouders toe een medisch of religieus formulier in te vullen om zich af te melden van het schoolvaccinatieprogramma. Wanneer u ondersteuning bij het beter begrijpen van het proces nodig heeft, vult u dan alstublieft ons contactformulier in en wij zullen u bij dit proces verder ondersteunen.

Zoveel scepsis, zoveel verantwoordelijkheid tegenover kinderen en jongeren is voor de “Spiegel” definitief te veel. De systeem-trompet verkondigt dat de school in het verleden meermaals bij anti-vaccinatie-campagnes betrokken geweest zou zijn, bijvoorbeeld als “executive producer” van een “zogenaamde” documentaire van de advocaat Robert F. Kennedy, die – aldus het doodslagargument van de “Spiegel” – “op zijn beurt op manifestaties van de zogenaamde ´Querdenker´ in Duitsland optrad”. Het allerergste echter: Centner is bovendien een grote donateur van de Amerikaanse Republikeinen en ondersteunde intensief de verkiezingscampagne van Donald Trump.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bij corona-vaccinatie: School in Miami stuurt leerlingen in quarantaine

 1. Bob zegt:

  Deze school is er inderdaad voor het wel zijn
  van de leerlingen. Deze school vecht voor de
  individuele vrijheid van de mens.
  Waren er maar meer instellingen die zo zijn.

  Like

 2. Julia zegt:

  Heel goed besluit. Het blijkt dat de besmettingen onder de gevaccineerden met de dag meer en meer worden zie ook de dagelijkse toename in ons land. Zet inderdaad al die gevaccineerden maar in quarantaine. Het blijkt dat dit experimentele vaccin helemaal niets bijdraagt dan alleen maar meer ellende en meer ziekenhuisopname.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s