Groot-Brittannië . . .

Britten gewaarschuwd dat hun volgende zomervakantie in het buitenland gevaar loopt wanneer zij niet de booster-shot nemen, want volledig gevaccineerd zal 3 vaccinaties betekenen.

Geplaatst door
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Groot-Brittannië . . .

 1. leeuw7 zegt:

  De moordenaar Bill G.(criminele keizer van de vaccinazi’s)is bij zijn vriendje Boris J .op bezoek geweest!!Ook voor Londen geldt “Befehl ist Befehl “!! Dus doet de Britse regering waarschijnlijk wat de psychopaat Bill G. hun geadviseerd heeft!!(zou de psychopaat Bill G. de adviseur zijn van Boris J, Angela M .en niet te vergeten de oorlogsmisdadiger Mark R. inclusief criminele instituten als het RIVM en het gekochte OMT!!) Pharmakeia = toverij (farmacie,farmaceutica)Big TEC +Big Pharma =Zeer dodelijk receptuur met ernstige bijwerkingen!!De informatie die de satanist Bill G. komt brengen komt waarschijnlijk rechtstreeks uit het hoofdkantoor van satan!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Wat mij betreft prikt de massa zich maar dood. Het is toch niet meer normaal wat er binnen een samenleving speelt. Laten we maar hopen dat juist niet al die gevaccineerden die op elkaar geplakt op Schiphol staan, naar Oranje gebieden vrij en blij reizen en denken nu onsterfelijk te zijn juist de grootste massa is die de boel lopen te besmetten. Niets maar dan ook niets garandeert dat zij niet op de IC terecht komen door covid of desastreuze bijwerkingen want het blijft een groot vraagteken. Ik kan werkelijk mensen niet meer aanhoren evenals verpleegkundigen die voorstander zijn om niet gevaccineerden in het verdomhoekje te plaatsen. Dan wil ik het nog niet hebben over de gewetenloze smeerlappen De Jonge en D66 Paternotte nog zo een ziekelijke linkse idioot https://www.ninefornews.nl/advocaat-veegt-vloer-aan-met-d66-kamerlid-jan-paternotte-deugneus/. Onthou maar één ding ongevaccineerden zijn de oorzaak niet want die mogen bij veel gelegenheden waar massa bijeenkomt niet meer naar binnen en staan of zitten niet opgepropt in de rij en in een vliegtuig om een paar weekjes zon te halen. Het is een grote leugen om de vaccinatieterreur zoals door de WEF is gepland door te drammen. Het is wel opvallend dat de besmettingen dagelijks flink toenemen https://www.telegraaf.nl/nieuws/1057120833/aantal-nieuwe-coronagevallen-stijgt-verder-naar-bijna-6000 terwijl ongevaccineerden op de miljoenen onderdanige schaapjes de minderheid zijn. Ik vertik nog langer om met mensen te praten die voor deze ongekende vaccinatieterreur zijn en ga er met een grote boog omheen terwijl juist al die grootwaffels die zijn gevaccineerd besmet kunnen zijn en die waardeloze verachtelijke QR code geen enkele toegevoegde waarde blijkt te hebben. Het gaat mij niet om wel of niet gevaccineerd het gaat mij om de onderdrukking en de enorme tweedeling in de samenleving die de politiek en de linkse media en propagandazenders hebben veroorzaakt. Kortom ik wacht met spanning de komende winter af dan zal de waarheid naar boven komen.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Onze Hugo in actie. https://vk.com/dennisrossia?w=wall679908431_564 Vandaag lult hij zo en morgen lult hij weer anders. Die vent is of door een verkeerde vaccinatie besmet of onder invloed van coke. Ik gok het laatste want ik hoef maar naar zijn ogen te kijken.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Als covid al bestaat Julia, maar dat terzijde.
   Ervan uitgaande dat het wel bestaat mag je dit even lezen.

   STUDIE: Covid-vaccins verminderen het infectiepercentage NIET
   Nieuw onderzoek gepubliceerd in het European Journal of Epidemiology heeft bevestigd dat “ingeënt” worden tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19) absoluut niets helpt om het infectiepercentage te verlagen.

   Een team van onderzoekers keek naar gegevens uit 168 landen, waaronder uit 2.947 afzonderlijke provincies in de Verenigde Staten, om te zien hoe vaccinatiepercentages correleren met het aantal gevallen. Ze stelden vast dat er helemaal geen correlatie is, omdat de prikken niet de beloofde bescherming bieden.
   Dat zul je in de MSM natuurlijk niet terug vinden want dan zijn er wat Inverstors die boos worden uiteraard.

   https://outbreak.news/2021-10-21-covid-vaccines-are-not-reducing-infection-rates.html

   Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  En nog zijn hele volksstammen er nog steeds niet van overtuigd dat het om poen en macht gaat.
  Om depressief van te worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Pfizer and BioNTech announce their vaccine is USELESS 11 months after dosing…
  https://alexberenson.substack.com/p/pfizer-and-biontech-announce-their/comments

  Dat heet dacht ik money going down the drain”

  Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  “want volledig gevaccineerd zal 3 vaccinaties betekenen.”

  En daarna vier, en dan vijf, vervolgens zes, enz. etc.
  Waarbij je elke keer weer Russische roulette speelt, met steeds meer kogels in de cilinder.
  Uiteindelijk gaat “succes” altijd verzekerd wezen.
  Als de griep je niet al eerder te grazen neemt…

  Like

 7. Julia zegt:

  Wereldwijd wordt dezelfde methode toegepast namelijk het experimenteel vaccin de reden is wel heel duidelijk het gaat absoluut niet om de volksgezondheid, sterker nog die wordt in de waagschaal gelegd en velen zullen moeten ondervinden wat de komende tijd de eventuele bijwerkingen zijn en het blijkt dat nu al weer een derde gifprik nodig is om dat het vaccin niet het zogenoemde nodige resultaat opbrengt. De vraag is ook wat zit er achter dat ivernectine die wordt toegepast vooral ook voor mensen die om medische redenen geen vaccinatie kunnen hebben. https://www.ninefornews.nl/ivermectine-paardenontwormer-of-effectieve-behandeling-tegen-covid/
  in allang bestaand middel https://www.ninefornews.nl/voorzitter-artsenvakbond-tokio-raadt-alle-artsen-aan-ivermectine-te-gebruiken-in-strijd-tegen-covid/. Waarom hebben miljoenen mensen zo een vertrouwen in een experimenteel vaccin? Puur door de dagelijkse propaganda door de politiek, virologen, propagandazenders en linkse media. Mensen zouden eens na moeten denken als men zich eens meer zou gaan verdiepen in de uitspraken van o.a. Bill Gates https://www.reuters.com/article/factcheck-gates-vaccine-idUSL1N2MF1L8 Kortom het doel van het experimenteel vaccineren is puur een essentieel onderdeel van de agenda NWO namelijk het reduceren van de wereldbevolking. Vandaar dat medicijnen als o.a. ivernectine nu als illegaal worden beschouwd en de vaccinatieterreur over niet al te lange tijd een verplichting is om nog te kunnen werken of toegang tot de algehele samenleving te krijgen. Het smerig schaakspel zit heel slim elkaar maar helaas de grote verliezers zullen miljoenen mensen zijn die zich hebben laten misleiden en angstig hebben laten maken. U gelooft toch niet dat gasten zoals Soros, Gates en de rest van die elitaire machtswellustelingen zelf dit gif in zich hebben laten spuiten al dat elitair machtig tuig wordt niet voor niets zo oud.

  Like

 8. Bert zegt:

  In België gaan ze nou ook voor de derde gif prik.
  Het boeit mij geen hol, al willen ze er elke week 1 ophalen.
  We zullen zien wie er gelijk heeft. De wappies of de gif klanten.

  Like

 9. Bob zegt:

  Bij de moderne brood en spelen mag je
  meedoen als je je laat lek prikken.
  Voor de volgende vakantie is de 4e en
  5e prik verplicht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s