Superverspreiders . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Superverspreiders . . .

 1. Hovawart zegt:

  Gevaccineerd of niet-gevaccineerd, (je bent tenslotte ook niet een beetje zwanger), maar ingeënt met een beetje virus, en dus besmet, en dus mag men spreken over besmettingsgevaar als men dus bewust besmettelijk gemaakt is………als kleuters dus in een crèche, is er één verkouden, zijn ze allemaal verkouden,…….en hun ouders zijn dan opeens Corona-verdacht……dus.

  Like

 2. Jan zegt:

  Bijna 60% van de gehospitaliseerde COVID-19-patiënten in Israël is volledig gevaccineerd, zo blijkt uit gegevens

  Van de 514 patiënten in Israël die vanaf 15 augustus met COVID-19 in het ziekenhuis werden opgenomen was 59 procent volledig gevaccineerd, aldus een artikel uit Science waarin nationale gegevens worden geciteerd die zijn bijgehouden door de grootste organisatie voor gezondheidsbeheer van Israël. De cijfers suggereren dat doorbraakinfecties dus vaker voorkomen.

  De meeste gevaccineerde patiënten die in het ziekenhuis werden opgenomen, ongeveer 87 procent, waren minstens 60 jaar oud.
  https://www.beckershospitalreview.com/public-health/nearly-60-of-hospitalized-covid-19-patients-in-israel-fully-vaccinated-study-finds.html

  Like

 3. apollonia652014 zegt:

  Zo is het en niet anders.

  Like

 4. Julia zegt:

  Uiteraard kijk naar het aantal besmettingen dat dagelijks de pan uitvliegt daar kunnen de ongevaccineerden niet de oorzaak van zijn. Het zijn juist die angstige onderdanige prikverslaafden die alles op alles zetten zelfs eigen gezondheid in gevaar brengen maar massaal naar het stadion gaan, festivals bezoeken, opgepakt op Schiphol staan en opgepakt als vee in een vliegtuig zitten de oorzaak zijn die elkaar besmetten. De ongevaccineerden zijn veroordeeld tot derderangs burgers die van alles worden uitgesloten zelfs geen recht meer hebben op een IC bed. Hopen dat al die ongevaccineerden gezond mogen blijven, geen kanker krijgen, geen hartafwijkingen krijgen, niet verongelukken want recht op zorg hebben zij volgens vele gewetenloze gevaccineerden niet meer en zelfs artsen als o.a. Gommers eventueel uitgesloten moeten worden. Al die gevaccineerden zijn te stom om naar o.a. WOII te kijken maar ik vraag mij nu af wie zijn er nu op de verkeerde trein gestapt? We staan door de great reset voor veel grotere zorgen gebrek aan elektriciteit, over 5 tot 10 jaar gebrek aan drinkwater, grote bedrijven failliet vanwege gebrek aan grondstoffen, onteigening van boeren dat voor een enorme voedselschaarste zal gaan zorgen, overspoeld door vijandelijke Islam dat vrij en blij dagelijks onze grenzen binnenstromen en noem de ellende maar op. Nee de prikverslaafden denken alleen aan het prikje om overal toegang te kunnen krijgen en vrijwillig al hun vrijheden hebben verkocht en moeten leven in een samenleving dat is doorgeslagen en in een enorme tweedeling leeft. De chaos is compleet. Dit kan nimmer goed aflopen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Wie niets van de geschiedenis leert zal zijn fouten herhalen

  Geliked door 1 persoon

 6. Joepiedepoepie zegt:

  Onderzoeken hebben uitgewezen, dat immuniteit achteruitrent met de vaccins.zelfs zo dat ze er van afhankelijk gemaakt worden, mn de boosters.

  Like

 7. Julia zegt:

  Gommers en trawanten wat nu https://www.ninefornews.nl/gevaccineerden-krijgen-plotseling-te-maken-met-agressieve-vormen-van-kanker/ Als mensen nu nog niet wakker zijn dan heb je toch echt meegewerkt om je eigen gezondheid compleet naar de donder te helpen. Het diep zwarte scenario laat niet meer lang op zich wachten. Hoogste tijd om al de misdadigers die aan de macht zitten van het WEF en al de trekpoppen die hieraan meewerken keihard af te gaan rekenen. Zij hebben de algehele samenleving naar de hel geholpen. Buiten het kostbare bezit van gezondheid zijn zij volop bezig alles te vernietigen. Nu alweer een nieuwe dreiging van onder meer drinkwater tekort wat ons te wachten staat dus dat wordt wederom een flinke hap uit de knip omdat binnenkort de waterrekening flink omhoog zal worden gestuwd. Voedsel onbetaalbaar wordt en zorg niet meer kan worden geleverd. Tjonge het is om te huilen wat een volk zichzelf heeft aangedaan om in deze smerige elitaire machtspolitiek mee te gaan. We staan niet meer ver weg zoals de toestanden in o.a. Venezuela geen medicijn meer te krijgen en geen voedsel meer te scoren en bittere armoede die miljoenen burgers te wachten staat. Hoe ver hebben wij het laten komen?

  Geliked door 1 persoon

 8. Bert zegt:

  Ik weiger mee te gaan dat ze covid krijgen. Covid is griep.
  Waar ze ziek van worden zijn alle levensgevaarlijke bijwerkingen die ze doorgeven.
  De naam corona is niet nieuw maar al ergens in 1930 vast gelegd.
  Er zijn toen ook beeld gemaakt, die nog steeds gebruikt als bewijs voor covid.
  Het is alleen weer van een stoffige plank gehaald.
  De wappies wisten het allang. Maar dat wordt als onzin en nep nieuws afgedaan.

  En in eens stijgen de zogenaamde besmettingen weer.
  Afgenomen met een waardeloze test die daar nooit voor bedoeld is.
  Het griep seizoen komt er weer aan.

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/depopulatie-agenda-van-elite-onbetwist/

  Like

 9. Bas zegt:

  Als je bij een 85% vaccinatiegraad dezelfde problemen verwacht als die we hadden bij een 0% vaccinatiegraad dan gaat er toch iets heel erg fout….

  Like

 10. Bas zegt:

  Fleur Agema:
  De enige echte zondebok is de overheid die de zorg te duur vond en daarom niet was voorbereid op een pandemie én die nog altijd niet van plan is te investeren in onze ziekenhuizen.

  Zondebokverschuiving: wie niet prikt is een dader, een paria

  Like

 11. fredjohan zegt:

  De niet geïnjecteerden genieten een betere bescherming van de overheid. Ze worden weggehouden van festivals, van drukke plaatsen met veel mensen, lopen dus veel minder risico op besmetting dan gevaccineerden, die alles weer mogen doen. Het is inmiddels duidelijk dat het zg. vaccin geen besmetting tegenhoudt. Gezien de ziekenhuisopnames van ingeënte mensen helpt het ook niet erg om de ziekte verschijnselen te verminderen. Het injecteren met mRNA lijkt een Russische roulette. Het werkt, het werkt niet of het werkt de verkeerde kant op. Het is een indirecte manier om anti-stoffen aan te maken en dus geen traditionele vaccinatie, waarbij je ingeënt wordt met de verzwakte ziekteverwekker. Ook daarbij kun je weer besmet raken, maar omdat je met zekerheid voldoende anti-stoffen hebt aangemaakt met je eigen immuunsysteem, blijven de ziekteverschijnselen uit.

  Like

 12. Bob zegt:

  Als de ongevaccineerden totaal uitgesloten
  zijn wie krijgt dan de schuld voor gespeelde
  besmetting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s