De keus is aan ons!

(Door: “Elise Nijmegen”)

De Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, u weet wel één van die dictatoriale instituten met ongekozen leiders die de “Nederlandse” politici dicteren om u het leven zuur te maken, beveelt genetische manipulatie en gen-bewerking aan om “de volksgezondheid te bevorderen”. Onderstaand artikel laat u weer zien de WHO medeplichtig is aan wat zou kunnen worden omschreven als een door winst aangedreven “criminele agenda”.
(globalresearch.ca)

Misschien moeten we stoppen met het ontkennen van dingen die wel degelijk spelen. De waarheid over vele duistere zaken die verborgen blijven voor het publiek door de meewerkende, in mijn ogen corrupte, media zal vele mensen schokken. Mij heeft het in ieder geval wel geschokt dat er bepaalde personen in hoge posities zijn die dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen. En dat kinderen, baby’s zelfs, daar de dupe van zijn. Het is gewoonweg gruwelijk wat er gebeurt al jarenlang.

Ik heb net even satanistisch misbruik ingetypt in DuckDuck, de lijst is eindeloos en nog komt er geen onderzoek naar bijvoorbeeld de zaak van Joost Knevel, die Jaap van Dissel beschuldigt en die nu, omdat hij de waarheid via het Red Pill journaal op YouTube deelde, in de gevangenis zit… Opnieuw slachtoffer van de staat… Te triest voor woorden.

In onderstaand artikel vindt u veel informatie over hoe het spel door de politiek, de media, politie en justitie gespeeld wordt en de olifant in de kamer, het taboe waarover niet gesproken mag worden, namelijk ritueel satanistisch misbruik, wordt vermeden. Onrecht moet recht worden, aangezien “Een beschaving die niets meer geeft om het lot van zijn eigen kinderen ( en daarmee zijn toekomst) is een beschaving die gedoemd is om onder te gaan” (zie artikel)…
(rannymedia.blogspot.com)

Waar zijn de kinderen eigenlijk die onterecht uit huis zijn geplaatst tijdens de toeslagenaffaire Zijn die allemaal al weer thuis? Of zwerven die nog ergens in het toch door vele omschreven gevaarlijke jeugdzorgsysteem?
(cbs.nl)

Als we even teruggaan naar de basis van deze zogenaamde “pandemie”, dan weet u vast nog dat het gevaar van dit “gevaarlijke” griepvirus ongeveer gelijk ligt aan dat van de griep. Het virus is nooit geïsoleerd volgens de “gouden standaard” in de wetenschap, dus het bestaat eigenlijk niet en toch worden onze mensenrechten en privacy en onze gezondheid van ons afgenomen voor dit zo “gevaarlijke” virus. Als je het mij vraagt te krankzinnig voor woorden, maar als je het mondiale plan ziet, het communisme dat voor ons is uitgestippeld, dan is het logisch helaas.

In onderstaand artikel kunt u zien hoever deze waanzin gaat in Amerika, door de Biden-regering natuurlijk. Er is een nieuwe richtlijn uitgevaardigd dat SEALS hun opleiding terug moeten betalen als ze weigeren de genetisch gemanipuleerde Covid-19 injectie te nemen.

Luitenant-kolonel US Marine Reserve Michael Berry, die als algemeen adviseur van het First Institute fungeert, verscheen op Fox News, Tucker Carlson Tonight, om dit wrede en dwingende beleid tegen Amerikaanse helden aan de kaak te stellen. Hij vertegenwoordigt SEALS die een religieuze vrijstelling van deze waanzin eisen.

Hij zegt onder andere: “Het zuiveren van ons leger van zijn elitemilitairen is schadelijk voor de nationale veiligheid. Dit doen omdat de bevelhebber weigert zich aan religieuze overtuigingen te schikken, is in strijd met de grondwet. Hun jarenlange ervaring en leiderschap in dienst van onze natie is onmetelijk en onvervangbaar. Een SEAL verwijderen uit speciale oorlogsvoering, zijn salaris verlagen en hem dwingen zijn training terug te betalen, is puur wraakzuchtig en bestraffend. En het is illegaal.”
(bigleaguepolitics.com)

Om af te sluiten met een goed bericht: vier Europarlementariërs zeggen dat zij en nog vele anderen gaan vechten voor onze rechten. Net zoals al vele wereldburgers dat doen in hun landen.
(YouTube)

De keus is aan ons. Laten we dit wanbeleid doorgaan, het misbruik van kinderen, de gentherapie injecties, de medische discriminatie, wereldwijde dictatuur, corrupte tweezijdige politici, geen aandacht meer voor de ouderen, het laten verdwijnen van nationalisme, de Nederlandse identiteit en cultuur en ga zo maar door, of willen we gelijkheid, democratie, een empathische maatschappij waar familiare waarden hoog in het vaandel staan?

We hebben nu allemaal een gezamenlijk doel gekregen in ons leven, wij, de wakkere realistische mensen die wél geven om en nog respect hebben voor een mensenleven, wij samen gaan er vreedzaam maar standvastig en resoluut voor zorgen dat onze kinderen een goede toekomst tegemoet gaan. Dat verdienen ze toch? En voor diegenen die meewerken aan het onderdrukken, slaan en intimideren van mensen die weten dat vrijheid essentieel is en niet ingewisseld of ingeruild zou moeten worden; karma is tijdloos… 

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De keus is aan ons!

 1. Studie van Duitse universiteit: aantal doden in 2020 was laag, ondanks zgn. dodelijk virus

  Like

 2. Jan zegt:

  Op weg naar een wereldwijd communisme (als het aan de linkse gekken ligt)
  video
  https://odysee.com/@PressForTruth:4/Bill-Vander-Zalm-Exposing-Covid:6

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Rechter eist dat elites geconfronteerd worden met nieuwe ronde van processen in Neurenberg – kritiseert experimenteel ‘vaccin’
  video
  https://3speak.tv/watch?v=rairfoundation/mfuncpjj&utm_souce=player_brand

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  De enige oplossing is een nieuw Neurenberg tribunaal……..maar wie zorgt ervoor ????

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   koddebeier Dan maar een volkstribunaal om met dit gajes af te rekenen door een terechtstelling in het openbaar. Uiteindelijk tellen de mensenrechten en de grondwet in deze chaotische corrupte bananenrepubliek niets meer voor.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   koddebeier.Een burger tribunaal voldoet ook prima.

   Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   Je kan wel blijven zeuren om een tribunaal, maar zolang dezelfde regeringen nog steeds de macht hebben zal dat nooit gaan gebeuren.
   En dan nog, wie gaan daar dan allemaal inzitten?
   Dan zullen dan wel wel onafhankelijke rechters/ personen moeten zijn die door iedereen erkend worden om ook recht te mogen spreken.

   Of halen we gewoon zomaar 20 man/ vrouw van straat.
   Hier heb jij een hamer en een toga, spreek maar wie er allemaal schuldig zijn en straf ze maar goed. Dat gaat toch niet werken.
   Dat zou een bij mekaar geraapt zooitje worden van willekeurige mensen.

   Maar we zullen het nog vaak terug lezen.
   Gooi ze voor een tribunaal en berecht ze.
   Zonder er ook maar 1 minuut over nagedacht te hebben hoe dat opgericht zou moeten worden.

   Wel een beetje realistisch blijven graag.

   Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het blijft toch opmerkelijk dat degenen die anderen beschuldigen van kindermisbruik daarvoor het liefst of eigenlijk uitsluitend mensen gebruiken die onder de verwachte toehoorders toch al niet op veel sympathie konden rekenen gebruiken.
  En of “gewoon” kindermisbruik nog niet genoeg is krijgt het dan ook nog de toevoeging van “satanisch”. Toe maar.
  Vaak ook zijn het puissant rijke mensen die zich eraan schuldig maken volgens hen, daarbij handig gebruik makend van de afgunst die velen voelen voor mensen die financieel onaantastbaar zijn.
  Gaat men dan nog een stapje verder dan zie je dat verachtelijke personen volgens hen ook uit zijn op een communistisch geregeerde wereld, zouden ze nou nog dictatoriaal gezegd hebben dan was er nog wat bij voor te stellen maar communistisch?
  Goed, de communistische regimes die de wereld tot nog toe gekend hebben waren dictatoriaal maar op de achtergrond bleef toch altijd het ideaal dat iedereen gelijk was, dokter, generaal of stratenmaker, allen spraken elkaar aan met Kameraad.
  Communisme en socialisme zijn gestoeld op een grote mate van solidariteit en zeker het communisme vindt dat je ook gerechtigd bent die solidariteit af te dwingen van mensen die daar eigenlijk niet zoveel voor voelden.
  Zou de achterliggende gedachte wellicht zijn dat niemand zich effectief tegen dit soort beschuldigingen kan verdedigen?
  Natuurlijk, je kunt het in alle toonaarden ontkennen, maar eenmaal zo’n stempel dan is dat toch niet zomaar weggepoetst, er blijft altijd iets van kleven.
  Het zal ongetwijfeld aan mij liggen maar ik krijg altijd een nare smaak in de mond als er weer door iemand zulke walgelijke beschuldigingen worden geuit.

  Like

  • Bert zegt:

   Tijl, als je hier iets satanistisch of communistisch noemt kan je altijd rekenen op veel sympathie onder de andere reageerders.
   Zolang je er maar een soort van geloof bij betrekt.
   Maar de duivel kan niet bestaan zonder een god.
   Die zijn onlosmakelijk met mekaar verbonden.
   Maar door iets satanistisch te noemen laat je blijken hoeveel je in god gelooft.
   Die het blijkbaar allemaal wel best vind zo dat ze anti maatje ook rond loopt.
   En anders trekken ze er wel een passage uit de bijbel er bij.
   Dan hoef je ook niks meer te verklaren omdat het dan al zwart op wit stond.
   Dus dat kan je dan bewijs noemen van je uitspraken.
   Zo heb je altijd het gelijk aan jou kant staan.

   Like

 6. Beanie zegt:

  Reiner Fuellmich is hier mee bezig…

  Geliked door 1 persoon

 7. R Thomasson zegt:

  @Jan. Het is geen wereldwijd communisme, maar eerder een wereldwijd hybride tussen NAZISME gemengd met Chinese communistische elementen in de stijl van Mao en Xi Jingping. Het klassieke communisme van Marx en Engels ging niet uit van uitroeiing van hele bevolkingsgroepen, en tot slaaf maken van de rest van de wereld via technologische middelen. “The Great Reset” van Klaus Schwab is de 21ste-eeuwse versie van Das Kapital van Karl Marx (1867) en “Mein Kampf” van Adolf Hitler (1924). Vreemd genoeg al deze boeken zijn geschreven door mensen met Duitse achtergrond. De wereld heeft te maken met duivelachtige monsters die op een berg geld zitten, zich vervelen en spelen de rol van Olympus goden. De voorgangers van “The Great Reset” hebben de wereld in zee van bloed en slavernij gedompeld. Wij kunnen dit proces stoppen voordat het te laat is. Maar dat ligt aan ons.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Wat wij als landen aan zien, zijn allemaal commerciële coöperaties. Bij onze geboorte registratie bij de gemeentes zijn wij als een personeelslid geregistreerd en zijn wij van vrij mensen omgedoopt in een burger/borger en zijn we een natuurlijk persoon met een belastingnummer geworden voor de coöperatie.Tegelijk bij die registratie wordt er een trust op jouw placenta (de natuurlijke persoon) geopend, die de zelfde naam draagt als jij zelf en jij levende mens wordt dood verklaard. Als jij zelf je niet voor je 7e jaar meldt dat jij nog leeft, dan wordt jij dood en verloren op zee geregistreerd, omdat er geen lijk gevonden is. Deze mens/persoonsverwisseling van registratie was eens een zeer goed bewaard geheim. Dit wordt in elke coöperatie gedaan op de wereld. Zolang jij verondersteld dat jij de natuurlijke persoon bent en zo een personeelslid bent van die coöperatie, ben jij belastingplichtig en al jouw rechten zijn in wezen allemaal privéleges die de coöperatie jouw geeft en die kunnen ze ten aller tijden weer intrekken als zij dat zo bepalen. Zolang jij verondersteld dat jij die natuurlijke persoon bent hoeven de coöperaties geen rekening te houden met de mensenrechten. Want de fictieve persoon is namelijk geen mens, want die is allang dood verklaard. Nu met de vaccinaties behouden de gevaccineerde hun privéleges en bij de ongevaccineerde worden ingetrokken. Om zo de ongevaccineerde te dwingen om zich ook te onderwerpen aan de coöperatie.

  Deze trust waar mee gehandeld wordt op de vrije markt, het is een soort van speculatie en weddenschap piramide van hoe jij door het leven gaat. Deze wordt na je 18e jaar rendabel in de vorm van 1,5 miljoen euro per jaar aan fictieve rente, die opneembaar is. Als je gaat werken, krijg jij eigenlijk betaald uit deze eigen geboorte trust, de rest wordt aan de coöperatie uitbetaald, want jij bent immers een personeelslid en dus heeft de coöperatie daar recht op denken zij. Maar het staat wel op jouw placenta naam (die in hoofdletters geschreven staat) en niet op naam van de coöperatie. Ben jij waardevol voor de coöperatie, dan krijg jij meer uit je eigen geboorte trust uitbetaald. Maar als jij in een uitkeringspositie zit, breng je weinig tot niets voor de coöperatie op en zo is jouw uitkering dan ook op 70% van je laatst verdiende loon of bijstand niveau. Ons geldsysteem is gebaseerd op niets en dat wordt dan ook vanuit niets gecreëerd. Er wordt regelmatig gezegd dat onze welvaart gebaseerd is op schulden, maar als geld alleen op een fictie gebaseerd is, welke schuld is er dan werkelijk?

  Nu met de WHO, wat ook niets anders is dan een coöperatie, die met andere coöperaties handel drijven, willen gezamenlijk van iedereen hun geboorte trust incasseren. Want met de grote reset waar het WEF over heeft, is dat ze het huidige fictieve geldsysteem willen resetten en daarmee alles weer op nul laten beginnen. Daarom willen ze dat iedereen dat vaccin neemt, ook al is het een experimenteel vaccin, wat er voor zorgt dat het jouw eigen immuunsysteem blokkeert en zo afhankelijk wordt van de farmaceuten. Tevens dat jij programmeerbaar wordt. Dan heeft niemand meer een eigen wil, maar kan iedereen extern aangestuurd worden met behulp van het 5 G netwerk, zodat iedere opstand niet meer mogelijk is, om hier tegen te vechten. Zodat je letterlijk onder curatele staat. En zo alles wat ooit jouw eigendommen en bezit was te kunnen toe-eigenen door de WEF/UN/EU. Daar het dan ook mogelijk is om de overbodige in hun zienswijzen dood te laten gaan en zo hun geboorte trust te kunnen incasseren. Het punt is bijna daar dat ook de beurzen in elkaar gaan storten, want daar geldt het net zo goed dat alles op nul wordt gezet, vervolgens een nieuw geldsysteem opgezet kan worden. Maar ze willen wel eerst alle bevolkingen onder controle hebben voordat gebeurt. Want dan zijn letterlijk alle beursgenoteerde bedrijven failliet en daarmee hun macht kwijt.

  Maar als jij je zelf bij de desbetreffende coöperatie hebt gemeld, dat jij nog leeft. En je meldt tevens bij de trust beheerders dat jij de enige erfgenaam bent en alle derde zoals de coöperaties geen recht op jouw geboorte trust heeft. Verwordt jij weer mens met mensenrechten en kun je de coöperatie vaarwel zeggen, als personeelslid met enkel privéleges. Als jij jouw geboorte trust beneficiair aanvaard en geen afstand doet van jouw huidige privéleges is dat het meest gunstigste voor jouw in plaats van zuiver te aanvaarde en afstand doet van jouw privéleges van de coöperatie. Want als mens behoef jij de belastingen dan niet meer uit eigen zak te betalen, maar kun je deze via jouw eigen geboorte trust laten betalen. Het enige is dat de coöperatie dit natuurlijk niet toejuicht, dat er personeelsleden weglopen en zo hun geldschieters mislopen.

  Like

  • Bert zegt:

   Maar daar heb jij toch geen last meer van.
   Je hebt zelf een keer vermeld hoe je je kon laten uitschrijven.
   Dus jij betaald dan toch geen belasting meer.
   Of ben je daar zelf nog niet aan toe gekomen en blijft het bij praatjes.
   Ik vermoed het laatste.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s