“Besturen” . . .

Leugen-Rutte, Faalkaag, Sjoemel-Hoekstra, Segers (huh wie?) zijn de risée van Europa en lopen zich warm om NL te “besturen” (uche uche). Is jarenlange bewezen incompetentie een aanbeveling? Tijd voor een revolutie.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Fysicus“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Besturen” . . .

 1. In deze tijd van aandacht voor het corona virus mag niet onopgemerkt blijven dat recentelijk onderzoekers van de universiteit van Duisburg-Essen hebben aangetoond – na bestudering van de sterftestatistieken- dat er in 2020 ondersterfte in Duitsland was. De zogenaamde grote gevaren van Covid-19 in 2020 blijken er dus niet te zijn

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Bizar

  Marga Bult:
  Neen mensen ‘n Cliniclown is geen vrijwilligerswerk, maar ‘n goed betaalde job en zelfs zo, dat ‘n startende Cliniclown honderden euro’s meer verdient, dan ‘n ervaren verpleegkundige: ‘Het is niet uit te leggen’ – EenVandaag

  eenvandaag.avrotros.nl
  Startende cliniclown verdient honderden euro’s meer dan ervaren verpleegkundige: ‘Het is niet uit…
  Het is onbegrijpelijk dat cliniclowns meer verdienen dan verpleegkundigen, zegt ic-hoofd Armand Girbes van het Amsterdam UMC. Het klinkt misschien vreemd, maar uit onze factcheck blijkt dat een rode…

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  De politiek en politici zijn al decennialang de vijand van de bevolking.Ze zijn niet integer en ook geen volksvertegenwoordigers,enkele uitgezonderd.De meeste politici zijn omgekocht of gechanteerd,of het zijn vrijmetselaars van de NWO kliek.Kort gezegd,het zijn staatsgevaarlijke landverraders.

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Waar en wanneer kan ik mij melden om aan de revolutie deel te nemen ? Wordt er wél gezorgd voor broodjes en koffie ? Voor de bewapening zorg ik zelf wel.

  Geliked door 4 people

  • de barbaar zegt:

   Meldpunt in Drenthe is bij mij…plaats genoeg en inkwartieren annex training en verzorging inbegrepen….tot ongeveer 50 man/vrouw.

   Like

   • karton zegt:

    @ de barbaar op 23-10-2021 om 19.12 u. In Drenthe ? Maar ik woon niet in Drenthe , das nou jammer, ik ken wel Hoogeveen , Fluitenberg en Anderen (bij Assen). Ik zie dat u óók mevrouwen inkwartiert ?! Ik denk dat ik me dan toch maar in Drenthe meld. Ik wil dan wel erg graag in hún onderdeel dienen , ken da ? 😉 ‘t Is nu zondag i.v.m. geluidsoverlast ga ik m’n schiettuig morgen inschieten , vooral de richtmiddelen zullen aan controle toe zijn. See you !!

    Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Blaffertje. Dank voor uw “like”.
   Een vraag, of eigenlijk drie vraagjes :
   Heeft u óóit nog iets vernomen van @ oom Bob ? Ik mis z’n reacties nog dagelijks. Tweede vraag : neemt u tijdens de revolutie uw blaffertje mee ?
   Derde vraag : zijn de “vluchtelingen” al in uw omgeving gearriveerd ?

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Karton.
    1) Ik heb niet meer vernomen van ome Bob dan u
    Ik vrees dat hij echt afgehaakt is.
    Jammer

    2) Zeker.

    3) Helaas wel.
    Gelukkig niet te dicht bij mij in de buurt anders had ik de krant gehaald met ‘geweldaad in Groningen’ of iets dergelijks 😁

    Like

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 24-10-2021 om 11.53 u. 👍👍 🐩🦮🐕‍🦺

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Karton.
    24 oktober 2021 om 13:57
    Een poedel?
    Hoe durf je 😡
    Ik mot zo’n koninklijke befkees niet, zo’n mietje.🥴
    Lol 😄

    Nee, doe mij maar een pitbull, Rottweiler, Duitse staande draadhaar of Duitse herder, dat zijn tenminste honden💪🏻

    Like

   • Bert zegt:

    Ik mis ook zijn vele weergaloze reacties hier.

    Like

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 24-10-2021 om 13.57 u. Sorry dat ik de verkeerde hondenrassen uitkoos ! Ik kon niet weten waar uw voorkeur naar uitgaat! Ik heb ook veel liever een échte, bijtgrage, hond zoals u opnoemt, o.a. Rottweiler, Hollandse herder enz. Duitse staande ben ik niet dol op, die heft mij té vaak z’n rechter voorpoot, ook wil Duitse staande nóóit, op bevel, gaan zitten ; zal wel in de naam zitten! Een Keeshond ben ik ook niet dol op, komt door de naam vermoed ik. Oh ja, één ras vind ik wel erg mooi……… zeehond !

    Like

 5. leeuw7 zegt:

  Als ik het voor het zeggen had ,werden deze mensen per direct gedetineerd wegens zeer zware misdrijven tegen de menselijkheid!!Deze vier elitaire geïnstitutionaliseerde psychopatische politieke criminelen zouden naar mijn visie bij een onafhankelijk van de overheid functionerend Neurenberg 2.0 tribunaal moeten worden berecht!! Gelukkig is het op de valreep ook voor deze zeer zware politieke criminelen nog genadetijd!! Dus deze misdadige politieke criminelen roep ik op ;om afstand te doen van al hun kwade voornemens zoals :Corona QR-code , Homohuwelijk, abortus,mrna-leuGen therapie vaccinatie ,faciliteren van de islam,transgender gerommel,Nederlandse wetgeving vervangen door wetteloze Europese wetgeving !! Ook de handtekeningen automaat van deze boeven; de “criminele” Bilderberger Willem Alexander en z’n vrouw roep ik op om tot erkentenis der WAARHEID te komen !! Stop met het geïnstitutionaliseerde liegen en bedriegen!!Wij hebben jullie leugens door!!Ook zou het goed zijn de huidige wetteloze gecorrumpeerde rechterlijke macht per direct te ontbinden!!

  Pharmakeia = toverij (farmacie,farmaceutica)Big TEC +Big Pharma = een dodelijke mix !!
  !Levensgevaarlijk voor de volksgezondheid, stop de Corona dictatuur van de fascistische (“omgekochte”)medische elite in Nederland!!Koste wat het kost willen de “gekochte “nep medische organen hun van hogerhand opgelegde scenario 17 miljoen Nederlanders door de strot drukken,om ons murw te krijgen!!Stop de medische fascistische Corona wetgeving!!!Geen Corona-apartheidsregime meer in Nederland!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Cindy Pereira zegt:

  Totaal gefaald!
  Niets verbetert
  De toelagen ellende vooruit geschoven
  En toch gaan zij weer regeren?
  Te grote broeken aangetrokken
  Op naar de volgende vrije val!!
  Ingelooflijk!
  Dit is Nederland 2021!!!!
  Het volk slaapt door

  Like

  • Julia zegt:

   Cindy Pereira Totaal gefaald, inderdaad niets maar dan ook niets is verbetert, burgers hebben het nakijken en toch is de massa Nederlanders zo intens dom dat zij nog blijven geloven in de politieke misdadigers die binnen een democratisch rechtssysteem allang zouden zijn veroordeeld. Nee binnen deze corrupte rechtsstaat hebben wij te maken met staatsrechters die burgers ten alle tijde in het ongelijk stellen, vadertje staat ondanks schending van mensenrechten, grondwet en Neurenberg code in het gelijk stellen. Burgers zijn vogelvrij maar wel de betaalslaven om deze ongekende mislukkelingen, falers en misdadigers te onderhouden. Tja dan kun je toch wel stellen dat het volk al deze ellende zichzelf hebben aangedaan. Alhoewel we moeten ook absoluut niet meer geloven en vooral geen enkele waarde meer hechten aan hetgeen wat de linkse media en propagandazenders in opdracht van de staat ons trachten wijs te maken. We moeten massaal onze angst aan de kant zetten en leven in alle vrijheid. Toevallig was ik vandaag in een plaats waar ik zoals in het oude normaal vrij kon winkelen, heerlijk kon genieten van een lunch en kop koffie zonder de vraag naar de walgelijke QR code en u raad het al zonder het vertonen van het QR ausweis overal vrij en blij naar een toilet te kunnen gaan. Dus hieruit blijkt dat heel veel Nederlanders denken jullie lullen maar raak maar wij doen waar we zin in hebben. Dat gaf mij een super gevoel en heb mij kunnen vermaken in alle vrijheid. Dit is wat wij massaal gewoon moeten doen laat ze maar lullen wij pakken onze vrijheid zelf wel terug.

   Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  Wat een afgrijselijke foto van die vier cliniclowns.

  Like

 8. Jan zegt:

  De infantiel Rutte

  blablabla…….

  de neus van de autist wordt ook steeds langer
  …..
  Van Hoorn: ‘De Poolse regering zegt dat Nederland en u weinig recht van spreken hebben, omdat er in Nederland ook het een en ander mankeert aan de rechtsstaat.’

  Rutte: ‘Ongetwijfeld is er in allerlei landen een hoop te repareren. Maar de ONAFHANKELIJKHEID van rechters is in Nederland goed geborgen.’

  Rutte trekt het begrip ‘rechtsstaat’ kunstmatig uit elkaar
  Maar wat zegt Rutte eigenlijk? Ik spreek Polen aan op de onafhankelijkheid van rechters, en dat specifieke punt is in Nederland op orde, dus Polen kan mij niet betichten van hypocrisie, is zijn redeneertrant. Dus alleen als er in Polen net zo’n Toeslagenschandaal als in Nederland zou spelen, zou Polen Nederland mogen bekritiseren over zijn rechtsstaat?

  Infantiele onzin natuurlijk.
  …….
  Rutte belichaamt inhoudelijke leegte die Nederlandse politiek al sinds Kok kenmerkt
  https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2021/10/rutte-belichaamt-inhoudelijke-leegte-die-nederlandse-politiek-al-sinds-kok-kenmerkt-851587/

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Het viertal falende politieke criminelen tezamen om een foto. Dat straalt toch wel macht uit vindt u ook niet. De trots en topverraders van de corrupte banenrepubliek voormalig Nederland.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s